50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fıstıklarım... ben de yavaştan kaçam, tv de programlarım başlıcak ayıptır söylemesi. :) Hepinize iyi sohbetler, tatlı rüyalar...

Öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm

25 canım sen opuyorumnanaktan

aaa ben deee kaydirigubbakcemile5 aslında daha 24,5 sayılırımhihoyyyt

ben uyuim bari canlarımm iyi geceler hepinize çooköpüyom opuyorumnanaktan

iyi geceler lingua.s.

kızlar 15 dk uzak kaldım yine amma yazmışsınız maşallah hee hadi uyuyalım artık yarın büyük günalkisalkisalkis öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

canım bu son verdiğimden denediniz mi yine mi olmadı ?
tatlım benim açıldıı yardım kampanyası gibi bişey çıktıı afrikalı çocularaa listen falan diyorlardı ingilizcem yok canım yazıları çeviri var ama detayını anlamadım tammmboshayallersmile

Son düzenleme:

tatlı rüyalaaar canımmmopuyorumnanaktan

bende kaçıyorummm fıstıklaaarrr:lepi: yatayım gariiiimirmirmirmir

ay Kuzum yoK ben yazmadım bisey . benim pc nin bi programından KaynaKlanan bi engel var sanırım halletmeye calıscam ama bu gece. insallah yarın dineyebiliriz

bu arada kizlar ben kendi kendime ilaci biraktim doktorumu aradim ve soyledim neler oldugunuda anlattim bi hafta daha kullanmam gerektigini sonra 37.5 un yarisini icmemi sonra kesmemi soyledi

bu arada kizlar ben kendi kendime ilaci biraktim doktorumu aradim ve soyledim neler oldugunuda anlattim bi hafta daha kullanmam gerektigini sonra 37.5 un yarisini icmemi sonra kesmemi soyledi

az kalmış canım birazcık daha sabret,doktorunun tavsiyesine uymanda yarar var. her şey çook daha güzel olacak.

günaydın arkadaşlar, bu ara kendimi uykudan alamıyorum,çok yoruldum haftasonu. pazar günümü de gezerek geçirdiğimden.üzerine iş,nöbet derken kendimden geçmişim. dün akşam 7 de yattım,bugün 6.30 da kalktım. hava harika burada,gökyüzü masmavi kuşlar cıvıldıyor,ama ben işe gidicem birazdan,sonra da toplantı var. hem de 16.30'da. çok da kalabalığız konuştukça konuşuyorlar,bitmiyor. sürekli toplantı sürekli toplantı. yürüyüş planım vardı bugün için ,yattı maalesef.
bu arada 55.5 kiloyum,0.5 kilo verdim.

günaydın kızlarrrr :)

mens olucam 200 gr almışım 50.9 son halim :)

dün yediklerimi ve yaptığım sporları yazyim

BıRıCıK KOÇUM TRUF'UN DıKAATıNE...

16.03.2010

07:00 2 incir
Ilık su
08:00 2 küp tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Çoook açık çay
09:00 1 şekersiz neskafe 1 lokma peynir
10:30 2-3 elma kurusu
1 kuru erik
1 kuru kayısı
3-4 yaban mersini
12:00 1,5 kepçe barbunya susuz
1 tepeleme tabak yeşillik ve mor lahana salatası
13:30 kol arkası 20 X 6 set
Omuz 15 X 3 set
Sırt 15 X 3 set
Pazı 20 X 2 set

15:00 1 kepekli çubuk kraker
1 şekersiz etiform
17:00 1 kepçe tarhana çorbası
1 yemek tabağı salata az yağlı tuzsuz
19:00 – 19:45 tempolu yürüdüm
20:00 1 ç.bardağı light süt
20:30 – 21:40 Leslie ile 5 mil yürüdüm
21:45 200 gr. light süt ve küçük 1 dilim elma
22:00 1 yeşil çay
22:30 alt karın 30 X 5 set
Mide 20 X 5 set
ıç bacak 200 adet

Kızlar tibet hareketlerine halim yoktu bakamadım bile ama söz yapçam merak ediyorum yazın listeye siz beniiii

prensesim çok sevindim yaaaa inşallah nm herşey çok güzel olucak şu kimyasallardan kurtul bak nasıl kilo vericen moralin de düzelicek enerji gelicek üzerine

bak geçti bitti....

gunaydin kizlar;
bu sabah yine 55,1 ciktim tartida;
ama soylemesi ayip bikac gundur tuvalet problemim var yine;
test etmistim; boyle oldugunda 700-800 gr farkediyor benim.

o yuzden kilo bildirimini bugun yapmicam, yarin sabaha kadar beklicem; tuvalete cikabilirsem yarin sabah yeniden tartilicam.

opuldunuz..

kızlar günaydın kahvaltımda kepek ekmeğine peynirli domatesli tostumu yedim şekersiz çayımı içtim

canım benım ne guzel kepek ekmek yıyosun kaydirigubbakcemile5

benım sana nacızane tavsıyem sabah kalkar kalmaz sıcak su ıcmen (sıcaga yakın ılık su da dıyebılırız) ıcıne ıstersen lımonda sıkabılırsın ben gercekten denedım ve de faydasını gordum hatta ben bır bardak sıcak su 1 yemek kasıgı elma sırkesı 1 cay kasıgı bal karısımı da ıcıp onun da faydasını gormustum ama mıden de sorunun var bunu hıc yapma canım kolay gelsın optummmm opuyorumnanaktan

ben tartıya cıkmaya korkuyorum bugun yaaaaaa

evet yesa cım sıcak suyu denicem ama kahvaltımı işyerinde yapıyorum evde fırsatım olmuyo artık biraz daha erken uyanıp ılık suyumu iççem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…