5 yıllık sevgilimn evli çıkması

Adim gibi eminim eşine uzakta calisiyorum diyodur,yani onunla da arasi gayet iyidir.her erkek yakalandiginda ayni yalani soyler.karisi yakalrsa bi gecelik iliskiydi bosluga dustum der.sevgilisi yakalarsa onu sevmiyorum bosanmak istiyorum der.saf kadinlarimiza da inanir buna.

Benden önce ayırmıslar evleri
Kim üzülecek o zaman. Anasina babasina dert olsa onlar arar darlardi. Sidikli şahsı kimsenin umurunda değil görmüyor mu? Resmen atıl ev eşyası gibi atmis herkes bunu basindan. Bu daha neyin tribinde üzülecekler diye yalana bak.

Adim gibi eminim eşine uzakta calisiyorum diyodur,yani onunla da arasi gayet iyidir.her erkek yakalandiginda ayni yalani soyler.karisi yakalrsa bi gecelik iliskiydi bosluga dustum der.sevgilisi yakalarsa onu sevmiyorum bosanmak istiyorum der.saf kadinlarimiza da inanir buna.
Aynen ya. Erkekler %90 sevgili yapıyor. Tek gecelik falan olmuyor o. 1-2 sene sevgilisiyle takiliyor. Karisi yakalayinca 1-2 defa oldu diyor. Yani aldatildiysaniz üstelik bekar ve genc bi kizsa kesin sevgilisidir aşık olmustur. Ask lafini kirletiolar iste ama kendi capinda oyle hissedio.

Siz şimdi aşıksınızdır adama ama adam size bildiğiniz ikinci sınıf muamelesi yapmış. Ayrıca evladını sevmeyen, evladıyla ilgilenmeyenden de bir b*k olmaz. Siz de basit kadın olmak istiyorsanız devam edin.
Aynen bu benim basima gelse bana yapilan adilikten cok nasi bi insan cocugunu aramaz görmez diye düşünürüm. Böyle vicdansiz olunur mu. Aclar mi aciktalar mi. Bu nasi insan.

Enteresan valla hala ne yapayım diye soruyorsunuz. Millet resmi nikahlı kocasını bile ilk aldatmada ya da ilk yalanda boşuyor. Sizi bağlayan bir sebep bile yok.. Ayrılmazsanız bir çocuk ta sizden yapar olur biter.. Hayır ben 18 yaşındaki akılla eşimle ilk tanıştığımızda beni kandırmasın, evli mi, ismi cismi doğru mu, diye kimlik sormuş insanım.. Şimdi bu devirdeki imkanlarla kadınların kızların bu şekilde kandırılması çok garip..

Bence olabilir. Cok da sasirmadim acikcasi. Sehir disina is icin giden 1 suru evli erkek var. Vaktiyle benim hayatimda da ciddi gorustugum, evlilik planladigimiz subay 1 bey vardi. 2 yil sonunda zaten evli oldugunu ogrenmistim. Ayni sekilde ben de kendi cabalarimla. Cunku hep beni goreve gidiyorum diye kandiriyormus meger. Annesiyle bile konusuyordum. Kimse bana zaten evli oldugunu belirtmedi. Gidip butun ailesiyle de gorusmustum. 1 Allah'in kulu da bana en ufak 1 sey soylemedi. Ben de saf, salak, tecrubesiz genc kizim tabi boyle seyleri hic bilmiyordum. Ogrenir ogrenmez 1 daha hic konusmadim. Asla ne aciklama yapmasina izin verdim ne de sesimi duyurdum. Seviyordum da aslktlm yani.
Hayatta hersey basimiza gelebiliyor. Onemli olan bu ahlaksizliklar karsisindaki durusumuz.

Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş
Her sıkışan da şu lafı demese ölürler herhalde 🤦 yani ailesini üzemez haklı olarak sizi üzecek sizde tekmeyi basın bir zahmet hadi diyelim bundan önce bilmiyordunuz öğrendiniz artık birlikte olmanız başka bişey olur

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Ne yapmalıyım derken?
Bosan bı zahmet.
5 yılda nasıl ögrenmedınız?Adamın hıc mı cocugu hastalanmadı,hıc mı acıl ısı cıkmadı.Allahım 5 yıl ya nasıl saklayabıldı pesss

Çok genişce bir rahatlık sendeki insan ilk tanıştığında nüfus müdürlüğüne gidip bir araştırma da mı yapamadınız.Buna rağmen aynı evde yaşıyorsunuz birde ve şimdi de burda 5 sene sonra bir beraberlik sonrasi ağlayıp sizlaniyorsunuz.Zaten olan olmuş yaşanan yaşanmış ne dememizi bekliyorsun.
Nüfus müdürlüğüne gidip arastirma yapma konusunda ciddi misiniz acaba

Yani ben anlamıyorum arkadaşlar.konu sahibinin bu vatandaşın evli olduğunu ogrenme şekli ve süresi çok ilginç o ayrı da.yani.toplumda.zeka anlamında bir düşüş var bence yenilen içilen hazır gıdalar zeka seviyesini azaltıyor,bu gelen zamlarda bence insanlar da akıl falan bırakmadı bu şerefsiz evli adam sakladığı eşini aldattığı yetmiyor bu başlık sahibi vatandaş hala ne yapmaliyim.diye soruyor burada.kardesim sen bizle alay mı ediyorsun amacın nedir yani yapman gereken belli hala niye burayı işgal edip gercekten derdi.olanlari baltaliyorsun ?

Ayrılın bir zahmet ama nedense ayrılmayacaksınız gibi hissettim
Herşeyi geçtim de 5 sene nasıl anlamadınız

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Ailesini üzmemek için boşanmıyor ama eşinden ayrı yaşayıp sevgili yapıyor.O zaman ailesi,gelip karısına çocuklarına bakmadığı için üzülmüyor?Aferin mi diyor.Saçma....Evli olduğu kadın da salak mı?Ortada koca yok ama akrabası diye,millete evliyim demek için mi boşanmıyor.Ne saçma hayatlar var ya....Bence adam tezgahı kurmuş:Ordaki eşine çalışıyorum size para göndermek için diyor,burda da sizi idare ediyor.Biri yazlık diğeri kışlık geçiniyor işte...Gerçi artık böyle şeyler o kadar normalleşti ki;ha sevgiliniz evli çıkmış,ha da kocanız sizi başka bir kadınla aldatmış.İkisi de bence aynı şey...

Ne mi yapacaksınız?
Tabii ki hiç birşey.
Aşk varsa her şeye değer, aşk çok önemli, devam edin ilişkinize. Aşkı bulmuşken böyle ufak detaylara takılmayın.
Zaten görüşmüyormuş.
Muhtemelen adam yaşadığınız şehre çalışmaya gelmiş, sonra da kalmış işte, karısıyla çocukları da başka şehirde beklesin.. Zaten karısı da biliyordur onun başka bir kadınla yaşadığını. Ses edemiyor demekki.
E ne güzel işte. Seslenen yok karışan yok devamke😄
Yaşayın aşkınızı. 5 yılı çöpe atmayın.
Olur da aşkınız biterse ayrılırsınız..
Sakın şimdi evli ve çocuklu bir yalancı olduğu için bitirmeyin.
Buraya sorduğunuza göre zaten bitirmeyeceksinizdir. Ben boşuna panik yaptım.
Aşklar bitmesin:confused:

Back
X