50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he valla...ömrüm yaa...canımın parçası guzuşum benimŞeniz

kızlarrr ben geldimm

bugün yediklerimi yazıorum sizeeee sizzcee nasılll

sabahleyin == > yarım dilim ekmek 1 parça peynir 1 bard süt arada bir avuç beyaz leblebiii çok tok tutuo size de tavsiye ederim arkadaslarr öğlen 3 kaşık bakla 2 kaşık yoğurt akşam yemeği ==> 1 tabak mercimek çorbası bir kase yoğurt ve birazdan 1 portakal yieceğim sizce nasıl arkadaslarrr dün başladım bendee böle yemeğeeee sizce kilo verebilirmiyim kafamçokkarıştı

nesılsınız bebikler,iyimisiniz bakalım? lingum nasıl gidiyo koçluk? evcadısı bakıyorumda aramıza dönmüşsün canımkaydirigubbakcemile5

bence güzel canım ama aralara 1 kaç meyve daha koyabilrsnaklinialirimsmile

oyyy datlım benim :asigim:

ne güsel hepimiz hemen hemen aynı yaşlardayukk opuyorumnanaktan

lingucum evet aynı yaşlardayız ama onlar evlenip barklanmış bak, biz kendi derdimize yanalım:roflol:

merhaba kızlaarrzemuszemus ben geldim
özledinizmi beni he,itiraf edin hadiopuyorumnanaktan
ben öslediimm:kedi:

özlemey miyizzzz...hoşgeldinopuyorumnanaktan

lingucum evet aynı yaşlardayız ama onlar evlenip barklanmış bak, biz kendi derdimize yanalım:roflol:

canım benimŞeniz

gülüm aslında vaktim olmaz da azcık sallıyorum işte yapılacakları...napayımbilmiyorumkismile

arasıra salla gitsin canım,iş hiç bitmez nede olsakaydirigubbakcemile3

Sizi gidi şanslı kumrular sizii kaydirigubbakcemile3 Senin kociş pek bi nazlıymış anlaşılan aklinialirimsmile
her yere yeterik bis:)) 2 kıwırcık juju hoplaya zıplaya geziyos işte topik topik hehe :roflol: :roflol: veririsin canımcım heç telaş etme sen yerimseniben
:roflol: :roflol: Gözümün önüne getirdim valla zuzum ya, çok şekersin Şeniz

aboooo akşam yemeğini fazla abartmışım midem şişti mahvoldu
Yanlız değilsin canım bu konuda olumunekankayizsmile

merhaba kızlaarrzemuszemus ben geldim
özledinizmi beni he,itiraf edin hadiopuyorumnanaktan
ben öslediimm:kedi:
Hoşgeldin canım ya, valla billa seni aradı gözlerim bugün Şeniz Hatta bi kaç kez geldin gittin sanki buraya ohaoldumsmile

gız siz ikiniz de zuzu musunuz...aboooo cannarım benim...aklinialirimsmile
Trufcum da zuzu, chemes in saçları da zuzu gibi kaydirigubbakcemile5

Dün niye kaçtın lülülülülülü Yumurta da tok tutuyo sabah. Bence çok güzel beslenmişsin canım. alkisalkisalkis Ara öğün falan herşeyin var. Yoğurt da yağ yakmaya yardımcı zaten, ama spor şart boshayallersmile

hoşgeldin cnm :)) baya bi az yemişsin sanki ilk günden yüklenme bu kadar kendine ..aralarda meyve falan ye sabah ta az yemişsin baya çünkü...

nesılsınız bebikler,iyimisiniz bakalım? lingum nasıl gidiyo koçluk? evcadısı bakıyorumda aramıza dönmüşsün canımkaydirigubbakcemile5

idare eder işte datlum sen nasssın?
koçlukta iyi gidiyo öle yuwarlanıp gidiyos işte gamyoncuiremsu

canım koçcum hemen raporumu veriyorum
sabah yarım simit bir dilim peynir ve 5-6 zeytin,çay
arada yeşil çay
öğleyin 1 tabak salata
arada çay
akşam 1 közlenmiş biber ve domates,tavuk şiş(şişte 6 tane minik tavuk kuşbaşı gibiydi) ve yarım kase yoğurt

Kız duyan da evde kalmış sancak bizi :roflol:

cnm yaaa çalıştığım için anca bu kadar yapabiliorum sürekli hareket halindeim spor gibi de oluo bana aşağı yukarı dükkandaaaaa sence kilo verirmiyim cnmmm

Angelcım sen de taktın kilo vermeye, bilinçli spor yaparak kilo vererek ulaşamayacağın bi fiziğe sahip olabilirsin, ki sen zaten zayıfsın canım bayanssulusmile

cnm çalıştığım için spora gidemiorum ama evde kendi kendimeee hareket yapıorummm 1 ay öncesine kadar gidiordum ama işe başladığım için saatler tutmuo cnm ama dediğim gibi işim de çok hareketli bide iş yerim 3 katlı in çık sabahtan akşama kadar yaaa

ahh spatzcım ahh deşme yaramı askerlik kısa çıksaydı bizde ewlencektik bu yaz fisfisfis -tatlicadiarzu- ama en azından hayalini kurabileceğimiz birileri war dimi guzum bunada şükür :1hug:

o senin şekerliğin bidenem benim opuyorumnanaktan

accık göbek atayım dedim karnımın şişliğinden nefes bile alamıyorum ki göbek atayım...

kızlar ben bulaşığa kaçtımm geri gelcem öptm sizi a.s.

kız ben diyetisyene gidiorummm o bana 55e düşmen gerek en az dedi yaaaaaaa

cnm ilk gün deil bnm 1 aydır diet yapıorum 4 kilo fln verdim şuan devam ediorum sizlerle daha kolay olur dieee sizlerden de fikir alıorumm cnm bnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…