cadıyım deme ama bana yarıyo bu cadılık gözüm gönlüm açılıyooosempatiksalakcinni:roflol: :roflol: :roflol: Cadı ya.... Şeniz
:roflol: :roflol:Şeniz
yaa bizi birisi kameraya falaan çekçe deli diye tıkarlar içeriiiikaydirigubbakcemile
basıyom kahkahayııı gece gecesempatiksalakcinni
ahh kıyamam....arada öyle geliyo dimi insana..böyle acıkınca buraya yazınca geçiyo çnkü herkes çemkiriyosempatiksalakcinni
Kahve içince noluy :uhm:
içindeki kafein tıpkı yeşil çayda olduğu gibi metobolizmayı canlandırıyo daha fazla yağ yakmaya yardımcı oluyoo:)) bende 1 yıldır alışkanlık oldu spor öncesi 1 kupa sütlü nescafe tabiki şekersiz olcak :lepi: günde 1 defa içiyom zaten hihoyyyt
Bu saatte kendine yüklenme cadıcım.. yarın güne güzel bi kahvaltı ve tibet hareketleriyle başlarsan kendine gelirsin aklinialirimsmile
hoşbuldum ablamm.resimlerine baktım maşallah hepimize taş çıkarırsın opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yok lingucum yaaa..ben kesin üşenirim onu yapmaya. zaten yarın spora başlıyorum, yarın akşam her yanım et kesmiş olucak, gülünce bile canım acıcak eminim şimdiden...ama yağların gittiğini bilerek türk filmi kötü adamı gülme efekti yapıcam nihahahaaaa...:roflol:
:roflol: Kızlar çok komiksiniz ya... annem bana bakıp bakıp duruyo neye gülüyon diye :roflol: İyiliğin için çemkiriyoz kaydirigubbakcemile3ahh kıyamam....arada öyle geliyo dimi insana..böyle acıkınca buraya yazınca geçiyo çnkü herkes çemkiriyosempatiksalakcinni
ben cvplıyım canım:
SELÜLİTTT
ne olcak bol selülit!!!!
öyle mi diyosun...iyi öyle olsunohaoldumsmileKahve içince noluy :uhm:
Bu saatte kendine yüklenme cadıcım.. yarın güne güzel bi kahvaltı ve tibet hareketleriyle başlarsan kendine gelirsin aklinialirimsmile
:roflol::roflol:
truf bunları yazacağınıza sporunuzu nedne yapmadınız bakim der mi kilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae.o değilde, onun da göründüğü yok nasıl yetiscek abowwww:roflol::roflol:
:roflol:
böyle gonusma len
yardım:
1.ben tembel birisi değilim.
2.tembel olamammmmm
3.tembel olmamam lazımmmm
4.tembel değilim dedim ya len:roflol:
tekrar et bunlarıkaydirigubbakcemile5
bak bende uyuşuktumm açıyom müziği dans ede ede yorum yazıyom şimiiiikaydirigubbakcemile2
lazımmm öle bişeyy-tatlicadiarzu-hoşbuldum ablamm.resimlerine baktım maşallah hepimize taş çıkarırsın opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yok be güzelimm yazki halim daha güzeldiii bi şu anda aynıyım ama kıyafetler iştee
ama teşekkürlerr Şeniz
yok lingucum yaaa..ben kesin üşenirim onu yapmaya. zaten yarın spora başlıyorum, yarın akşam her yanım et kesmiş olucak, gülünce bile canım acıcak eminim şimdiden...ama yağların gittiğini bilerek türk filmi kötü adamı gülme efekti yapıcam nihahahaaaa...:roflol:
:roflol: Kızlar çok komiksiniz ya... annem bana bakıp bakıp duruyo neye gülüyon diye :roflol: İyiliğin için çemkiriyoz kaydirigubbakcemile3
Valla mesajı göndere bastıktan sonra (selülitten başka) diye ekleme yapacaktım kaydirigubbakcemile5 Ben de hiç içmem.. önemli sınavlardan önce içerim bi tek, ayılmak için.
:roflol: Kızlar çok komiksiniz ya... annem bana bakıp bakıp duruyo neye gülüyon diye :roflol: İyiliğin için çemkiriyoz kaydirigubbakcemile3
Valla mesajı göndere bastıktan sonra (selülitten başka) diye ekleme yapacaktım kaydirigubbakcemile5 Ben de hiç içmem.. önemli sınavlardan önce içerim bi tek, ayılmak için.
bak bende uyuşuktumm açıyom müziği dans ede ede yorum yazıyom şimiiiikaydirigubbakcemile2
kızlar uğradım neşelendim sayenizde kaçıyorum şimdi..malum yarın erken kalkmaca, yoğun bir iş haftası daha başlıyor...
öptüm hepinizi..şen ve esen kalınsempatiksalakcinni heee bi de yağsız,zayıf ve daş gibiN kalın:roflol:
ben geldm hayatınıza renk geldi demisempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 Genç tutuyo insanı bayanssulusmilecadıyım deme ama bana yarıyo bu cadılık gözüm gönlüm açılıyooosempatiksalakcinni
Tabi canım ya.. senin şuraya gelişlerin... kızışların apayrı valla kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanben geldm hayatınıza renk geldi demisempatiksalakcinni
Kahvelik selülitleri bitter çikodan alıp dengeliyom kendi içimde kaydirigubbakcemile2kızlar abartılmadı sürece kahve çok faydalı zaten her şeyin azı karar çoğu zarar hihoyyyt
kızlar uğradım neşelendim sayenizde kaçıyorum şimdi..malum yarın erken kalkmaca, yoğun bir iş haftası daha başlıyor...
öptüm hepinizi..şen ve esen kalınsempatiksalakcinni heee bi de yağsız,zayıf ve daş gibiN kalın:roflol:
aynen öleekaydirigubbakcemile5öyle mi diyosun...iyi öyle olsunohaoldumsmile
olmamalıyım olmamalısın olmamalı......kaydirigubbakcemile3
kızlar abartılmadı sürece kahve çok faydalı zaten her şeyin azı karar çoğu zarar hihoyyyt
öyle mi diyosun...iyi öyle olsunohaoldumsmile
olmamalıyım olmamalısın olmamalı......kaydirigubbakcemile3
manyahsın sen yavru sana yak uyduramaz bu bünye...sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 Genç tutuyo insanı bayanssulusmile
Tabi canım ya.. senin şuraya gelişlerin... kızışların apayrı valla kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Kahvelik selülitleri bitter çikodan alıp dengeliyom kendi içimde kaydirigubbakcemile2
yok bea kuzucuklar günde 1 bardaktan bişi çıkmas zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?