ducineacım bana artı yıldızlız
TİBETCİLER
ben 3 defa donunce bıle basım donuyor 21 ı nasıl yapacagım acaba hehehhe :)))
he yiyelim gızlar hem süt de yapar :roflol:. emziren vasfında değilsiniz heralde amma
her seyin azı karar.bi tane den ve de açken bi sey olmaz bence.çünkü tatlı ihtiyacı hissedince bile serbetli falan tatlıara yönelmektense 1 hurma yemek tavsiye ediliyor. hem hurma övülen, mübarek bir gıda, mutlaka basva seyleri de vardır.günde bir aç karna. hem tatlı oldugu için, aç karna yeyince istah da kapatır.
ben yazın çok abartmıstım yeme olayını , günde 15 i geçiyodu bazen.ama bosaltım sistemini acayip harakete geçiriyodu:roflol:
tibete ben de mi baslasam ?
Başla yahu 2 dk sürüyor:)
Günaydın kızlar, 300 gram vermişim. 58.8 çıktım.
Daha hareketlerimi yapmadım, bademciklerim şişti ateşim var, okula bile gidemedim, ama akşama biraz düzelirsem yapıcam yesacım birtanemden geri kalmamalıyım delikafadulden
ama once isinmak gerek miyor mu?
valla bugün bende acayip oldum yavascana dönmekte ne varmıs anam:roflol:
hııı bi de sendin de mi artıran :roflol:
tibete ben de mi baslasam ?
Daha hareketlerimi yapmadım, bademciklerim şişti ateşim var, okula bile gidemedim, ama akşama biraz düzelirsem yapıcam yesacım birtanemden geri kalmamalıyım delikafadulden
ama once isinmak gerek miyor mu?
kurusunu değil de tazesini çok yerim yazın kilo yapcagını sanmam ya, ama bilemiyorum tabi.
ağız yaralarına çok iyi geldiğinden ağzımda yara, dilimde kabarcık oldu mu çok tüketirdim ben.
hatta ramazan ayınca iftar öncesi , karadut suyu içtim ve felaket sey yaptııı cırcır:roflol:
canım kuru dutu sanmam ama kuru vayısı kio yapıyomus ben çok yiyodum 60 kiloydum o zamanlarda da , wc ye çıvarsın diye yeyip duruyodum komsu dedi ki kilo yapan tek kuru gıda kayısıymıs dedi.ona da hemsire olan eltisi söylemis.
belim rahatsiz ya bu aralar;
bu tibe hareketlerinin zarari olur mu?
yaşını bulamadığımız zamanlar kurusu olabülüü o zaman kaydirigubbakcemile2
teşekürr verdiğin bilgiler için karaduta bayılırım bende mayhoş mayhoş sempatiksalakcinni
Tibetin gençlik pınarı hareketleri ile göğüs büyütme
Mesaj Linki
Arkadaşlar tam 1 aydır sağlıklı ve enerjik olabilmek için tibetin gençlik pınarı denilen hareketleri düzenli olarak yapıyorum.Bu 1 ayın sonunda birde baktımki göğüslerimde dolgunlaşma ve irileşme meydana geldi.Ben aslında iri göğüs istemiyorum.Benim zaten önceden biraz büyüktü.Kilo verip zayıflayarak birazda egzersizle göğüslerimi biraz küçültmüştüm.Şimdi tekrar büyümeye başlayınca açıkcası artık bu hareketleri bugünden itibaren bırakmaya karar verdim.Aslında hareketlerden memnundum ve faydasını da görmeye başlamıştım ama malesef bırakmak zorundayım.Sİzler göğüsünüzü büyütmek istediğiniz için bunu sizlerle paylaşmak istedim.İnternetten tibetin gençlik pınarı diye yazınca daha ayrıntılı bilgiye ulaşırsınız.Ayrıca kadınlar kulübünde spor bölümünde egzersizler kısmında bununla ilgili konu açılmış.Oraya da bakabilirsiniz.Sormak istediğniz birşey olursa cevaplandırabilirim.:lepi::lepi:
alıntıdırr
huuuuu kızlaaarrrrr bakın ne buldummmmm kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-
slm kızlar :)))
leslie 1 mile weight loss + 45 dk lık pilates + tibetin gençlik pınarı hareketlerini yaptım kaydirigubbakcemile2
üzerine 1 kuru incir yidim birazdanda tarçınlı sütümü içcem sempatiksalakcinni
yok canım ben diildim o boshayallersmile
dulcinea gripine sölemişti zemuszemus
kızlarrrr haftalık sporumu yaptımmm :)
önce eve yürüdüm 45 dk sonra da leslie ile 5 mil yürüdüm sabah da kol çalışmıştım :)
koçum eritmiş miyimdir yediklerimi???
bana detoks kilolarımı aldım gibi geliyo kızlar yaaa
selam kızlar....nasılsınız...
ben bugün alışveriş yaptım...36 beden kıyafetler aldım kendime...
şimdi de çalışıyorum..ne var ne yok sizlerde
trufçum, internet bağlantısının olduu simgeyi tıkla sağ aşağıda saatin olduğu yerde. açılan minik sayfada özellikleri tıkla, orda bi liste varlistenin en altında internet iletişim kuralları (tcp/ip) yazısını tıkla, seç yani. daha sonra yine sağda özellikler sekmesine gel. üst kısımda bi şey yapma alt kısımda aşağıdaki dns adresini kullan kısmına 4-2-2-1 altındakine de 4-2-2-2 yaz tamam de pc yi aç kapa. bütün yasaklı sitelere girersin canım.
o halleyin ne işi var orda
http://video.google.com/videoplay?docid=-7368105863096805454# bunu yapta bi aklın başına gelsin
canım dns ayarlarına ilkine 8.8.8.8 ikincisine 8.8.4.4 yazıcan
selam şekerler
bende 14 ünden beri tibet hareketlerini yapıyorum ama listede adımı göremedim...((((
bugünkü sporuma gelince önce leslie ile 4 mil yürüdüm ( bunu şiddetle tavsiye ederim bol bol koşuyorsunuz koşarak hareket yapıyorsunuz çok fazla terletiyor.ben fast 3 mil kullanıyordum)
sonra
30 mekik
30 ters mekik
30 çapraz mekik
5 dk bel çevirme
100 ayak kaldırma
50 yanlara eğilme
30 çömelme
30 bacak esnetme
50 bacak kaldırmaca
30 geri tekme
ve tibet hareketlerini yaptım
günaydın kızlarrrr :)
mens olucam 200 gr almışım 50.9 son halim :)
dün yediklerimi ve yaptığım sporları yazyim
BİRİCİK KOÇUM TRUF'UN DİKAATİNE...
16.03.2010
07:00 2 incir
Ilık su
08:00 2 küp tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Çoook açık çay
09:00 1 şekersiz neskafe 1 lokma peynir
10:30 2-3 elma kurusu
1 kuru erik
1 kuru kayısı
3-4 yaban mersini
12:00 1,5 kepçe barbunya susuz
1 tepeleme tabak yeşillik ve mor lahana salatası
13:30 kol arkası 20 X 6 set
Omuz 15 X 3 set
Sırt 15 X 3 set
Pazı 20 X 2 set
15:00 1 kepekli çubuk kraker
1 şekersiz etiform
17:00 1 kepçe tarhana çorbası
1 yemek tabağı salata az yağlı tuzsuz
19:00 – 19:45 tempolu yürüdüm
20:00 1 ç.bardağı light süt
20:30 – 21:40 Leslie ile 5 mil yürüdüm
21:45 200 gr. light süt ve küçük 1 dilim elma
22:00 1 yeşil çay
22:30 alt karın 30 X 5 set
Mide 20 X 5 set
İç bacak 200 adet
Kızlar tibet hareketlerine halim yoktu bakamadım bile ama söz yapçam merak ediyorum yazın listeye siz beniiii
kızlar günaydın kahvaltımda kepek ekmeğine peynirli domatesli tostumu yedim şekersiz çayımı içtim
16/03
bu sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir
maydonoz
5 ad.y.zeytin
yesil cay
ara
200 ml sut,
2 ad. etiform yulafli.
Ogle
2 parca balik
2 kasik salata
Ara
Sekersiz cay
3-4 etiform yulafli
Ara2
1 portakal
Aksam
1 tabak turlu (yarim kasik salca, yarim kasik aycicek yagi ile pisirdim)
1 kase yogurt
Ara
1 dilim sarelleli ekmek 
o sorun bende de var kendimi çok kötü hisssediyom patlıcam yaw
eferin yawrıııı :lepi:
korkma yawru hadi tartıl merak ettim bak yerimseniben gamişim yesaya katılıyom bende ılık suya az bal ve limon katıp içiyom zemuszemus
iş yerinde suyu nerden içiyon? yaw adını bilmiyom da üzerine damanaca koyulan soğuk sıcak ve normal su veren makineleden yokmu? kah. önce içersin vereliniortak
:) kızlar hurma demişken hurma acayip kilo aldııyor haberiniz olsun. ananem hacca gitmişti geçen yıl .ben hergün çayla yiyordum bir güze.dvul gbi şiştimişte o zaman. kilolu günlerimden o günden sonra başladı işte
yesayı bulun bana detoks yüzünden verdiklerimizi aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?