50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım yaaa GRıPıNcim cok haklısın once ucundan tırtıladım sonra yarısını yedım en son bı baktım yemısım hepsını :)))

pilates yapan varmı peki kızlar aranızda

ben potansiyel pilatesciyimkaydirigubbakcemile2

şimdi bugun başlayacağım spor salonunda haftanın 3 gunu pilateste yapılıyor. Didim ki kayıt olurken pazartesi hemen pilatese de başlarım. hoca hoooop! dedi. böyle ham vücutla pilates yapilmaz. önce bir hafta aletlerle ısıtıcaz kasları sonra pilatese geçiceksin. yoksa yerinden kalkamazsın bir hafta dedi. yaaadelikafadulden

ben beğendimm canım oda poğaçannın yağı önemli katı yağsa :umursamaz:

ama sıvı yağsa güzel ama ben bu konuda gevşeğim zatennnsempatiksalakcinni

yok sana artııııııııııııııııııı lülülülülülülülülülülülü

hımmm saol tatlım . ozaman ben bu hafta koşu bandında koşayım. haftaya ebru şallıyla başlıyım bari

canım bende bi aksilik olmazsa neti sınırsız yapıcammm böyle bile kotayı geçiyoo ki hiç video seyretmeden nneredeyse
en güzeli sınırsızzzzzz

o zaman bende istediğim sporu yaıcamm rahat rahat

bide şu callatisssss varyaa onu çok istiyorummm yapmayı:ecrin_bebek:

ay yine doldurmusunuz ammana simdi vatim yo hazırlanıp hemen çıkmam lazım arkadasa gidicem yemessem kırılır yaaa ama bahanem olarak sizleri veririm zorda kalırsam :) yol da uzun ya yürüyerek gidicem ama yesilcayımı yapıp siseme doldurcam içicem yolda gidinceye kadar. son yazdıklarınızı aksam spordan geldikten sonra yorumlarım guzular. ama yesilcayım hazır oluncaya kadar vaktim olursa yetstirebildiğim kadarını yorumlarım. hadin görüsürük k

kızlar merhaba eski sayfaları tam olarak okuyamadım birazcık göz gezdirebildim sadece
malum evde bilgisayar yok sadece işyerinde girebiliyorum haftasonları yokum herşeyi kaçırıyorum
yeniden detoks listesi filanmı yapıldı ne detoksu bu
bide yeni başlayanlara sinameki kürü diye bi liste gördüm
ne yapıcaz banada söyleyin

Sağlıklı beslenmek için 10 mucize gıda
ABD'nin önde gelen sağlık merkezlerinden Mayo Clinic iyi birer vitamin ve minarel kaynağı olan 10 besin maddesini sıraladı. İşte o besinler...
Bağışıklık sistemini güçlendirmenin önemi, özellikle salgın hastalıklar döneminde giderek artarken, bunun en önemli yolunun sağlıklı beslenmeden geçtiği bildirildi. Sağlıklı beslenmek için sofralardan eksik edilmemesi gereken besin maddeleri ise badem, elma, yaban mersini, brokoli, kırmızı mercimek, somon, ıspanak, tatlı patates, sebze suyu, buğday tohumu şeklinde sıralandı.
ABD'nin önde gelen sağlık merkezlerinden Mayo Clinic tarafından hazırlanan ve internette yayımlanan listedeki bu 10 besin maddesinin iyi birer vitamin, lif, mineral kaynağı olması, A ve E vitaminleri, beta karoten gibi fitonütrien ve antioksidan bileşikler olması, kalp hastalığı başta olmak üzere diğer hastalıkların riskini düşürmesi ve düşük kalorili olması şeklinde özetlenen ''altın'' kurallardan en az üçünü karşıladığı belirtildi.
Mayo Clinic uzmanları, 10 mükemmel besini neden sofralardan eksik edilmemesi gerektiğini şöyle açıklıyor:
KALBİN EN İYİ DOSTU, BADEM
Mayo Clinic uzmanlarının, ''gözyaşı'' şeklinde tanımladığı bademin tam bir magnezyum, demir, kalsiyum, lif ve bazı kanserlerin gelişmesini ve kansızlığı önleyen, vücudun enerji üretiminde önemli rol oynayan ve doku onarımına yardım eden riboflavin içerdiği ifade ediliyor.
Bademin bir porsiyonunda (23 adet) 75 miligram kalsiyum bulunuyor. Ayrıca, yine bir porsiyon badem, günlük alınması tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının yarısını karşılıyor. Tüm kuruyemişler gibi badem en iyi bitkisel protein kaynaklarından biri ve kalbin ''en iyi dostu''. Badem yağı doymamış yağ olması nedeniyle kandaki kolesterol düzeyini düşürmeye yardımcı oluyor.
KANSERİN DÜŞMANI, ELMA
Elma, vücuda prostat, kolon ve akciğer kanser hücrelerini büyük oranda öldüren moleküler parçacıklar salan ve bu sayede kanserin vücutta ilerlemesine de engel olan pektin maddesinin ''mükemmel'' kaynağı olarak gösteriliyor. Elmada kandaki kolesterol ve glikoz düzeyini düşüren lifler bulunuyor.
Taze elma aynı zamanda çok iyi C vitamini kaynağı ve hücreleri koruyan bir antioksidan. Ayrıca bağ dokusunu, damarları korumaya ve demir emilimini sağlamaya yardımcı oluyor.
KUVVETLİ ANTİOKSİDAN VE VİTAMİN ZENGİNİ BROKOLİ
Brokoli, iyi birer kalsiyum, potasyum, folik asit ve lif kaynağı olmasının yanında kalp hastalığı, diyabet ve bazı kanser türleri gibi kronik hastalıkların önlenmesine yardımcı olan fitonütrienler içeriyor.
A ve C vitamini içeren brokoli, ayrıca hücre koruyucu antioksidanlar ihtiva ediyor.
SAĞLIKLI YAŞLANMA İÇİN YABAN MERSİNİ
Yaban mersini zengin bir fitonütrien bitkisel bileşik olarak gösteriliyor.Kızılcık gibi yaban mersinindeki fitonütrienler idrar yolu enfeksiyonları önlemeye yardımcı oluyor. Yaban mersini hafızayı güçlendirmeye yardımcı olurken, sağlıklı yaşlanma için vazgeçilmez bir besin olarak gösteriliyor.
Yaban mersini ayrıca düşük kalorili lif ve vitamin kaynağı. 84 kalori olan 1 fincan taze yaban mersini 3,6 gram lif ve 14 miligram C vitamini içeriyor.
MERCİMEK KALBİN DOSTU, KANSERİN DÜŞMANI
Kırmızı mercimek iyi bir demir, magnezyum, fosfor, potasyum, bakır ve merkezi sinir sistemi sağlığını korumakta önemli bir rol oynayan thiamin (B1 vitamini) kaynağı.
Düşük kalori ve yağ içeren, protein ve lif kaynağı olan kırmızı mercimek, aynı zamanda kalp hastalığı ve kanser gibi kronik hastalıkları önleyen fitonütrien içeriyor.
SOMON, MÜKEMMEL BİR PROTEİN VE OMEGA-3 KAYNAĞI
Somon kalp krizini önleyen Omega-3 yağ asitleri açısından mükemmel bir kaynak. Omega-3, ani kardiyak ölümlere neden olabilen düzensiz kalp atışlarını önlüyor, trigliserid düzeyini düşürüyor, arter plaklardaki tıkanmanın büyümesini önlüyor, kan basıncını düşürüyor, inme riskini azaltıyor.
Mükemmel bir Omega-3 kaynağı olmasının yanı sıra somon, düşük kolesterol ve doymuş yağ içeren mükemmel bir protein kaynağı olarak gösteriliyor.
ISPANAK BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİYOR, SAÇLARI VE CİLDİ GÜZELLEŞTİRİYOR
Ispanak yüksek oranda vitamin A ve C ve folik asit içeriyor. Vücudun enerji üretiminde önemli rol oynayan ve doku onarımına yardım eden bir vitamin olan riboflavin içermesinin yanı sıra, aynı zamanda B-6 vitamini, kalsiyum, demir ve magnezyum açısından iyi bir kaynak.
İçeriğindeki bileşikler bağışıklık sistemini güçlendirirken, sağlıklı saç ve cilt için de yardımcı oluyor.
KANSER VE YAŞLANMA KARŞITI, TATLI PATATES
Tatlı patatesin koyu turuncu-sarı renginin yüksek antioksidan ve beta karoten seviyesini gösterdiği bildirildi.
Patatesteki A vitaminin yapı taşı olan beta karoten, yaşlanmayı yavaşlatıyor, bazı kanser risklerini önlüyor. İyi bir lif kaynağı olan patates, B6, C ve E vitaminleriyle folik asit ve potasyum ihtiva ediyor.
Tüm sebzeler gibi tatlı patates de düşük yağ oranı ve kalorisiyle beslenme programının ''olmazsa olmazı'' şeklinde gösteriliyor. Küçük bir tatlı patateste sadece 54 kalori bulunuyor.
KALP KRİZİNE KARŞI SEBZE SULARI
Sebze suyu en çok vitamin, mineral ve besin değerleri açısından sebzede bulunan tüm yararlı bileşenleri içeriyor ve sebzeleri beslenme programına dahil etmenin oldukça kolay yolunu sunuyor.
Domates suyu ve domates içeren sebze suları iyi bir likopen kaynağı. Kalp krizi, prostat başta olmak üzere bazı kanser türlerinin riskini azaltan antioksidanlar içeriyor.
Başta hazır satılan domates suları olmak üzere bazı hazır sebze suları çok yüksek oranda sodyum içerebiliyor, dolayısıyla düşük sodyum çeşitlerinin seçilmesi öneriliyor.
BUĞDAY TOHUMU BEYNE, CİLDE VE SİNDİRİME İYİ GELİYOR
Çok önemli bir tahıl çeşidi olan buğdayın çok küçük bir parçası bile vitamin B-3 olarak da bilen ve yağ, protein ve karbonhidratların enerjiye dönüştürülmesinde rol oynayan, beyin fonksiyonları, sağlıklı cildin korunması ve sindirim sistemi için önemli bir vitamin olan niasin zengini olarak tanımlanıyor.
B1 vitamini olarak bilinen ve merkezi sinir sistemi sağlığını korumakta önemli bir rol oynayan, zihinsel fonksiyonun korunmasını sağlayan, yetersiz alınması durumundaysa gözlerde güçsüzlük, zihin bulanıklığı yaratan thiamin, buğday tohumunda bolca bulunuyor.
Bu besin maddesi aynı zamanda bazı kanserlerin gelişmesini ve kansızlığı önleyen, vücudun enerji üretiminde önemli rol oynayan ve doku onarımına yardım eden riboflavin, E vitamini, folik asit, magnezyum, fosfor, potasyum, demir ve çinko açısından çok konsantre bir kaynak olarak gösteriliyor.
Buğday tohumu protein, lif ve bazı yağlar da içeriyor.

alıntıdırrrrr

kızlar bunu yazmamın sebebi

patetesle ilgili bir yazı okudum patetes ile zayıflama tam bana göre diye düşümdümmm

ama kararsızımmbilmiyorumkismile
haftada 2 gün ygulanıtormuş ama teredüt ettiğim şu o diyeette bol kalorili şeylerin olmasııı
bakım şimdi paylaşıcammm

Mucize bir besin patates
Mesaj Linki
MUCıZE BıR BESıN PATATES
HEM KANSERDEN KORUNUN HEM KıLO VERıN
Patatesin posalı bir besin oluşu, kalın bağırsak kanserini ve bağırsak düzensizliklerini engelliyor.
PATATES REJıMıYLE ıKı GÜNDE BıR KıLO VERıLEBıLıR
Binbir çeşit yemeği ile sofralarımızın vazgeçilmez yiyecevirüsği olan hem leziz hem de doyurucu özelliği ile her evin mutvirüsfağının önemli malzemeleri arasında sayılan patates’in iki önemli özelliğinden söz etmek istiyoruz.
Doktorlara göre.patates, bilinenin aksine kilo aldırmadığı gibi, bazı tip kanserlerden ve iç hastalıklarından da insanı kovirüsrur. Her şeyden önce patatesin fazla posalı bir besin olması kalın bağırsak kanserine ve bağırsak düzensizliklerine karşı bir korunma vasıtası oluyor Posalı oluşu nedeniyle besinin vüvirüscuda çabuk geçmesine engel olan patates dolayısıyla kansere neden olan virüslerin faaliyete geçmesini önlüyor.
Patates diyetinin kişiyi kanserden koruduğu gerçeği, 20 yıl süreyle Afrika yerlileri üzerinde yapılan araştırmalar sonunvirüsda ilk kez ortaya çıkmıştı. Bu yerliler, patates, kepek, mısır, meyve ve fındık, ceviz gibi fazla posalı besinler aldıklarından, bunlarda kalın bağırsak kanserine hiç rastlanmamıştır. Posa, besinin hazmedilmeyen kısmıdır. Proteinler yağlar ve karbonvirüshidratlar ince bağırsak tarafından hemen hemen tamamen emivirüslirler, fakat posalar kalın bağırsağa hiçbir değişikliğe uğramavirüsdan geçerler. Ve son araştırmalar da posanın bu koruyucu etvirüskisini açıkça ortaya koymuştur.
PATATES’LE ZAYIFLAYABıLıRSıNıZ…
öte yandan çoğu kişiye ilk bakışta ters gelebilecek bir başka gerçek var. Patatesi yağda kızartmazsanız veya buna tereyağı, sos gibi ilâveler yapmazsanız kesinlikle kilo aldırvirüsmıyor. Yapılan birçok araştırmada, gönüllülerin üç ay süreyle her gün bir kilo patates yedikleri halde hiç kilo almadıkları, aksine üç ay sonunda kilo yerdikleri saptanmış durumda. Buvirüsnun da nedeni, patatesin mideyi yeterince doldurup, yarattığı doygunluk hissi ile diğer yüksek kalorili besinlerin .alınmasıvirüsna engel olması.Bu arada eğer patatesler kabuklanyia birlikte haşlanırsa posa miktarı kabuksuz pişirilenden’ daha fazla oluyor.
ıŞTE PATATES REJıMı :
Yaz günleri kilo almaktan korkanlar binbtr çeşit rejim devirüsnemesine girişir, kendilerini günlerce açlığa mahkûm ederler. Oysa şimdi patatesle haftanın sadece iki günü rejim yapılabivirüslir, diğer günler istediğinizi yiyebilirsiniz. Sabah, öğle ve akvirüsşam öğünlerinden oluşan iki günlük patates rejimi, iki günde bir kilo vermek isteyenler için bulunmaz bir fırsat.
BıRıNCı GÜN:
KAHVALTI:
1 drlim hazır ktzarmış eirffteğe, çok az miktarda tereyağı veya margarin sürün. Yanında kayısı, yumurta. Üzerine de ra-terseniz karabiber serpebilirsiniz. (Tuz kesinlikle kullanmayın) 2-3 fincan koyu kahve veya çay. (160 kalori).
ÖĞLE YEMEĞı :
Patates köftesinin Malzemeleri: 1 – 2 taze soğan, 1 yemek kavirüsşığı kıyılmış maydanoz, dereotu karışımı, biraz karabiber, 1 diş sarmısak, 1 yemek kaşığı zeytinyağı; 5 gr. margarin veya tereyağı, 2 orta büyüklükte patates, 2 salatalık turşusu.
Hazırlanışı: Patateslerin kabuklarını soyduktan sonra bunları iyice rendeleyin. Salatalık turşusunu ve taze soğanları halvirüskalar halinde kesin. Daha sonra da bunları otlarla birlikte pavirüstates rendesinin arasına katın. Karabiber ve dövOtmüş sarmısakla tatlandırın. Şimdi bu karışımdan santim.kalınlıkta bîr rulo hazırlayın ve bu rulodan da 4 tane dilim kesin. Kızgın yağın içinde kızartın. Yanında şirketi saiala yiyebilirsiniz. {300 kalori)
AKŞAM YEMEĞı:
TEREYAĞLI SOSLU PATATES
Malzeme : 250 gr. taze küçük patates, 2 gr. tereyağı, küçük kıvırcık saiata, 1 iivnon, karabiber, ‘1 sakarin, 1 diş ,sarmısak, Ver demek yşşü soğanirs uçlars ve maydanoz, 1 tatlı kavirüsşığı zeytinyağı.
Patatesleri kabuğuyia biriikte iyice yıkayın. Daha sonra,
haşlayın se suyunu süzün, öte yanda tereyağını eritip kabuklarını soyup küçük küçük kesmiş olduğunuz patateslerin üzerine dökün. Yanında da limonlu, maydanoziu, yeşil soğanlı, sarmısak, zeytinyağlı kıvırcık salata,hazırlayın. (380 kalori)
ıKıNCı GÜN:
KAHVALTI :1 dilim hazır kızarmış ekmeğe çok az mikfâr4 da margarin veya tereyağı sürün, yanında 1 büyük portakâf veya kabukları soyulmuş,. dilim dilim kesilmiş iki .elma yiykv 2-3 fincan koyu kahve veya çay içebilirsiniz. (300 kalori)
ÖĞLE YEMEĞı: (Yumurta Soslu Patates)
Malzeme : 250 gr. taze patates, ‘1 yemek kaşığı kıyılmış dereotu, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 bıçak ucu hardal, karabiber, 2-3 yemek kaşığı sirke, 2 yemek ‘kaşığı kıyılmış mâydarvoz, dereotu ve tere karışımı, 1 diş sarımsak (sarmısaŞf sevmeyenler kullanmayabilirler) 1 katı pişmiş yumurta.
Hazırlanışı: Patatesleri yıkaym ve kıyılmış dereotuyla birlikte haşlayın. Suyunu süzün, kabuklarını soyun. Zeytinyağı^ hardalla, karabiberle, sirkeyle, otlarla ve dövülmüş sarmısakla karıştırın. Katı pişmiş olan yumurtayı da ince ince kıyın ves bunu da sosun arasına karıştırın. Daha sonra bu sosu patateslerin üzerine döküp yiyin. (315 kalori).
AKŞAM YEMEĞı(Mantarlı patates çorbası) :
125 gr, mantar! 10 gr. nfergarin veya tereyağı, 1 küçük soğan veya 2 taze soğan, 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanozu 2-3 yemek kaşığı et suyu, karabiber, sarmısak, 1 patates.
Hazırlanışı: Mantarları iyice yjkayın. Margarin veya terevirüsyağını bir tencerede ısıtın ve ince ince kıymış olduğunuz sovirüsğanla iyice yıkanmış olan mantarları da içinde kavurun. Mayvirüsdanozu da arasına katın ve üzerine 1 fincan su katın. Daha sonra da üzerine et suyunu koyun, öte yandan haşlamış olvirüsduğunuz patatesi püre haline getirin ve bunu da çorbanın aravirüssına kattp içinde iyice çözülmesi için sürekli karıştırın. En son olarak da baharatlarla tatlandırın. (220 kalori).
ÖZELLıKLE DıKKAT EDıLMESı GEREKEN NOKTALAR :
Bu patates rejiminde kesinlikle tuz kullanmamak gerek. Tuz vücutta doku suyu oluşturur. Bu da patateste bulunan mivirüsnerallerin, vücuttaki yağın erimesine engel olur.
Bu iki günlük rejim planında kahvaltı haricinde hiçbir suvirüssuzluğu giderici içecek kullanılmıyor. Ancak siz bol bol maden suyu, çay (koyu ve şekersiz) içebilirsiniz.
Bu rejimin kendinizi şişman hissettiğiniz ve kısa sürede kilo vermeyi arzuladığınız anda uygulayabilirsiniz.

işte buuu yorumlarmısınızz çok uzun ama
alıntıdırrrrrrr

hımmm saol tatlım . ozaman ben bu hafta koşu bandında koşayım. haftaya ebru şallıyla başlıyım bari

evet canım daha iyi olur sanki öyle yapman.

sinameki kürünü saçlar için yapıyorlar nikalscim. diğer liste de tibet yaşam pınarı mı ne öyle birşey ben katılamadığım için tam bilmyorum detayları:umursamaz: yesa aydınlatır bence seni bu konuda.

işe yarıyor mu gerçekten ya? oleyyyhihoyyyt denemeliyim hemen!

lahana yağını kullanan var mı peki kızlar?

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ayy canım yaa ben yapmadım valla onume geldı tırtıladım sonra da attım agzıma alsanaalsanasmile ama yıne de senden de artı aldım yaa daha ohhhhhhh mıss zemuszemus

bence de canım yaaa en ıyısı kotasız vallaa ohhh super olur bence sen walk at home da seversın leslıe ablanın onu da yaparız ınsallah zemuszemus

1- sımdı canım su bulgur mercımek nohut detoxu yapmıstık ya onun sonucları yayınlandı bugun 2 gunluktu hanı dur lınkte vereyım ben sana kaydirigubbakcemile5

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

2- onun dısında da sınamekılı bı kur sac ıcın ona basladık canım ben ılk defa dun ayptım 10uncu yapısımdan sonra foto paylasacagım ınsallah dur hemen lınk vereyım kaydirigubbakcemile5

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

3- canım bı de topluca tibet hareketlerı yapıyoruz dur onun da linkini veriyim liste neyım de olusturuldu her gun yaparsan + yapmazsan - alıyorsun
+ lar ıcın bana
- ler için de yasemn gripin ve de katrece ye bakabılırsın :))

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar
ben geldim
ama geçmişi birazcık okuyabildim
tamamını okuyamayacak kadar hastayım çünkü

okuduğum kadarıyla sensewitch menün çok güzel
yesa o poğaçanın ne işi var o geç saatte

bu halimle beni yormayın
cıs yiyenler biliyorlar zaten
kendi kendilerine versinler cezalarını öncekileri
bundan sonra artık ben düşünürüm
takip etmeye çalışcam
ama yine de giremezsem kızmayın bana
kızıma da bulaştırdım çünkü
yarın da doğum günüm inşallah yarına kadar bari iyileşsem çok güzel olur

evet canim,
ben de normal isyerinde calismaya devam ederken bir yilim staj sayildi, yani gidip ozel bir staj yapmadim.

benim girdigim donem (haz.-2008 ) staj suresi 2 yildi, yuksek lisans varsa 1 yil,
haz.2009 da stajim bitti,
aralik 2009 da da yeterlilige girdim ilk defa.
4 dersten gectim.
3 ders kalmisti,
simdide onlardan girdim.

ama staj suresi tam da benden sonra uzadi (3 yil, yuksek varsa 2 yil oldu)
benden birsonraki sinava girenler icin boyle,
son anda yirttim yani

erkek arkadasina da basarilar cnmmm

ahanda kocum gelmıs dıyordum kı tam yazmıssın canım benım zemuszemus

yaptıklarımı gordun demı ama pogacayı demıyorum da walk at home ındırdım dun de yaptım bugun de yaptım bugun bı de tıbet hareketlerımı yaptım ama soz bugun o pogaca neyım de olmayacak ınsallah zemuszemus

kuzum cok cok gecmısler olsun dıkkat et kendıne aman deyım opuyorumnanaktan

dogum gunun de cok cok kutlu mutlu olsun ınsallah saglıkla huzurla masallah :teytey:

saçlarla ilgili bi problemim yok detoksuda yaptım en iyisi tibet hareketlerine bakayım işime yarayabilir çok teşekkür edrim açıklamaların için a.s.

tibet e yolculuk varmış hayırlı olsun

detoks çorbası içerek zayıflayanları kutluyorum
tekrar kilolarını geri alanlara da geçmiş olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…