50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzel olmuşsun canım, ikisi de çok yakışmış çok beğendim.
saol tatlım benim..daha güzelleri senn olsun...kaydirigubbakcemile5
evcadısı bende çok beğendim tatlım çok hoş olmuşsun:)) öle bi ayakkabı alcam bende biraz daha hawalar ısınsında

yaz için hem şık hem rahat bi model canım...kotla elbiseyle etekle her şeyle giyilir...alkisalkisalkis

inş. canım benim hepimizin yarın tartıda yüzü güler :lepi:

:1hug: uşaklımıydı aslen sewdiceğin? dılcinea ya uşak yazdığı gün sankim öle bişi dediydin CADIARZU
içelim canım :içelim:

saol tatlım benim..daha güzelleri senn olsun...kaydirigubbakcemile5

yaz için hem şık hem rahat bi model canım...kotla elbiseyle etekle her şeyle giyilir...alkisalkisalkis

alıcam mutlaka onun değişik modelliride war hatta yan tarafları falan da açık çok şık duruyo sempatiksalakcinni
ben iş dışında böle ayakkabılar giymem bene ters kaydirigubbakcemile gonwers giyerim renk renk :lepi:

kızlar ben sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek içün. dolayısıyla hepinize iyi gecelerr ve de ballı rüyalar. öpüyorum hepinizi.. mucukss...

Selam kızlar.......... opuyorumnanaktan

hangimiz doğru yapmışız ki sempatiksalakcinni
Ben ilk günden sonra hep doğru yaptım :1closedeyes:

Sen burda olunca sana yazarım canım..
Manyahhhh :roflol:
anladım canım bu arada dulcinea nelerde kıslar bugün görmedim onu heç -tatlicadiarzu-
Burdayım canım... siz burda güzel muhabbetler ederkene ben uyuyodum :ecrin_bebek: Başım ağrıyordu.. hala da geçmedi. Ama valla çok eğlenmişsiniz.. hepsini de tam okuyamadım, içim gitti boshayallersmile

EvCadısı canım süper olmuşsun... hele o elbise 10 numara... Ben de hangi manyahh lacoste tan o fiyatlara tshirt alıyo diyodum kendi kendime lülülülülülü

gelsinde benim yıldızlı artımı koysun listemize :))))

Koydum fıstık kaydirigubbakcemile3 Senin sayende haberim oldu canım bu tibetten, çoook teşekkürler opuyorumnanaktan Sen olmazsan yaşlanmaya devam etcektim :ecrin_bebek:

Yasemincim katrececim diğer yapanlar... söyleyin +, *+ ne istediğinizi... sonra da listeyi koyam şakkıdı bayanssulusmile

benimkinide koydunmu kuzum?

oyy guzum benim kıyamam geçmiş olsun :1hug: seni aradı gözlerimiz keşkem sende olaydın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…