lingucum sen kaç yaşındasın ki?
Fıstıklar + nız * ınız neyim eksikse söylemeniz yeterli.... Yasemincim peşin verdim *+ yı... yapmazsan küserim valla...
ADET DÖNEMıNDE 2. HAREKET ZARARLIYMIŞ KIZLAR
küsme daqlımmm yaptım ve yapacağıııımmm:lepi:
Fıstıklar + nız * ınız neyim eksikse söylemeniz yeterli.... Yasemincim peşin verdim *+ yı... yapmazsan küserim valla...
ADET DÖNEMİNDE 2. HAREKET ZARARLIYMIŞ KIZLAR
Kız yok param olsa da o kadar para vermem tshirte.. Canım sen dün yaptın mı şimdi.. bi ara öyle bişiler yazmışsın da... neyse doğrusu düzeltem listeyi kaydirigubbakcemile5delüüüüüüüüüüüüüüüüüü..tenk yu....kaydirigubbakcemile2
hee lacostetan ben manyah alıyom o tshirtlerisempatiksalakcinni
daha iyileri senn olsun inşallah datlım benim...
ben gece yatmadan önce yapıyorum tibeti bu arada habarın olsun gülümguclubacismile
Kız sabah koydum sen de gördün ya kaydirigubbakcemilebebeeeeeeeem bana da yıldızlısından olumunekankayizsmile
kız ne koycan fotonu mu laelaelaelaelae
Verdim bi kere * ı artıkın.. * ın kararını ben vermiyom canım. Sadece büyüttüğünü biliyom kaydirigubbakcemile2 Yarın okurum fıstık.haaahh canım ayy çok iyi geldii
yok canım spor olarak değil biraz gezme biraz yürüyüş amaçlı di,yelim sen nasıl uygun bulursan
ötekilere bakmadım yaa dalsi benim verdiğim linki okudunmu memişlere yönelikk ve tibetle alakalı:ecrin_bebek:
Yasemin katrece... sizi bekliyorum... - koycam valla :))
yaaaaaaaaaaaaaaaa gögus neyım buyutmesın yaaaa ben cok memnunum su ankı halınden ne kucuk ne buyuk ele gelsın yeter hehheheh ıyk oyk :))))
ne bileyimmm işte yoğun tempolu olmayıncaaa ben bugün yürüdüm diyemedimbilmiyorumkismileKız yok param olsa da o kadar para vermem tshirte.. Canım sen dün yaptın mı şimdi.. bi ara öyle bişiler yazmışsın da... neyse doğrusu düzeltem listeyi kaydirigubbakcemile5
Kız sabah koydum sen de gördün ya kaydirigubbakcemile
Verdim bi kere * ı artıkın.. * ın kararını ben vermiyom canım. Sadece büyüttüğünü biliyom kaydirigubbakcemile2 Yarın okurum fıstık.
O zaman *+ nı veriyom canım dün için. Bugünü yaparsan söyle...la dalsin dün yaptım ben tibeti :mymeka:
Şeniz Ben de 5. hareketi çok seviyorum kaydirigubbakcemile2ölemi gııı:)) en sewdiğim hareketttt çocuklar gibim geriye takla atasım geliyoo o harekette :roflol: :roflol:
bende sizi beKliyorum canlarım:lepi:
yayınımı dinlemeK ister misiniz sadece siz grupdaslarıma özelll
bende istemiyom büyütmesin yaw :)) daş gibin olcakca ok Şeniz
bende sizi beKliyorum canlarım:lepi:
yayınımı dinlemeK ister misiniz sadece siz grupdaslarıma özelll
O zaman *+ nı veriyom canım dün için. Bugünü yaparsan söyle...
Şeniz Ben de 5. hareketi çok seviyorum kaydirigubbakcemile2
Ne yayını kız manyahh.. tibet hareketi diyorum???
ne bileyimmm işte yoğun tempolu olmayıncaaa ben bugün yürüdüm diyemedimbilmiyorumkismile
ayyy çok uykum geldi((
O zaman + verelim canım... amaç kendini takip etmek sonuçta.
Kızlar bu arada 2. hareket konusunda bi ara araştırma yapalım çünkü sadece 1 yorumdan yola çıkarak böyle diyorum. Alternatifi varmış zımbırtı döneminde
dulcineacım ben de foto koycan sandım yaa kendı fotonu kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?