50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çikolatalı kahve var evde hediye geldi daha paketin ağzını açmadım kilo yapar diye ya ama çok merak ediyoomm....

canı isteyenler tuğba kuruyemis lerden bulabilirler

gelişlerim helülülülülülü

bu arada ben bugün koca bir paket kahve aldım..bu konu hiç olmadı yanisempatiksalakcinni
afiyetlen iç cnm opuyorumnanaktan

öyledir de linguistcim benim gayfeye sıra da gelmiyo bi günlük içtiklerimi gördünüz geçen gün:roflol::roflol:

ewet çok haklısın sempatiksalakcinni maşallahın war canım benim olumunekankayizsmile

Linguistcim... bugün tam gün mesai yaptık burda valla olumunekankayizsmile Yoruldum mirmirmirmir :kedi: Sen sabah işe gitmicen mi?

canım tamda koltuğa mıhlandım bugün diye bi msj yazcaktım ki seninkini gördüm sempatiksalakcinni
cidden öle oldu yaw bende bitkin düştüm omuzlarım bundan da ağrıyo olabilir ve işe de gitcem akannehir
biri beni kaldırsın ehehe sempatiksalakcinni

sabahtan beri 41 sayfa yazılmıs kızlarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibugün burda olmayanlar ayvayı yedi:roflol::roflol::roflol:

gelişlerim helülülülülülü

bu arada ben bugün koca bir paket kahve aldım..bu konu hiç olmadı yanisempatiksalakcinni

Afiyet olsun canım aklinialirimsmile Valla ya... sen bişi yazınca yanıt vermemekten korkar oldum eyvahedigeldismile Şeniz

çikolatalı kahve var evde hediye geldi daha paketin ağzını açmadım kilo yapar diye ya ama çok merak ediyoomm....

canı isteyenler tuğba kuruyemis lerden bulabilirler

:1shok: çikolatalı kahve mi akannehir Yaw bak kilo alma topikine postanlancan alsanaalsanasmile Kız en sonunda gidip çikoya saldırtcaksınız beni gece gece cokacimcoook

Aaaaaaaa gece dedim de, şanlıurfa yı tunceli yapayım bari zemuszemus

kızlar abartılmadı sürece kahve çok faydalı zaten her şeyin azı karar çoğu zarar hihoyyyt

tabiki canım ben günde 2 fincanı geçmem meselaaa bazı günlerde hiç içmemmm

kahveyi sevsen o zaman selilüti pek takıcanı sanmıyorum daqlımŞeniz

yok be canım bağımlılık falan yapmıyo ama ben türk kahvesi içiyom

yok bea kuzucuklar günde 1 bardaktan bişi çıkmas zemuszemus

deme canımmkaydirigubbakcemile5

bitter den bahseden kimdi, ben burda bittersizlivten ne cektim biliyon mu-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hadi bayım bi de tunceli yi dolan gel. ben daha turlamaya bile baslayamadım:çok üzgünüm:

deli yok daha neler...be de herşeye cvp vermiyorum bilerek yani..yanlış anlamayın..inanılmaz kalabalık oluyor sonra...:sinifsinif:

:1hug: Kız kovsak mı seni napsak kaydirigubbakcemile3 Kendine iyi bak canım kaydirigubbakcemile3 Erken kalkcaksan, daha fazla oyalanma git uyu...

Hatta hepiniz uyuyun da ben de dinlenem :roflol:

yok be canım bağımlılık falan yapmıyo ama ben türk kahvesi içiyom

ay o zaman ben de içeyim yaa su bitki kürlerim bitsin deee:içelim:.gerçi bitki kürlerim bitince i.saraçoğlunun cilt güzelliği, parlaklıgı için olan lahanalı maydonozluya baslayacagıdım ama neyse onu nisana atayım

:1hug: Kız kovsak mı seni napsak kaydirigubbakcemile3 Kendine iyi bak canım kaydirigubbakcemile3 Erken kalkcaksan, daha fazla oyalanma git uyu...

Hatta hepiniz uyuyun da ben de dinlenem :roflol:

yaurum kıyamam...truf koçum ne yapıyo nasıl gidiyo...sen daimi koçsun zatenaklinialirimsmile

deli yok daha neler...be de herşeye cvp vermiyorum bilerek yani..yanlış anlamayın..inanılmaz kalabalık oluyor sonra...:sinifsinif:

Nan niye yanıt vermiosunz diye kızan sanki benim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Haklısın canım, ben de yanıtlarımı azalttıyom bazen bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…