afiyetlen iç cnm opuyorumnanaktangelişlerim helülülülülülü
bu arada ben bugün koca bir paket kahve aldım..bu konu hiç olmadı yanisempatiksalakcinni
öyledir de linguistcim benim gayfeye sıra da gelmiyo bi günlük içtiklerimi gördünüz geçen gün:roflol::roflol:
Linguistcim... bugün tam gün mesai yaptık burda valla olumunekankayizsmile Yoruldum mirmirmirmir :kedi: Sen sabah işe gitmicen mi?
afiyetlen iç cnm opuyorumnanaktan
ewet çok haklısın sempatiksalakcinni maşallahın war canım benim olumunekankayizsmile
gelişlerim helülülülülülü
bu arada ben bugün koca bir paket kahve aldım..bu konu hiç olmadı yanisempatiksalakcinni
çikolatalı kahve var evde hediye geldi daha paketin ağzını açmadım kilo yapar diye ya ama çok merak ediyoomm....
canı isteyenler tuğba kuruyemis lerden bulabilirler
ewet çok haklısın sempatiksalakcinni maşallahın war canım benim olumunekankayizsmile
kızlar abartılmadı sürece kahve çok faydalı zaten her şeyin azı karar çoğu zarar hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 Genç tutuyo insanı bayanssulusmile
aynaya bakınca kendimi iyi hissediyorum o zaman
Tabi canım ya.. senin şuraya gelişlerin... kızışların apayrı valla kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Kahvelik selülitleri bitter çikodan alıp dengeliyom kendi içimde kaydirigubbakcemile2
aynen öleekaydirigubbakcemile5
ben çok seviyorum da iste içince de devamlı içirtiyo anam nikotini o yüzden geri durayım diyom. bi ara sabahları sade türk kahvesi içmeye karar vermisitm süper de çalıstırıyodu met. yı hem de gün boyu dinçlik veriyodu ama bağımılık yapmasın deyi bırakıverdim gari
yok bea kuzucuklar günde 1 bardaktan bişi çıkmas zemuszemus
:1shok: çikolatalı kahve mi akannehir Yaw bak kilo alma topikine postanlancan alsanaalsanasmile Kız en sonunda gidip çikoya saldırtcaksınız beni gece gece cokacimcoook
Aaaaaaaa gece dedim de, şanlıurfa yı tunceli yapayım bari zemuszemus
Afiyet olsun canım aklinialirimsmile Valla ya... sen bişi yazınca yanıt vermemekten korkar oldum eyvahedigeldismile Şeniz
:1shok: çikolatalı kahve mi akannehir Yaw bak kilo alma topikine postanlancan alsanaalsanasmile Kız en sonunda gidip çikoya saldırtcaksınız beni gece gece cokacimcoook
Aaaaaaaa gece dedim de, şanlıurfa yı tunceli yapayım bari zemuszemus
canım tamda koltuğa mıhlandım bugün diye bi msj yazcaktım ki seninkini gördüm sempatiksalakcinni
cidden öle oldu yaw bende bitkin düştüm omuzlarım bundan da ağrıyo olabilir ve işe de gitcem akannehir
biri beni kaldırsın ehehe sempatiksalakcinni
yok be canım bağımlılık falan yapmıyo ama ben türk kahvesi içiyom
:1hug: Kız kovsak mı seni napsak kaydirigubbakcemile3 Kendine iyi bak canım kaydirigubbakcemile3 Erken kalkcaksan, daha fazla oyalanma git uyu...
Hatta hepiniz uyuyun da ben de dinlenem :roflol:
:1hug: Kız kovsak mı seni napsak kaydirigubbakcemile3 Kendine iyi bak canım kaydirigubbakcemile3 Erken kalkcaksan, daha fazla oyalanma git uyu...
Hatta hepiniz uyuyun da ben de dinlenem :roflol:
deli yok daha neler...be de herşeye cvp vermiyorum bilerek yani..yanlış anlamayın..inanılmaz kalabalık oluyor sonra...:sinifsinif:
bencedesabahtan beri 41 sayfa yazılmıs kızlarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibugün burda olmayanlar ayvayı yedi:roflol::roflol::roflol:
gidemiyon dimi yatağaaacidden hadii herkes uyusun sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismileNan niye yanıt vermiosunz diye kızan sanki benim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Haklısın canım, ben de yanıtlarımı azalttıyom bazen bayanssulusmile
4 misafirimiz war çikolatalı kahwe mi yapsak onlara :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?