50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vücudu alıstırarak yapmanın varmıs bi hikmeti anam o 3.sü falan ne öyle.çok karısık gibi, denemedim deneyince belki öyle gelmez. ya sabah çok erken kalkıp bunları yapıp bi de dusss hem de ılık ya da serin suyla ohoooo ben zaten sıcağa yakın suyla yaparım banyomu (hiç iyi bisiy deği,sarkmalar açısından ama alısmısım ) neyse kızlar beni sutlamadan sözlerimi geri alayım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yarın p.tesi hafta bası madem adı belli sabah bi baslayım insallah

çalışan kazanır elması kızarır.....sırnaşık şey

canım bu gün içersinde yaptıgımız ,spor salonarında yaptığımız sporları da mı içeriyo?

canım bu gün içersinde yaptıgımız ,spor salonarında yaptığımız sporları da mı içeriyo?

Şöyle oluyo canım, başka spor yaptıysan * talep ediyorsun benden. Öyle 5 mekik çektim diye de * neyim isteme ama lülülülülülü * ın kararını kendin ver işte... Amaç kendini takip etmek gibi bişi. Hep beraber gaza gelelim hihoyyyt

kızlar ben yarın yürüyüşe çıkıyom

tabii gökten yağmur giydirmesse -tatlicadiarzu-

çıkmadan önce büyük fincann bi türk iş gayfe iççemm üzerine bi aspirinnn

yağ yakımını hızlandırıyormuşşş

kızlar 1,5 saattir önceki sayfaları okuyorum. ne saç formülleri kalmış, ne tibet bilmemnesikaydirigubbakcemile3 gittikçe daha renkli bi topik oluyor burası bayılıyorum size yahu:teytey:

yesa detoks sonrası listeyi açıklayop ödül töreni yapıcaktı, kaçırmadım dimi töreni o kadar da hazırlandım yaneee:hooray::roflol:

haftasonu yine biraz abarrtım tabiki. ama yarın sahalara müthiş bir dönüş yapıcam:roflol:

Vay vay vay alkisalkisalkis alkisalkisalkis Havalar düzelince kimse tutamaz seni aklinialirimsmile

selam bebekkkkşakkıdı Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…