50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın myocean valla ben yorgun hissediyorum kenndimi gülmeyin ama bacaklarımın üst kısmında bi kşıntı var sinir oldum... lahana yapmaz dimi böle şeyler kızlar bi fikriniz varmı?

günaydın kızlar geçen hafta kilomu bildiremedim zaten bu gidişle eriyip biteceğim birşey yemeye yemeye yarın nişanlım askere gidiyor benim moraller iyice çöktü ((

sana katılıyorum tatlişkom ben düzenli bi şekilde nerdeyse 3 aydır kullanıyom kilomun çok çok altında gösteriyom diyet yapıncada daha kolay veriyo insan ama ben sadece geceleri içiyom bence herkes denemeli tadıda gzl
maeves geçmiş olsun canım benim annem kullndı kürünü yaptı ama kadıncağaz gr veremedi lahana suyunun alerji yapçağını sanmıyom ama herkesin bünyesi farklı brz ara ver geçmezse dra git
millet uyuz oldun sanır sonra hehehe

heheheh delüüü...yaa neden kaşınıyo yaa uyuz filan olsa heryer kaşınır demi ayyy delirdim heralde

heheheh delüüü...yaa neden kaşınıyo yaa uyuz filan olsa heryer kaşınır demi ayyy delirdim heralde

evet tatlım her yer kaşınır belki dokunmuştur ara ver istersen herkesin bünyesi herşeyi kaldırmıyo
bende kapuska yapıyom kendime z yağıyla yaptım et suyu koydum öyle daha lezzetli oluyo 1 tencere oldu artık 3-4 gün yerim çok gzl kokuyo pişsede yesem cokacimcoook

hiç bir fikrim yok canım ama ikiside asitli midene zararı olabilir sadece sirke yetrli oluyo niye öyle bişi yapıyon ki

merhaba myocean,

elma sirkesi hakkında tam bir bilgim yok, bildiğimiz elma sirkesi mi içiyorsun ne kadar ne zamanlar,
mutlaka geçmiş sayfalarda vardır ama valla bakamadım hepsine
paylaşırsan sevinirim:1hug:

teşekkürler

ohhhh afiyet olsunn bidahaki sefere bende öle deniyimm bakimm önemli olan içindeki lahana zaten... değişiklik olur benim içinde...

canım bildiğimiz elma sirkesi içiyo 3 aydan fazla oldu kullanalı diyetle beraber hızlı kilo veriyo insan diyet yapmadığındada şayet kilo almıyosan daha ince gösteriyon
ben dönem dönem 1-2 kilo alıp veriyom aldığım zamanda aldımda desem kise inanmıyo hayır kilo vermişin diyolar ben bunu elma sirkesine bağlıyom

ohhhh afiyet olsunn bidahaki sefere bende öle deniyimm bakimm önemli olan içindeki lahana zaten... değişiklik olur benim içinde...

ben bildiğimiz kapuska yemeği gibi yapıyom ama içine pirinç yerine bulgur katıyom
lahanam çoktu bozulmasın diye hepsini yaptım koca bi tencere oldu artık bu hafta kusana kadr kapuska yiycem dökülmesin diye ama çok lezzetli olmuş
cokacimcoook

sportie ben sadece gece yatmadan önce içiyom bazı arkadaşlar sbhta içiyo iştah kapattığını sölüyolar aslında sabahları bal+elma sirkesi karıştırılıp içilebilir yarından itibaren bi onu da deniyim hem vücuttan toksinlerin atılmasını sağlıyo

canım bu lahana yağı nasıl birşey aktardanmı alınıyor bende alıyım hemen

kızlar beni de aranıza alın.boyum 1.57.geçen sene yazın 48-49 kiloydum.şu anda 53-54 varım.yine eski kilomu istiyorum.ve bu defa kararlıyım.benim de sorunum ekmek ve aşırı tatlı

kızlar bir de toparlama yapa bilirmisiniz benim için ısacası neler yapılıyor diye.baştan bir kaç sayfa okudum.ama nerden başlamam lazım bilmiyorum.

kızlar slm neler yapıyosunuz ben dündendir lahana yiyom
bu arada reglim yakın acayip tatlı krizim var şimdi bir türk kahvesi içiyom eşimede patlıcan musakka yaptım ev nasıl gzl kokuyo ama ben bu hafta sadece lahana yemekle cezalıyım sulanamam bile

myocean canım topikte sadece ikimiz kaldık galiba gelen giden yok... aslında bence perilievin daha çok girip liste güncellemesi başarı listesi yapması lazım ama oda yoğun olabilir... ben bu hafta kilo verdiğimi düşünmüyorum görücez bakalım yarın

öyle gibi görünüyo bende hafta içi pek uğrayamıyom 3 ten sonra evde oluyom yorgun olduğumdan azcık kestiriyom uyanınca işim yoksa direk buraya geliyom ben bu iki topikten başkasına pek takılmıyom okuyorum yazılanları sadece ama burda uzun süre tanıdığım kişiler olduğuiçin sohbet sohbeti açıyo
sen niye veremediğini düşünüyon ki
kaçamak mı
yaptın yoksa
ya benimde canım sürekli bişiler yiyip içmek istiyo
içme işi kolay bitki çayı içiyom ama yememk için zor tutuyom kendimi
bgn doğru dürüs bişi yemedimde aslında ara atıştırma kaysı ve çerez dışında 1 kez kapuskamı yedim 1 öğünleyim sadece canım çok sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…