50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

normal yemek yerkn nasıl zayıflaya bilirim az yiyerekmi yemek değiştirerekmi
yani özel bişeyler almak istemiyorum yemek olarak
ama spor falan hani verir seniz onları uyguluya bilirim

az yiyeceksin, öz yiyeceksin, sık yiyeceksin
un, yağ, şeker bunlardan uzak duracaksın
yeşil çay içeceksin
ara öğünlerini sektiremeyceksin
aç kalmayacaksın
sporunu da yapacaksın
en iyisi 1 saat tempolu yürüyüş

kizlarr selammmm
dun giremedim emlakciyla deposit islerim vardi eski evin dogal gazini kestirdim onu kosturdum bi tek avcilara gitcem teli kestircemm gozumde buyuyo avcilara gitmek burdan nedense:)trafik e5 yogun oluyo genelde sanirim ondan
dun saglik ocagina gittim bi ay lansor kullanmistim ya yine bi tertip verdi
stresli bi donemdemisiniz diye sordu gaz siskinlik hala devam ediooo
henuz tartilmadim cokta karnim sis belki ondandan bi kilo fazla cikiorumdur birden bire 64 olmamin saskinligini uzuntusunu hala yasiommm

canım dün sabah doktorum programında ender saraç vardı. form korumak veya kilo vermek istiyorsanız, spor yaparken kaslardan değil yağlardan yakmak için spordan 1 saat veya 45 dk önce bolca protein yenmeli, bu bir bardak sütle peynir , bir büyük kase yoğurt olabilirmiş. spordan hemen sonra da kompleks karbonhidrat ve sebze alınmalı dedi.iki saat çok değil mi? zaten birsürü kalori harcıyorsun. şekeri düşer insanın mazallah.

Benim arkadaşımın abisi sporcu, salona gitmeden önce bir paket makarnayı haşlıyor, yarısını gitmeden önce yiyor yağsız sossuz, yarısını da dönünce. Kasları şişiriyormuş, bu tabi bizim için iyi değil öyle aklıma geldi söyliyim dedim:)

aa, truf'un doğum günüsü müydü?? mutlu yıllar canımm. her şey istediğin gibi olur inşallah bu yaşında..

Eklentiler

• $happy-birthday.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlarrrr günaydın

Trufcm geçmiş olsun
Trufcum doğum günün kutlu olsun
(bunları baştan söyliyim de sonradan unutuyorum:))

dün hep arabanın işleri ile uğraştım vize için ayazda 3 saat bekledim hasta olmasam bari o kadar yorgunlukla bi de çeşmeden izmire geldim falan spor yalan oldu

ızmir sınırlarına girince bi agoraya uğrayıp kahve içelim içimiz ısınsın dedik erkek ark ile agorada kavak yelleri çekimi varmış anababa günü :) ınsanlar o soğukta bekliyolar izliyolar (merak merak işte adamı öldürür :)))

Neyse ...

Trufçum bak söz sana bugün yürüyüşümü yapıcam evde de egzersiz yapıcam belki evde de leslie ile yürürüm karın da çalışıcam kol da:çok üzgünüm:

Kendimi kötü hissettim kaç gündür spor namına bişiy yapamıyom mens olucam belki ondan cnm istemiyo 1-2 günü var

Ben yediklerimi yazıyim ama çok dengeli olmadı şu vize olayı işi bozdu bişiy yiyemedim hep aralarımı yaptım ama naniknanik

07:00 1 incir
Ilık su
08:30 yarımdan az gevrek
2 dilim tam yağlı ezine
Yeşil çay
12:00 2 adet 200-300 gr lık fırın balık
1 tabak marul ve mor lahana salatası
2 lokma kepek ekmeği

14:00 2 karışık meyveli etiform
1 şekersiz neskafe

16:00 2 ince dilim kuru elma
3-5 yaban mersini
2 badem 2 leblebi
17:00 1 kuru erik
2 yaban mersini
1 kuru kayısı
18:00 3-4 leblebi
2 badem
1 ceviz
Kuru elma bi kaç tane

19:30 2-3 kepekli çubuk etiform

20:30 1 cafe latte şekersiz

22:00 3 kaşık light yoğurt
3 dilim elma

gunaydın canlar bı sey soracagım ben yahu

spordan sonra sut ya da yogurt hatta genelde yogurt hatta dun pul bıberlı yedım
dun de ender sarac spordan once de yougrt sut tavsıye etmıs onu da mı yapayım hem once hem sonra mı artık ?????

ay ben hep unutuyorum onu ya.. :umursamaz:

gunaydin kizlarr;

truf canim gec oldu ama dogum gunun kutlu olsunn..

yesa canim ben de spordan sonra diye biliyorum.

dulcinea nasilsin?

scylaa (latecia mi olmustu yeni adi), prenses nerelerdesiniz?

sensewitch diyetin yine super; kus lokmasi gibi nasil oyle yiyodun bidik bidikkkk ..

klik, spatz, azulos... ismini sayamadigim arkadaslar gunaydin hepinizee..

bu arada dun ben de diyetimi cok guzel yaptim;
truf canim oglene kadar yediklerimi yazmistim;
ozetle, sabah 1 dilim ekmek, peynir zeytin, maydonoz,
ogle, corba , salata

ogleden sonra;
1 tam tahilli, kasarli tost

aksam
3 fincan bitki cayi,
yogurtlu 1 parca haslanmis karnibahar+2 kasik haslanmis garnitur (havuc, bezelye,patates)

ara
1/3 gofret
1 bardak sekersiz cay

bu sabah tartildim; 55,1 ciktim; reglim yeni bitti umarim sisliklerim inmemistir de ondan fazla cikmisimdir;
bakalim yarin dananin kuyrugu kopar artik...

anam yavrum hiçbi şey yememişsin dün?? bilmiyorumkismile

ben LESLıE ye gidiyorum ya da o bana gelıyor :)) gorusuruuz canlar selam götürüyüm mü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…