Yesa-Dulcineaben valla dün yapmadım hareketleri,dedim ya beynen hazır değildim.Lütfen eksi koymayın,bugün başlıcaktık amabilmiyorumkismile
DETOX SONUCLARI SAHANE LİSTE KARSINIZDAAAAAAAA (9
Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo------------------verilen kilo
1-scyllaa-----------------------------60.1-----------------------------59.1-------------------------------------1kilo gitmiş
2-yesa--------------------------------50.4-----------------------------49.3------------------------------------1.100gitmiş
3-spatz--------------------------------56-------------------------------55.1-----------------------------------900gr gitmiş
4-sensewitch------------------------51.2----------------------------50.7-----------------------------------1.500gitmiş
5-Gripin-------------------------------55.5-----------------------------54.5---------------------------------1 klio gitmis
6-avelon------------------------------57.7-----------------------------57.1-------------------------------------600gr gitmiş
7-lunapiena-------------------------52.5-----------------------------51.7------------------------------------800gr gitmiş
8-yasemn-----------------------------59------------------------------58.1-------------------------------------900gr gitmiş
9-htcvlkn------------------------------57.2----------------------------56.1-------------------------------------1.100gr gitmiş
10-Babymom-----------------------58.6-----------------------------------58----------------------------------600gr gitmiş
11-teolog------------------------------51--------------------------------49.5------------------------------------1.500gitmiş
12-klik----------------------------------58---------------------------------56.6-------------------------------1.400vermiş
13-sakaleynmaster-----------------66.5-----------------------------66----------------------------------500gr gitmiş
14-ev cadısı----------------------------58.7----------------------------57.4---------------------------------1.300gitmiş
15-asi_peri------------------------------63------------------------------62.7-------------------------------------300gr gitmiş
16-littlefairy-----------------------------77-----------------------------75.2------------------------------------1.800gitmis
17-evrimkuzey------------------------64.6--------------------------63.3-----------------------------------1.300gitmiş
18-befour---------------------------------65--------------------------------63.7---------------------------------1.300gitmiş
19-azuloscurocasınegro-----------55.9------------------------------54.8--------------------------------1.100gitmiş
20- linguist-----------------------------57.7------------------------------56.9---------------------------------800gr gitmiş
Yesa-Dulcineaben valla dün yapmadım hareketleri,dedim ya beynen hazır değildim.Lütfen eksi koymayın,bugün başlıcaktık amabilmiyorumkismile
herkese günaaydııın a.s.
hoşgeldin grıpinnnn:sm_cool:
alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aferin bize kızlar müthişizzzz!
bende yapmadım canım merak etmee ama bugün başlayalımmkaydirigubbakcemile
Birincimiz 1.800 kilo ile little fairy
TEBRİKKLEEEERRRRRRRR
:hooray: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray: :teytey:
Hosgeldın bebem kaydirigubbakcemile5 koy aveloncum dulcineacim koy hic acıma hatta yıldızlı eksi koy o nasıl oluyosa -tatlicadiarzu-
@yasemcigim hosgeldın canım benım gunaydınlar kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aferin bize kızlar müthişizzzz!
oyleyız valla kuzum hatta muthiş ötesiyiz -tatlicadiarzu- :teytey: :hooray:
anammmmm ahanda ıkı etti dulcinea valla da dogru yazdım kos kuzum kossssssss yetıs yaz ıkısıne de - (eksi) hehe kaydirigubbakcemile3
Birincimiz 1.800 kilo ile little fairy
:hooray: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray: :teytey:
hoşbuldummmmmmm cimcimemmmm ben detox istiyommmmm:lepi:
AKILLIM ZATEN BUGÜN BALICAAADIK YAAAAAsempatiksalakcinni
canım demın katrece dedı kı doktorlar da ender saraca 1 gunluk detox lıstesı verecekmıs yarın yapalım mı kaydirigubbakcemile3
basladı bılem akıllımmmmmm aldın - yi otur 0 heheheh kaydirigubbakcemile3
oyleyız valla kuzum hatta muthiş ötesiyiz -tatlicadiarzu- :teytey: :hooray:
anammmmm ahanda ıkı etti dulcinea valla da dogru yazdım kos kuzum kossssssss yetıs yaz ıkısıne de - (eksi) hehe kaydirigubbakcemile3
anammmmmmmm 3uncuyu de buldum yapmayan katrece
avelonn kos kos
yasemn - (eksi)
gribin - (eksi)
katrece - (eksi)
yesa + (yıldızlısından :))
hehe :)))
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
O Ender saraçı sevemedim gitti bi ara semiz otlu bi detox yaptım onun tarifi fenalıklar geldiiiikafamçokkarıştı
bide diyetini yapmıştım 3 ay avuç avuç saçlarım gitti:çok üzgünüm:
ama olmaaazzzz pazartesi başlıcaz dedikklava:
hem bak YASEcim griPin,g-r-i-P-i-n
canım demın katrece dedı kı doktorlar da ender saraca 1 gunluk detox lıstesı verecekmıs yarın yapalım mı kaydirigubbakcemile3
basladı bılem akıllımmmmmm aldın - yi otur 0 heheheh kaydirigubbakcemile3
boşver onu yasemincim,bugün başlıcaz tabi.Sırf bizden daha fazla artı almak için yapıyo. gıcık YASE kaydirigubbakcemile3
pilates yapan varmı peki kızlar aranızda
anammmmmmmmm canım benım ya Allah korusun dur bakalım olmazsa nur un verdıgını yapayım dıyorum ben yarın bı bakalım bakalım :lepi:
bu arada koc yok ama ben dunkulerı yazsam acaba sonradan bakar mı fisfisfis
YEDIKLERIM
Sabah
Pazar sabahı kahvaltısı sempatiksalakcinni
Ara
Yogurt
Portakal
Ogle
Yogurtlu karnabahar
Ispanak
Salata
Ara
Portakal
Yogurt
Aksam
Corba
3 kasık mercımeklı bulgur pılavı yogurt
Ara
Süt
1 kucuk peynırlı pogaca
YAPTIKLARIM
1-8 minute abs
2-8 minute arms
3-8 minute legs
4-redbook tummy tights
5-koltuk videosu
6-TİBET şeysi
7-LESLIE ile 45 dk 3 MİL yürüdüm
Selulit yagımı bolca sürdüm hem de 2 defa :lepi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?