50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fıstıklar + nız * ınız neyim eksikse söylemeniz yeterli.... Yasemincim peşin verdim *+ yı... yapmazsan küserim valla...

ADET DÖNEMİNDE 2. HAREKET ZARARLIYMIŞ KIZLAR

ölemi gııı:)) en sewdiğim hareketttt çocuklar gibim geriye takla atasım geliyoo o harekette :roflol: :roflol:

yaaaaaaaaaaaaaaaa gögus neyım buyutmesın yaaaa ben cok memnunum su ankı halınden ne kucuk ne buyuk ele gelsın yeter hehheheh ıyk oyk :))))

Kız yok param olsa da o kadar para vermem tshirte.. Canım sen dün yaptın mı şimdi.. bi ara öyle bişiler yazmışsın da... neyse doğrusu düzeltem listeyi kaydirigubbakcemile5

bebeeeeeeeem bana da yıldızlısından olumunekankayizsmile

kız ne koycan fotonu mu laelaelaelaelae
Kız sabah koydum sen de gördün ya kaydirigubbakcemile

Verdim bi kere * ı artıkın.. * ın kararını ben vermiyom canım. Sadece büyüttüğünü biliyom kaydirigubbakcemile2 Yarın okurum fıstık.

ne bileyimmm işte yoğun tempolu olmayıncaaa ben bugün yürüdüm diyemedimbilmiyorumkismile

la dalsin dün yaptım ben tibeti :mymeka:
O zaman *+ nı veriyom canım dün için. Bugünü yaparsan söyle...
ölemi gııı:)) en sewdiğim hareketttt çocuklar gibim geriye takla atasım geliyoo o harekette :roflol: :roflol:
Şeniz Ben de 5. hareketi çok seviyorum kaydirigubbakcemile2

bende sizi beKliyorum canlarım:lepi:

yayınımı dinlemeK ister misiniz sadece siz grupdaslarıma özelll

Ne yayını kız manyahh.. tibet hareketi diyorum???

O zaman *+ nı veriyom canım dün için. Bugünü yaparsan söyle...

Şeniz Ben de 5. hareketi çok seviyorum kaydirigubbakcemile2

Ne yayını kız manyahh.. tibet hareketi diyorum???

gız bende yayınıma diyom.isteyen olursa linK verem winamptan yayın yapayım size uyuyuncaya Kadar

tibeti zati yaptım guzu ben artımı Koyabilin yani
şakkıdı

ne bileyimmm işte yoğun tempolu olmayıncaaa ben bugün yürüdüm diyemedimbilmiyorumkismile

O zaman + verelim canım... amaç kendini takip etmek sonuçta.

Kızlar bu arada 2. hareket konusunda bi ara araştırma yapalım çünkü sadece 1 yorumdan yola çıkarak böyle diyorum. Alternatifi varmış zımbırtı döneminde

iyide bunun kitabında 6 hareket varmışşş bende bunu duydum nolcak şincikksempatiksalakcinni

dulcineacım ben de foto koycan sandım yaa kendı fotonu kaydirigubbakcemile

Canım valla benim fotoların %99.9 u yakın çekim. Erkek arkadaşımla oturduğumuz yerden birbirimizi çekiyoz ancak... Ve buraya koymak için 100 lerce fotoyu araştırdığımda şunu gördüm: Eğer ki çekim esnasında biri ayağa kalkcaksa o kişi çeken kişi oluyo :sm_confused:

selam şekerler

bende 14 ünden beri tibet hareketlerini yapıyorum ama listede adımı göremedim...((((

bugünkü sporuma gelince önce leslie ile 4 mil yürüdüm ( bunu şiddetle tavsiye ederim bol bol koşuyorsunuz koşarak hareket yapıyorsunuz çok fazla terletiyor.ben fast 3 mil kullanıyordum)

sonra

30 mekik
30 ters mekik
30 çapraz mekik
5 dk bel çevirme
100 ayak kaldırma
50 yanlara eğilme
30 çömelme
30 bacak esnetme
50 bacak kaldırmaca
30 geri tekme

ve tibet hareketlerini yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…