insallah odemdir lingucum...
evet yaa 2 günde ericeğimizi sandık biz de:umursamaz:detoksun bize yaşattığı mutluluk bile yeter ki ben hepsini geri almadım, 300-400 gram kardayım:roflol:
bende yalnızca 200 gr karda görünüyom ama ayıptır sülemesi kabızlık problemim war lülülülülülü Şeniz
uzulme yesam yahuu kastır o kas:roflol:
kizlar bu hafta cogunluk kilo mu aldi ???
ben de tuvalete suc buluyorum ama sanirim bu kadar diyet bozmaya aldim ben de.
neyse yarin sabahtan umutluyum , tekrar tartilicam.
bu arada kizlar ben kendi kendime ilaci biraktim doktorumu aradim ve soyledim neler oldugunuda anlattim bi hafta daha kullanmam gerektigini sonra 37.5 un yarisini icmemi sonra kesmemi soyledi
az kalmış canım birazcık daha sabret,doktorunun tavsiyesine uymanda yarar var. her şey çook daha güzel olacak.
:) kızlar hurma demişken hurma acayip kilo aldııyor haberiniz olsun. ananem hacca gitmişti geçen yıl .ben hergün çayla yiyordum bir güze.dvul gbi şiştimişte o zaman. kilolu günlerimden o günden sonra başladı işte
selam kızlar
tam bir haftadır 1 -1 buçuk saat arası egzersiz yaptım her gün
ve diyet tabi
ve bugün tartıldım bide ne görim tam 300 gr fazla çıktım :1shok: OOOOOOFFFFF ofsempatiksalakcinnidelikafadulden
ben de kaçamak yapmadım valla. benimki de kastır demikaydirigubbakcemile2
acaba bahane mi yaratıyoruz kendimize kızlareyvahedigeldismile
ben kaçamak falan yapmadım bu hafta ya kesin kabızlıktandır :dilcikar: :dilcikar:
bencede yesam leslie sana pıt pıt kas yapmıştır :kedi: Şeniz hergün 3 mile yapınca belkim sende de ödem neyim olmuştur eğer kaçamak falan yapmayıp fazla kaçırmadıysan cannım opuyorumnanaktan bi kaç gün sonra yine tartıl bi bakalım :lepi:
yesa, 50,9 mu ciktin???
seninki bayag farketmis yaa :-O
ama kesin kas yaptin sen
uzulme yesam yahuu kastır o kas:roflol:
Kuzular günaydın, wc me gittiKten sonra tartıldım demin. ama ben o Kilomu söyemiyim de mi çünKü son Kilomu yani burcuya bir hafta önceKi verdiğim Kilomu gece yatmadan önce (meyveye,suya Karnım sisKen) tartılaraK vermistim. ben yine geceKi tartılcagım Kiloyu mu versem sizce.ssabahKini verirsem aradaKi yüvseK gram farKı aldatıcı olacaK da.
prensescim sen ne hapı Kullanıyosun?bence de doKtorunla birebir görüsmeden bıraKma.o an dozu fazla gelmis olabilir, yarısını, yine doKtoruna danısaraK çeyregini atarsın gereKirse ama Kafana göre bıraKma canım.
bende tiroit hapımı ilK Kullanmaya basladıgımda iK bir hafta yarımdan sonra tam atmaya baslamıstım ama bana o Kadar çarpıntı yapıyodu Ki doKtoru aradım dedi yarıma düsür sonra Kontrole gittim bana dozu fazla gelmis yarım attırmaya basladı artıK.
ay gerçeK miiiii. anam ben yazın o Kdar çoK yedim vi, ay diyorum ne güzel wc ye çıKarıp duruyo bu, sisKinliK falan Kalmadı diyorum ama 58 den 60 a faan çıKmıstım .hurma da sebep olmus demeKKK
selam kızlar
tam bir haftadır 1 -1 buçuk saat arası egzersiz yaptım her gün
ve diyet tabi
ve bugün tartıldım bide ne görim tam 300 gr fazla çıktım :1shok: OOOOOOFFFFF ofsempatiksalakcinnidelikafadulden
ben sana bisey demedim ki;
ne diye bana dil cikariyosun ???
ben o dili kabızlığa çıkardım ki canım benim bende çok kötüyüm şuan
canım hoşgeldin:))
wc ye çıkarıyosa sabahları 1 tane yesek kilo yapmas umarım kafamçokkarıştı
valla hurma tuvalete cikariyorsa ben de yiyim gunde 1 tane?
nolur ki?
hee ok.
canim bugun ins. tuvalet sorununu halleder, sabah da az cikariz tartida.
ben 55,1 ciktim;
yarim kilo farketse ; 54,6 yimdir; ya aldin 100-200 gr, ya da ic vermedim bu hafta,
su an durumum belirsiz yaniii
yarn sabah dananin kuyrugu kopar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?