50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman benide listeye eklermisin cnmmm söz yapıcam hem kolay hem de az vakit alan bişiymiş cnmmm

canım gelmiş geçmiş olsun dicem geçmiş zaten olumunekankayizsmile hiç dertlenmesin sewdicen boş yere üzülmesin allahım sağlık sıhhat sıhhat versin:))
bu arada saol canım inş. çabucak geçer zaman :lepi:

kız safak sayıyom imzama baksanaaa mafoldumben
kız ben senin şafak saydını tabikide biliyom ben onu sptaz a yazmıştım:roflol:

burdayım kız şafakla bu topik arasında mekik dokuom zemuszemus

Biz de linguistle 331. dönem arasında mekik dokuyoz ama buraya temelli döncez birazdan sanırım :)) Size yetişme şansım olsa, şafağa da yazmak isterdim aslında :)) Orda sevgilisi urfa da olan arkadaş vardı, kesin gelcem yine oraya da şu an yoğunum yerimseniben Bi de canım aklımdayken, o tibet sayfasının son ya da sondan önceki sayfasında video linki de var, onu mutlaka izle yapmadan önce, genelde millet yanlış yapıyo ilk hareketi.

Evet fıstıklar, listenin son hali, yanlış varsa düzeltek (linguistcim, sen demeden verdim + yı, güvenimi sarsma :))))))))))

Hoşgeldin hamarat çıtır gelin kaydirigubbakcemile3

Çene çalıyoz canım, sen naptın esas?? Ekstra spor neyim yaptın mı?

hamarat çıtır gelin ne ayol hiç güleceğim yoktu:roflol:
ayrıca hiç hamarat değilim ocağa süt taşırmıştım yanmış orda çıkmadı..şimdi bi daha denicem..

ne ettiniz bakalım ben yohken...

baktım cnmmmm doru yaparım ben senelerdir spor yapıom çünküüü kızzz ii plastesçiyimdirrr zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…