50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabikide ewde salonda parkta mekanın önemi yok vereliniortak

he tamam kuzular o zaman extrasına bile hazırlan dulcicim yarın aksam sporum var artı toplam 2 saat belki daha fazla tempolu yürüyüsüm:lepi:

acuktummm yine :ecrin_bebek:

bende mutfaga kekiğimi yapmaya gittim valla ne yalan söylim gözüm kaydı etrafa -hani bazen insan ne atıstırsam ki diye bakınır ya - silkelendim noluyo len sen isine bak yap kekiğini hadi kı$kı$ dedm:roflol:

5mekiği küçümsüyon mu la dalsi

hanım 100 çekince 50 yi bile küçümsüyokafamçokkarıştı

bende sütlü nescafemi içiyom spordan önce:))) geçen yıl spor salonundaki diyetisyen spora gelmeden sert kahve içip gel demişti ama öle sewmiyom :))

hoş geldin cnm:))
ödül töreni yarın liste yarın açıklancak:))
senide alalım mı tibetin gençlik pınarı hareketlerine opuyorumnanaktan

ay ben neden bu kadr tembelim yaa....acilen çok çalışkan olmam laızm...offff offffffffff....yardım edin..accık çalışkan olayım...

yaa emziğin ağzında yinede acıkıyonnn:mymeka: sırnaşık şey

ayy yasemin koptum gece gece sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yaşaaa varol :roflol: ucuna böle bi reçel neyim süreydinis yaw böle kuru kuru kanndırıyonus beni lülülülülülü Şeniz

yok bu saatte bişi yememde öle içimden geçenleri paylaştım akannehir cokacimcoook

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Yarın sabah tören yapacakmış yesa bayanssulusmile Spor grubumuza bekleriz canım http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

midem boşalıyo yatana kadar sabah kalktığında hafif hissediyo kendini ama yataken gurul gurul sesler geliyoo gamyoncuiremsu
Ayy sevdüceğim gibisin sen de.. bu saatlerde acıkırdı ve yemeden de uyuyamazdı :asigim: Sonra da bol bol kilo aldı, benden söylemesi aklinialirimsmile

Yok valla ya ohaoldumsmile Senin de maşallahın var canım. Yarına *+ garanti gibi kaydirigubbakcemile3

ayy yasemin koptum gece gece sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yaşaaa varol :roflol: ucuna böle bi reçel neyim süreydinis yaw böle kuru kuru kanndırıyonus beni lülülülülülü Şeniz

:roflol: :roflol:Şeniz

yaa bizi birisi kameraya falaan çekçe deli diye tıkarlar içeriiiikaydirigubbakcemile

basıyom kahkahayııı gece gecesempatiksalakcinni

bende sütlü nescafemi içiyom spordan önce:))) geçen yıl spor salonundaki diyetisyen spora gelmeden sert kahve içip gel demişti ama öle sewmiyom :))
Kahve içince noluy :uhm:

ay ben neden bu kadr tembelim yaa....acilen çok çalışkan olmam laızm...offff offffffffff....yardım edin..accık çalışkan olayım...
Bu saatte kendine yüklenme cadıcım.. yarın güne güzel bi kahvaltı ve tibet hareketleriyle başlarsan kendine gelirsin aklinialirimsmile

selam bebekkkkşakkıdı Şeniz

hoşbuldum ablamm.resimlerine baktım maşallah hepimize taş çıkarırsın opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

yok lingucum yaaa..ben kesin üşenirim onu yapmaya. zaten yarın spora başlıyorum, yarın akşam her yanım et kesmiş olucak, gülünce bile canım acıcak eminim şimdiden...ama yağların gittiğini bilerek türk filmi kötü adamı gülme efekti yapıcam nihahahaaaa...:roflol:

ben eskiden dikkat etmesdim saate ama artık ediyom zemuszemus

la lingu kilo alma topiğime la burası acıktıysan bi suçluluk hisset....

:roflol::roflol:
kızlar 1,5 saattir önceki sayfaları okuyorum. ne saç formülleri kalmış, ne tibet bilmemnesikaydirigubbakcemile3 gittikçe daha renkli bi topik oluyor burası bayılıyorum size yahu:teytey:

truf bunları yazacağınıza sporunuzu nedne yapmadınız bakim der mi kilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae.o değilde, onun da göründüğü yok nasıl yetiscek abowwww:roflol::roflol:

yaa emziğin ağzında yinede acıkıyonnn:mymeka: sırnaşık şey

:roflol:

böyle gonusma len
yardım:

1.ben tembel birisi değilim.
2.tembel olamammmmm
3.tembel olmamam lazımmmm
4.tembel değilim dedim ya len
:roflol:

tekrar et bunlarıkaydirigubbakcemile5

ayy süpeerrrrrr :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…