takmayın o kadar, arada oluyo tembellik kilo almalar filan. ben de 2 hafta uyuyosam üçncü hafta koyveriyorum
aa güzel fikir
neden hiç aklıma gelmedii bu benimmm:lepi:
çokk saol denicemmm Şeniz
meraba kızar zayıflamak için neler yapıyosunuz banada yardımcı olun lütfeeenohaoldumsmile
iç'imiz bahar olsun yaw ne dert edersiniz dısarının havasını:roflol::roflol:
hadi göreyim sani yasemin gacısıbayanssulusmile
vallaa direk cezadan girdin haaa:roflol: :roflol:madde 1: fazla bi sey yediysek itiraf ediyoruz ve burda uygun görülen cezayı çekiyoruz:roflol:
canım o zaman lütfen arın bu olumsuz düsüncelerinden. kötüyüm dediğinde beynini buna inandırırsan bilinçaltına gerçekten kötü oldugun yerlesir ve dua yerine geçer. tabi iyiyim diyen insanda iyi değildir, iyi olduguna inanan insan iyidirvereliniortak bizim grup pospozitif bi grup olsun her konudaŞeniz
dalsi ben bugün kendimi eve zor attım canım...inan dayak yemiş gibiyim...ama bugün yürüyüş yaptım...tibet yarına kaldıbilmiyorumkismile
madde 1: fazla bi sey yediysek itiraf ediyoruz ve burda uygun görülen cezayı çekiyoruz:roflol:[/Q
nelerden sakınıyoruz kuralar neler
ya ben niye tek tek alıntılayamıyorum.? yasemn ve evcadısı, ikinize alıntı yaptıydım olmadı :S
ahh canım yaa ne güzel didin üyleeelaelaelaelaelae
can'ım benim daha önceden bi konu hazırlamıstım ben simdi bu sayfada paylasayım içimiz dısımız bahar olsun insallah
Verdim canım *+ nı, tebrikler kaydirigubbakcemile3
canikom hoşgeldin öncelikle,bende hemen alayım artımıkaydirigubbakcemile2
hem ayrıca bugün 40dk yürüyüş ve 15dk spor yaptım bilünmüü:sm_cool:
dalsi ben bugün kendimi eve zor attım canım...inan dayak yemiş gibiyim...ama bugün yürüyüş yaptım...tibet yarına kaldıbilmiyorumkismile
çok şükür yaa sağada melebaaaaaaopuyorumnanaktan
Verdim canım *+ nı, tebrikler kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canım ama malesef çıkmam gerekiyo :gitme: Öptüüm.
Kızlar hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüm opuyorumnanaktan
napıonuz bakalım :lepi:
ben geldım sen gıdıon canım yaaaaaaaa :sinifsinif:
yenı gelen arkadasımıza yazın valla arada kaynıyor gıtme canım bı yere sakın anlatacaklar ınsallah kuralları yaptıklarımızı neyım :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?