Selam kizlar
My ocean tebrik ederim ayni baslamisiz ve sen hedefe ulasmissin.Benimde kisa sureli hedefime(55 kg) (asil hedefim 50 kg) az kaldi ama bu arada malum donem basladi ve biraz uzuldum tatile de az kaldi cunku.Ama basaririz demi kizlar:))Birde bana tavsiye edeceginiz bir sey var mi regl doneinde kilo verebilmem icin?Optum hepinizi byee
canım tşkr ederimsende inşlh en yakın sürede inersin ben kiraz sapı kullanıyom 3.5 su bardğı sıcak suya 1 tutam k sapı atıyon 5dk kaynatıyon soğuyunca süzüyon günde 1 brdk aç karnına içiyon kalanı dolapta tutuyon 3 günden fazla kalırsa yaptığın dök yenisini yap
şişlik fln en aza iniyo ben hep yapıyomkaydirigubbakcemile5
evet canım hem çok ucuz paketi 1 lira ve 2 ay fln gidiyo
kesinlikle lahana yağı özellikle karın bölgesini çok sıkılaştırıyor. cabbage pow kullanıyorum ben. 1 saat boyunca streç filmle sarıyorum banyodan önce sonrada cıp cıp.. faydasını gördüm canım..a.s
ben 66 kiloyum söliyimde moralin düzelsin.:çok üzgünüm:
lahana çorbasını günlük mü yapıyorusnuz
bide tarifini verebilrimisniz
merhaba canım.. ben çorbamı yapıyorum bi tencere 2 günde bitiyo zaten bazen 2 gün bile yetmiyo bana ben fazla tüketiyorum galiba... günlük yapmana gerek yok bu yorar ve sıkar seni zaten... bi kaç günlük yap...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?