yanıtlanmamış mesajların kraliçesisin yaa dalsi...
detoxtan sonra canım..1.300verdm detoxla.ama yarın sabah tatrtılcım eminim detoxtan sonra aldım gerimafoldumben
Kimin durdu acep sempatiksalakcinni Hangi kafayla yazıyorum bilmiyorum valla sempatiksalakcinni :roflol:
57.7 iyidir canım kaydirigubbakcemile3 Ben hepisini de geri aldım. Başladığım noktadayım sempatiksalakcinni
boşverdim gerisiniii sende boşversempatiksalakcinni
bende aldım yineee:ecrin_bebek:
tabii sen bilmiyoonnn benim sıkıntı krizi geldii bitteri kıvırdım cuma gecesiiiiNe kadarını?????????? Tek obur ben değilim yani zemuszemus :icecream:
tabii sen bilmiyoonnn benim sıkıntı krizi geldii bitteri kıvırdım cuma gecesiiii
kaydirigubbakcemile
boşuna yaptık o zaman herkes geri almış...dalsi iyi geceler...
ben de kaçayım...hepinizi öptm
Bensizliğe dayanamadın tabi sırnaşık şey sırnaşık şey
Bu sefer cidden kaçtım..
EvCadıcım, yasemincim, katrececim... hepinize tatlı rüyalar tekrardan opuyorumnanaktan
Bana da 3 az geliyor cimcimem ama bu sefer tarife göre yapalım bari... zaten başka spor da yapacağız. Verdim *+ nı kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba arkadaşlar iki gündür çok hastayım :ecrin_bebek:grip olmusum heryerim yok kötü ağrıo dünde nişana gittim halay felan çektim kaydirigubbakcemile3terli terli buz gibi havaya çıktım hepten mahvoldu
Linguistcim aslında biz de mi 5 ten başlasak. Yapmışsın sen daha iyi bilirsin şimdi. 3 çok az değil mi? :sm_confused:[/URL]
Valla canım ya, resmen şevkimizi kırmaya çalışıyolar :dilcikar: Artını da verdim. Bizim ev müsait olsa ben de yapmak istiyom hihoyyyt
iğrencim iğrencim iğrencim.....
günlerdir hayvan gibi yiyorum yaaa...
kızlar ben geldm nerdesiniz...
k
yesa detoks sonrası listeyi açıklayop ödül töreni yapıcaktı, kaçırmadım dimi töreni o kadar da hazırlandım yaneee:hooray::roflol:roflol:
gunaydin arkadaslar;
kac gundur giremedim foruma;
neler oldu? neler kacirdim??? nolurrr biriniz bana bir ozet geciverseniz?
yeni detoks vs yok diy mi? sac bakimina basladiniz mi?
ben adet doneminde yine sistim; kilo aldim gibime geliyor; neyse sinavimda gecti, bugun ve yarin cok az yicem, umarim carsamba tartida sok yasamam.
sinavlari sorarsaniz, coookkk zordu; giderek bu meslege giris zorlasiyor:-(
ama yaptim yine de, umarim gecerim.
optum cookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?