aynı durumdayımm:ecrin_bebek:
sengözlerimebaksanab benim üst inceee kalçaa yı hiiiç sormaaklinialirimsmile
saol tatlım benim..daha güzelleri senn olsun...kaydirigubbakcemile5Çok güzel olmuşsun canım, ikisi de çok yakışmış çok beğendim.
evcadısı bende çok beğendim tatlım çok hoş olmuşsun:)) öle bi ayakkabı alcam bende biraz daha hawalar ısınsında
hadi bakalım kızlar yarın tartı günü kaydirigubbakcemile2 inşallah hepimiz sevindirik oluruz.Ben eğer kilo hatta gram bile verdiğimi görsem o tümgün acayip mutlu oluyorum,günüm şenleniyo vallabayanssulusmile
bah iste bah bah budum aradaki bağlantıyı ailesinin orada yasamıslıgı var ve orayı çok seviyor, biz ilerde manisada yasayalım diyor:ecrin_bebek:
ben de tam kekiğimi yapmaya gitmeyi düsünüyodum canım hadi yapak:içelim:
:1hug: uşaklımıydı aslen sewdiceğin? dılcinea ya uşak yazdığı gün sankim öle bişi dediydin CADIARZU
içelim canım :içelim:
saol tatlım benim..daha güzelleri senn olsun...kaydirigubbakcemile5
yaz için hem şık hem rahat bi model canım...kotla elbiseyle etekle her şeyle giyilir...alkisalkisalkis
ailesi oradan göçme canım o orayı hiç görmemis.
topiğin güzel ve daş gibi hatunlarına selam olsunopuyorumnanaktan
asagıdaKi listede canım:) simdi seslenir:)
sellaaaaaamm bebekkkkkaydirigubbakcemile Şeniztopiğin güzel ve daş gibi hatunlarına selam olsunopuyorumnanaktan
kızlar ben sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek içün. dolayısıyla hepinize iyi gecelerr ve de ballı rüyalar. öpüyorum hepinizi.. mucukss...
vıyy ballııı rüyaaa laelaelaelaelaekızlar ben sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek içün. dolayısıyla hepinize iyi gecelerr ve de ballı rüyalar. öpüyorum hepinizi.. mucukss...
Ben ilk günden sonra hep doğru yaptım :1closedeyes:hangimiz doğru yapmışız ki sempatiksalakcinni
Sen burda olunca sana yazarım canım..ya kızlar youtube sitesine nasıl gireceğimizi bi arkadaşımız gripin ya da linguist olması lazım.
88888888888 mi demişti ne demişti nasıl oluyodu bi zahmet birdaha anlatıversin
ben de adamın fır fır dönüşünü görmek istiyorum.
Manyahhhh :roflol:koptum walla :roflol: :roflol: Şeniz
şöle bi dialog geçmesi muhtemel
er kişi:tibeti bugün yapmıcakmışın aşkım?
güzel bayan(yani biz): ayy canım bugün çok yorgunumm yapmıcamm
e. r: olmaz canım kalk hadiii memişlere operasyona dewam :lepi: sırnaşık şey
Burdayım canım... siz burda güzel muhabbetler ederkene ben uyuyodum :ecrin_bebek: Başım ağrıyordu.. hala da geçmedi. Ama valla çok eğlenmişsiniz.. hepsini de tam okuyamadım, içim gitti boshayallersmileanladım canım bu arada dulcinea nelerde kıslar bugün görmedim onu heç -tatlicadiarzu-
hoş geldin tatlım opuyorumnanaktan
sellaaaaaamm bebekkkkkaydirigubbakcemile Şeniz
gelsinde benim yıldızlı artımı koysun listemize :))))
Koydum fıstık kaydirigubbakcemile3 Senin sayende haberim oldu canım bu tibetten, çoook teşekkürler opuyorumnanaktan Sen olmazsan yaşlanmaya devam etcektim :ecrin_bebek:
Yasemincim katrececim diğer yapanlar... söyleyin +, *+ ne istediğinizi... sonra da listeyi koyam şakkıdı bayanssulusmile
Selam kızlar.......... opuyorumnanaktan
Ben ilk günden sonra hep doğru yaptım :1closedeyes:
Sen burda olunca sana yazarım canım..
Manyahhhh :roflol:
Burdayım canım... siz burda güzel muhabbetler ederkene ben uyuyodum :ecrin_bebek: Başım ağrıyordu.. hala da geçmedi. Ama valla çok eğlenmişsiniz.. hepsini de tam okuyamadım, içim gitti boshayallersmile
EvCadısı canım süper olmuşsun... hele o elbise 10 numara...Ben de hangi manyahh lacoste tan o fiyatlara tshirt alıyo diyodum kendi kendime lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?