50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yatmadan önce rendelenmiş bir elma ye wc ye çıkman kolaylaşır form çay kadar olmasa da baya faydası oluyo 2 tane de rendeliyebilirsin eğer elma küçükseopuyorumnanaktan

16/03
bu sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir
maydonoz
5 ad.y.zeytin
yesil cay

ara
200 ml sut,
2 ad. etiform yulafli.

Ogle
2 parca balik
2 kasik salata

Ara
Sekersiz cay
3-4 etiform yulafli

Ara2
1 portakal

Aksam
1 tabak turlu (yarim kasik salca, yarim kasik aycicek yagi ile pisirdim)
1 kase yogurt

Ara
1 dilim sarelleli ekmek 

o sorun bende de var kendimi çok kötü hisssediyom patlıcam yaw

kızlar günaydın kahvaltımda kepek ekmeğine peynirli domatesli tostumu yedim şekersiz çayımı içtim
eferin yawrıııı :lepi:

korkma yawru hadi tartıl merak ettim bak yerimseniben gamişim yesaya katılıyom bende ılık suya az bal ve limon katıp içiyom zemuszemus

evet yesa cım sıcak suyu denicem ama kahvaltımı işyerinde yapıyorum evde fırsatım olmuyo artık biraz daha erken uyanıp ılık suyumu iççem

iş yerinde suyu nerden içiyon? yaw adını bilmiyom da üzerine damanaca koyulan soğuk sıcak ve normal su veren makineleden yokmu? kah. önce içersin vereliniortak

deli lingoş suyu buldumda sirkeyle balı nerden bulayım :icecream:

sade ılık su iç canım o zaman sempatiksalakcinni limonlu ballı suyuda gece yatmadan içersin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ben okulda 2 haftadır ılık su içiyom hep delikafadulden

:) kızlar hurma demişken hurma acayip kilo aldııyor haberiniz olsun. ananem hacca gitmişti geçen yıl .ben hergün çayla yiyordum bir güze.dvul gbi şiştimişte o zaman. kilolu günlerimden o günden sonra başladı işte

canım 50lılı bı seyler cıkacak yıne yaaaaaaaaaaaaaaa (((

gunaydin kızlarrrropuyorumnanaktan

hadi yesacım korkma yaa korkunun ecele faydası yok hadi tartıya marş marşkaydirigubbakcemile

ben 55.7 çıktım kızlar, 600 gr almış görünüyorum yani:gitme: ama 2 gundur sporla mahvediyorum kendimi. umarım kas şişkinliğindendir bu fazlalık...

yesayı bulun bana detoks yüzünden verdiklerimizi aldık

heheh ben de aldım bebeeeeem olsun gecıcı bı mutluluk yasadık hayat guzel hobaaaaaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

ayyy gıdıyım barı spatzcım sen aldın dedın ya valla ondan gıdıom kafamçokkarıştı

sabah okuduklarım vermıstı hep herkeslere aferın lülülülülülü

ben tartıya gıdıyorum gelırım -tatlicadiarzu- ya da gelmem -tatlicadiarzu-

az ye gızdelikafadulden hadi b ende öptüm seni :CüvCüv:
peki canım yimem sempatiksalakcinni

allahtan hurmayı sevmiyorum
bende sewmiyom kaydirigubbakcemile2

ödemdir o sıkma canını :hulya:

yesayı bulun bana detoks yüzünden verdiklerimizi aldık

aman cnm 2 günde o kadr ercicek değildik ya sıkma canını olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yaaaaa hasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhh 50 . 2 3 4 cıksa anlarım da 9 noluyor acabaaaaaa ben mesaj neyım gondermıyorum burcuya küstüm sanırım ben kas yaptım kas da agır gelıyor o yuzden boleeeeeeeeeee (((

ödemdir o sıkma canını :hulya:

aman cnm 2 günde o kadr ercicek değildik ya sıkma canını olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

insallah odemdir lingucum...
evet yaa 2 günde ericeğimizi sandık biz de:umursamaz:detoksun bize yaşattığı mutluluk bile yeter ki ben hepsini geri almadım, 300-400 gram kardayım:roflol:

yaaaaa hasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhh 50 . 2 3 4 cıksa anlarım da 9 noluyor acabaaaaaa ben mesaj neyım gondermıyorum burcuya küstüm sanırım ben kas yaptım kas da agır gelıyor o yuzden boleeeeeeeeeee (((

uzulme yesam yahuu kastır o kas:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…