50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah herkes de spora kaçtı, iyi sporlar sporcu kızlar :)
burası durgun zaten bugün sankim bilmiyorumkismile

ben birazda pilateste ilerleyip call a geçmeyi düşünüyom çok baba hareketler walla :lepi:

bn askı memnu izliyorum dalsi
ii seyirler canım
ben gittim kızlar, bi egzersizip gelirim. bai.. :))

güle güle kolay gele

gızlar yaw hele bana bi akıl werin burda hint yağı okumuştum sanki kabızlık için ama içileni ayrımı oluyo onun ? bide dr a gitsem ne şaştım walaaaa dahiliyeyemi gitem lasım bilmiyorumkismile

Öyle linguistcim 331. e mi kaçsak napsak... :)) Merak ediyom ordaki ortamı, nasıl bi düzen oluşturduğunuzu :)

gızlar yaw hele bana bi akıl werin burda hint yağı okumuştum sanki kabızlık için ama içileni ayrımı oluyo onun ? bide dr a gitsem ne şaştım walaaaa dahiliyeyemi gitem lasım bilmiyorumkismile

lingu ben kabızlıktan çok çekiyorum..doktorra gitmek te istemiyorum ilaç verck bu sefer ilaca alışcak benim bağrsaklar
ama gideceksen dahiliye:ecrin_bebek:

bn yazarım size izlerken kızlar..no problem

kaydirigubbakcemile5

Öyle linguistcim 331. e mi kaçsak napsak... :)) Merak ediyom ordaki ortamı, nasıl bi düzen oluşturduğunuzu :)

:)))) düzen derken anlamadım canım ??? oraya gitsek yine ikimiz oluruz sanırım :))gelen giden olmuyoo anlamadım ben ya nere gitti bu kızlar mirmirmirmir başka asker topiklerine gidip biz geldik mi desek sempatiksalakcinni

lingu ben kabızlıktan çok çekiyorum..doktorra gitmek te istemiyorum ilaç verck bu sefer ilaca alışcak benim bağrsaklar
ama gideceksen dahiliye:ecrin_bebek:

bende hep bu nedenle gitmek istemedim ama ne bilem çok kötüyüm(
bide gidenlere genelde bol su iç hareket yap lifli beslen tarzında şeyler sölüyolar ee onları zaten yapıyos..
ben kan tahlili yaptıryodumda arada bi kolestrole kansızlığıma falan baktırmak için gitmişken kabızlığıda bi çıtlatsam mı demiştim :bbo: keşke bugün hint yağı alaydım canım onun içileniyle saça başa sürüleni ayrı dimi?

bişi sorcam ya ben hareketleri yanlış yağıyoum dye korkuyorum ama videoyu da açmadı pc...youtube dışında video var mı..
Buyur canım http://www.5min.com/Video/How-to-Harness-Waking-Energy---The-5-Tibetans-32272320
Hepsini izlemedim ama bu youtube dakinden daha güzele benziyo.

:)))) düzen derken anlamadım canım ??? oraya gitsek yine ikimiz oluruz sanırım :))gelen giden olmuyoo anlamadım ben ya nere gitti bu kızlar mirmirmirmir başka asker topiklerine gidip biz geldik mi desek sempatiksalakcinni
Erkek arkadaşın nerde kalır, siz günde ne kadar görüşüyonuz manasında canım. Memnun mu yerinde.... yeni ortama girdi ya ondan sordum canım.
ne 331 i la :mymeka: oturun burda
lülülülülülü

valla gülüm bilmiyum ben aktara hint yağı ver dedim verdi..üstünde haricen kullanılır yazıyodu ama içtim 1 tatlı kaşığı bende 0 etki yarattıguclubacismile

ayy canım ben mannadım bugün:)) 331. gitsek mi dedin ya ordaki düzeni merak ettim deyince topiği anladım ben yaw ( hade yörööö o zaman :roflol: :roflol: biz 2 topiğede yeterik sırnaşık şey

vay şafak sayan güzeller...kıyamam ben size...

allahtan ben şafak fln saymadım...asker yolu beklemek zor...

aama sayılı gün geliir geçer...

bu arada üzerime gelmeyin beni deli etmeyin adlı şarkıyı size armağan ettim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…