50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım anlıyorum seni yoğunsan tabiki giremezsin... bende kızımdan fırsat bulamıyorumki... söz vermiyim ama denemeye çalışırım liste işini... kemiklerin de erimesin canım benim... başka topiclerdende baktım herkes faydalarından bahsediyo... bende lahanadan sonra başlıcam tekrar sanırım

oo bendemi alsam o cd den ne geleceğe yatırım :CüvCüv:

canım şaka bi tarafa gerçekten böyle şeyler al ve evinde bulunsun mutlaka... ben hamilyken hiç bunları düşünmemiştim... doğumdan sonra aklım başıma geldi ama zaten ilk aylar sudan çıkmış balık gibiydim ne yapıcağımı nerden başlıcağımı bilemedim çünki emziriyosun nasıl buna uygun diyet yapabilrim filan hiç birinden haberim yoktu.. sen şimdiden vaktin varken bunları araştır canım...

kizlar merhaba! benide alin araniza.
boy 1.55
kilo 56:çok üzgünüm:
durumum vahim bugun, itibariyle,
basladim diete1 nisan bakalim 1ayin sonunda kac kilo vermis. olacagim....

kizlar merhaba! benide alin araniza.
boy 1.55
kilo 56:çok üzgünüm:
durumum vahim bugun, itibariyle,
basladim diete1 nisan bakalim 1ayin sonunda kac kilo vermis. olacagim....

hoşgeldin canım... çarşambaları kilo bildirme günümüz iki hafta bildirmeyenleri liste dışı bırakıyoruz...

tsk ederim hosbuldum. bugun 1 dilim kepekli ekmek
uzerine cok az bal, 2 dilim salatalik, yarimda domates yedim..

arkadaşlar bende 56 dan 54 e düşmüşüm dün akşam lahana suyu içmeye başladım bugünde bol su içiyorum inşaallah zayıflarım listeye bende katılmak istiyorum

değişiklik yok çünkü regl dönemimdeyim bu şekilde bile 56 çıktım yine demek ki bi ilerleme var :)) normalde fazla çıkardım. beni 56 yazabilirsiniz yine arkadaşlar a.s.

bu sabah tartıldım 59.4 imişim. bakalım yarın sabah kac olcaz. hoş bugun iyi değildi performassım ama umut dunyası işte:Saruboceq:

kızlar slm bgn tartılamadım okula ucu ucuna yetiştim uykuda kalmışım uyanamıyom çok uykucu oldum
reglide olamadım hala karnım şiş tartılmakta işime gelmiyo
dra gitçem ya reglimmde gelmez ben ne bahtsız bedeviyim
listede yapılmıyo artık heralde yapılacaksa benmde adımı yazın yarın kilomu bildiriyim

meaves, canım spor olarak fitness ve aerobic yapıyorum. bundan 2 sene önce vermiştim kiloları spor ve diyetle beraber ama sonra iş hayatı falan derken bikaç kilosunu geri aldım. işten ayrıldıktan sonra bikaç aydır tekrar başladım salona... sporsuz olmuyo sanırım ya:S şuan acayip sıkılaşma var bende. ama bunun yanında yediklerime de çok dikkat ediyorum. geç uyandığım için 2 anaöğün tüketiyorum. en zor olanı gece yememek. gece çok acıkıyorum geç saatlere kadar oturduğum için. grisini meyve müsli gibi şeyler yiyorum. aslında onlara da dikkat edebilsem bikaç kilo daha rahat verirdim. fakat şuan oldukça yavaş...

Arkadaşlar günaydın..

Bu hafta işlerim çok yoğun

Listeyi hazırlayamıyorum. haftaya kadar daha çok zayıflayın da öyle yazalım listeye sengözlerimebaksanab

:teselli:

görüşmek üzere..

merhaba kızlar...çok mutluyum artık 36 beden kıyafetleri çok rahat giyiyorum:))

diyet listemin öğlen menüsü çok köyüydü
2bardak ayran
1salatalık
1domates
1grisini

arada da 1 tane grisini akşamı zor edecem gibi bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…