50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Havuç, sağlık ve güzellik için gerçek bir nimet. Cildi güneşin zararlı etkilerinden korurken güzel bir bronzluk için de zemin hazırlıyor. Üstelik az kalori içeriyor. Havuç ağırlıklı bir diyetle hem güzellik, hem sağlık kazanın, aynı zamanda 4-5 kilo verin.

Hedef: Haftada 4-5 kilo vermek.
Günlük kalori: 1200 Kcal

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : 1 bardak süt + 1 dilim tost ekmeği + 1 bardak havuç suyu.
Öğle : Havuçlu makarna + 100 gr beyaz peynir + 150 gr haşlanmış brokoli.
Akşam : Sebze çorbası + Izgara tavuk + Havuç salatası.

2. GÜN

Öğle : Domatesli makarna + Karışık salata + 4 dilim hindi salam.
Akşam : Z.yağlı havuç dolması + 1 sandviç ekmeği + 150 gr ızgara patlıcan.

3. GÜN

Sabah : 1 bardak süt + 1 dilim tost ekmeği + 1 bardak havuç suyu
Öğle : 70 gr havuçlu pilav + 80 gr karışık salata + 1 elma.
Akşam : 150 gr ızgara balık + 2 dilim tost kepekli ekmeği + Havuç püresi.

4. GÜN

Öğle : Havuçlu pilav + 2 domates + 1 kase meyve salatası.
Akşam : 120 gr havuçlu hindi + 150 gr karışık salata + 1 sandviç ekmeği.

5. GÜN

Öğle : 200 gr domatesli makarna + 150 gr karışık salata + 1 dilim ananas.
Akşam : Havuçlu tavuk sarma + 2 dilim kepekli tost ekmeği + 150 gr karışık salata

6. GÜN

Öğle : Havuç çorbası + 100 gr beyaz peynir ile bir dilim tost ekmeği + Kağıtta yaz türlüsü
Akşam : Semizotu ve domatesli makarna + 150 gr tavuk salatası + 1 kase meyve salatası.

7. GÜN

Öğle : 70 gr sebzeli fırın makarna + 150 gr ızgara patlıcan + 1 kase meyve salatası
Akşam : Zeytinyağlı havuç dolması + 1 sandviç ekmeği + 150 gr karışık salata.

kizlar bu diyet sizce sagliklimi?bi hafta icin

Hoşgeldin canım ya, valla billa seni aradı gözlerim bugün Şeniz Hatta bi kaç kez geldin gittin sanki buraya ohaoldumsmile

yok canım enson dün girebildim nete,bugün hiç yoktum yoksa size merhaba demeden,öpücük yollamadan asla gitmem

:1hug:

iyiyim bitanem,iyi götürüyosun koçluğu bebem.Ben hiç ceza almamak için ne kadar dikkat ediyom görüyosunlaelaelaelaelae

bebeem az yemişsin sankii yaw hepmi böle yiyosun sen yoksa bi kaç haftadır mı böle ? keşkem aralara azcık meywe falan koyaydın öğlen de salata yanına çorba falan pek bi hoş olurdu ama hafif ve güzel olmuş
opuyorumnanaktan

ehehe :roflol: :roflol: :roflol:
kıs spatz spora gittin dimi Şeniz senin sewdiceenn askerliğini yaptımı de bakayın hele :1ninca:

accık göbek atayım dedim karnımın şişliğinden nefes bile alamıyorum ki göbek atayım...

kızlar ben bulaşığa kaçtımm geri gelcem öptm sizi a.s.
kolay gele :))

cnm ilk gün deil bnm 1 aydır diet yapıorum 4 kilo fln verdim şuan devam ediorum sizlerle daha kolay olur dieee sizlerden de fikir alıorumm cnm bnmm
hm peki canım o zaman ...

prensesim uzmanlar kahvaltıyı dahi hergün aynı şeyleri yiyerek yapmayın diyolar bi gün klasik kah. yaptıysanız bi gün tahııllı gevrel yiyin yada meyve yiyip süt için diyolar.. fakat bu listedeki tüm kahvaltılar aynı olduu gibi yemeklerde hemen hemen aynı ben pek tutmadım canım ama sen bilin yinede opuyorumnanaktan

saolasın canım sayenizde kaydirigubbakcemile5
inş. cezasız bitiririz bu haftayı bidenem zemuszemus

alla allaaaa ben bu diyetteki 1 günün menüsünü 2 günde anca yiyorumyerimseniben
canım bu diyettekileri nasıl hazırlıycanki yani çok basit bi menü değil değil

Kız duyan da evde kalmış sancak bizi :roflol:

yok canımmm daha çok çıtırız biz maşallah bize çok güzel çıtırlarız hemi de

kıs spatz spora gittin dimi Şeniz senin sewdiceenn askerliğini yaptımı de bakayın hele :1ninca:

ahh lingucum insallah zaman cabucak geçer de kavuşursun sevdiceğine. geç olsun güç olmasın derler ya öyle gerçekten:Saruboceq:

benim sevdiceğim geçmişte verem geçirmiş, şu anda çok şükür hiçbirşeyi yok, taş gibi. ama bu hastalığı geçirdiği için muaf tutuldu. prosedur böyleymiş. ben de tam bu dönem sizinle asker yolu gözlüyor olucaktım gitseydi.ama çok üzüldü tabi sevdiceğim gidemediği için...

kız safak sayıyom imzama baksanaaa mafoldumben

Ayy yok canım, ben de zaten evde hareket yapıyom. Haklısın o zaman, düzenli spormuş maşallah yerimseniben
kız ben diyetisyene gidiorummm o bana 55e düşmen gerek en az dedi yaaaaaaa
Aaaa, şaşırdım valla... Hep birlikte başaracağız diyorum o zaman :lepi:

yok canım enson dün girebildim nete,bugün hiç yoktum yoksa size merhaba demeden,öpücük yollamadan asla gitmem

:1hug:
Benim kafam gitmiş o zaman sempatiksalakcinni Biliyom canım, gitmezsin, gidersen de gelemezsin aklinialirimsmile Şeniz
Ayy valla süper soru, benim niye aklıma gelmedi CADIARZU SPATZ askere gitti mi sevgülün???

Dulcineaaammm tibetimi yaptım,artımı isterimmmaklinialirimsmile
Verdim canım, bugün ben *+ aldım ama bayanssulusmile

niyekine? bende yıldızlı istiyom,hem dün spor da yaptıımm

Ayy ne güzel de dedin öyle bayanssulusmile opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım. Hiiiç üzülmesin sevdüceğin, sağlığı yerindeysen parti neyim yapın zemuszemus
şu tibet denen sey ne menem bişiy kineee bende katılabilirmiyimmm acep :1ninca:
Kız cadı, ben dün sana yazdım, link verdim :mymeka:

Hadi bi daha link verem bari kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Hergün düzenli yapmaya karar verirsen, bizim tibet grubuna dahil olmuş olursun yerimseniben bana da hergün yaptığını söyleyip + alırsın sempatiksalakcinni Kolay bişi ama önemli olan hergün yapmak

tamam canim benimm sormak istedim sadeceee hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…