50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesa-Dulcineaben valla dün yapmadım hareketleri,dedim ya beynen hazır değildim.Lütfen eksi koymayın,bugün başlıcaktık amabilmiyorumkismile

Birincimiz 1.800 kilo ile little fairy

:hooray: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray: :teytey:

Yesa-Dulcineaben valla dün yapmadım hareketleri,dedim ya beynen hazır değildim.Lütfen eksi koymayın,bugün başlıcaktık amabilmiyorumkismile

Hosgeldın bebem kaydirigubbakcemile5 koy aveloncum dulcineacim koy hic acıma hatta yıldızlı eksi koy o nasıl oluyosa -tatlicadiarzu-

@yasemcigim hosgeldın canım benım gunaydınlar kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aferin bize kızlar müthişizzzz!

alkisalkisalkis

oyleyız valla kuzum hatta muthiş ötesiyiz -tatlicadiarzu- :teytey: :hooray:

bende yapmadım canım merak etmee ama bugün başlayalımmkaydirigubbakcemile

anammmmm ahanda ıkı etti dulcinea valla da dogru yazdım kos kuzum kossssssss yetıs yaz ıkısıne de - (eksi) hehe kaydirigubbakcemile3

anammmmmmmm 3uncuyu de buldum yapmayan katrece

avelonn kos kos

yasemn - (eksi)
gribin - (eksi)
katrece - (eksi)
yesa + (yıldızlısından :))

hehe :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

TEBRİKKLEEEERRRRRRRR

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisırnaşık şey hihoyyyt
Hosgeldın bebem kaydirigubbakcemile5 koy aveloncum dulcineacim koy hic acıma hatta yıldızlı eksi koy o nasıl oluyosa -tatlicadiarzu-

@yasemcigim hosgeldın canım benım gunaydınlar kaydirigubbakcemile2

hoşbuldummmmmmm cimcimemmmm ben detox istiyommmmm:lepi:

alkisalkisalkis

vallah öyleeeeeeeeeeeealkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

oyleyız valla kuzum hatta muthiş ötesiyiz -tatlicadiarzu- :teytey: :hooray:

anammmmm ahanda ıkı etti dulcinea valla da dogru yazdım kos kuzum kossssssss yetıs yaz ıkısıne de - (eksi) hehe kaydirigubbakcemile3

AKILLIM ZATEN BUGÜN BAŞLICAAADIK YAAAAAsempatiksalakcinni

Son düzenleme:

bravooo sana,kim tutar seni:içelim:
asi-peri çok az vermişsin canım yaa,yanlışmı yaptın acaba bişeyi:sm_confused:Bidahakine daha fazla verirsin inşallah:teselli:

Son düzenleme:
hoşbuldummmmmmm cimcimemmmm ben detox istiyommmmm:lepi:

canım demın katrece dedı kı doktorlar da ender saraca 1 gunluk detox lıstesı verecekmıs yarın yapalım mı kaydirigubbakcemile3

AKILLIM ZATEN BUGÜN BALICAAADIK YAAAAAsempatiksalakcinni

basladı bılem akıllımmmmmm aldın - yi otur 0 heheheh kaydirigubbakcemile3

canım demın katrece dedı kı doktorlar da ender saraca 1 gunluk detox lıstesı verecekmıs yarın yapalım mı kaydirigubbakcemile3

basladı bılem akıllımmmmmm aldın - yi otur 0 heheheh kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

O Ender saraçı sevemedim gitti bi ara semiz otlu bi detox yaptım onun tarifi fenalıklar geldiiiikafamçokkarıştı

bide diyetini yapmıştım 3 ay avuç avuç saçlarım gitti:çok üzgünüm:

ama olmaaazzzz pazartesi başlıcaz dedikklava:
hem bak YASEcim griPin,g-r-i-P-i-n

anammmmmmmmm canım benım ya Allah korusun dur bakalım olmazsa nur un verdıgını yapayım dıyorum ben yarın bı bakalım bakalım :lepi:

bu arada koc yok ama ben dunkulerı yazsam acaba sonradan bakar mı fisfisfis

YEDIKLERIM

Sabah
Pazar sabahı kahvaltısı sempatiksalakcinni

Ara
Yogurt
Portakal

Ogle
Yogurtlu karnabahar
Ispanak
Salata

Ara
Portakal
Yogurt

Aksam
Corba
3 kasık mercımeklı bulgur pılavı yogurt

Ara

Süt
1 kucuk peynırlı pogaca

YAPTIKLARIM

1-8 minute abs

2-8 minute arms

3-8 minute legs

4-redbook tummy tights

5-koltuk videosu

6-TıBET şeysi

7-LESLIE ile 45 dk 3 MıL yürüdüm

Selulit yagımı bolca sürdüm hem de 2 defa :lepi:)

ama olmaaazzzz pazartesi başlıcaz dedikklava:
hem bak YASEcim griPin,g-r-i-P-i-n

KUZUM yemınlen yanlıs yazmısım valla bılerek yapmadım cok cok dıkkat edecegım GRİPİN cim yaaaaaa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ama diger hususta yapacak bi sey yok cınım sen de yedin eksiyi kaydirigubbakcemile3
ayy avelon gelse de gosterse cizelgeyi kim eksi kim artı anlasak kaydirigubbakcemile3

bu arada koç yok su listeme bi göz atıverin de diyiverin sunu soyle yapsaydın da sunu boyle yapmasaydın dıye bı hele sempatiksalakcinni

bi de sensecim
sen sabah listeni yazmıstın bole uzun uzun gorunuyor ama o bana cok az geldı resmen ögle ana ögunun yok valla ben pek anlamam ama pek az o yahuu bilmiyorumkismile

boşver onu yasemincim,bugün başlıcaz tabi.Sırf bizden daha fazla artı almak için yapıyo. gıcık YASE kaydirigubbakcemile3

boşver onu yasemincim,bugün başlıcaz tabi.Sırf bizden daha fazla artı almak için yapıyo. gıcık YASE kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeniz

pilates yapan varmı peki kızlar aranızda

var canım arada bu haftanın kocu truf yapıyor bı de sanırım suleulku yalan olmasın EBRu ıle yapıyorlar bı de netten sırayla yapan da var var var olmamı her bı sey var burda olumunekankayizsmile

canım keşke ensonki arada yediğin poğoçayı gündüzki arada yeseymişsin.Onun dışında güzel bir menü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…