Koydum fıstık kaydirigubbakcemile3 Senin sayende haberim oldu canım bu tibetten, çoook teşekkürler opuyorumnanaktan Sen olmazsan yaşlanmaya devam etcektim :ecrin_bebek:
Yasemincim katrececim diğer yapanlar... söyleyin +, *+ ne istediğinizi... sonra da listeyi koyam şakkıdı bayanssulusmile
benimkinide koydunmu kuzum?
Seninkini gündüz koyduydum tibet prensesi Şeniz
Koydum fıstık kaydirigubbakcemile3 Senin sayende haberim oldu canım bu tibetten, çoook teşekkürler opuyorumnanaktan Sen olmazsan yaşlanmaya devam etcektim :ecrin_bebek:
Yasemincim katrececim diğer yapanlar... söyleyin +, *+ ne istediğinizi... sonra da listeyi koyam şakkıdı bayanssulusmile
Saol canım... öyle bi tembelim ki bugün 9:20 de kalktım diye tüm düzenim bozulduoyy guzum benim kıyamam geçmiş olsun :1hug: seni aradı gözlerimiz keşkem sende olaydın olumunekankayizsmile
siz yerinizde kalırken ben yaşlanıcak mıyım yani? hımfff!bu hiç hoşuma gitmediklava:
:roflol::roflol::roflol:
daqlım hoşgeldinn 1 saat yürüyüş yetermi acepp * içinKoydum fıstık kaydirigubbakcemile3 Senin sayende haberim oldu canım bu tibetten, çoook teşekkürler opuyorumnanaktan Sen olmazsan yaşlanmaya devam etcektim :ecrin_bebek:
siz yerinizde kalırken ben yaşlanıcak mıyım yani? hımfff!bu hiç hoşuma gitmediklava:
:roflol::roflol::roflol:
daqlım hoşgeldinn 1 saat yürüyüş yetermi acepp * için
bide ben hareketi daha yapmadımm o doru olan linki verirmisin hanii adam fıldır fıldır dönüyor ya oo
yerimizde kalmak mı sempatiksalakcinni gençleşices şekerim olumunekankayizsmile
yerimizde kalmak mı sempatiksalakcinni gençleşices şekerim olumunekankayizsmile
Saol canım... öyle bi tembelim ki bugün 9:20 de kalktım diye tüm düzenim bozulduCanım valla ya... muhabbetinizi şöyle bi okudum da... keşke olsaydım burda.
Aynen öyle lülülülülülü Ama katılmak için geç değil hala yerimseniben
yavyular yatıyom ben artık hepinize tatlı uykularopuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnigençleşicez diyor yahu utanmaz:mymeka:
Kız niyetin çocukluğuna mı dönmek kaydirigubbakcemile3 Bu gençlik nene yetmiyo kaydirigubbakcemile
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
şimdi çocuk olabilir ama bi 10 yıl sora düşün bu yaşta olcas yine en güsel yaşlar yaw zemuszemus
Selam kızlar.......... opuyorumnanaktan
Ben ilk günden sonra hep doğru yaptım :1closedeyes:
Sen burda olunca sana yazarım canım..
Manyahhhh :roflol:
Burdayım canım... siz burda güzel muhabbetler ederkene ben uyuyodum :ecrin_bebek: Başım ağrıyordu.. hala da geçmedi. Ama valla çok eğlenmişsiniz.. hepsini de tam okuyamadım, içim gitti boshayallersmile
EvCadısı canım süper olmuşsun... hele o elbise 10 numara...Ben de hangi manyahh lacoste tan o fiyatlara tshirt alıyo diyodum kendi kendime lülülülülülü
selam kızlar neden kilo çizelgem kabul edilmiyooo deli olcam
Yasemin katrece... sizi bekliyorum... - koycam valla :))
Yeter, spor olarak yaptıysan bence canım...
Ahanda link.. diğer videolarda daha da güzel yapan olabilir ama baya komikler :)
http://www.youtube.com/watch?v=APzA1W68y1E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?