yirim ben onu ya deyzeye del de mi dermiş :1hug:
askerlik anısı dinleme gibi bi derdin olmamıştır o zaman trufcum senin alerjii warsa :roflol:
cidden seninki ne kadar iyiymiş ya askerlik nerde olursan zorda en azından yanı başında oldunu bilmek rahatlatırdı :gitme:
hoşgelsn gülüm...
hee özledikbayanssulusmile
hoş geldin canım özlenmez misin heç sen Şeniz
gız siz ikiniz de zuzu musunuz...aboooo cannarım benim...aklinialirimsmile
kızlarrr ben geldimm
bugün yediklerimi yazıorum sizeeee sizzcee nasılll
sabahleyin == > yarım dilim ekmek 1 parça peynir 1 bard süt arada bir avuç beyaz leblebiii çok tok tutuo size de tavsiye ederim arkadaslarr öğlen 3 kaşık bakla 2 kaşık yoğurt akşam yemeği ==> 1 tabak mercimek çorbası bir kase yoğurt ve birazdan 1 portakal yieceğim sizce nasıl arkadaslarrr dün başladım bendee böle yemeğeeee sizce kilo verebilirmiyim kafamçokkarıştı
oyyy datlım benim :asigim:
ne güsel hepimiz hemen hemen aynı yaşlardayukk opuyorumnanaktan
merhaba kızlaarrzemuszemus ben geldim
özledinizmi beni he,itiraf edin hadiopuyorumnanaktan
ben öslediimm:kedi:
nesılsınız bebikler,iyimisiniz bakalım? lingum nasıl gidiyo koçluk? evcadısı bakıyorumda aramıza dönmüşsün canımkaydirigubbakcemile5
lingucum evet aynı yaşlardayız ama onlar evlenip barklanmış bak, biz kendi derdimize yanalım:roflol:
özlemey miyizzzz...hoşgeldinopuyorumnanaktan
gülüm aslında vaktim olmaz da azcık sallıyorum işte yapılacakları...napayımbilmiyorumkismile
bence güzel canım ama aralara 1 kaç meyve daha koyabilrsnaklinialirimsmile
canım benimŞeniz
arasıra salla gitsin canım,iş hiç bitmez nede olsakaydirigubbakcemile3
Sizi gidi şanslı kumrular sizii kaydirigubbakcemile3 Senin kociş pek bi nazlıymış anlaşılan aklinialirimsmileasker yol beklemek zor ya senağlama :gitme:
biz askerdeyken izinli olduğunda yapmıştık nişanı sırnaşık şey
ama şu da var bizim askerlik ankarada geçmişti(birlikte yaptığımız anlaşılıyor askerliği sanırım) sempatiksalakcinni
haftada bir görüşürdük zemuszemus
bazen benim oraya görevlendirmem olurdu o zaman görüşürdük kaydirigubbakcemile5
hey gidi hey ne günlerdi CADIARZU
biz askerdeyken daha sık görüşüyoduk ne yalan söylüyüm kafamçokkarıştı
hatta askerden dönüp çalışmaya başlayınca
kavga eder olmuştum adamla hiç aramıyosun hiç konuşamıyoruz diye :mymeka: lülülülülülü
çok kolay askerlik yaptı çooooooooooook. :tomato:
ama ona sorarsan çok zor 12 ay değil 12 yıl sanki sengözlerimebaksanab
sürekli alerjisi olurdu gataya filan giderdi.
sebebini bulamadılar bilmiyorumkismile
meğer askerliğe alejisi varmış :roflol:
şimdi bile askerlikle ilgili konuşulsun biyerleri şişiyo garibimin :roflol: lülülülülülü
:roflol: :roflol: Gözümün önüne getirdim valla zuzum ya, çok şekersin Şenizher yere yeterik bis:)) 2 kıwırcık juju hoplaya zıplaya geziyos işte topik topik hehe :roflol: :roflol: veririsin canımcım heç telaş etme sen yerimseniben
Yanlız değilsin canım bu konuda olumunekankayizsmileaboooo akşam yemeğini fazla abartmışım midem şişti mahvoldu
Hoşgeldin canım ya, valla billa seni aradı gözlerim bugün Şeniz Hatta bi kaç kez geldin gittin sanki buraya ohaoldumsmilemerhaba kızlaarrzemuszemus ben geldim
özledinizmi beni he,itiraf edin hadiopuyorumnanaktan
ben öslediimm:kedi:
Trufcum da zuzu, chemes in saçları da zuzu gibi kaydirigubbakcemile5gız siz ikiniz de zuzu musunuz...aboooo cannarım benim...aklinialirimsmile
kızlarrr ben geldimm
sabahleyin == > yarım dilim ekmek 1 parça peynir 1 bard süt arada bir avuç beyaz leblebiii çok tok tutuo size de tavsiye ederim arkadaslarr öğlen 3 kaşık bakla 2 kaşık yoğurt akşam yemeği ==> 1 tabak mercimek çorbası bir kase yoğurt ve birazdan 1 portakal yieceğim sizce nasıl arkadaslarrr dün başladım bendee böle yemeğeeee sizce kilo verebilirmiyim kafamçokkarıştı
kızlarrr ben geldimm
nesılsınız bebikler,iyimisiniz bakalım? lingum nasıl gidiyo koçluk? evcadısı bakıyorumda aramıza dönmüşsün canımkaydirigubbakcemile5
Kız duyan da evde kalmış sancak bizi :roflol:lingucum evet aynı yaşlardayız ama onlar evlenip barklanmış bak, biz kendi derdimize yanalım:roflol:
cnm yaaa çalıştığım için anca bu kadar yapabiliorumsürekli hareket halindeim spor gibi de oluo bana aşağı yukarı dükkandaaaaa sence kilo verirmiyim cnmmm
Sizi gidi şanslı kumrular sizii kaydirigubbakcemile3 Senin kociş pek bi nazlıymış anlaşılan aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: Gözümün önüne getirdim valla zuzum ya, çok şekersin Şeniz
Yanlız değilsin canım bu konuda olumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım ya, valla billa seni aradı gözlerim bugün Şeniz Hatta bi kaç kez geldin gittin sanki buraya ohaoldumsmile
Trufcum da zuzu, chemes in saçları da zuzu gibi kaydirigubbakcemile5
slm cnmmm
cnm çalıştığım için spora gidemiorum ama evde kendi kendimeee hareket yapıorummm 1 ay öncesine kadar gidiordum ama işe başladığım için saatler tutmuo cnm ama dediğim gibi işim de çok hareketli bide iş yerim 3 katlı in çık sabahtan akşama kadar yaaa
Dün niye kaçtın lülülülülülü Yumurta da tok tutuyo sabah. Bence çok güzel beslenmişsin canım. alkisalkisalkis Ara öğün falan herşeyin var. Yoğurt da yağ yakmaya yardımcı zaten, ama spor şart boshayallersmile
ahh spatzcım ahh deşme yaramı askerlik kısa çıksaydı bizde ewlencektik bu yaz fisfisfis -tatlicadiarzu- ama en azından hayalini kurabileceğimiz birileri war dimi guzum bunada şükür :1hug:lingucum evet aynı yaşlardayız ama onlar evlenip barklanmış bak, biz kendi derdimize yanalım:roflol:
özlemey miyizzzz...hoşgeldinopuyorumnanaktan
Sizi gidi şanslı kumrular sizii kaydirigubbakcemile3 Senin kociş pek bi nazlıymış anlaşılan aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: Gözümün önüne getirdim valla zuzum ya, çok şekersin Şeniz
Yanlız değilsin canım bu konuda olumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım ya, valla billa seni aradı gözlerim bugün Şeniz Hatta bi kaç kez geldin gittin sanki buraya ohaoldumsmile
Trufcum da zuzu, chemes in saçları da zuzu gibi kaydirigubbakcemile5
Dün niye kaçtın lülülülülülü Yumurta da tok tutuyo sabah. Bence çok güzel beslenmişsin canım. alkisalkisalkis Ara öğün falan herşeyin var. Yoğurt da yağ yakmaya yardımcı zaten, ama spor şart boshayallersmile
Kız duyan da evde kalmış sancak bizi :roflol:
Angelcım sen de taktın kilo vermeye, bilinçli spor yaparak kilo vererek ulaşamayacağın bi fiziğe sahip olabilirsin, ki sen zaten zayıfsın canımbayanssulusmile
hoşgeldin cnm :)) baya bi az yemişsin sanki ilk günden yüklenme bu kadar kendine ..aralarda meyve falan ye sabah ta az yemişsin baya çünkü...
idare eder işte datlum sen nasssın?
koçlukta iyi gidiyo öle yuwarlanıp gidiyos işte gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?