50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

..................................................

eeee sonuc kuzum -tatlicadiarzu- yok mu yanı foto -tatlicadiarzu- gece gece yazmısın anlamıyom evet ya da hayır de Şeniz

selam şekerler

bende 14 ünden beri tibet hareketlerini yapıyorum ama listede adımı göremedim...((((

dulcinea kız eklesene suleulkucugumu :mymeka:

canlar yarın da koc gonullu kım olmak ısterse ama eskılerden

gripin
suleulku
ve de linguist kaldı sanırsam deeeeeemııı :lepi:

iyide bunun kitabında 6 hareket varmışşş bende bunu duydum nolcak şincikksempatiksalakcinni
Yok canım 5 olduğu kesin kaydirigubbakcemile5 Her yerde öyle diyo çünkü.

Hoşgeldin opuyorumnanaktan E sen söylemeden ben nirden bilem :sm_confused: Hergün * da var mı?? (ekstra spora * veriliyo) Kız kimi tekmelediğini düşünerek atıyon tekmeleri :roflol:
ay bi kisi dinliyo hanginizsiniz:roflol: duydunuz mu konustum, yasemincim sen misin ay
Ben giremedim canım.

eeee sonuc kuzum -tatlicadiarzu- yok mu yanı foto -tatlicadiarzu- gece gece yazmısın anlamıyom evet ya da hayır de Şeniz

dulcinea kız eklesene suleulkucugumu :mymeka:
:
Foto var ama fiziğimi gösteren yok adam akıllı...

dalsi geldi hareketlendi iyice topik çalışıyurum diyorum yapmayın diyurum yaa..:hulya:.

Linguistcim sesin soluğun çıkmıyo, uyudun mu canım Şeniz

gündüz yazmıştım şekerim tibete başladığımı.......

tekmeleri kilolarıma atıyorum biran önce kurtulmak için....)))))

@dulcinea he sımdı anladım cınım:))

@katrece winamp yuklu ama bende de acılmadı canım yaaa(

ben de kacaro oper kocamannn goruusurzzzzzzzzzzz

ay canlarım denediğiniz ugrastıgınız için çok tesekkür ederim Şenizneden olmuyor acaba bende oluyor o adrese tıklayınca. bi de ben deniyim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…