50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

siz yerinizde kalırken ben yaşlanıcak mıyım yani? hımfff!bu hiç hoşuma gitmediklava:

:roflol::roflol::roflol:

bende hep görüyodum ama destek bekliyomuşum demekki sizler olmadan bende başlamıcaktım belkim :tomato: böle pek bi zewkli oldu hihoyyyt ben tşk ederim size Şeniz

oyy guzum benim kıyamam geçmiş olsun :1hug: seni aradı gözlerimiz keşkem sende olaydın olumunekankayizsmile
Saol canım... öyle bi tembelim ki bugün 9:20 de kalktım diye tüm düzenim bozuldu Canım valla ya... muhabbetinizi şöyle bi okudum da... keşke olsaydım burda.
siz yerinizde kalırken ben yaşlanıcak mıyım yani? hımfff!bu hiç hoşuma gitmediklava:

:roflol::roflol::roflol:

Aynen öyle lülülülülülü Ama katılmak için geç değil hala yerimseniben

daqlım hoşgeldinn 1 saat yürüyüş yetermi acepp * için

bide ben hareketi daha yapmadımm o doğru olan linki verirmisin hanii adam fıldır fıldır dönüyor ya oo

Son düzenleme:

anladım canım sersemleştirdi sanırım uyku düzenin bozulunca :gitme:

ewet spatz hala katılabilirsin aramıza kaydirigubbakcemile2

yavyular yatıyom ben artık hepinize tatlı uykularopuyorumnanaktan

iyi geceler canım öptüm opuyorumnanaktan

delüüüüüüüüüüüüüüüüüü..tenk yu....kaydirigubbakcemile2

hee lacostetan ben manyah alıyom o tshirtlerisempatiksalakcinni

daha iyileri senn olsun inşallah datlım benim...
ben gece yatmadan önce yapıyorum tibeti bu arada habarın olsun gülümguclubacismile

Fıstıklar + nız * ınız neyim eksikse söylemeniz yeterli.... Yasemincim peşin verdim *+ yı... yapmazsan küserim valla...

ADET DÖNEMıNDE 2. HAREKET ZARARLIYMIŞ KIZLAR

selam kızlar neden kilo çizelgem kabul edilmiyooo deli olcam

kuzum burda yoktum yardım ederdım de zaten de yapmıssın pek de guzel olmus ellerıne saglık tez zamanda ulasırsın ınsallah saglıkla sıhhhatle suphaneke amın:)

Yasemincim katrececim diğer yapanlar... söyleyin +, *+ ne istediğinizi... sonra da listeyi koyam şakkıdı bayanssulusmile

bebeeeeeeeem bana da yıldızlısından olumunekankayizsmile

Yasemin katrece... sizi bekliyorum... - koycam valla :))

kız ne koycan fotonu mu laelaelaelaelae

ya tek rakıbım SYLACCIGIM dıyordum LINGUISTCIGIM DE varmıs

yarın baska spor yapmayın ben yapamıcam da yakarım :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeter, spor olarak yaptıysan bence canım...

Ahanda link.. diğer videolarda daha da güzel yapan olabilir ama baya komikler :)

http://www.youtube.com/watch?v=APzA1W68y1E

haaahh canım ayy çok iyi geldii
yok canım spor olarak değil biraz gezme biraz yürüyüş amaçlı di,yelim sen nasıl uygun bulursan

ötekilere bakmadım yaa dalsi benim verdiğim linki okudunmu memişlere yönelikk ve tibetle alakalı:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…