veeee arkadasa gittim geldim, kimse bugün ne yedigimi sormasın tamamen cosuttumlaelaelaelaelae
ayy ilahi katre canımm çok güldüm :roflol:
ama bende pek akşamdan sonra akıllı sayılmam hafif cozutmuş durumundayımm veee kilo almışımmşakkıdı
gülüyorum ağlanıcak halime yaaaohaoldumsmile
ay canım biraz hareket etikten ve wc ye gittikten sonra tartıl, değilse suyun bilmem neyin verdiği fazlalıgı da kilo sanıyoz.
aşağıdakiler nasılsınız....bakıonuz ne yazmıonuz le :mymeka:
aşağıdakiler nasılsınız....bakıonuz ne yazmıonuz le :mymeka:
Selam fıstıklar....
Eskileri okuyacak kadar vaktim yok. Yasemincim *+ nı veriyorum. Ben de yaptım hareketleri bugün. Bu sefer zorlanmadım hiç. Çok eğlenceli bence hareketler. Youtube da videoları falan var tam anlamadıysanız hareketleri. Katrece sen yapmıştın, ne eksisi..
Başka yapan var mı??
sen ne yazmıyon o zamannn:dilcikar:
Selam fıstıklar....
Eskileri okuyacak kadar vaktim yok. Yasemincim *+ nı veriyorum. Ben de yaptım hareketleri bugün. Bu sefer zorlanmadım hiç. Çok eğlenceli bence hareketler. Youtube da videoları falan var tam anlamadıysanız hareketleri. Katrece sen yapmıştın, ne eksisi..
Başka yapan var mı??
yok hayatım wc den sonra ve çok düzensizz yiyiyorum ondann koca gün dikkat akşam olay bitiyo
çok bu ileri geri gidişler çok sıktııı
kızlar ya spora ilk başlandığında kilo alınır diye duymuştum doğru mu o ? yani yağ değil de kas ağırlığı olurmuş?
ben yapcam canım yapmadan önce :)Selam fıstıklar....
Başka yapan var mı??
yaw az işim war benim bugün idare edin artıkaşağıdakiler nasılsınız....bakıonuz ne yazmıonuz le :mymeka:
kızlar ya spora ilk başlandığında kilo alınır diye duymuştum doğru mu o ? yani yağ değil de kas ağırlığı olurmuş?
benim moralim çok bozuk ve yorgunum ondanbilmiyorumkismile
azucum sekmeleri açıp açıp başka şeylerle ilgilenionuz biliyorum :mymeka:
benim moralim çok bozuk ve yorgunum ondanbilmiyorumkismile
azucum sekmeleri açıp açıp başka şeylerle ilgilenionuz biliyorum :mymeka:
merhaba kızlar topiğinize bende geldim kabul ederseniz tabivereliniortak.bende 1.64 boyundayım ve 57 kiloyum.55 olmak istiyorum.hergün yediklerimizimi yazıcaz buraya.aydınlatırsanız sevinirim canlarr
büyük sürpriz oldu aileme,geleceğimi hiç tahmin etmiyorlardı.çok sevindiler. iki gün üst üste doğum günü kutladık,çok keyifli geçti. aile dostlarımızla birlkteydik hem.
siz neler yaptınız,var mı yeni detoks programınızyesa yine bir organizasyon yaptı mı yokluğumda.
benimde bozuk moralimm aynı moddayızzsempatiksalakcinni
hayırdır kuzu niye bozuk moralin? kim bozdu toplanak da bi dövek?klava:
benimde bozuk moralimm aynı moddayızzsempatiksalakcinni
evet canım dogru dogru dogru kas yagdan daha fazla gelırmıs o yuızden ole bkn benım ılk zamanlarım :ecrin_bebek:
aha bi dene daha? senin nen var kuzu?:kedi:
offf kızlar yaa tembelim bu aralar çok hala ahastalıktan kurtulamadım herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?