50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım biraz hareket etikten ve wc ye gittikten sonra tartıl, değilse suyun bilmem neyin verdiği fazlalıgı da kilo sanıyoz.

Selam fıstıklar....

Eskileri okuyacak kadar vaktim yok. Yasemincim *+ nı veriyorum. Ben de yaptım hareketleri bugün. Bu sefer zorlanmadım hiç. Çok eğlenceli bence hareketler. Youtube da videoları falan var tam anlamadıysanız hareketleri. Katrece sen yapmıştın, ne eksisi..

Başka yapan var mı??

ay canım biraz hareket etikten ve wc ye gittikten sonra tartıl, değilse suyun bilmem neyin verdiği fazlalıgı da kilo sanıyoz.

yok hayatım wc den sonra ve çok düzensizz yiyiyorum ondann koca gün dikkat akşam olay bitiyo

çok bu ileri geri gidişler çok sıktııı

kızlar ya spora ilk başlandığında kilo alınır diye duymuştum doğru mu o ? yani yağ değil de kas ağırlığı olurmuş?

nere gidiyonnnnnnnkötükedihüso

bugün cosuttugum için canım

yok hayatım wc den sonra ve çok düzensizz yiyiyorum ondann koca gün dikkat akşam olay bitiyo

çok bu ileri geri gidişler çok sıktııı

evet iste o yüzden hemene hemen tartılmak dogru değilmis ama o zamanda duramayo insan yaw

kızlar ya spora ilk başlandığında kilo alınır diye duymuştum doğru mu o ? yani yağ değil de kas ağırlığı olurmuş?

dogru olması muhtemel.çünkü spor zaten eğer insan yediklerine dikkat etmesse kilo aldırır. çünkü çok acıktırıyor. istahını açıyor insanın.spora vücudu alısık olmayan birisi spordan geldikten sonra bi saldır yemeğe doydugunu da bilmez o kaybettiği kaoriden sonra. zaten spordan en az 2 saat geçmeden bi sey yemek çok uygun değilmis.

ben yapcam canım yapmadan önce :)

aşağıdakiler nasılsınız....bakıonuz ne yazmıonuz le :mymeka:
yaw az işim war benim bugün idare edin artık

ewet kilo almassın sadece vücudun ödem toplar tartıda kilo aldığını sanırsın sempatiksalakcinni

spatz gacısı korkma bişi olmaz...kilo almazsın ama kilonda değişme olmasa bile çok çok fit görüneceğine em,in olablrsn...

lülülülülülü
merhaba kızlar topiğinize bende geldim kabul ederseniz tabivereliniortak.bende 1.64 boyundayım ve 57 kiloyum.55 olmak istiyorum.hergün yediklerimizimi yazıcaz buraya.aydınlatırsanız sevinirim canlarr

hosgeldın sefalar getırdın canım benım kaydirigubbakcemile5

yok bebeeeem organızasyon yok bunlarda bı cene baska bı sey yok kaydirigubbakcemile3
detox sonrası mıllet coktu kaydirigubbakcemile3 bı tek tıbet seysı var ama yapsak yıne bı seyler soleee cok heveslıyım ben yınee kaydirigubbakcemile5

evet canım dogru dogru dogru kas yagdan daha fazla gelırmıs o yuızden ole bkn benım ılk zamanlarım :ecrin_bebek:

evet canım dogru dogru dogru kas yagdan daha fazla gelırmıs o yuızden ole bkn benım ılk zamanlarım :ecrin_bebek:

ay o zaman ben bayagı kas kaybettim ya 1 ay oldu benim salona yazılalı bugün bi tsört giydim normalde kolları çok dardı tamamen sıkıyodu önceden, ay bi baktım kenarlarda bosluklar var,benim kollarda bayagı bi kas vardı, bu bir ay siseleri dambıl yerine kullandım gögüs küçültme-sıkılastırma hareketini yaptım kollarım devamlı çalısınca resmen incelmis, göbekten olsa dicem ya yağda gitmistir ama kollarımın üst kısmında yağ olacagını sanmıyorum bayagı kaslıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…