50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yapcam canım yapmadan önce :)

yaw az işim war benim bugün idare edin artık

ewet kilo almassın sadece vücudun ödem toplar tartıda kilo aldığını sanırsın sempatiksalakcinni

spatz gacısı korkma bişi olmaz...kilo almazsın ama kilonda değişme olmasa bile çok çok fit görüneceğine em,in olablrsn...

thanks güzel hatuncuklaropuyorumnanaktan yaa tartıda da olsa ok görünmiyim yahu moralim bozuluyo

offf kızlar yaa tembelim bu aralar çok hala ahastalıktan kurtulamadım herhalde...

elimde bi not var okuduğumu anlamıyorum...sinirlerim bozuldu attım buraya kendimi ama geri dönmem lazım :umursamaz:

anlamayınca nası olcak o iş canımm yarım yamalak olur gibime geliyoo:ecrin_bebek:

thanks güzel hatuncuklaropuyorumnanaktan yaa tartıda da olsa ok görünmiyim yahu moralim bozuluyo

3-4 günlk bi olay bu vücud alışana kadar opuyorumnanaktan

dulcineacım gripine de + koy bende yapıcam yatmadan..şimdi çıkıyorum hafta sonu tembellik yaptım işler birikti tabe alsanaalsanasmile iyi geceler öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile5

kızlar size doyum olmaz ama ben de yatıyorum çok yorgunum..
öptüm hepinizi pek çok!opuyorumnanaktan

işte geçen hafta hastaydım bakamadım hiç ama yarım yamalak fln olcak artık ne yapayım...bilmiyorumkismile

eh öyle olsun mecbursa yapacak bişey yokkk

bende kendime ceza vericem artık havalar düzeliyo ev işi var yapılıcak
liste yapçam onlar bitmeden bölüme girmicemm

bugün yine aynı oldum beneyvahedigeldismile

canım o zaman lütfen arın bu olumsuz düsüncelerinden. kötüyüm dediğinde beynini buna inandırırsan bilinçaltına gerçekten kötü oldugun yerlesir ve dua yerine geçer. tabi iyiyim diyen insanda iyi değildir, iyi olduguna inanan insan iyidirvereliniortak bizim grup pospozitif bi grup olsun her konudaŞeniz

ya tatlım vallaha havalardan bi açık bi kapalı cumartesi coşuyordum şu anki halime bak sürünüyorümmkafamçokkarıştı

eh öyle olsun mecbursa yapacak bişey yokkk

bende kendime ceza vericem artık havalar düzeliyo ev işi var yapılıcak
liste yapçam onlar bitmeden bölüme girmicemm

yasemin
bazen ben çok uçuyorum...
şu işlerimi halledersem bir de 2 kilo daha verirsem kendime victorias secret pijama alcam diye ödül koydum şuan kendime...
sen de kendine bi ödül koy işe yarıyor daha önce denedim onayladım

canım çok haklısın yaaa...
sanırım pozitif düşünmem lazım..evet evet...opuyorumnanaktan

İyi ki katıldın bu başlığa canım ya... hep böyle ol opuyorumnanaktan

canikom hoşgeldin öncelikle,bende hemen alayım artımıkaydirigubbakcemile2
hem ayrıca bugün 40dk yürüyüş ve 15dk spor yaptım bilünmüü:sm_cool:

aa güzel fikir

neden hiç aklıma gelmedii bu benimmm:lepi:

çokk saol denicemmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…