gunaydin kizlar;
bu sabah yine 55,1 ciktim tartida;
ama soylemesi ayip bikac gundur tuvalet problemim var yine;
test etmistim; boyle oldugunda 700-800 gr farkediyor benim.
o yuzden kilo bildirimini bugun yapmicam, yarin sabaha kadar beklicem; tuvalete cikabilirsem yarin sabah yeniden tartilicam.
opuldunuz..
canım yatmadan önce rendelenmiş bir elma ye wc ye çıkman kolaylaşır form çay kadar olmasa da baya faydası oluyo 2 tane de rendeliyebilirsin eğer elma küçükseopuyorumnanaktan
gunaydin kizlar;
bu sabah yine 55,1 ciktim tartida;
ama soylemesi ayip bikac gundur tuvalet problemim var yine;
test etmistim; boyle oldugunda 700-800 gr farkediyor benim.
o yuzden kilo bildirimini bugun yapmicam, yarin sabaha kadar beklicem; tuvalete cikabilirsem yarin sabah yeniden tartilicam.
opuldunuz..
eferin yawrıııı :lepi:kızlar günaydın kahvaltımda kepek ekmeğine peynirli domatesli tostumu yedim şekersiz çayımı içtim
korkma yawru hadi tartıl merak ettim bak yerimseniben gamişim yesaya katılıyom bende ılık suya az bal ve limon katıp içiyom zemuszemuscanım benım ne guzel kepek ekmek yıyosun kaydirigubbakcemile5
benım sana nacızane tavsıyem sabah kalkar kalmaz sıcak su ıcmen (sıcaga yakın ılık su da dıyebılırız) ıcıne ıstersen lımonda sıkabılırsın ben gercekten denedım ve de faydasını gordum hatta ben bır bardak sıcak su 1 yemek kasıgı elma sırkesı 1 cay kasıgı bal karısımı da ıcıp onun da faydasını gormustum ama mıden de sorunun var bunu hıc yapma canım kolay gelsın optummmm opuyorumnanaktan
ben tartıya cıkmaya korkuyorum bugun yaaaaaa
evet yesa cım sıcak suyu denicem ama kahvaltımı işyerinde yapıyorum evde fırsatım olmuyo artık biraz daha erken uyanıp ılık suyumu iççem
tamam cnm denerim onu da,
zaten denemedigim sey kalmadi :-(
deli lingoş suyu buldumda sirkeyle balı nerden bulayım :icecream:
aferin sana baya çalışkansın
geçmiş olsun ne kazası geçirdin
oh ya akıl veriyo bi de şuna bak :mymeka:
bir gün yemekle alınmaz ama öğlen o hakkını kullanmış o zaten
sensewitch sana bi tek şey diyorum. akşam yediğin hurmalar yarın...... tırmalar.
yarın tartı günü hatırlatayım.
ben bi kahvaltı yapiim canlar öptümm sizi bayanssulusmile
canım 50lılı bı seyler cıkacak yıne yaaaaaaaaaaaaaaa(((
yesayı bulun bana detoks yüzünden verdiklerimizi aldık
gunaydin kızlarrrropuyorumnanaktan
hadi yesacım korkma yaa korkunun ecele faydası yok hadi tartıya marş marşkaydirigubbakcemile
ben 55.7 çıktım kızlar, 600 gr almış görünüyorum yani:gitme: ama 2 gundur sporla mahvediyorum kendimi. umarım kas şişkinliğindendir bu fazlalık...
peki canım yimem sempatiksalakcinniaz ye gızdelikafadulden hadi b ende öptüm seni :CüvCüv:
bende sewmiyom kaydirigubbakcemile2allahtan hurmayı sevmiyorum
ödemdir o sıkma canını :hulya:gunaydin kızlarrrropuyorumnanaktan
hadi yesacım korkma yaa korkunun ecele faydası yok hadi tartıya marş marşkaydirigubbakcemile
ben 55.7 çıktım kızlar, 600 gr almış görünüyorum yani:gitme: ama 2 gundur sporla mahvediyorum kendimi. umarım kas şişkinliğindendir bu fazlalık...
ödemdir o sıkma canını :hulya:
aman cnm 2 günde o kadr ercicek değildik ya sıkma canını olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yaaaaa hasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhh 50 . 2 3 4 cıksa anlarım da 9 noluyor acabaaaaaa ben mesaj neyım gondermıyorum burcuya küstüm sanırım ben kas yaptım kas da agır gelıyor o yuzden boleeeeeeeeeee(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?