50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben düzenli pilates yapıyorum incelme kremi kullanan varmı aranızda pilates öncesi kullanmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz nıvea nın incelticisi güzel diye duymuştum ama

kızlar ben aranıza yeni katıldım boyum 1.57 ve 49 kiloyum2 kilo fazlalığım var yeniden çıtır olmam için 10 aylık kızım var valla dışarda dolşırken kareşinmi diyorlar ama ben dahada gençleşmek istiyorum umarım başarırım

kızlar bende sıkılaşmak için sabahları plates yapıyorum akşam da lahana yağını sürüp spor yapmaya çalışıyorum daha çok terlemek için müzik eşliğinde oynuyorum 1 haftada daha sıkı bir görüntü oluşmaya başladı 2. hafta daha önemli benim için, sonuçları sizinle paylaşırım

canım tşkr ederim sende inşlh en yakın sürede inersin ben kiraz sapı kullanıyom 3.5 su bardğı sıcak suya 1 tutam k sapı atıyon 5dk kaynatıyon soğuyunca süzüyon günde 1 brdk aç karnına içiyon kalanı dolapta tutuyon 3 günden fazla kalırsa yaptığın dök yenisini yap
şişlik fln en aza iniyo ben hep yapıyomkaydirigubbakcemile5

kiraz sapını nerden buldun canım satılıyormu aktarda

ya ben haplara her zaman karşı çıkmışımdır
bak dün 58 çıkmıştım tartıda akşam yemeği yemedim bgn 57 çıktım tekrar yerleşmeden dehledim kiloları ltfen sağlıklı bi şekilde verin kiloları
ilaçlar ne kadar yan etkisi yo deselerde organlara zarar veriyo hangi ünlü reklamını yaparsa yapsın bu böyle
ve onların paraları çok reklamını yaptıkları şeyleri kullandıkarını sanmıyorum milleti kandırarak paralarına para katıyolar
zaten belli bi beslenme programları ve her zaman gitttikleri özel diyetisyenleri var
olan bizim gibi inanaıp kullanan orta tabakaya oluyo
nicelerini duyduk zayıflıycam diye öldüler
zaten sağlığın bozulduktan sonra zayıf olmanın bi önemi yok ki
en iyisi bitkiler spor ve boğazı tutmak
haksız mıyım
ben bgn yokum annemlere gitçem
herkese kolay gelsin

selam arkadaşlar lahana çorbasının tarifini werebilirmisiniz
bide lahana suyu war sizi hangisni uyguluyorsunuz

canım benim de karın bölgemden incelmem gerek.. bu bahsettiğin lahana yağını hergün mü kullanmak gerekiyor? kaç günde etkisini hissetmeye başladın?

bide şunu söylicem :) 56 yı geçtim belki de bilmiyorum. ama tartıda 56 nın üzerinde gördüğüm rakamları görmezden geliyorum :)

bir türlü motive olup adamakıllı başlayamadım diyete tekrar. bişeyler önerin arkadaşlar yaa senağlama

inşallah canım ya önerilerin için teşekkür ederim artık kesinlikle içmem ya inanılmaz bir baş dönmesi tuttu beni anlatamam ya birde sivilce döktüm,2 tane içtiğim halde ben yarın fırsat yaratıp kiraz sapıalcam ilk işim bu

Kizlar malesef baskulum beni yariyolda birakti tartilamadim henuz bi de regl doneminin bitmesini bekliyorum.My Ocean cok sagol canim burda yok ama Turkiye ye gidince mutlaka kiraz sapi alicam baska tavsiye edeceginiz seyler olursa onlari da alayim.Bende ilaca karsiyim kizlar burda okuyup L-carnitine aldim ama 1 kere kullanip vazgecip cope attim.Bence sadece yedigine dikkat edip kararli olunca verilebiliyor.Bende gobegim haric baya kilo verdim ama ben iyice zayiflamak yani kisacasi zayif olmak istiyorum tabi saglikli bi sekilde.Ozgurdu bana da ayni seyleri soyluyorlar iste yuzun kuculdu falan ama ben boyle daha mutluyum bide 50 kg olsam super olur sende vazgecme bence.Gerci ben haftaya oralara gelince annem bana cok baski yapacak yemem icin ama ben kilo almamak istiyorum oooof of.Selamlar

lahana çorbasını günlük mü yapıyorusnuz
bide tarifini verebilrimisniz

merhaba canım.. ben çorbamı yapıyorum bi tencere 2 günde bitiyo zaten bazen 2 gün bile yetmiyo bana ben fazla tüketiyorum galiba... günlük yapmana gerek yok bu yorar ve sıkar seni zaten... bi kaç günlük yap...a.s.

teşekkür ederim sorumu cewapladığınız için peki siz neler katıyosunuz çorbanın içine tarifini vereblirmisiz bana
bide gün boyu sadece çorbamı içiyosunuz nette okudum sadece çorbayla 1 hafta 8 kilo weriliyomuş ama bana sağlıksız gibi geldi tek tip besin olmasından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…