50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de geri aldım mutlaka tatılmadım ama biiyorum....

misafilerin hepsini kaçıramadım amma 1 denesi duruyo numunelik

tabii sen bilmiyoonnn benim sıkıntı krizi geldii bitteri kıvırdım cuma gecesiiii

kaydirigubbakcemile

Bensizliğe dayanamadın tabi sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu sefer cidden kaçtım..

EvCadıcım, yasemincim, katrececim... hepinize tatlı rüyalar tekrardan opuyorumnanaktan

ben hep bu saatlerde yazıyorum kimse olmuyo tabi ya kendimi dışlanmış hissettim diyet alınganlığı var üzerimde bugün sabah yine 1 bardak suya elma sirkesi koyarak içtim..kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği,domates,paynir, şekersiz çay içtim...arada : türk kahvesi içtim..öğlen: kepek ekmeğinden 1 tane tost yine şekersiz çay içtim..sonra günlük egzersizlerimi yaptım kalça bel basen eğzersizleri 20dk falan..arada:2 kupa yeşil çay ,yarım paket form bisküvi yedim...arada: 1 elma yedim...akşam: brokoli salatası ve yine lahana yemeği yedim ama artık bıktım bu lahanadan 6 gündür lahana yiyorum nefret ettim resmen ki çok severdim ( arada: şekersiz nescafe ve geri kalan yarım paket form bisküvimi yedim... 25 dk bisiklete bindim... çok mu yemişim bugün...bi de artık farklı yemek yemek istiyorum sıkıldım lahanadan ne tavsiye edersiniz ben vejeteryanım bu arada...

kızlar detoxum bitti artık yeniden yediğimi içtiğimi not alma dönemi başladı.
yalnız aranızda detoxtan dolayı halsizleşen, midesi bulanan, başı dönen oldu mu merak ediyorum. ikinci gün çok kötü oldum ben, akşam 20:00 civarı annem zorla bi şeyler yedirdi ama o daha beter yaptı beni. sabaha kadar uyuyamadım bulantıdan, işe geldim şimdi yine kaynıyo midem. iştahım yok hiç.. niye böyle oldum ki.. bünyem de kuvvetlidir aslında.. bilmiyorumkismile

eğer annem ağzıma bi şeyler tıkmasaydı daha fazla vericektim ama 55.9'la başladım detoxa (cumartesi ) bu sabah 54.8. çıktım sabah tartıda. 1.100 gramlık fark var. bu da bi şeydir diye sevineyim bari. :)

Kızlar günaydınnnn
dün yediklerimiz yazıyim trufu göremedim dün koçumuz nerdeeeeeeeeeeeeee?? Niye menülere yorum yapmıyorrr Özledik onuuuu

10:00 1 incir
Ilık su

11:00 1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tulum peyniri
1 salatalık 1 domatesten kaşık salata yapmıştım kekik ve pul biberli, tuzsuz az yağlı 
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
yeşil çay
12:00 1 çay bardağı neskafe şekersiz

14:00 1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 badem
2 fındık
2 leblebi
5-6 yaban mersini
15:00 1 şekersiz neskafe 2 etiform bisküvi
16:30 3 kaşık kısır
3-4 yaprak marul
5-6 çatal mantarlı et sote
1 bardak tam yağlı ayran
1 bardak ıhlamur
18:30 1 şekersiz neskafe
2 karışık meyveli yulaflı etiform (süper bi tat yahu 
22:00 yeşil çay
22:30 yarım elma 2 dilim portakal
23:00 1 bardak şekersiz neskafe

Bana da 3 az geliyor cimcimem ama bu sefer tarife göre yapalım bari... zaten başka spor da yapacağız. Verdim *+ nı kaydirigubbakcemile3

bebem 3 cok az zaten topu topu kac hareket toplamda 5 dk bulmuyor valla ben 5 gıdeyım de 1 hafta sonra katılırsınız sız bana artık -tatlicadiarzu-

canım yaaa cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne boshayallersmile resmını de gordum pek fazlan yok gıbı spor yaparsan sekle gırer vucudun :lepi:

valla yaa siz de baslayın 5den 3 neymıs acaba lülülülülülü

iğrencim iğrencim iğrencim.....
günlerdir hayvan gibi yiyorum yaaa...
kızlar ben geldm nerdesiniz...

o kadar yersen alırsın cadı hay masallah kafamçokkarıştı hastalıgın gıttı mı canım ya duzeldın mı opuyorumnanaktan

k
yesa detoks sonrası listeyi açıklayop ödül töreni yapıcaktı, kaçırmadım dimi töreni o kadar da hazırlandım yaneee:hooray::roflol:roflol:

bugun acıklıyoruz canım lıste tamamlandı hobaaaaaaaaaaaaa :teytey:

KOCUM nerde yaaaaaaaaaaaa dun yazacaktım yazmadım kocum yok dıye bugun gelınce yazayım barı ınsallah

canım evet bıraz bas agrısı yapıyor

ben de ılk yaptıgımda halsızlık ve de cok fena uyku da yapmıstı uyumustum bı guzel olumunekankayizsmile

gunaydin arkadaslar;

kac gundur giremedim foruma;

neler oldu? neler kacirdim??? nolurrr biriniz bana bir ozet geciverseniz?

yeni detoks vs yok diy mi? sac bakimina basladiniz mi?

ben adet doneminde yine sistim; kilo aldim gibime geliyor; neyse sinavimda gecti, bugun ve yarin cok az yicem, umarim carsamba tartida sok yasamam.

sinavlari sorarsaniz, coookkk zordu; giderek bu meslege giris zorlasiyor:-(
ama yaptim yine de, umarim gecerim.

optum cookkk

canım benım oncelıkle hosgeldın sınavlar da ıyı olur ınsallah gecersın sen kaydirigubbakcemile5 hemen ozet gecelım bayanssulusmile

1- yenı detoxumuz yok

2- detox sonucları bugun yayınlanıyor ınsallah zemuszemus

3- ben de leslie walk at home basladım sen de basla pek cok super
:lepi:

4-sac bakımına da basladım canım ben dun ılk defa yaptım sınamekılı kürü foto da cektım ınsallah 10 yapıstan sonra paylasırım fotoları :))

5-bi de tibet hareketleri neyim gibi bi seye basladık grupcak liste neyım de hazırlanıyor hergun yapıyoruz yıldızlı artı alıyoruz dun basladık ama benım sımdıden 5 tane oldu -tatlicadiarzu-

6-ahanda link canım ilk basta 3 defa yapıyor her hafta sayı artıyor insallah

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…