madde 1: fazla bi sey yediysek itiraf ediyoruz ve burda uygun görülen cezayı çekiyoruz:roflol:[/Q
nelerden sakınıyoruz kuralar neler
Eylülgüzeli kilo yapan,kalori bombası olan herşeyden canımyerimseniben
giripin senn için şimdi yapıcam tibeti..........
kuzumm aferin sana,sadece 2 dknı ayırarak kendine çok büyük bi iyilik yaptınopuyorumnanaktan
Verdim canım *+ nı, tebrikler kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canım ama malesef çıkmam gerekiyo :gitme: Öptüüm.
Max 2 dk sürer canım. Amaç aksatmadan hergün yapmak. kaydirigubbakcemile3 Kendine iyi bak... vitamin falan al. Sanki halsizlikten keyifsiz oluyosun gibi. + sız * da olmuyo hem boshayallersmile
Kızlar hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüm opuyorumnanaktan
ayol ben tibetin gençlik pınarını yapmıştım amaa....
iyi geceler kızlarrrr hepinizi öptümmmŞeniz
ee neden yapmadım dedin ayol:mymeka:
iyi geceler bebekŞeniz
kız sen söyledikten sonra yaptım gripin gacısı...lmaz:
koçum, günlük listemi veriyorum:
sabah:
kepek ekmeğine peynirli 3 tane yeşil zeytinli sandviç.
elma çayı
ara yapmadım
öğle:
bir tane cıs (detoxtan sonra gözüm dönmüştü)p
meyve çayı
ara: 2 tane küp gofret, 1 kare bitter çikolata (valla detoxtan sonra böle oldum, bi günlük affedivver koç! :)
akşam:
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
bugün yürüyüş yapmadım, şu callanetics ne menem bi şeymiş ben de bi bakiym dedim ve ablamla başladık. 50 dk'lık videoyu bitirdik. her yanımız ağrıyo şu an.. mafoldumben
yalnız 2 bardak su içebildim bugün. kalanını artık bugün yatana kadar telafi etmeyi düşünüyorum.
nasılım truf'um değerlendir beni kuzum?
kızlarrrr selamm herkeseee been bugun sabah bılım ekmek lor peynırı yedım oglen cıorba salata ayran bı dılım ekmek arada bı tane eklerr yedım arkadas getırmıs ısyerınde mecburen bı tane yedım aksam da ıkı köfte uc kasık erıste corbaa bıras önceede sut ıctım naı menum bayadır yazmıorm burdaaa
slm kızlar, ben geldim iki gün aradan sonra. evde neler neler yedim,anneciğim döşedi sofraları.spor da yapamadım ama kilo almamışım şükür
üşenmek mi?kızlar selammmkaydirigubbakcemile2
biraz önce spordan geldim, duşa girdim, bişiler yedim, sizin yanınıza koştumopuyorumnanaktan
ilk spor günüm çok yoğun geçmedi ama yarın acısı çıkar mı bilmiyorum. koşu bandı, bisiklet, bacak açma hareketi, mekik ve birkaç sırt hareketi yaptım. ayy üşenmesem de gitsem bari haftada 4 gün filan yaa...
buralar bugun durgun galiba.nerdesiniz huuuu?:mymeka:
veeee arkadasa gittim geldim, kimse bugün ne yedigimi sormasın tamamen cosuttumlaelaelaelaelae. sabahında tibeti üçledim tamam, güzelce ara öğünümde çörekotlu-ruseymli yogurdumu da yedim ama arkadasa gittim cosutmus bi halde döndümdelikafadulden. öyle ki, karnımı tıka basa doldurdugumdan sporu bile zor yaptım salonda. 3 saate yakın yürürüm dedim hem de tempolu yürürüm diye hava attım anam nerdeee 1 saat anca yürüdüm o da normal tempoda ve arada bi cafe ve okul molası vererek:1ninca:. yaw didim etme didim bizim grup beni haslar didim hele bir goçumuz var didim 100 mekikle ödetir bana bunu bedelini didim etme eyleme sen nediyi zorlan beni görmen mi su göbüsü dedimlmaz:, yaw didi eskiden daha dogundu yüzün, göbüsün dedi zayıflamıssın zati dedi, bize gele gele ölüyon mu dedi, gırk yılın basında bi geldin böyle yapma yaw didikaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile, ver allah yedirtti. aboww didim çantamdan biberiyeli yesilçayımı çıkarttıgım gibi diktim, yediklerimin birazından bari dabıl yu nasiplensin diyi:roflol:. neyse spor salonundan geldim, gliserin karıstırdıgım kremle basenimi göbüsümü galçalarımı ovdum masaj yaptım çok sert olmayan bi lifle. ve basladım spora. annem dedi sen daha yeni gelmedin mi spordan dedi, yaw didim sen bugün benim neler yedigimi biliyonmu:çok üzgünüm:. yaptım yaptım yaptım bissürü bissürü yaptım. hatta canım sıkıldı boslamıyım diye sevdiceğimle konusarak yaptım yarısını. ay,uy amanın, allah , vıyhh -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- diye diye bi galdım, o su an 60 kiloyum sanıyor:roflol: ben de çaktırmıyom of yaw diyom yapamayom iste nefes nefese galıyom bu dombiklikten diyom.ama merak ediyorum ya vuslatımızdaki saskınlıgınısempatiksalakcinni. neyse iste öle. kendime ceza olarak sütsüz sekersiz nescafe yaptım bakalım nasıl icecem. kendime böyle bi ceza vermemin sebebi kahveyi çok özlemistim özledin mi , o kadar yirsin ha al sana kahve didim bakalım nasıl içcem. sogumasını bekliyom dikiveriyim bari.
bugünkü evde yaptıgım hareketler bayagı da vardı kızlar, salonda da yaptım ip falan da atladım biraz ama trufcum extradan bi ceza uygun görürse de seve seve yanikaydirigubbakcemile. ve beni kınım kınım kınasanızda kabulüm, hadin baslayın gari.:tomato::tomato::roflol:
ha bu arada dulcicim sen benim + yı eksiye ceviriver ben hakettim bunuohaoldumsmile
daha iyiceyim gülüm...hani ses fln hala kötü ama en azından o iğrenç başağrısı burun akması ateş fln yok...
bilmiyorumkismile
canikom hoşgeldin öncelikle,bende hemen alayım artımıkaydirigubbakcemile2
hem ayrıca bugün 40dk yürüyüş ve 15dk spor yaptım bilünmüü:sm_cool:
cilalı ibo yine gelmişmelabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))
kendini övmesen çatlarsın dimiiiiiiiiii laelaelaelaelaeyenı gelen canlar sakın bı yere gıtmeyın valla anlatacagım :))
1- aramızda her telden var
2-pilates yapanlar
3- leslie ile walk at home yapanlar
4-hareket neyım videoları yapanlar link de veririm
5- carsamba BURCUHAYAL ozel mesaj kılo bıldırım gunlerı
6-yıne carsamba YENI KOC (HAFTANIN KOCU ) belırlenır koc ceza ya da odul verır
7- gunluk rapor verılse super olur
8-gecen 2 gunluk detox yaptık grupcak
9-sımdı de yıne tibet hareketlerı varmıs grupcak onu yapıyoruz yapanlar + alıyor ayrıyeten bı hareket yuruyus neyım yaptıysan yıldızlı artı bakınız ben :)
eveeet gelelim benim günlük rapora, koçum özellikle sana gelsin buzemuszemus
sabah 1 kase nesfit buğday gevreği
Öğle yarım tabak yoğurtlu bakla ve extradan 1 kase yoğurt
Arada 1 tane activia yoğurt
Akşam yine 1 tabak bakla ve yarım kase çorba,5 kaşık salata
ve bugün ilk kez kaçamak yapıp çay ve 1 tanecik ekler pasta yedimsositososito.Amaaaa bunun yanında tam 1 saat spor yaptım bununda unutmayalım.Ve tabiki tibet hareketleri:lepi:
böyle
cilalı ibo yine gelmiş
kendini övmesen çatlarsın dimiiiiiiiiii laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?