canimm dogum gunun kutlu olsun bitanemmm
aa, truf'un doğum günüsü müydü?? mutlu yıllar canımm. her şey istediğin gibi olur inşallah bu yaşında..
Kızlarrrr günaydın
Trufcm geçmiş olsun
Trufcum doğum günün kutlu olsun (bunları baştan söyliyim de sonradan unutuyorum:))
dün hep arabanın işleri ile uğraştım vize için ayazda 3 saat bekledim hasta olmasam bari o kadar yorgunlukla bi de çeşmeden izmire geldim falan spor yalan oldu
İzmir sınırlarına girince bi agoraya uğrayıp kahve içelim içimiz ısınsın dedik erkek ark ile agorada kavak yelleri çekimi varmış anababa günü :) İnsanlar o soğukta bekliyolar izliyolar (merak merak işte adamı öldürür :)))
Neyse ...
Trufçum bak söz sana bugün yürüyüşümü yapıcam evde de egzersiz yapıcam belki evde de leslie ile yürürüm karın da çalışıcam kol da:çok üzgünüm:
Kendimi kötü hissettim kaç gündür spor namına bişiy yapamıyom mens olucam belki ondan cnm istemiyo 1-2 günü var
Ben yediklerimi yazıyim ama çok dengeli olmadı şu vize olayı işi bozdu bişiy yiyemedim hep aralarımı yaptım ama naniknanik
07:00 1 incir
Ilık su
08:30 yarımdan az gevrek
2 dilim tam yağlı ezine
Yeşil çay
12:00 2 adet 200-300 gr lık fırın balık
1 tabak marul ve mor lahana salatası
2 lokma kepek ekmeği
14:00 2 karışık meyveli etiform
1 şekersiz neskafe
16:00 2 ince dilim kuru elma
3-5 yaban mersini
2 badem 2 leblebi
17:00 1 kuru erik
2 yaban mersini
1 kuru kayısı
18:00 3-4 leblebi
2 badem
1 ceviz
Kuru elma bi kaç tane
19:30 2-3 kepekli çubuk etiform
20:30 1 cafe latte şekersiz
22:00 3 kaşık light yoğurt
3 dilim elma
gunaydin kizlarr;
truf canim gec oldu ama dogum gunun kutlu olsunn..
yesa canim ben de spordan sonra diye biliyorum.
dulcinea nasilsin?
scylaa (latecia mi olmustu yeni adi), prenses nerelerdesiniz?
sensewitch diyetin yine super; kus lokmasi gibi nasil oyle yiyodun bidik bidikkkk ..
klik, spatz, azulos... ismini sayamadigim arkadaslar gunaydin hepinizee..
ben LESLİE ye gidiyorum ya da o bana gelıyor :)) gorusuruuz canlar selam götürüyüm mü :))
Nilüfert kararını verdin mi tibet hareketleri konusunda???
bu arada dun ben de diyetimi cok guzel yaptim;
truf canim oglene kadar yediklerimi yazmistim;
ozetle, sabah 1 dilim ekmek, peynir zeytin, maydonoz,
ogle, corba , salata
ogleden sonra;
1 tam tahilli, kasarli tost
aksam
3 fincan bitki cayi,
yogurtlu 1 parca haslanmis karnibahar+2 kasik haslanmis garnitur (havuc, bezelye,patates)
ara
1/3 gofret
1 bardak sekersiz cay
ben LESLİE ye gidiyorum ya da o bana gelıyor :)) gorusuruuz canlar selam götürüyüm mü :))
ama oylesin cicim gercektennnn..
erkek arkadasinla da yakismissiniz;
insallah ilerde de mutlu bir yuvaniz olur;
klikcim günaydın.aklımdan geçiyordun dün yoktun sanırım. detoks listesine baktımda. baya vermişsin
aminnnn peppercim :)
kızlar hepinize gunaydinnnn!
trufcum doğum günün kutlu olsun!sevdiklerinle, çocuklarınla nice mutlu yıllar dilerim canım benim! dün bana yazdıklarından sonra utandım valla. doğru söylüyorsun koca yok, çocuk yok, bir de şikayet ediyorum bişeye yetişememekten:kedi: kendimi getirdin beni teşekkür ederim!opuyorumnanaktan
bu arada trufcum .mutlu yıllar herşey gönlünce olsun
ee peki bişey daha soracağım. detoksdan sonra verilen kilolar yazılıyordu. tibette kaç yaş gençleştiğimizi mi yazıcazlaelaelaelaelae
günaydın herkese..
truf,doğum günün kutlu olsun.dilerim tüm sevdiklerinle mutlu,uzun ve sağlıklı bir ömür yaşarsın.
kızlar günaydın herkese...bu gruba nasıl dahil olacağım?bende katılabilirmiyim :kedi:
görüşürüz canım. selam söyle tanımaz beni gerçi ama olsun sen söle gene de :)))
selam söyle lesli teyzeye opuyorumnanaktan
ee peki bişey daha soracağım. detoksdan sonra verilen kilolar yazılıyordu. tibette kaç yaş gençleştiğimizi mi yazıcazlaelaelaelaelae
arkadaşlar bu tibette ne olaki?? aradım geçmiş sayfalarda bulamadım akannehir
kızlar günaydın herkese...bu gruba nasıl dahil olacağım?bende katılabilirmiyim :kedi:
kızlar koçumuz kim ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?