Ayy ne güzel de dedin öyle bayanssulusmile opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım. Hiiiç üzülmesin sevdüceğin, sağlığı yerindeysen parti neyim yapın zemuszemus
Kız cadı, ben dün sana yazdım, link verdim :mymeka:
Hadi bi daha link verem bari kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Hergün düzenli yapmaya karar verirsen, bizim tibet grubuna dahil olmuş olursun yerimseniben bana da hergün yaptığını söyleyip + alırsın sempatiksalakcinni Kolay bişi ama önemli olan hergün yapmak
Hoşgeldin hamarat çıtır gelin kaydirigubbakcemile3yıkadım geldm
napıyonuz gızzzzzzzzz
Hoşgeldin hamarat çıtır gelin kaydirigubbakcemile3
Çene çalıyoz canım, sen naptın esas?? Ekstra spor neyim yaptın mı?
Taam canım, ortadan kaybolmazsan, listeyi eklicem birazdan aklinialirimsmileo zaman benide listeye eklermisin cnmmm söz yapıcam hem kolay hem de az vakit alan bişiymiş cnmmm
dulcineam ben bögün ettim tibetimi habar veriim dedimgamyoncuiremsu
bugün tibetle mile yürüyüşümü yaptım ama yarın dans etccem çok daha keyif alıyom hihoyyyt
Ha işte böyle durumda *+ dicen bana yerimseniben
canım gelmiş geçmiş olsun dicem geçmiş zaten olumunekankayizsmile hiç dertlenmesin sewdicen boş yere üzülmesin allahım sağlık sıhhat sıhhat versin:))yok canımmm daha çok çıtırız biz maşallah bize çok güzel çıtırlarız hemi de
ahh lingucum insallah zaman cabucak geçer de kavuşursun sevdiceğine. geç olsun güç olmasın derler ya öyle gerçekten:Saruboceq:
benim sevdiceğim geçmişte verem geçirmiş, şu anda çok şükür hiçbirşeyi yok, taş gibi. ama bu hastalığı geçirdiği için muaf tutuldu. prosedur böyleymiş. ben de tam bu dönem sizinle asker yolu gözlüyor olucaktım gitseydi.ama çok üzüldü tabi sevdiceğim gidemediği için...
kız ben senin şafak saydını tabikide biliyom ben onu sptaz a yazmıştım:roflol:kız safak sayıyom imzama baksanaaa mafoldumben
bebeem az yemişsin sankii yaw hepmi böle yiyosun sen yoksa bi kaç haftadır mı böle ? keşkem aralara azcık meywe falan koyaydın öğlen de salata yanına çorba falan pek bi hoş olurdu ama hafif ve güzel olmuş
opuyorumnanaktan
QUOTE]
canım son 2 haftadır böyle az yiyorum.Aralarda yemeyi unutuyorum,aslında götürüyorum bişeyler günün sonunda "aaa bunları yemeyi unuttuuuummm" şeklinde kızıyorum kendimekaydirigubbakcemile3
canım etme öle bi daha bak ne güzel yanına alıyomusunda bişiler kaydirigubbakcemile yarın unutma emi tatlım olumunekankayizsmile
Taam canım, ortadan kaybolmazsan, listeyi eklicem birazdan aklinialirimsmile
Çoktaaan verdiydim artını kaydirigubbakcemile5
burdayım kız şafakla bu topik arasında mekik dokuom zemuszemus
Hoşgeldin hamarat çıtır gelin kaydirigubbakcemile3
Çene çalıyoz canım, sen naptın esas?? Ekstra spor neyim yaptın mı?
Biz de linguistle 331. dönem arasında mekik dokuyoz ama buraya temelli döncez birazdan sanırım :)) Size yetişme şansım olsa, şafağa da yazmak isterdim aslında :)) Orda sevgilisi urfa da olan arkadaş vardı, kesin gelcem yine oraya da şu an yoğunum yerimseniben Bi de canım aklımdayken, o tibet sayfasının son ya da sondan önceki sayfasında video linki de var, onu mutlaka izle yapmadan önce, genelde millet yanlış yapıyo ilk hareketi.
Evet fıstıklar, listenin son hali, yanlış varsa düzeltek(linguistcim, sen demeden verdim + yı, güvenimi sarsma :))))))))))
Niye olacak fıstık, bugün ekstra spor yaptımE sen söylemezsen ben ne bilem lülülülülülü Düzelttim canım. Bugün sadece + di mi ama?
ewcadısı burdamısın gıı :))
sana çok teşekkür ederem a.s.
saol canım güwenini boşa çıkarmam yatmadan önce yaparım opuyorumnanaktan
canım gelmiş geçmiş olsun dicem geçmiş zaten olumunekankayizsmile hiç dertlenmesin sewdicen boş yere üzülmesin allahım sağlık sıhhat sıhhat versin:))
bu arada saol canım inş. çabucak geçer zaman :lepi:
kız ben senin şafak saydını tabikide biliyom ben onu sptaz a yazmıştım:roflol:
canım etme öle bi daha bak ne güzel yanına alıyomusunda bişiler kaydirigubbakcemile yarın unutma emi tatlım olumunekankayizsmile
tamam canım söza.s activiamı alayım bari,hmm bide meyve
canım gelmiş geçmiş olsun dicem geçmiş zaten olumunekankayizsmile hiç dertlenmesin sewdicen boş yere üzülmesin allahım sağlık sıhhat sıhhat versin:))
bu arada saol canım inş. çabucak geçer zaman :lepi:
kız ben senin şafak saydını tabikide biliyom ben onu sptaz a yazmıştım:roflol:
tamam canım söza.s activiamı alayım bari,hmm bide meyve
cnm activyayı ara öğünde mi yiyorsunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?