dogru olması muhtemel.çünkü spor zaten eğer insan yediklerine dikkat etmesse kilo aldırır. çünkü çok acıktırıyor. istahını açıyor insanın.spora vücudu alısık olmayan birisi spordan geldikten sonra bi saldır yemeğe doydugunu da bilmez o kaybettiği kaoriden sonra. zaten spordan en az 2 saat geçmeden bi sey yemek çok uygun değilmis.
ben yapcam canım yapmadan önce :)
yaw az işim war benim bugün idare edin artık
ewet kilo almassın sadece vücudun ödem toplar tartıda kilo aldığını sanırsın sempatiksalakcinni
spatz gacısı korkma bişi olmaz...kilo almazsın ama kilonda değişme olmasa bile çok çok fit görüneceğine em,in olablrsn...
lülülülülülü
hosgeldın sefalar getırdın canım benım kaydirigubbakcemile5
yok bebeeeem organızasyon yok bunlarda bı cene baska bı sey yok kaydirigubbakcemile3
detox sonrası mıllet coktu kaydirigubbakcemile3 bı tek tıbet seysı var ama yapsak yıne bı seyler soleee cok heveslıyım ben yınee kaydirigubbakcemile5
evet canım dogru dogru dogru kas yagdan daha fazla gelırmıs o yuızden ole bkn benım ılk zamanlarım :ecrin_bebek:
offf kızlar yaa tembelim bu aralar çok hala ahastalıktan kurtulamadım herhalde...
elimde bi not var okuduğumu anlamıyorum...sinirlerim bozuldu attım buraya kendimi ama geri dönmem lazım:umursamaz:
dün sana terapi uygulamadık mı yaw kötükedihüso
thanks güzel hatuncuklaropuyorumnanaktan yaa tartıda da olsa ok görünmiyim yahu moralim bozuluyo
anlamayınca nası olcak o iş canımm yarım yamalak olur gibime geliyoo:ecrin_bebek:
iyi geceler öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile5
işte geçen hafta hastaydım bakamadım hiç ama yarım yamalak fln olcak artık ne yapayım...bilmiyorumkismile
bugün yine aynı oldum beneyvahedigeldismile
canım o zaman lütfen arın bu olumsuz düsüncelerinden. kötüyüm dediğinde beynini buna inandırırsan bilinçaltına gerçekten kötü oldugun yerlesir ve dua yerine geçer. tabi iyiyim diyen insanda iyi değildir, iyi olduguna inanan insan iyidirvereliniortak bizim grup pospozitif bi grup olsun her konudaŞeniz
eh öyle olsun mecbursa yapacak bişey yokkk
bende kendime ceza vericem artık havalar düzeliyo ev işi var yapılıcak
liste yapçam onlar bitmeden bölüme girmicemm
canım o zaman lütfen arın bu olumsuz düsüncelerinden. kötüyüm dediğinde beynini buna inandırırsan bilinçaltına gerçekten kötü oldugun yerlesir ve dua yerine geçer. tabi iyiyim diyen insanda iyi değildir, iyi olduguna inanan insan iyidirvereliniortak bizim grup pospozitif bi grup olsun her konudaŞeniz
Selam fıstıklar....
Eskileri okuyacak kadar vaktim yok. Yasemincim *+ nı veriyorum. Ben de yaptım hareketleri bugün. Bu sefer zorlanmadım hiç. Çok eğlenceli bence hareketler. Youtube da videoları falan var tam anlamadıysanız hareketleri. Katrece sen yapmıştın, ne eksisi..
Başka yapan var mı??
yasemin
bazen ben çok uçuyorum...
şu işlerimi halledersem bir de 2 kilo daha verirsem kendime victorias secret pijama alcam diye ödül koydum şuan kendime...
sen de kendine bi ödül koy işe yarıyor daha önce denedim onayladım
canım çok haklısın yaaa...
sanırım pozitif düşünmem lazım..evet evet...opuyorumnanaktan
Gripin ve evcadısı... kızlar siz yaptınız mı bugün hareketleri?
ya tatlım vallaha havalardan bi açık bi kapalı cumartesi coşuyordum şu anki halime bak sürünüyorümmkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?