Hoşgeldin canım ya, valla billa seni aradı gözlerim bugün Şeniz Hatta bi kaç kez geldin gittin sanki buraya ohaoldumsmile
hoşgeldin cnm :)) baya bi az yemişsin sanki ilk günden yüklenme bu kadar kendine ..aralarda meyve falan ye sabah ta az yemişsin baya çünkü...
idare eder işte datlum sen nasssın?
koçlukta iyi gidiyo öle yuwarlanıp gidiyos işte gamyoncuiremsu
cnm yaaa çalıştığım için anca bu kadar yapabiliorumsürekli hareket halindeim spor gibi de oluo bana aşağı yukarı dükkandaaaaa sence kilo verirmiyim cnmmm
canım koçcum hemen raporumu veriyorum
sabah yarım simit bir dilim peynir ve 5-6 zeytin,çay
arada yeşil çay
öğleyin 1 tabak salata
arada çay
akşam 1 közlenmiş biber ve domates,tavuk şiş(şişte 6 tane minik tavuk kuşbaşı gibiydi) ve yarım kase yoğurt
Kız duyan da evde kalmış sancak bizi :roflol:
Angelcım sen de taktın kilo vermeye, bilinçli spor yaparak kilo vererek ulaşamayacağın bi fiziğe sahip olabilirsin, ki sen zaten zayıfsın canımbayanssulusmile
kolay gele :))accık göbek atayım dedim karnımın şişliğinden nefes bile alamıyorum ki göbek atayım...
kızlar ben bulaşığa kaçtımm geri gelcem öptm sizi a.s.
hm peki canım o zaman ...cnm ilk gün deil bnm 1 aydır diet yapıorum 4 kilo fln verdim şuan devam ediorum sizlerle daha kolay olur dieee sizlerden de fikir alıorumm cnm bnmm
Havuç, sağlık ve güzellik için gerçek bir nimet. Cildi güneşin zararlı etkilerinden korurken güzel bir bronzluk için de zemin hazırlıyor. Üstelik az kalori içeriyor. Havuç ağırlıklı bir diyetle hem güzellik, hem sağlık kazanın, aynı zamanda 4-5 kilo verin.
Hedef: Haftada 4-5 kilo vermek.
Günlük kalori: 1200 Kcal
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : 1 bardak süt + 1 dilim tost ekmeği + 1 bardak havuç suyu.
Öğle : Havuçlu makarna + 100 gr beyaz peynir + 150 gr haşlanmış brokoli.
Akşam : Sebze çorbası + Izgara tavuk + Havuç salatası.
2. GÜN
Öğle : Domatesli makarna + Karışık salata + 4 dilim hindi salam.
Akşam : Z.yağlı havuç dolması + 1 sandviç ekmeği + 150 gr ızgara patlıcan.
3. GÜN
Sabah : 1 bardak süt + 1 dilim tost ekmeği + 1 bardak havuç suyu
Öğle : 70 gr havuçlu pilav + 80 gr karışık salata + 1 elma.
Akşam : 150 gr ızgara balık + 2 dilim tost kepekli ekmeği + Havuç püresi.
4. GÜN
Öğle : Havuçlu pilav + 2 domates + 1 kase meyve salatası.
Akşam : 120 gr havuçlu hindi + 150 gr karışık salata + 1 sandviç ekmeği.
5. GÜN
Öğle : 200 gr domatesli makarna + 150 gr karışık salata + 1 dilim ananas.
Akşam : Havuçlu tavuk sarma + 2 dilim kepekli tost ekmeği + 150 gr karışık salata
6. GÜN
Öğle : Havuç çorbası + 100 gr beyaz peynir ile bir dilim tost ekmeği + Kağıtta yaz türlüsü
Akşam : Semizotu ve domatesli makarna + 150 gr tavuk salatası + 1 kase meyve salatası.
7. GÜN
Öğle : 70 gr sebzeli fırın makarna + 150 gr ızgara patlıcan + 1 kase meyve salatası
Akşam : Zeytinyağlı havuç dolması + 1 sandviç ekmeği + 150 gr karışık salata.
kizlar bu diyet sizce sagliklimi?bi hafta icin
yok canım enson dün girebildim nete,bugün hiç yoktum yoksa size merhaba demeden,öpücük yollamadan asla gitmem
:1hug:
iyiyim bitanem,iyi götürüyosun koçluğu bebem.Ben hiç ceza almamak için ne kadar dikkat ediyom görüyosunlaelaelaelaelae
Havuç, sağlık ve güzellik için gerçek bir nimet. Cildi güneşin zararlı etkilerinden korurken güzel bir bronzluk için de zemin hazırlıyor. Üstelik az kalori içeriyor. Havuç ağırlıklı bir diyetle hem güzellik, hem sağlık kazanın, aynı zamanda 4-5 kilo verin.
Hedef: Haftada 4-5 kilo vermek.
Günlük kalori: 1200 Kcal
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Öğle : Havuçlu makarna + 100 gr beyaz peynir + 150 gr haşlanmış brokoli.
Akşam : Sebze çorbası + Izgara tavuk + Havuç salatası.
2. GÜN
Öğle : Domatesli makarna + Karışık salata + 4 dilim hindi salam.
Akşam : Z.yağlı havuç dolması + 1 sandviç ekmeği + 150 gr ızgara patlıcan.
3. GÜN
Öğle : 70 gr havuçlu pilav + 80 gr karışık salata + 1 elma.
Akşam : 150 gr ızgara balık + 2 dilim tost kepekli ekmeği + Havuç püresi.
4. GÜN
Öğle : Havuçlu pilav + 2 domates + 1 kase meyve salatası.
Akşam : 120 gr havuçlu hindi + 150 gr karışık salata + 1 sandviç ekmeği.
5. GÜN
Öğle : 200 gr domatesli makarna + 150 gr karışık salata + 1 dilim ananas.
Akşam : Havuçlu tavuk sarma + 2 dilim kepekli tost ekmeği + 150 gr karışık salata
6. GÜN
Öğle : Havuç çorbası + 100 gr beyaz peynir ile bir dilim tost ekmeği + Kağıtta yaz türlüsü
Akşam : Semizotu ve domatesli makarna + 150 gr tavuk salatası + 1 kase meyve salatası.
7. GÜN
Öğle : 70 gr sebzeli fırın makarna + 150 gr ızgara patlıcan + 1 kase meyve salatası
Akşam : Zeytinyağlı havuç dolması + 1 sandviç ekmeği + 150 gr karışık salata.
kizlar bu diyet sizce sagliklimi?bi hafta icin
Kız duyan da evde kalmış sancak bizi :roflol:
ahh spatzcım ahh deşme yaramı askerlik kısa çıksaydı bizde ewlencektik bu yaz fisfisfis -tatlicadiarzu- ama en azından hayalini kurabileceğimiz birileri war dimi guzum bunada şükür :1hug:
o senin şekerliğin bidenem benim opuyorumnanaktan
ehehe :roflol: :roflol: :roflol:
kıs spatz spora gittin dimi Şeniz senin sewdiceenn askerliğini yaptımı de bakayın hele :1ninca:
bebeem az yemişsin sankii yaw hepmi böle yiyosun sen yoksa bi kaç haftadır mı böle ? keşkem aralara azcık meywe falan koyaydın öğlen de salata yanına çorba falan pek bi hoş olurdu ama hafif ve güzel olmuş
opuyorumnanaktan
ehehe :roflol: :roflol: :roflol:
kıs spatz spora gittin dimi Şeniz senin sewdiceenn askerliğini yaptımı de bakayın hele :1ninca:
bebeem az yemişsin sankii yaw hepmi böle yiyosun sen yoksa bi kaç haftadır mı böle ? keşkem aralara azcık meywe falan koyaydın öğlen de salata yanına çorba falan pek bi hoş olurdu ama hafif ve güzel olmuş
opuyorumnanaktan
QUOTE]
canım son 2 haftadır böyle az yiyorum.Aralarda yemeyi unutuyorum,aslında götürüyorum bişeyler günün sonunda "aaa bunları yemeyi unuttuuuummm" şeklinde kızıyorum kendimekaydirigubbakcemile3
Dulcineaaammm tibetimi yaptım,artımı isterimmmaklinialirimsmile
Ayy yok canım, ben de zaten evde hareket yapıyom. Haklısın o zaman, düzenli spormuş maşallah yerimsenibencnm çalıştığım için spora gidemiorum ama evde kendi kendimeee hareket yapıorummm 1 ay öncesine kadar gidiordum ama işe başladığım için saatler tutmuo cnm ama dediğim gibi işim de çok hareketli bide iş yerim 3 katlı in çık sabahtan akşama kadar yaaa
Aaaa, şaşırdım valla... Hep birlikte başaracağız diyorum o zaman :lepi:kız ben diyetisyene gidiorummm o bana 55e düşmen gerek en az dedi yaaaaaaa
Benim kafam gitmiş o zaman sempatiksalakcinni Biliyom canım, gitmezsin, gidersen de gelemezsin aklinialirimsmile Şeniz
yok canım enson dün girebildim nete,bugün hiç yoktum yoksa size merhaba demeden,öpücük yollamadan asla gitmem
:1hug:
Ayy valla süper soru, benim niye aklıma gelmedi CADIARZU SPATZ askere gitti mi sevgülün???ehehe :roflol: :roflol: :roflol:
Verdim canım, bugün ben *+ aldım ama bayanssulusmileDulcineaaammm tibetimi yaptım,artımı isterimmmaklinialirimsmile
Ayy yok canım, ben de zaten evde hareket yapıyom. Haklısın o zaman, düzenli spormuş maşallah yerimseniben
Aaaa, şaşırdım valla... Hep birlikte başaracağız diyorum o zaman :lepi:
Benim kafam gitmiş o zaman sempatiksalakcinni Biliyom canım, gitmezsin, gidersen de gelemezsin aklinialirimsmile Şeniz
Ayy valla süper soru, benim niye aklıma gelmedi CADIARZU SPATZ askere gitti mi sevgülün???
Verdim canım, bugün ben *+ aldım ama bayanssulusmile
Ayy ne güzel de dedin öyle bayanssulusmile opuyorumnanaktanyok canımmm daha çok çıtırız biz maşallah bize çok güzel çıtırlarız hemi de
benim sevdiceğim geçmişte verem geçirmiş, şu anda çok şükür hiçbirşeyi yok, taş gibi. ama bu hastalığı geçirdiği için muaf tutuldu. prosedur böyleymiş. ben de tam bu dönem sizinle asker yolu gözlüyor olucaktım gitseydi.ama çok üzüldü tabi sevdiceğim gidemediği için...
Kız cadı, ben dün sana yazdım, link verdim :mymeka:şu tibet denen sey ne menem bişiy kineee bende katılabilirmiyimmm acep :1ninca:
kolay gele :))
hm peki canım o zaman ...
prensesim uzmanlar kahvaltıyı dahi hergün aynı şeyleri yiyerek yapmayın diyolar bi gün klasik kah. yaptıysanız bi gün tahııllı gevrel yiyin yada meyve yiyip süt için diyolar.. fakat bu listedeki tüm kahvaltılar aynı olduu gibi yemeklerde hemen hemen aynı ben pek tutmadım canım ama sen bilin yinede opuyorumnanaktan
Niye olacak fıstık, bugün ekstra spor yaptımniyekine? bende yıldızlı istiyom,hem dün spor da yaptıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?