50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol: :roflol:Şeniz

yaa bizi birisi kameraya falaan çekçe deli diye tıkarlar içeriiiikaydirigubbakcemile

basıyom kahkahayııı gece gecesempatiksalakcinni

ciidden öle canım ya iyiki varsınız opuyorumnanaktan

ahh kıyamam....arada öyle geliyo dimi insana..böyle acıkınca buraya yazınca geçiyo çnkü herkes çemkiriyosempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:

aa ewet sen spora başlıyodun yarın dimi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
baktın biz o hareketlerle 3-5 yaş gençleştik ilerde sende katılırsın aramıza artık napalım :roflol: :roflol: :roflol:

ahh kıyamam....arada öyle geliyo dimi insana..böyle acıkınca buraya yazınca geçiyo çnkü herkes çemkiriyosempatiksalakcinni
:roflol: Kızlar çok komiksiniz ya... annem bana bakıp bakıp duruyo neye gülüyon diye :roflol: İyiliğin için çemkiriyoz kaydirigubbakcemile3

ben cvplıyım canım:

SELÜLİTTT

ne olcak bol selülit!!!!

Valla mesajı göndere bastıktan sonra (selülitten başka) diye ekleme yapacaktım kaydirigubbakcemile5 Ben de hiç içmem.. önemli sınavlardan önce içerim bi tek, ayılmak için.

Kahve içince noluy :uhm:

Bu saatte kendine yüklenme cadıcım.. yarın güne güzel bi kahvaltı ve tibet hareketleriyle başlarsan kendine gelirsin aklinialirimsmile
öyle mi diyosun...iyi öyle olsunohaoldumsmile

olmamalıyım olmamalısın olmamalı......kaydirigubbakcemile3
bak bende uyuşuktumm açıyom müziği dans ede ede yorum yazıyom şimiiiikaydirigubbakcemile2

manyahsın sen yavru sana yak uyduramaz bu bünye...sempatiksalakcinni

lazımmm öle bişeyy-tatlicadiarzu-

kızlar uğradım neşelendim sayenizde kaçıyorum şimdi..malum yarın erken kalkmaca, yoğun bir iş haftası daha başlıyor...

öptüm hepinizi..şen ve esen kalınsempatiksalakcinni heee bi de yağsız,zayıf ve daş gibiN kalın:roflol:

ben geldm hayatınıza renk geldi demisempatiksalakcinni

kızlar abartılmadı sürece kahve çok faydalı zaten her şeyin azı karar çoğu zarar hihoyyyt

bak bende uyuşuktumm açıyom müziği dans ede ede yorum yazıyom şimiiiikaydirigubbakcemile2

ya kızlar var ya bende spor kursuna baslayalı acayip bisi oldum. eskiden yatacagımda ask sarkıları dinler bol bol hasretimi artırırdım, simdi yataga bi yatıyom bos bos duruyomusun gibi oluyo anam kalçamı oynatıyom sağa sola, bacak bacak üstüne atıp kalça kaldırma hareketini yapıyom falan da filan ama bunlar kesmiyo hatta bugün biarz uyuyım diye uzanmıstım gündüz bakın naptım yapttım önce bekledim bekledim anam duramayom yerimde anladım ki vücudum spora alısmıs kalktım taytımı tsörtümü çıkardım bi güzel salladım kalçamı bi kaç dk (acayip harekete geçiriyo yandaki yağları) geçende de aynısı oldu emir'in eline düstümünü açtım bi güzel oynadım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım öptüm opuyorumnanaktan

cadıyım deme ama bana yarıyo bu cadılık gözüm gönlüm açılıyooosempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 Genç tutuyo insanı bayanssulusmile

ben geldm hayatınıza renk geldi demisempatiksalakcinni
Tabi canım ya.. senin şuraya gelişlerin... kızışların apayrı valla kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
kızlar abartılmadı sürece kahve çok faydalı zaten her şeyin azı karar çoğu zarar hihoyyyt
Kahvelik selülitleri bitter çikodan alıp dengeliyom kendi içimde kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler canım... Hep beraber bayanssulusmile Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

aynen öleekaydirigubbakcemile5

ben çok seviyorum da iste içince de devamlı içirtiyo anam nikotini o yüzden geri durayım diyom. bi ara sabahları sade türk kahvesi içmeye karar vermisitm süper de çalıstırıyodu met. yı hem de gün boyu dinçlik veriyodu ama bağımılık yapmasın deyi bırakıverdim gari

manyahsın sen yavru sana yak uyduramaz bu bünye...sempatiksalakcinni

biliyom var bi manyaklıkk hele dün görücektiniz hiper aktif çocuklar varyaaa içim kaynıyodu resmen sempatiksalakcinni

ama eminim bende böyle bişey varr istediğim şeyleri yapınca bi rahatlık geliyoohihoyyyt

gelişlerim helülülülülülü

bu arada ben bugün koca bir paket kahve aldım..bu konu hiç olmadı yanisempatiksalakcinni

Linguistcim... bugün tam gün mesai yaptık burda valla olumunekankayizsmile Yoruldum mirmirmirmir :kedi: Sen sabah işe gitmicen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…