Ben de yeşil çay içem de kim kalkıp yapcaksempatiksalakcinni
Evet canım akşamönce bi tabak yayla çorbası içtim. Annem lavaş, ekmek falan ısıtmış... terayağ tulum peyniri.. baya bi yedim. Ne kadar yedim hesaplamadım. Eğlene eğlene yedim zemuszemus Soooonra aklıma dünden yemediğim patates piyazı geldi. Düşün sofradan kalkcaktım. Gözüm aç diyerekten ondan da yedim. sempatiksalakcinni Ama en erken gece 4 te falan yatarım, o zamana dek sindiririm ben bunları zemuszemus
Oy oy, kız uyuyacan, bişi hissetmicen kaydirigubbakcemile3 Sonrasında rahat rahat nefes alabildiğin günlere odaklan yerimseniben
oyy canım ya kötü denk gelmiş sıkma canını sen yinede keşkem sende gideydin kayınvalidenlere opuyorumnanaktan benim reglim yaklaştı sanırımazcıkta ondan oluyo sempatiksalakcinnibenimde içim çok sıkılıyo lingoşum yaa kocam bu hafta sonu gelemicek babası rahatsız ailesini görmeye gitcek üstelik yarın izinli bugün nöbetçi keşke bu hafta benim yanıma gelseydi offf((
bende bi garibim bu ara sen niye gerildin eyvahedigeldismileherifle konuştum gerildim fln bişiler oldum ben yaa...
kızlar pek bi duygusalım nedendir yaa
dulcinea süper yemişin kuzum tereyağ tulum peyniri falan hehehe olsada yesek:smiley-cool:
herifle konuştum gerildim fln bişiler oldum ben yaa...
Soğan çok az yemişimdir... valla prensesim benimki gaz şişkinliği değil, çok yemek yeme şişkinliği yerimsenibenafiyet seker olsun hayatimmm cig sogan varsa oda sisirir hayatim
yiyorum canimm cunku yesemde yemesemde gaz siskinlik varr ballli coregimmm
Hormonlardandır cadıcım kaydirigubbakcemile3herifle konuştum gerildim fln bişiler oldum ben yaa...
ooo guzum nettin sen öleeelmaz: miden az yatışsın hareket et sende mutlaka tamma mı kaydirigubbakcemile keşke lavaş hakkını kahvaltıda kullansaydın peynirle birlikte yarın pirinç makarna patadiz yasak sana gamyoncuiremsu bol sebze yemekleri ye taam mı
kıs nettin sen bari öğlen falan yiyeydin yada bi kaç çatal alaydın sporumu yaptım demiştin yanlış hatırlamıyosam yoksa benmi yaptıriim kaydirigubbakcemile Şeniz
dulcinea süper yemişin kuzum tereyağ tulum peyniri falan hehehe olsada yesek:smiley-cool:
oyy canım ya kötü denk gelmiş sıkma canını sen yinede keşkem sende gideydin kayınvalidenlere opuyorumnanaktan benim reglim yaklaştı sanırımazcıkta ondan oluyo sempatiksalakcinni
bende bi garibim bu ara sen niye gerildin eyvahedigeldismile
sus kıs kaydirigubbakcemile :mymeka:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende de bi duygusallık ağlama halleri varrr
depresyonn olmasinda aman canim benimde boyle baslamisti gecen sene
daha dün yedin bi hafta tatlı yok sana sempatiksalakcinnibugün canım dehşet tatlı istiyoooo gözmün önünden uçusuyo böyleeee
neysem barii bi kayısı kurusu kemiriyim
Soğan çok az yemişimdir... valla prensesim benimki gaz şişkinliği değil, çok yemek yeme şişkinliği yerimseniben
Ayy çok seviyerimsenibenim canım ya... Eferin sana kaydirigubbakcemile5 Ben de senin gibi düşünüp yerdim zemuszemus
Hormonlardandır cadıcım kaydirigubbakcemile3
Şincik şöyle oluyor koçum... bendeniz 2 de kalktım bugün sempatiksalakcinni Kahvaltı olarak 2 dilim ekmek ve ev yapımı yoğurdun kaymağını yedim cokacimcoook 4'e doğru sporumu yaptım. 6 'da akşam yemeğimi yedim. zemuszemus Ben buraya boşuna mı menü yazmıyom. Birazcık fazla kaçırdım bugün, orası ayrı tabi :))))
Annaştık koçum... sebze yemeği yaparsa annem yerim, yapmazsa da çorba falan idare etcez işte kaydirigubbakcemile3
Bizim burda bi yerde satılıyo tereyağ canım, köyden gelme gibi cokacimcoook Uzuuun zamandır elimi vurmuyordum, geçen bi deneyem dedim akannehir devamı geldi işte yerimseniben Siz sağlıklı beslenin kaydirigubbakcemile
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende de bi duygusallık ağlama halleri varrr
ne bileyim lingum yaa..zır zır ağlıyorum...o da kızdı ne ağlıyosun zırlıyosun yeter diye..ben de iyice saldım kendimi...o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam..ama bana arada geliyolar böyle nedense...:gitme:
Aaaaaa yok öyle şey yasakkelime Bitter çikolata yesen belki kendine gelirsin kaydirigubbakcemile3
oyy datlum ya :1hug: açlırsın iyi gelir belki iş yoğunluğundan da olabilir bi ara gidemedin çok işim war falan diyodun hafta sonu gelmek üzere güzel bi plan yaparsınız bişeyin almaz opuyorumnanaktan
bende de bi durgunluk war ama çözemedim bilmiyorumkismile noldu uleeen bize böle kafamçokkarıştı
ne bileyim lingum yaa..zır zır ağlıyorum...o da kızdı ne ağlıyosun zırlıyosun yeter diye..ben de iyice saldım kendimi...o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam..ama bana arada geliyolar böyle nedense...:gitme:
sen de mi sebebini bilmiyorsun peki:gitme:mafoldumben
@ dalsi hormonlarıma mı bi haller olmuştur diyosun
geçmiş olsun canım :)) menünde gayet güzel beğendim alkisalkisalkisselam kuzucanlarım.
giremedim bu aralar pek, teyzem ameliyat oldu onunla ilgileniyorum da. gündüz yediklerime dikkat ediyodum da, hastanede fazla kalınca gözüm döndü bi an eve gelince çatlayana kadar yedim dün.
bugünkü menü şöyle:
sabah:
1 kupa çay
1 dilim etimek
1 tatlı kaşığı bal
1 küçük parça beyaz peynir
3-4 zeytin
ara: 1 tane bisküvi
öğle:
çorba
tavuk
salata
(yemekhaneye gittim de, adam gibi yemek yedim kaç gündür, tabii çorba hariç hepsinin yarısını yedim :)
ara: gingkolu yeşil çay
2 tane bisküvi
akşam:
6-7 tane lahana sarması
yarım kase yoğurt
bir poaçanın çeyreğinden azı :)
birazdan da elmalı karışık meyve çayı içicem. carrefour'unki güzel.
akşam:
bilmiyum yaa...sennki de mi sebepsiz ..neden dimi hani neden sorusunu sorduğumda cevap alamıyorum yanibilmiyorumkismile
yohsam hamile miyim boshayallersmile
:kedi: Teşekkürler koçum, söz bu hafta bu tarz bişi yapmıcam. Zaten bugünden itibaren düzenli sporuma da başladım. sempatiksalakcinnitamamdır guzumm sporunu yaptıysan problem yok kaydirigubbakcemile5
ağzının da dadını biliyon wala ne yoğurdun gaymaaaa galmış nede tere yağı galmış sempatiksalakcinni
ben ne yoğurt kaymayı sewerim nede tereyağı ağır geliyo niyeyse bana boshayallersmile
selam kuzucanlarım.
giremedim bu aralar pek, teyzem ameliyat oldu onunla ilgileniyorum da. gündüz yediklerime dikkat ediyodum da, hastanede fazla kalınca gözüm döndü bi an eve gelince çatlayana kadar yedim dün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?