50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm genclık. ben de 59 kıloyum boyum 1.67 en az 55 olmak ıstıyorum aslında ıdealım 52 ama şimdilik 5 olabılırsem de harika olacak valla. duzenlı bi şekilde yazıcam buraya inş. ben de çok tatlıcıyımdır. bugun mesela abarttım biraz tatlı olayını. ama inş kontrolü sağlıycaz bakalım... herkese kolay gelsin görüşmek üzere..

evet canım hem çok ucuz paketi 1 lira ve 2 ay fln gidiyo

canım kiraz sapı aldım bu akşamda şey soracam bunu nasıl içicem ıhlamur gibi kaynatıcam mesela aç karnınamı tok mu,ne zaman ,kaç fincan ya amma soru sordum biliyorum amafisfisfisyardımcı olursan sevinirim canım

merhaba arkadaşlar,

beni de aranıza kabul eder misiniz? zamanında 64 kilodan 56 ya düşmüş biriydim. şimdi de yine spora başladım ve şuan 54 kiloyum. hedefim 50 olmak.

seni kaçak seni... günaydın herkese bugün kilo bildirme günü unutmuş olanlar varsa hatırlatayım dedim... ben 100 gr vermişim:)) pek ümitli değildim zaten bu hafta bir hafta veriyorum sonraki hafta duruyo nedense:))) bu arada yeni gelenler oluyo aranıza katılabilirmiyim diye sonra kayboluyorlar... arkadaşlar eğer niyetiniz yoksa zayıflamaya bu konuda ciddi değilseniz 2 dakikalığına uğrayıp benide alın sonra hadi bye bye olmuyo... topiğin ciddiyeti kalmadı valla... kızımdan fırsat olsa şu liste işine periliev olmadığı zamanlarda el atıcam ama olmuyo işte...

maeves 100 gr mı verdin :hooray:
lahana çorbanın yanında ne yiyorsun itiraf et :jeyyar: belirli kilodan sonra vermesi daha zor oluyor ondan olabilirmi.

maevee ı kızdırmayalım,üzeirme alınmıyorum ben bu ara yoğudum,canım kiraz sapını sormuştum sana anlatırmısınmyocean76

hehehheeh geç dalganı bakalım..şimdi buraya yazmiyim ne yediğimi bu hafta lahanadan çok içemedim zaten... sen beni haftaya gör şekerim:))

ben akşama söyleyecem tartı sonucumu,işteyim sabahta geç kalktım of ya bir süre sonra zayıflayamamak kötü

Canım bende geçen hafta kabul edildiğim için teşekkür edenlerdenim.Yazdığın şeylerden dolayı cevap vermek istedim. Burda soru soruluyor ama kimse cevap vermiyor.Herkes farklı muhabbet ediyor.Arkadaşlar soruyu 3-4 kere sorunca cevaplıyorsunuz. Şimdi yazılan şeyler cevapsız kalınca tabiki insan tekrar yazmaya gerek duymuyor. Grupta olan herkese başarılar diliyorum.Herşey beyinde bitiyor.Kesin karar verirseniz zayıflarsınız.:lepi:

kendi adıma elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum... ama bazen bende sorduğum sorulara cevap alamıyorum... benim lafım merhaba deyip sonra sırra kadem basanlara zaten.. yoksa herkesin işi gücü var tabiki onlara lafım yok....

Ben de sana katılıyorum suprensesi. Bir süre sonra kilo vermek zorlaşıyor çünkü vücut direniyor artık. Yeter diyor. Yalnız bu durum daha çok yemeden kilo vermeye çalışan insanlarda görülüyor diye biliyorum. Yanlışta olabilir tabii.Ben de diyet yapıyorum. Beni görenler bna kızıyor diyet yaptığım için ama ben kimseye kulak asmıyorum. Benim diyetim sağlıklı bir diyet ve herkese tavsiye ediyorum. Yeme üstüne kurulu bir diyet. Haluk saçaklıydı sanırım şu ünlülerin diyetisyeninin verdiği diyet formülü. yani 6 öğün yiyerek zayıflama. Hem böylelikle her gün 4 porsiyon meyva yemiş oluyorum. Maksat az az , kısa zaman aralıkları genelde 2,5-3 saat gibi yemek gerekiyor. Ara öğünlerde meyva ile yağsız ya da yarım yağlı süt tüketebilirsiniz. Yalnız bu süt günde 2 porsiyonu geçmeyecek. Yarım yağlı da bir du bardağı bir porsiyon demek. Yağsız olmak şartıyla 2 ya da 3 öğün salata yiyebilirsiniz. Yemek olarak da yemek miktarlrı az olacak yalnız çok yemeyin :), bir öğün sebze muhakkak, bir öğünde et-tavuk ve balık olacak.balık haftada 2 gün.et de haftada 2 gün, tavuk ise haftada 3 gün yenecek. bu diyetle belki hemen kilo veremeyeceksiniz ancak uzun sürede ve kalıcı olarak kilo vereceksiniz. ıstediğiniz kiloya geldikten sonra da yeme düzeni bu şekilde olmaya devam edecek ancak miktarları artırabilirsiniz. Bir de bu diyeti yaparken muhakkak spor yapılması gerekli diye biliyorum. Vücutta sarkma olmaması açısından. Spor demişken aklıma geldi kızlar. Bu ayın elele dergisinde müthiç bir cd var. Kalça ve basene yönelik sıkılaştırmaya hareketleri. Alıp evde kendiniz rahatlıklar yapabilirsiniz. Özellikle bebeği olan kızlar, sizin için müthiş fırsat diyorum. Dışarı çıkıp spor salonuna gitme ya da yürüme şansı olmadığından evde bebeğiniz uyurken rahatlıkla yapılabilirim diyorum. Açıkçası cd yi aldım ve denedim. Mükemmel çalıştırıyor. Saklayım da ilerde evlenince bebeğim olunca ben de yaparım :). ınşaallah allahım. Sabah aç karnına tartıldım evdeki tartı 55 kilo gösteriyor. Ancak akşam üzeri spor salonuna gidiyorum bir de orda tartırlıyorum gerçi geçen hafta tartıldım ama 57 gösteriyor. Hangisi doğru inanın anlamadım. Evdeki normal tartı, spor salonundaki dijitall tartı. Gerçi spor salonunkindekinden herkes şikayetçi. Millet spor başladık kilomu aldık fazla gösteriyor diyorlar ama bilinmez. Belki de salonun komplosudur. Çok gösterisnler de gelsinler diyorlardır kimbilir. Ama bana sorarsanız kaç gösterirsem gösteriyim kendimi gayet iyi hissediyorum. Aynaya baktığımda evt biraz kalça ve iç bacaklarda fazlalık var diyorum ama gene de iyiyim. Daha iyi olucaz inş. Bu arada ne kadar uzun yazdım.Haydi görüşmek üzere..

saol meas cım yarın dışarı çıkınca alırım dergiyi mart sayısımı nisan sayısımı cnm?

maeves sen önce niveanınkini yap bitir sonra buna başlarsın. süprizzzzz

mart sayısı olmalı. tabii geçen hafta almıştım ben. Eve gidince dergiden bakar net söylerim gene.

sana yetiyorsa güzel maevescim. yalnız benim elimdeki cd de kalça ve basen çalıştırıyor. tasiye olunur.

yarıyor maevescim yarıyor. Ben denedim felaket çalıştırıyor.düzenli yapıldığında yaramamasına imkan yok .

Evet canım haklısın yaa..

İşler çok yoğun şu ara. Tetkik olucak onun paniği sardı bütün burayı. O yüzden çok sık giremiyorum. Bugün tartı günü olduğunu bile unutmuştum. O derece yoğunum yani . Ama sen müsaitsen şu aralar listeye sen devam edebilirsin. Sen yoğun olduğunda da ben yaparım? ne dersin canım?

bu arada akşam lahana çorbası yaptım. hiç olmazsa akşam öğünlerimi lahana olarak tamamlıcam. sabah sirkeli su içicem. en iyisi o metabolizma hızlandırıcıların. kemiklerim erirse de napim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…