50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydinnnnnzemuszemus

çok güzel bir hafta diliyorum hepinize!

yesacım çok çalışkan bi öğrenci oldun sen yaakaydirigubbakcemile5

peppercim geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın sınavlarından.bu smmm icin staj başlatma sınavı mıydı?benim erkek arkadaşım da girecek de bir kaç ay sonra:uhm:

kızlar günaydinnnnnzemuszemus
çok güzel bir hafta diliyorum hepinize!
yesacım çok çalışkan bi öğrenci oldun sen yaakaydirigubbakcemile5:

Gunaydınlar canım benım cok cok tenkü oleyımdır -tatlicadiarzu- operım kocaman

leslie ile (benım evcıl kopek :roflol:) bi isimiz var gelirim insallah 1-1.5 saate :lepi:

günaydin.. evde net baglantisi yok suan takip edemedim sizi.. hafta sonu misafir geldi pasta börek derken hic dikkat edememim kiloya.. bugün yine spor salonuna gidecegim ama aklima koydum

günaydınn kzılar .h.sonu girdi ayrı düştükk yaaa
zaten h.sonu diyetime pek iyi gelmedi bana
cumartesi köfte ekmek yedim bilenler biliyor.
pazar günü geç kahvaltı kepek ekmek az peynir bi kaç zeytin.
akşam 5 kaşık bulgur pilavı
biraz mantar yemeği
ama akşam da bi tabak puding yedim (
ama bu hafta telafi etcem bu yediklerimi

günaydin.. evde net baglantisi yok suan takip edemedim sizi.. hafta sonu misafir geldi pasta börek derken hic dikkat edememim kiloya.. bugün yine spor salonuna gidecegim ama aklima koydum

şu haftasonları hepimizin düzenini bozuyor dimi kızlar yaaabenneyaptımki

ama telafi ederiz. koçumuzun cezalarını da uygularız, çalışırız,çabalarız, sporumuzu yaparız, yeşil çayımızı içeriz.ohhh miskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

Kızlarrr günaydınnn....kaydirigubbakcemile2ay naptınız tibeti getirebildiniz mi eveee ben daha yapmadım eğer ben de baslayacaK olursam su dus isini her sabah yapamam ya o yüzden belKi ertelerim ertelemessem de dussuz yaparım aslında vücut o Kadar ısındıKtan sonra dusta iyi geçerdi yağlar hareKete ya, sinüzütüm var ya

kil ve kahve plingi yapmaya başladım diyebilirimmbayanssulusmile

Kahve peelingi nasıl ayy:bbo: ben Kahveyi elimde Kullanıyom sadece. Kil de simdiiK yapmam cidim Kuru Kullandıgım hap sebebiye ama esKiden yapardım arada bi siyah noKtalar gitsin diye

gece rüyanda bütün misafirlerin üye oluğ geldiğini gör canımsempatiksalakcinni

ay rüyamda ne gördüydüm Kii

yok hayatim,

ben o sinavi ilk giriste gectim;
1 yil staj yaptim (yuksek lisanstan dolayi kisa yaptim); stajim bitti..

simdi yeterlilik sinavlarina girdim.
gecersem smmm yim artik insallah.

erkek arkadasina basarilar,

avelonun da sevgilisi giriyormus bu sinavlaraaa

yesacim cok sagol canim;
yordum seni..

sac bakimina ben de onumuzdeki haftasonu baslarim artik ins.

su tibetin genclik pinarini ben 1 yil kadar once uymustum canim;
kitabini falan okudum hatta,
baslamayi dusundum;

ama sonra vazgectim; bu konuda size sacma gelebilir belki farkli dusuncelerim var .

sonucta bu farkli bir inanisin parcasi, onlar bu sekilde aydinlanmayi, huzura kavusmayi umuyorlar,
ben kendi inancimizin geregi olan namazi kilmiyorum, bunu mu yapicam diye dusundum, ve yaparsam vicdan azabi duyacagimi hissettim kizlar, o yuzden baslamadim.

bi Kaç dK ısınma hareKetinden sonra yaptım bu tibeti,Kısa sürdü Kıslar.hareKetler süper 3.yü dogru yapamadım ama heralde. yalnız diKKat etmeK lazım ısınmadan yapılmamalı. 4.hareKet çoK tehliKeli olur o boyun geriye dogru atılıyor ya, saKat is mutlaKa ısınmaK lazım öncesinde

Kolayıma gittiği için dedim sayıyı artırsam mı sonra vazgeçtim Kural neyse öyel yapmaK en dogrusu çünKü simdi Kolay gelir ama sonra artırmaK zor olur.vücut alıssın baKalım nasıl olsa Kere yeptıgımız günler de gelince bu az sayıları arıycaz
delikafadulden

linguistcim boynuna Kramp girmemistir insallah.ben de boynumu çoK ısındırmadan yaptım 4.hareKetteKi boyun Kısmı biraz agrıttı bi de hiç ısınmadan yapsam nolurdu acaba

aa süper o zaman inşallah geçersin de smmm olursun canımkaydirigubbakcemile5
yüksek lisans olunca kısalıyor mu staj süresi?çok iyiymiş. benim erkek arkadaşım denetim firmasında çalışıyor zaten, staj başlatma sınavını geçerse ordaki çalışması staj sayılıyormuş. benim alanım finans-muhasebe değil ama onun sayesinde öğreniyorum bu işlerin süreci nasılmış.

@yesacım sen ne sınavına giriyorsun?

yok canım benım sınavlarla ısım bıttı ınsallah peppercım gırecekmıs olumunekankayizsmile benım de alesım ve de kpds var ama mayısta tekrar gırecegım 1 puan 1 puandır hesabı kaydirigubbakcemile bugun de ales basvurular basladı canlar kaydirigubbakcemile2

günaydın güzel hatunlar..
yesa liste bekilyoruz oğlum uyuyorkene bi bakıvereyim

geldı canım lıste hemen yayınlayım:hulya:

az sonra bir günüK detoKs tarifi vericeK ender saraç doKtorumda

anammmmmmm canım yaz da yapalım yaaa aklinialirimsmile

canım ya cok ınce duşunme 5 tane hareket yapıom avelon da lıste yapıyor yaz kızım de sempatiksalakcinni bu arada rıca ederım canım ne demek kaydirigubbakcemile5

bir de yesacim;
ben leslie yi coktandir yapiyorum canimmm ;-))

anammmmmmmmmmmmmmm masallah canım yaa sen ksc mıl ya da kac dk sını yapıysosun nasıl etkısını gordun mu canım benım :kedi:

ben de dun de 5 yaptım bugun de canım bence de kolay ama kesınlıkle cok haklısın ısınmadan cok tehlıkelı tamamen katılıyorum :lepi:

DETOX SONUCLARI SAHANE LıSTE KARSINIZDAAAAAAAA (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo------------------verilen kilo

1-scyllaa-----------------------------60.1-----------------------------59.1-------------------------------------1kilo gitmiş

2-yesa--------------------------------50.4-----------------------------49.3------------------------------------1.100gitmiş

3-spatz--------------------------------56-------------------------------55.1-----------------------------------900gr gitmiş

4-sensewitch------------------------51.2----------------------------50.7-----------------------------------1.500gitmiş

5-Gripin-------------------------------55.5-----------------------------54.5---------------------------------1 klio gitmis

6-avelon------------------------------57.7-----------------------------57.1-------------------------------------600gr gitmiş

7-lunapiena
-------------------------52.5-----------------------------51.7------------------------------------800gr gitmiş

8-yasemn-----------------------------59------------------------------58.1-------------------------------------900gr gitmiş

9-htcvlkn------------------------------57.2----------------------------56.1-------------------------------------1.100gr gitmiş

10-Babymom-----------------------58.6-----------------------------------58----------------------------------600gr gitmiş

11-teolog------------------------------51--------------------------------49.5------------------------------------1.500gitmiş

12-klik----------------------------------58---------------------------------56.6-------------------------------1.400vermiş

13-sakaleynmaster-----------------66.5-----------------------------66----------------------------------500gr gitmiş

14-ev cadısı----------------------------58.7----------------------------57.4---------------------------------1.300gitmiş

15-asi_peri------------------------------63------------------------------62.7-------------------------------------300gr gitmiş

16-littlefairy-----------------------------77-----------------------------75.2------------------------------------1.800gitmis

17-evrimkuzey------------------------64.6--------------------------63.3-----------------------------------1.300gitmiş

18-befour---------------------------------65--------------------------------63.7---------------------------------1.300gitmiş

19-azuloscurocasınegro-----------55.9------------------------------54.8--------------------------------1.100gitmiş

20- linguist-----------------------------57.7------------------------------56.9---------------------------------800gr gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…