50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bööön çilek,nane,portakal ve limon yağı aldım karışık yarın onlarla masaj yapıp spor yapcam belkim aromaterapi olur mis gibi kokoyolar :))) ahh aşkım burda olsada bi termale falan gitsek niyeyse bugün öle bişiye ihtiyacım olduuunu hissediyom boshayallersmile

yok yok bugün düzeldim ağrım çok fazla olmuyo canım...dün vardı bugün geçti..sanırım rahat olmam lazım brz benim salayım gtsn deymi ama
ev cadısı canım benim bi sebepli bi sebepsiz değişkenim bende
fazla abartmadan geçirmek lazım bu günleri canım sanırım...:1ninca:

gamişim eşienede mi hemen nöbet wermişler? dün nöbeti wardı aşkımında nere gitse çekiyomu bilmem herkes kıprıs çok rahat dedi 1 ay tatbikat denetim warmış yaw mafoldumben

ohhhhhhhhhh missin yinee misss:1hug:

fıstık avatarını niye değiştirdin lenn bi durum mu var az öncede hamilemiyim falan deyince :bbo: bide şuan bebiş istiyonmu istemiyonmu sen kafamçokkarıştı

gamişim eşienede mi hemen nöbet wermişler? dün nöbeti wardı aşkımında nere gitse çekiyomu bilmem herkes kıprıs çok rahat dedi 1 ay tatbikat denetim warmış yaw mafoldumben

yaaa asluında hemen olmadı eşimin . haftası rahatlık bakımından rahatta başçavuşlarla anlaşamıyo hepsi yasında diyo bide zimmette sorun çıkarıyolarmış bi bitsin lingoş gün çalgı çalıp oynıcam

Fıstıkcım hiiiç o hayallere dalma... yasakkelime Sonra özlemin depreşir boshayallersmile

Oh be ya kaydirigubbakcemile5

ohhhhhhhhhh missin yinee misss:1hug:

hee olacam gülüm inş. :1hug: he gız bi de ruşeymm aldım aktardan sende al yemeklerden önce bi kaşık yiyon tok tutuyo hemde lif zengini olduğundan bağırsaklara da iyi geliyomuş :lepi: yarın başlıcam onada opuyorumnanaktan

ruşeymmi o ne kız ismi ruşeymmi:uhm:

fıstık avatarını niye değiştirdin lenn bi durum mu var az öncede hamilemiyim falan deyince :bbo: bide şuan bebiş istiyonmu istemiyonmu sen kafamçokkarıştı

aslında öyle bi durum yok ortada şimdi ama avatarlara bakarken çok beğendim..accık bakarsam belki psikolocik mutluluk verir dedim...bilmiyorumkismile iyi etmemiş miyim:sinifsinif:

bende walla ya bi bitse dün gece azcık bi camda gördük birbirimizi belkim ondan böle oldum çok özledim ulennn :asigim: yaşında derken yaşlarımı büyük? zaten astsubaylar asteğmenleri pek sewmiyomuş hani bi anda gelip onlardan üst rütbeli olduklarından bana öle demişlerdi bilmiyorumkismile
Fıstıkcım hiiiç o hayallere dalma... yasakkelime Sonra özlemin depreşir boshayallersmile

Oh be ya kaydirigubbakcemile5

depreşti bilemm boshayallersmile

ruşeymmi o ne kız ismi ruşeymmi:uhm:

he canım aktarda bulunuyo sana link verem bizim topikten bi arkadaş kullanıyodu bende merak ediyodum işe yarıyo dedi aldım bende zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/348606-zayiflamaya-ruseym-tozu.html

hastanede kalma olayım bitti de, tibete callaneticsten sonra başlarım diye düşünüyodum. 4. günüm bugün.17 gün daha var. ondan sonra inşallah canım. ikisi birden olur mu ki acep?

aslında öyle bi durum yok ortada şimdi ama avatarlara bakarken çok beğendim..accık bakarsam belki psikolocik mutluluk verir dedim...bilmiyorumkismile iyi etmemiş miyim:sinifsinif:

iyi etmişsin canım benim opuyorumnanaktan

ben de alcem ruşeymden..yemekten hemen önce mi alınıyo ondan.

al bebeem ...bi önceki mesajda verdiğim linkte nasıl kullanılıcağı war...ama katrece yemekten önce 1 kaşık yiyip su içerek kullanmış zaten bol su içmek gerekiyomuş şişiyomuş bölece tokluk hissi oluyomuş opuyorumnanaktan

evet canım yaşları büyük müş napcam o adamlarla deyip duruyo açık açık sevmediklerini eşime sölemişler zaten
3 ayda kabak yetişmez başımıza 3 ayda subay getiriyolar diyip duruyolarmış,
bu ruşeymme bi bakıyım hele iyi bişeye benziyo :1hug:

allaam.. bi de ruşeym mi çıktı başımıza... :1shok: aktarı eve taşıdım gene bişey yok gene bişey yok. du bakalım bi de bunu deneyek.. sempatiksalakcinni

vay anam iyi olur ya...zararı olmaz nasılsa...accık ta ondan yiyelim...

ruşeym tozu diyince de aklıma leblebi tozu geldi yaa...nedendir bilmem..:kedi:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…