bugün cosuttugum için canım
evet iste o yüzden hemene hemen tartılmak dogru değilmis ama o zamanda duramayo insan yaw
dogru olması muhtemel.çünkü spor zaten eğer insan yediklerine dikkat etmesse kilo aldırır. çünkü çok acıktırıyor. istahını açıyor insanın.spora vücudu alısık olmayan birisi spordan geldikten sonra bi saldır yemeğe doydugunu da bilmez o kaybettiği kaoriden sonra. zaten spordan en az 2 saat geçmeden bi sey yemek çok uygun değilmis.
canım dün sabah doktorum programında ender saraç vardı. form korumak veya kilo vermek istiyorsanız, spor yaparken kaslardan değil yağlardan yakmak için spordan 1 saat veya 45 dk önce bolca protein yenmeli, bu bir bardak sütle peynir , bir büyük kase yoğurt olabilirmiş. spordan hemen sonra da kompleks karbonhidrat ve sebze alınmalı dedi.iki saat çok değil mi? zaten birsürü kalori harcıyorsun. şekeri düşer insanın mazallah.
peppermint i love youuopuyorumnanaktan duyduğum en bi müthis iltifatlardan:asigim: çok teşekkür ederim!:kedi:
profilimde GriPincim, beklerim seni dea.s.
gunaydın canlar bı sey soracagım ben yahu
spordan sonra sut ya da yogurt hatta genelde yogurt hatta dun pul bıberlı yedım
dun de ender sarac spordan once de yougrt sut tavsıye etmıs onu da mı yapayım hem once hem sonra mı artık ?????
bu arada dun ben de diyetimi cok guzel yaptim;
truf canim oglene kadar yediklerimi yazmistim;
ozetle, sabah 1 dilim ekmek, peynir zeytin, maydonoz,
ogle, corba , salata
ogleden sonra;
1 tam tahilli, kasarli tost
aksam
3 fincan bitki cayi,
yogurtlu 1 parca haslanmis karnibahar+2 kasik haslanmis garnitur (havuc, bezelye,patates)
ara
1/3 gofret
1 bardak sekersiz cay
anam yavrum hiçbi şey yememişsin dün?? bilmiyorumkismile
ya canim,
gecen hafta o kadar cok kacirdim ki, arayi kapatmam lazimmm :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?