sana katılıyorum tatlişkom ben düzenli bi şekilde nerdeyse 3 aydır kullanıyom kilomun çok çok altında gösteriyom diyet yapıncada daha kolay veriyo insan ama ben sadece geceleri içiyom bence herkes denemeli tadıda gzl
maeves geçmiş olsun canım benim annem kullndı kürünü yaptı ama kadıncağaz gr veremedi lahana suyunun alerji yapçağını sanmıyom ama herkesin bünyesi farklı brz ara ver geçmezse dra git
millet uyuz oldun sanır sonra hehehe
heheheh delüüü...yaa neden kaşınıyo yaa uyuz filan olsa heryer kaşınır demi ayyy delirdim heralde
sana katılıyorum tatlişkom ben düzenli bi şekilde nerdeyse 3 aydır kullanıyom kilomun çok çok altında gösteriyom diyet yapıncada daha kolay veriyo insan ama ben sadece geceleri içiyom bence herkes denemeli tadıda gzl
maeves geçmiş olsun canım benim annem kullndı kürünü yaptı ama kadıncağaz gr veremedi lahana suyunun alerji yapçağını sanmıyom ama herkesin bünyesi farklı brz ara ver geçmezse dra git
millet uyuz oldun sanır sonra hehehe
evet tatlım her yer kaşınır belki dokunmuştur ara ver istersen herkesin bünyesi herşeyi kaldırmıyo
bende kapuska yapıyom kendime z yağıyla yaptım et suyu koydum öyle daha lezzetli oluyo 1 tencere oldu artık 3-4 gün yerim çok gzl kokuyo pişsede yesem cokacimcoook
merhaba myocean,
elma sirkesi hakkında tam bir bilgim yok, bildiğimiz elma sirkesi mi içiyorsun ne kadar ne zamanlar,
mutlaka geçmiş sayfalarda vardır ama valla bakamadım hepsine
paylaşırsan sevinirim:1hug:
teşekkürler
ohhhh afiyet olsunn bidahaki sefere bende öle deniyimm bakimm önemli olan içindeki lahana zaten... değişiklik olur benim içinde...
hiç bir fikrim yok canım ama ikiside asitli midene zararı olabilir sadece sirke yetrli oluyo niye öyle bişi yapıyon ki
kesinlikle lahana yağı özellikle karın bölgesini çok sıkılaştırıyor. cabbage pow kullanıyorum ben. 1 saat boyunca streç filmle sarıyorum banyodan önce sonrada cıp cıp.. faydasını gördüm canım..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?