25 canım sen opuyorumnanaktan
ben uyuim bari canlarımm iyi geceler hepinize çooköpüyom opuyorumnanaktan
tatlım benim açıldıı yardım kampanyası gibi bişey çıktıı afrikalı çocularaa listen falan diyorlardı ingilizcem yok canım yazıları çeviri var ama detayını anlamadım tammmboshayallersmilecanım bu son verdiğimden denediniz mi yine mi olmadı ?
Fıstıklarım... ben de yavaştan kaçam, tv de programlarım başlıcak ayıptır söylemesi. :) Hepinize iyi sohbetler, tatlı rüyalar...
Öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
kızlar herkesi öpüyorum ben de kaçtım..
sağada eyu geceleeeerrrr bebişimmmopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileŞenizsağol yasemincim...hepinizi mıncırdım gtiisempatiksalakcinni
tatlım benim açıldıı yardım kampanyası gibi bişey çıktıı afrikalı çocularaa listen falan diyorlardı ingilizcem yok canım yazıları çeviri var ama detayını anlamadım tammmboshayallersmile
bu arada kizlar ben kendi kendime ilaci biraktim doktorumu aradim ve soyledim neler oldugunuda anlattim bi hafta daha kullanmam gerektigini sonra 37.5 un yarisini icmemi sonra kesmemi soyledi
bu arada kizlar ben kendi kendime ilaci biraktim doktorumu aradim ve soyledim neler oldugunuda anlattim bi hafta daha kullanmam gerektigini sonra 37.5 un yarisini icmemi sonra kesmemi soyledi
kızlar günaydın kahvaltımda kepek ekmeğine peynirli domatesli tostumu yedim şekersiz çayımı içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?