50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hastanede kalma olayım bitti de, tibete callaneticsten sonra başlarım diye düşünüyodum. 4. günüm bugün.17 gün daha var. ondan sonra inşallah canım. ikisi birden olur mu ki acep?

İlk hafta 3 tekrar olduğundan 1 dk da falan bitiyo :)) ve basit hareketler. Lachesis ikisini birden yapıyo. Ben düzeni oturttum, sabah kalkar kalkmaz yapıyom :)) O yüzden başlamanı tavsiye ederim. Grupçanak yapmak daha motive ediyo insanı. Başlamayı düşünürsen, o verdiğim linkin son sayfalarında yesa video linki de koymuş. Onu izliyip başla, çünkü ilk hareketi herkes yanlış yapmış başta. Başladığın zaman haber verirsin, , veya *+ nı koyarım yerimseniben

uleen öle laf edilir mi heç yaw bilmiyorumkismile
sanki onlar istediler subay olmayı :umursamaz: askerlik bitcek ben hala daha keşke kısa çıksaydı diyip durcam sanırım :gitme:
al canım sende baya değerli bişi zemuszemus

bnde hep keşke kısa çıksaydı deyip duruyorum ne yapak lingoşum bizede bolca beklemek düşcek :lepi:

kızlar bu ruşeym tok tutuyormuşya
e zayıflama hapları da tok tutuyo
o zaman zayıflama hapları çöpe
ruşeymin fiyatı tavana zıplar

aslında evet yapılabilir de ben ikisini de akşam yapabilirim. sabah 6 da kalıyorum çünkü çok erken gidiyorum işe. dur başlayayım ona da..
her şeye atlıyorum ben ama bakalım hayırlısı.. yarın biriniz çıkar başka bi ot der ona da bulaşırım kesin. ahahaha..

ot dedim de -ne alakaysa- aklıma şey geldi. böyle cam gibi bişe yediydim ben geçen sene. adını da hatırlamıyom. suyla yutulmuyo yalnız yenmiyo.. ne tuhaf bi şeydi o ya.. zayıflıcam diye çektiğim çileye bak

evet ya.. neyse aktar evin dibinde zaten. :) alıym yarın öbür gün.

bide her aktarda farklı para..umarım karaborsaya düşmemiş bi aktardan bulurum da alırım..kaydirigubbakcemile3
kıslar ben her zamanki aktarıma gettim 100 gr 1 tl ye aldım ben zemuszemus 100gr az gelir diye 200 gr alem dedim ama oda baya bi çok geldi gözüme emme olsun dedim sonra millet hürraaa çeker hücüm eder şimdiden alem dedim bende sempatiksalakcinni

bnde hep keşke kısa çıksaydı deyip duruyorum ne yapak lingoşum bizede bolca beklemek düşcek :lepi:

malesef öle bidenem boshayallersmile kaderimse çekerim -tatlicadiarzu- şöfersen baz gaza aşıksan wur sazaaa a.s a.s

ben de egzersizime gidiyorum canocanlar.
mucuk hepinize.. gece gelirim. çıbık tarçınlı light sütümü içerkene okurum sizi.
bu arada linguistcim light süt süte benzemiyo hiç ya.. renki bile azıcık şey.. ıım.. ney..? az kala saydam olacağımış. bembeyaz bile değil gibi.. sütü severim ama zorla içiyom onu ya.. neyse, çekicez bi süre. öpüyorum hepinizi..

kızlar ben sporuma başlıyorum öpüldünüzzzzz
bool kalori yaknalar canım opuyorumnanaktan

kızlar bu ruşeym tok tutuyormuşya
e zayıflama hapları da tok tutuyo
o zaman zayıflama hapları çöpe
ruşeymin fiyatı tavana zıplar
çok mantıklı canım keşke zayıflama hapları çöpe gitsende insanlar doğla yollardan zayıflamaya çalışsalar :hulya:

call yapıp esneme hareketlerine geçmeden önce tibetide aradan çıkarabilirsin canım opuyorumnanaktan bnde call sonucunu merak ediyorum yazın indirdim videoları ama istediğim kiloya gelip ondan sora yapmayı planladım hep umarım işe yararda bende başlarım kaydirigubbakcemile2

canım light sewmiyosan yarım yağlı da tüketebilirsin ben sütün üzerinde biriken o yağ tabakasından(kaymak) midem bulanıyoo o yüzden light içebiliyom ancak :lepi:
kolay gelsin tatlım hihoyyyt

tatlım istediğin kiloya gelmesen de işe yarıyomuş ki. ben dikkatli yediğim şu dönemlerde bi başlıyım dedim. sırf neticeyi merak ettiğimden. bi nevi reklama atlayanlardanım. tibeti de çıkarıyorum aradan ona da başlıyorum bugün. :zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…