50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bu hafta cogunluk kilo mu aldi ???

ben de tuvalete suc buluyorum ama sanirim bu kadar diyet bozmaya aldim ben de.
neyse yarin sabahtan umutluyum , tekrar tartilicam.

bencede yesam leslie sana pıt pıt kas yapmıştır :kedi: Şeniz hergün 3 mile yapınca belkim sende de ödem neyim olmuştur eğer kaçamak falan yapmayıp fazla kaçırmadıysan cannım opuyorumnanaktan bi kaç gün sonra yine tartıl bi bakalım :lepi:

selam kızlar
tam bir haftadır 1 -1 buçuk saat arası egzersiz yaptım her gün
ve diyet tabi
ve bugün tartıldım bide ne görim tam 300 gr fazla çıktım :1shok: OOOOOOFFFFF ofsempatiksalakcinnidelikafadulden

ben de kaçamak yapmadım valla. benimki de kastır demikaydirigubbakcemile2

acaba bahane mi yaratıyoruz kendimize kızlareyvahedigeldismile

gelelim bu günkü menüme:

sabah:
2 kuru erik,1 bardak ballı limonlu ılık su , 1 bardak ılık su
yarım yeşil elma yedim derse gittim:))

ara: ballı limonlu ada çayı içtim

kah: (10.00)
2 kupa açık şekersiz çay
tahıl ekmeğine bol yeşillikli(dereotu+maydonoz) kaşarlı tost
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta

öğlen:
çorba + z. yağlı barbunya olcak

akşam:
çorba + yeşil salata düşünüyorum

aralarda meywe yirim yeşil çay içerim belki bide şekersiz kayfee :)))
spor yapıcam bugün leslieyle.... ewi toplayıp yemek yapıcam öğleden sonrada çarşıya gidicem yürüyerek öğrenim kredisini yatırcam :gitme:

Kuzular günaydın, wc me gittiKten sonra tartıldım demin. ama ben o Kilomu söyemiyim de mi çünKü son Kilomu yani burcuya bir hafta önceKi verdiğim Kilomu gece yatmadan önce (meyveye,suya Karnım sisKen) tartılaraK vermistim. ben yine geceKi tartılcagım Kiloyu mu versem sizce.ssabahKini verirsem aradaKi yüvseK gram farKı aldatıcı olacaK da.

bu arada kizlar ben kendi kendime ilaci biraktim doktorumu aradim ve soyledim neler oldugunuda anlattim bi hafta daha kullanmam gerektigini sonra 37.5 un yarisini icmemi sonra kesmemi soyledi

az kalmış canım birazcık daha sabret,doktorunun tavsiyesine uymanda yarar var. her şey çook daha güzel olacak.

prensescim sen ne hapı Kullanıyosun?bence de doKtorunla birebir görüsmeden bıraKma.o an dozu fazla gelmis olabilir, yarısını, yine doKtoruna danısaraK çeyregini atarsın gereKirse ama Kafana göre bıraKma canım.
bende tiroit hapımı ilK Kullanmaya basladıgımda iK bir hafta yarımdan sonra tam atmaya baslamıstım ama bana o Kadar çarpıntı yapıyodu Ki doKtoru aradım dedi yarıma düsür sonra Kontrole gittim bana dozu fazla gelmis yarım attırmaya basladı artıK.

ay gerçeK miiiii. anam ben yazın o Kdar çoK yedim vi, ay diyorum ne güzel wc ye çıKarıp duruyo bu, sisKinliK falan Kalmadı diyorum ama 58 den 60 a faan çıKmıstım .hurma da sebep olmus demeKKK

selam kızlar
ve diyet tabi
ve bugün tartıldım bide ne görim tam 300 gr fazla çıktım :1shok: OOOOOOFFFFF ofsempatiksalakcinnidelikafadulden

ben de kaçamak yapmadım valla. benimki de kastır demikaydirigubbakcemile2

acaba bahane mi yaratıyoruz kendimize kızlareyvahedigeldismile

aman ne güzell hepimiz kaslanmışız bu hafta kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
sabah aklıma gelmedi keşke yağ oranımı ve su oranıma da baksaydım erken çıkmam gerekti tartılıp çıkmıştım bende kaydirigubbakcemile neyse yarın bi bakiim oranlarıma bayanssulusmile

ayyyyyy canım yaa ne guzel soyluyorsun dun aksam azıcık kacamak yaptım bılerek degıl bı yere gıttım onume getırınce ama neyse kapatalım bu konuyu onun dısında da hergun 3 mıl yaptım valla yaaaaaaaaaa kas o kas ben dıyım -tatlicadiarzu-

yesa, 50,9 mu ciktin???
seninki bayag farketmis yaa :-O
ama kesin kas yaptin sen

canım ustume gelme yaaaaaaaaaa :sinifsinif: sanırım kas :Saruboceq:

uzulme yesam yahuu kastır o kas:roflol:

saolasın canım benım ben de ole dusunuyorum :1no2:

canım hoşgeldin:))
wc ye çıkarıyosa sabahları 1 tane yesek kilo yapmas umarım kafamçokkarıştı

selam kızlar
ve diyet tabi

içinde su bosalmamıs daha dmekki, bosalsın kendini iyce inik hissedince tartılsengözlerimebaksanab

ben o dili kabızlığa çıkardım ki canım benim bende çok kötüyüm şuan

hee ok.
canim bugun ins. tuvalet sorununu halleder, sabah da az cikariz tartida.
ben 55,1 ciktim;
yarim kilo farketse ; 54,6 yimdir; ya aldin 100-200 gr, ya da ic vermedim bu hafta,

su an durumum belirsiz yaniii

yarn sabah dananin kuyrugu kopar

canım hoşgeldin:))
wc ye çıkarıyosa sabahları 1 tane yesek kilo yapmas umarım kafamçokkarıştı

valla hurma tuvalete cikariyorsa ben de yiyim gunde 1 tane?
nolur ki?

he yiyelim gızlar hem süt de yapar :roflol:. emziren vasfında değilsiniz heralde amma
her seyin azı karar.bi tane den ve de açken bi sey olmaz bence.çünkü tatlı ihtiyacı hissedince bile serbetli falan tatlıara yönelmektense 1 hurma yemek tavsiye ediliyor. hem hurma övülen, mübarek bir gıda, mutlaka baska faydaları da vardır.günde bir aç karna. hem tatlı oldugu için, aç karna yeyince istah da kapatır.

ben yazın çok abartmıstım yeme olayını , günde 15 i geçiyodu bazen.ama bosaltım sistemini acayip harakete geçiriyodu
:roflol:

Son düzenleme:

inş. vermişsindir canım :Saruboceq:
ben artık kiloyuda geçtim acı çekiyom yaw karnım ağrıyo detox gününden bu yana böle...cumartesi başlamıştım işte sanırım oda kötü yaptı beni senağlama

ducineacım bana artı yıldızlız yıldızsız demek ıstıyorum yahu:)

TıBETCıLER

ben 3 defa donunce bıle basım donuyor 21 ı nasıl yapacagım acaba hehehhe :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…