burası durgun zaten bugün sankim bilmiyorumkismileMaşallah herkes de spora kaçtı, iyi sporlar sporcu kızlar :)
ben birazda pilateste ilerleyip call a geçmeyi düşünüyom çok baba hareketler walla :lepi:tatlım istediğin kiloya gelmesen de işe yarıyomuş ki. ben dikkatli yediğim şu dönemlerde bi başlıyım dedim. sırf neticeyi merak ettiğimden. bi nevi reklama atlayanlardanım. tibeti de çıkarıyorum aradan ona da başlıyorum bugün. :zemuszemus
ii seyirler canımbn askı memnu izliyorum dalsi
ben gittim kızlar, bi egzersizip gelirim. bai.. :))
İyi seyirler canım, reklam arasında da tibet hareketlerini yaparsın yerimseniben
bişi sorcam ya ben hareketleri yanlış yağıyoum dye korkuyorum ama videoyu da açmadı pc...youtube dışında video var mı..
gızlar yaw hele bana bi akıl werin burda hint yağı okumuştum sanki kabızlık için ama içileni ayrımı oluyo onun ? bide dr a gitsem ne şaştım walaaaa dahiliyeyemi gitem lasım bilmiyorumkismile
bn yazarım size izlerken kızlar..no problem
Öyle linguistcim 331. e mi kaçsak napsak... :)) Merak ediyom ordaki ortamı, nasıl bi düzen oluşturduğunuzu :)
lingu ben kabızlıktan çok çekiyorum..doktorra gitmek te istemiyorum ilaç verck bu sefer ilaca alışcak benim bağrsaklar
ama gideceksen dahiliye:ecrin_bebek:
Buyur canım http://www.5min.com/Video/How-to-Harness-Waking-Energy---The-5-Tibetans-32272320bişi sorcam ya ben hareketleri yanlış yağıyoum dye korkuyorum ama videoyu da açmadı pc...youtube dışında video var mı..
Erkek arkadaşın nerde kalır, siz günde ne kadar görüşüyonuz manasında canım. Memnun mu yerinde.... yeni ortama girdi ya ondan sordum canım.:)))) düzen derken anlamadım canım ??? oraya gitsek yine ikimiz oluruz sanırım :))gelen giden olmuyoo anlamadım ben ya nere gitti bu kızlar mirmirmirmir başka asker topiklerine gidip biz geldik mi desek sempatiksalakcinni
lülülülülülüne 331 i la :mymeka: oturun burda
celallenme hemen cadıııı :roflol: :roflol:ne 331 i la :mymeka: oturun burda
şu linki verin da tibetin hareket linkini
bende hep bu nedenle gitmek istemedim ama ne bilem çok kötüyüm(
bide gidenlere genelde bol su iç hareket yap lifli beslen tarzında şeyler sölüyolar ee onları zaten yapıyos..
ben kan tahlili yaptıryodumda arada bi kolestrole kansızlığıma falan baktırmak için gitmişken kabızlığıda bi çıtlatsam mı demiştim :bbo: keşke bugün hint yağı alaydım canım onun içileniyle saça başa sürüleni ayrı dimi?
Buyur canım http://www.5min.com/Video/How-to-Harness-Waking-Energy---The-5-Tibetans-32272320
Hepsini izlemedim ama bu youtube dakinden daha güzele benziyo.
Erkek arkadaşın nerde kalır, siz günde ne kadar görüşüyonuz manasında canım. Memnun mu yerinde.... yeni ortama girdi ya ondan sordum canım.
lülülülülülü
celallenme hemen cadıııı :roflol: :roflol:
valla gülüm bilmiyum ben aktara hint yağı ver dedim verdi..üstünde haricen kullanılır yazıyodu ama içtim 1 tatlı kaşığı bende 0 etki yarattıguclubacismile
ayy canım ben mannadım bugün:)) 331. gitsek mi dedin ya ordaki düzeni merak ettim deyince topiği anladım ben yaw( hade yörööö o zaman :roflol: :roflol: biz 2 topiğede yeterik sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?