..................................................Yeşimciğim,kitabı alıp okursan daha iyi olur.Çünkü orada her hareketin hangi hastalıklarda daha dikkatli yapılması gerektiği yazıyor.Hareketlere 3 kere yaparak başlanıyor.Sonra, her hafta 2şer 2şer artırıyorsun.Bende hem kas romatizması hem de eklemlerimde kireçleme olduğu için kitapta da hareketlerin bu tür rahatsızlıklara iyi geldiği yazdığı için başlamıştım.Ancak ilk 3 hafta ağrılarım azalacağı yerde iyice arttı.Sırtım yara gibi iyice acımaya başladı.Sonra 4. haftaya geldiğimde yani hareketleri 9 ar defa yapmaya başlayınca yavaş yavaş ağrılarımda azalma biraz rahatlama başladı.Tam 5. haftaya yani 11 defa yapmaya başlamıştımki göğüslerimin büyümeye başladığından kesin emin oldum.Daha evvel de belittiğim gibi ben büyüsün istemediğimden hemen hareketleri bıraktım.Ayrıca bu hareketler vücudun her yerine bol oksijen gitmesini sağladığı için cildin (yüz ve elin)güzelleşmesini de sağlıyor.Kırışıklıkları gideriyormuş.Saç dökülmesini azaltıyor,durduruyor.Ben bunları bizzat yaşadım.Daha 1 ay kadar yapmış olmama rağmen gerçekten elim ve cildim güzelleşmeye başladı.Ellerim sanki krem sürmüş gibi yumuşacık oldu.Saçlarım dökülüyordu,dökülme bayağı durdu.Eğer bu hareketleri sabırla 6 ay kadar yapabilirsen saçlarındaki beyaz teller tekrar koyulaşıp eski rengine dönüyormuş.Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama tam bir gençleşme başlıyor,yaşını tam 15-20 yaş geriye atıyormuşsun.Ah ah keşke göğüsleri büyütmeseydi de devam edebilseydim.Tam yeni yeni faydalarını görmeye başlamıştım.6 ay gibi bir süre yapabilseydim kimbilir daha neler olurdu.Yalnız bu göğüs büyütme olayı kalıcımıdır yoksa hareketleri bırakınca tekrar eski haline dönermi inanın hiç bilmiyorum.Ayrıca boynunda zorlama olduğunu yazmışsın.İnşallah boyun fıtığı gibi bir problemin yoktur.Bende böyle birşey olmadı.Sadece daha evvel de belirttiğim gibi ilk zamanlar bütün vücudum ağrıyordu.Bence kitabı al iyice oku ona göre yap.Eğer önemli bir sağlık sorunun da varsa yapma.
ALINTIDIR
ARKADAŞ BİR AY YAPMIŞ VE SONUÇ GÖĞÜSLER BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞŞ
VE BIRAKMIŞŞŞ
HANİ BENİM GİBİ İHTİYACI OLAN VARSAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUYURULUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRkötükedihüso :teytey: :ecrin_bebek:
ay bi kisi dinliyo hanginizsiniz:roflol: duydunuz mu konustum, yasemincim sen misin ay
Canım valla benim fotoların %99.9 u yakın çekim. Erkek arkadaşımla oturduğumuz yerden birbirimizi çekiyoz ancak... Ve buraya koymak için 100 lerce fotoyu araştırdığımda şunu gördüm: Eğer ki çekim esnasında biri ayağa kalkcaksa o kişi çeken kişi oluyo :sm_confused:
selam şekerler
bende 14 ünden beri tibet hareketlerini yapıyorum ama listede adımı göremedim...((((
Yok canım 5 olduğu kesin kaydirigubbakcemile5 Her yerde öyle diyo çünkü.iyide bunun kitabında 6 hareket varmışşş bende bunu duydum nolcak şincikksempatiksalakcinni
Hoşgeldin opuyorumnanaktan E sen söylemeden ben nirden bilem :sm_confused: Hergün * da var mı?? (ekstra spora * veriliyo) Kız kimi tekmelediğini düşünerek atıyon tekmeleri :roflol:selam şekerler
bende 14 ünden beri tibet hareketlerini yapıyorum ama listede adımı göremedim...((((
bugünkü sporuma gelince önce leslie ile 4 mil yürüdüm ( bunu şiddetle tavsiye ederim bol bol koşuyorsunuz koşarak hareket yapıyorsunuz çok fazla terletiyor.ben fast 3 mil kullanıyordum)
sonra
30 mekik
30 ters mekik
30 çapraz mekik
5 dk bel çevirme
100 ayak kaldırma
50 yanlara eğilme
30 çömelme
30 bacak esnetme
50 bacak kaldırmaca
30 geri tekme
ve tibet hareketlerini yaptım
Ben giremedim canım.ay bi kisi dinliyo hanginizsiniz:roflol: duydunuz mu konustum, yasemincim sen misin ay
ay o bi kisi benmisim:roflol::roflol::roflol:
dinleyin laaa nediyi dinlemessiniz:roflol::roflol:
http://192.168.1.33:8000/listen.pls
:jeyyar::jeyyar:
Foto var ama fiziğimi gösteren yok adam akıllı...eeee sonuc kuzum -tatlicadiarzu- yok mu yanı foto -tatlicadiarzu- gece gece yazmısın anlamıyom evet ya da hayır de Şeniz
dulcinea kız eklesene suleulkucugumu :mymeka:
:
dalsi geldi hareketlendi iyice topik çalışıyurum diyorum yapmayın diyurum yaa..:hulya:.
gündüz yazmıştım şekerim tibete başladığımı.......
tekmeleri kilolarıma atıyorum biran önce kurtulmak için....)))))
@dulcinea he sımdı anladım cınım:))
@katrece winamp yuklu ama bende de acılmadı canım yaaa(
ben de kacaro oper kocamannn goruusurzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?