- 3 Şubat 2009
- 10.157
- 17.856
- 823
- 45
- Konu Sahibi cansu_poncik1390
Bes senedir nerdesin diye aramayan aile nasi üzülecekse bi de.Nasıl pislik bir herifse karısı çocuklarla birlikte selamı sabahı kesmiş. Ailesi üzülürmüş vah vah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bes senedir nerdesin diye aramayan aile nasi üzülecekse bi de.Nasıl pislik bir herifse karısı çocuklarla birlikte selamı sabahı kesmiş. Ailesi üzülürmüş vah vah
Kim üzülecek o zaman. Anasina babasina dert olsa onlar arar darlardi. Sidikli şahsı kimsenin umurunda değil görmüyor mu? Resmen atıl ev eşyası gibi atmis herkes bunu basindan. Bu daha neyin tribinde üzülecekler diye yalana bak.Benden önce ayırmıslar evleri
Aynen ya. Erkekler %90 sevgili yapıyor. Tek gecelik falan olmuyor o. 1-2 sene sevgilisiyle takiliyor. Karisi yakalayinca 1-2 defa oldu diyor. Yani aldatildiysaniz üstelik bekar ve genc bi kizsa kesin sevgilisidir aşık olmustur. Ask lafini kirletiolar iste ama kendi capinda oyle hissedio.Adim gibi eminim eşine uzakta calisiyorum diyodur,yani onunla da arasi gayet iyidir.her erkek yakalandiginda ayni yalani soyler.karisi yakalrsa bi gecelik iliskiydi bosluga dustum der.sevgilisi yakalarsa onu sevmiyorum bosanmak istiyorum der.saf kadinlarimiza da inanir buna.
Aynen bu benim basima gelse bana yapilan adilikten cok nasi bi insan cocugunu aramaz görmez diye düşünürüm. Böyle vicdansiz olunur mu. Aclar mi aciktalar mi. Bu nasi insan.Siz şimdi aşıksınızdır adama ama adam size bildiğiniz ikinci sınıf muamelesi yapmış. Ayrıca evladını sevmeyen, evladıyla ilgilenmeyenden de bir b*k olmaz. Siz de basit kadın olmak istiyorsanız devam edin.
Her sıkışan da şu lafı demese ölürler herhaldeAilesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş
Ne yapmalıyım derken?Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Nüfus müdürlüğüne gidip arastirma yapma konusunda ciddi misiniz acabaÇok genişce bir rahatlık sendeki insan ilk tanıştığında nüfus müdürlüğüne gidip bir araştırma da mı yapamadınız.Buna rağmen aynı evde yaşıyorsunuz birde ve şimdi de burda 5 sene sonra bir beraberlik sonrasi ağlayıp sizlaniyorsunuz.Zaten olan olmuş yaşanan yaşanmış ne dememizi bekliyorsun.
Ne yapmalıyım derken?
Bosan bı zahmet.
5 yılda nasıl ögrenmedınız?Adamın hıc mı cocugu hastalanmadı,hıc mı acıl ısı cıkmadı.Allahım 5 yıl ya nasıl saklayabıldı pesss
Ailesini üzmemek için boşanmıyor ama eşinden ayrı yaşayıp sevgili yapıyor.O zaman ailesi,gelip karısına çocuklarına bakmadığı için üzülmüyor?Aferin mi diyor.Saçma....Evli olduğu kadın da salak mı?Ortada koca yok ama akrabası diye,millete evliyim demek için mi boşanmıyor.Ne saçma hayatlar var ya....Bence adam tezgahı kurmuş:Ordaki eşine çalışıyorum size para göndermek için diyor,burda da sizi idare ediyor.Biri yazlık diğeri kışlık geçiniyor işte...Gerçi artık böyle şeyler o kadar normalleşti ki;ha sevgiliniz evli çıkmış,ha da kocanız sizi başka bir kadınla aldatmış.İkisi de bence aynı şey...Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım