50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç deneme bence . hiç sağlıklı değil o çorbalar.onun yeriine yeşil çayını evden getirmek varken

23 yaş
1.69 boy
işim yorucu olmakla birlikte ara sıra durgun
benden de size küçük bir süpriz bir hafta boyunca en düzenli beslenenize fala bakacağım nasıl olur aklinialirimsmile

kılo nedır canım 59 ıdeal sana kı sen sımdı 58sındır sempatiksalakcinni

canım yaaa sabırsızlık degıl kı ne zamandır verecegım cok cok uzadı bence olumunekankayizsmile bı de al ver de cok oldu ama ıste benım cok fena gecen gunlerım cok sonra da onları telafı bı kısır dongu gıbı bilmiyorumkismile neyse neyse gelecek haftadan ıtıbaren duzene gırer artık ınsallah kaydirigubbakcemile5

küçük bir motive falı canım,isterseniz tabi sadece bir teklif sengözlerimebaksanab

evet 58 im yazmayı unutmuşum gerçi arka sayfalara yazmıştım şutarafagitti

canım sen normalde güzel besleniyorsun
sporda yapıyorsun
bazen arada şaşar böyle
sürekli yapmamak lazım sadece
ama ana öğünlere dikkat
kızzz senin kilonda olmak için ben can atıyorum. :lepi:

heheyyyt moralim düzeldi yahu koçum benimmmmm opuyorumnanaktan sefiyom seni laelaelaelaelae

demedım mı ben kaydirigubbakcemile valla sen bılırsın canım da bence ıdeal senın kılon :mymeka: bı de 5 kılo neyım dıyomussun karısmayım ben o zaman bilmiyorumkismile

hee yaptım spor dün akşam yatakta siz aklıma geldiniz...
25 tane mekik çektim...
ahahahaha
süper dimi
sempatiksalakcinni

tabiki süper karalahanacım
karalahanayı hiç sevmem ama seni sevdim

böğgh o çorbalar içilirmi ya
en son bi 456545768 yıl önce ne kadar olduğunu hatırlamıyorum bile
bi içiyim dedim. bekarım yemek derdi neyim olmasın
Allah'ım sana geliyorum dedim
1 hafta düzelmedi ağzımın tadı.
yani iştah miştah gitti kilo vermiştim 48 filan olmuştum ama
hiç tavsiye etmem hiiiiiiiiiç.

truf

hayatim belim rahatsiz ya, doktor bir sure spor yapma dediii:-((

hmmm geçmiş olsun
peşini bırakmayacam ama
yürüyüş yapabilirmisin

küçük bir motive falı canım,isterseniz tabi sadece bir teklif sengözlerimebaksanab

yahu motive edecek herşeye hazırız biz hepimiz topikcenek

akannehir akannehir akannehir
ben de kilo çizelgeme hedep kilomu 37 yazıcam anca kurtarır yaaaa banane ya banane yaaaaaaa ohaoldumsmile

sensewitch canim,
3,3 cok iyi verdin sen;

not etmis miydin; tam olarak hangi tarihte baslamistin diyete?

ben 2 kg de kaldim.
baslangicim; 18 ocak.

yani 2 ayda 2 kg verdim

:-((

simdi takvimdeki notlarima baktim da;
son 2 hafta toplam 300 gr vermisim sadece (200+100 gr)

bu haftada aldiysam onu geri, gitti 3 haftam:-((

demedım mı ben kaydirigubbakcemile valla sen bılırsın canım da bence ıdeal senın kılon :mymeka: bı de 5 kılo neyım dıyomussun karısmayım ben o zaman bilmiyorumkismile

mafoldumben ama ben daha zayıf olmak istiyorum,lütfen karış bana :a015:

yahu motive edecek herşeye hazırız biz hepimiz topikcenek

akannehir akannehir akannehir
ben de kilo çizelgeme hedep kilomu 37 yazıcam anca kurtarır yaaaa banane ya banane yaaaaaaa ohaoldumsmile

hehe tamam o zaman haftanın şampiyonu belli olunca bakarım :)

benim hedef kilom 54-55 :çok üzgünüm:

Arkadaşlar,sizin yediklerinize bakıyorum birde kendi yediklerime..ya bende fazla yemiyorum ama sizler hiç normal yemek yapmıyormusunuz acaba?yani mesela benim şu anda dolabımda kuru fasulye yemeği var dünden ezogelin çorbası yapmıştım,o var.e benim seçeneklerim bunların içinden olabilir bugün için.çünkü eşime her gün bu ve benzeri yemeklerden yapıyorum.doğal olarak bende bunlardan yiyorum.
acaba bunlardan yanınada salata ilavesiyle az az yesem sağlıklı beslenmiş olur muyum bilmiyorum.
mesela dün yediklerimi yazsam eminim eleştirilicem.ama galiba ben sağlıklı beslenme menüsü oluşturamıyorum kendime.mafoldumben
dün : sabah : bir tane ev yapımı poğaça (hergün olmayacak)-yarım şkerli çay
ara : 3 tane diyet çubuk,bitki çayı
öğlen : bir kase ezogelin çorbası,2 dilim kepek ekmeği
ara : yarım şekerli çay
akşam : yarım kase çorba , domates salatalık soğan salatası,2 küçük dilim mezgit balığı,1 dilim kepek ekmeği
bugün :
sabah kalkar kalmaz 2 tane kayısı,2 bardak su
kahvaltı : 3 zeytin,1 yumurta,çeyrek kibrit kutusu peynir,domates,salatalık,çay
ara : 1 tane kayısı

selam şekerler....... nbrsiniz görüşmeyeli...bu tibet grubuna bende dahil olmak istiyorum dün başladım hareketlere

bu arada yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.cumartesi günü kanal7 de namik ekin vardı.hani şu sat komandosu olan.

normal yürüyüşün hamallıktan başka hiç bir faydası yok.dizleri yukarı kaldırarak yürüyün dedi.ayni leslie ninki gibi. birde kilo vermede bölgesel egzersizin faydası yokmuş o sadece ordaki kasları çalıştırıyormuş yağlar aynen dururmuş.sadece kaslar sıkılaşırmış.kilo vermek için yürüyüş dedi.ayakları kaldırarak ama..

gayet iyi
sporda ekle
herşeyden az az sık sık yiyeceksin aç kalmayacaksın
abartamayacaksın
hamur işi filan yemeyeceksin yoksa normal yemeğini ye canım biz de evde ne varsa ondan yiyoruz zaten
kendini kasma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…