50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile5 kesinlikle,mutlu ve olumlu olalımki hayatda bize öyle olsun gerçekten.

dalsi ben bugün kendimi eve zor attım canım...inan dayak yemiş gibiyim...ama bugün yürüyüş yaptım...tibet yarına kaldıbilmiyorumkismile

canım sporu ertesi güne bırakabilirsin ama tibeti bırakma mutlaka hergün yapmalısın yoksa işe yaramaz.O zaman tamamen bırak yapma.hadi bakalım tatlım benim hadi üşenme 2 dknı alır

ya ben niye tek tek alıntılayamıyorum.? yasemn ve evcadısı, ikinize alıntı yaptıydım olmadı :S

canım bunu sana öğretecek inan en son benim ama deniyeyim bakimm

hani alıntının yanında no varya

her alıntıda ona basıyosun en son ya cevaplaya veyaa alıntı yapı tıklayınca oluyooo

ben 6 ayda öğrendimm :1ninca:

canikom hoşgeldin öncelikle,bende hemen alayım artımıkaydirigubbakcemile2
hem ayrıca bugün 40dk yürüyüş ve 15dk spor yaptım bilünmüü:sm_cool:
Verdim canım *+ nı, tebrikler kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canım ama malesef çıkmam gerekiyo :gitme: Öptüüm.

dalsi ben bugün kendimi eve zor attım canım...inan dayak yemiş gibiyim...ama bugün yürüyüş yaptım...tibet yarına kaldıbilmiyorumkismile

Max 2 dk sürer canım. Amaç aksatmadan hergün yapmak. kaydirigubbakcemile3 Kendine iyi bak... vitamin falan al. Sanki halsizlikten keyifsiz oluyosun gibi. + sız * da olmuyo hem boshayallersmile

Kızlar hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüm opuyorumnanaktan

çok şükür yaa sağada melebaaaaaaopuyorumnanaktan

napıonuz bakalım :lepi:

Verdim canım *+ nı, tebrikler kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canım ama malesef çıkmam gerekiyo :gitme: Öptüüm.

ben geldım sen gıdıon canım yaaaaaaaa :sinifsinif:

yenı gelen arkadasımıza yazın valla arada kaynıyor gıtme canım bı yere sakın anlatacaklar ınsallah kuralları yaptıklarımızı neyım :bbo:

öptüm canım iyi gecelerrrrŞeniz

yıvrım bu gece bizde tık yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…