50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burdayım gülüm ne için teşekkr ettn sen banabilmiyorumkismile
içimden geldii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni diğer topikte öle maubbet açıldı da buarayada yazem dedim zemuszemus
beni bu topiğe getirdin ,için :))) ben bi ara kararsız kaldıydım ya 60-69 dewam mı etsem diye ohaoldumsmile Şeniz

vaaauuuvv lachesis,yesa,linguist süpersiniz yavyular:lepi: bol yıldızlı bi gökyüzü gördüm sankiiialkisalkisalkis

teşekkür ederim canım sende gayet iyi gidiyosun kaydirigubbakcemile2 daha bol yaldızlısı senin olsun yerimseniben

Activia sağlık faydası sunan bir yoğurttur, düzenli olarak tüketildiğinde içerdiği probiyotikler sayesinde sindirim sisteminizi düzenlemeye yardımcı olur.

Activia üretilirken taze süt, yoğurt mayası ve doğal probiyotik maya kullanılır, Activia’nın meyveli çeşitleri mevsiminde toplanmış meyveler kullanılarak üretilir.

Activia'nın içerisinde vücudunuza zarar verebilecek herhangi bir madde bulunmaz.

Ayrıca ilaç ya da koruyucu katkı maddesi içermez, bilinen bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Bununla birlikte Activia, kalsiyum açısından iyi bir kaynaktır ve yüksek kaliteli protein içeriğine sahiptir.

Kız insan taşar taşmaz silerdi :mymeka: beceriksiz çıtır gelinim benim kaydirigubbakcemile3
Kız tembel gelin 1-2 sayfa da geçmişi okusan nolur lülülülülülü

baktım cnmmmm doru yaparım ben senelerdir spor yapıom çünküüü kızzz ii plastesçiyimdirrr zemuszemus
Maşallah canım, sen bi de beni plastes yaparken göreceksin, esneklik yok ki :roflol: Yapmaktan çok yapmaya çalışıyom Ben yine de uyaram, ilk hareket esneme hareketi değil, fırıldanak dönme hareketi.

ewcadısı burdamısın gıı :))
sana çok teşekkür ederem a.s.
:lepi:
saol canım güwenini boşa çıkarmam yatmadan önce yaparım opuyorumnanaktan
Efferin zuzum Şeniz

evet kuzum bugün spor yapmadım,dün yaptım

Aaa listeye baktım da, sen 2 günde 1 spor yapıyon aklinialirimsmile ben de o düzene başlıcam kaydirigubbakcemile5 bileğimdeki ağrı da geçti zemuszemus Bu liste uzun dönemde süper olacak valla, kim hangi gün spor yapıyo takibe aldık resmen :lepi:

hee valla burdakilere teşekkür etmek lazım..accık uzaktan izledim burdakileri baktım muhabbet tam bize göre hemen damladımkaydirigubbakcemile5

hee accık tembelim...elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum normalde ama bugün bi değişiklik olsun dedimolumunekankayizsmile
taşarken yemek yapıyodum ondan oyle kaldı..:umursamaz:
arada tembel olmak lazımbayanssulusmile

kızlar ben yatıyorum hepinizi öperim iyigecelerrrr

Tatlı rüyalar canım, öptüüüüüüm opuyorumnanaktan

hee valla burdakilere teşekkür etmek lazım..accık uzaktan izledim burdakileri baktım muhabbet tam bize göre hemen damladımkaydirigubbakcemile5

Ben hemen üstüme alınam... tabi çok çekici muhabbetim vardır benim sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz

spora alışınca lastik kız gibi bile olursun canım sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
walla pek bi iyi oldu liste işi :lepi: sayende tabi sempatiksalakcinni

walla herkeslere teşşekkürler opuyorumnanaktan a.s.

ay buu neee masallah doldurmusunuz anam okurven yoruldum ne zaman cvplayacam zati kollarım ağrıyor sporda bi de extradan 100 tane ip atladım( arada dinlenerek tabi) ay çok yorgunum cvplarımı yazıyım ben de erken uyuycam bugün.gerçi ben cvp yazasıya ve de siz ben yazarken doldurasıya ve ben yine onarı cvplayasıya yine bi 12 yi geçer.

bu arada bebe bisküisi yiyen varmıs ayy ben çok severim ama kilo yapar diye uzak duruyorum ya bi dadanırsam ben ölsem bırakmem heralde onu. ahh ne de misss gibi olur yaaa...

ay bu arada ben spordan geldikten sonra saat 9.5 gibi salata yedim ve az önce bi büyüv kase bol yağlı ve tuzlu patlamıs mısır yedim, kuru üzümle birlikte.ee ceza alcak bi durum mu sizce?

alkisalkisalkis E canım genç kalkmak sadece tibet hareketleriyle olmaz di mi ama bayanssulusmile En güzelini yapıyon kaydirigubbakcemile3

spora alışınca lastik kız gibi bile olursun canım sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
walla pek bi iyi oldu liste işi :lepi: sayende tabi sempatiksalakcinni

Heeee, kız ben esnek olsam, göbeğimdeki yağlar müsade etmez :roflol: Mesala ayağıma dokunmak istediğim diyelim, arada koca göbek, fizik kuralları diye bişi var di mi ama sempatiksalakcinni

Herşey senin zuzu başının altında çıktı tibet başkanım benim vereliniortak

kıs yagsız niye yapmadın o kadar emek vermişsin kaydirigubbakcemile baya bi spor yapmışsın bugün daha fazlası zülüm olur spor hayatını falan sona erdirmek istemem :kedi: kaydirigubbakcemile3 yalnız bi daha olmasın çok canın isterse yagsız patlat ye Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…