içimden geldii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni diğer topikte öle maubbet açıldı da buarayada yazem dedim zemuszemus
burdayım gülüm ne için teşekkr ettn sen banabilmiyorumkismile
vaaauuuvv lachesis,yesa,linguist süpersiniz yavyular:lepi: bol yıldızlı bi gökyüzü gördüm sankiiialkisalkisalkis
canım gelmiş geçmiş olsun dicem geçmiş zaten olumunekankayizsmile hiç dertlenmesin sewdicen boş yere üzülmesin allahım sağlık sıhhat sıhhat versin:))
bu arada saol canım inş. çabucak geçer zaman :lepi:
kız ben senin şafak saydını tabikide biliyom ben onu sptaz a yazmıştım:roflol:
tamam canım söza.s activiamı alayım bari,hmm bide meyve
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
cnm activyayı ara öğünde mi yiyorsunuzzz
canim ben activyayi ara ogun olarak bazen sabah bazen aksam yiyorumm
bende prenses gibi ara öğünlerde tüketiyom meywelisini ama bilmiyorumkismile
canim ben activyayi ara ogun olarak bazen sabah bazen aksam yiyorumm
peki bu activyanın faydaları ne cnm daha önce hiç yemedim deee
hamarat çıtır gelin ne ayol hiç güleceğim yoktu:roflol:
ayrıca hiç hamarat değilim ocağa süt taşırmıştım yanmış orda çıkmadı..şimdi bi daha denicem..
ne ettiniz bakalım ben yohken...
Maşallah canım, sen bi de beni plastes yaparken göreceksin, esneklik yok ki :roflol: Yapmaktan çok yapmaya çalışıyombaktım cnmmmm doru yaparım ben senelerdir spor yapıom çünküüü kızzz ii plastesçiyimdirrr zemuszemus
:lepi:ewcadısı burdamısın gıı :))
sana çok teşekkür ederem a.s.
Efferin zuzum Şenizsaol canım güwenini boşa çıkarmam yatmadan önce yaparım opuyorumnanaktan
evet kuzum bugün spor yapmadım,dün yaptım
içimden geldii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni diğer topikte öle maubbet açıldı da buarayada yazem dedim zemuszemus
beni bu topiğe getirdin ,için :))) ben bi ara kararsız kaldıydım ya 60-69 dewam mı etsem diye ohaoldumsmile Şeniz
teşekkür ederim canım sende gayet iyi gidiyosun kaydirigubbakcemile2 daha bol yaldızlısı senin olsun yerimseniben
Kız insan taşar taşmaz silerdi :mymeka: beceriksiz çıtır gelinim benim kaydirigubbakcemile3
Kız tembel gelin 1-2 sayfa da geçmişi okusan nolur lülülülülülü
Maşallah canım, sen bi de beni plastes yaparken göreceksin, esneklik yok ki :roflol: Yapmaktan çok yapmaya çalışıyomBen yine de uyaram, ilk hareket esneme hareketi değil, fırıldanak dönme hareketi.
:lepi:
Efferin zuzum Şeniz
Aaa listeye baktım da, sen 2 günde 1 spor yapıyon aklinialirimsmile ben de o düzene başlıcam kaydirigubbakcemile5 bileğimdeki ağrı da geçti zemuszemus Bu liste uzun dönemde süper olacak valla, kim hangi gün spor yapıyo takibe aldık resmen :lepi:
kızlar ben yatıyorum hepinizi öperim iyigecelerrrr
hee valla burdakilere teşekkür etmek lazım..accık uzaktan izledim burdakileri baktım muhabbet tam bize göre hemen damladımkaydirigubbakcemile5
Tatlı rüyalar canım, öptüüüüüüm opuyorumnanaktan
Ben hemen üstüme alınam... tabi çok çekici muhabbetim vardır benim sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz
spora alışınca lastik kız gibi bile olursun canım sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:Kız insan taşar taşmaz silerdi :mymeka: beceriksiz çıtır gelinim benim kaydirigubbakcemile3
Kız tembel gelin 1-2 sayfa da geçmişi okusan nolur lülülülülülü
Maşallah canım, sen bi de beni plastes yaparken göreceksin, esneklik yok ki :roflol: Yapmaktan çok yapmaya çalışıyomBen yine de uyaram, ilk hareket esneme hareketi değil, fırıldanak dönme hareketi.
:lepi:
Efferin zuzum Şeniz
Aaa listeye baktım da, sen 2 günde 1 spor yapıyon aklinialirimsmile ben de o düzene başlıcam kaydirigubbakcemile5 bileğimdeki ağrı da geçti zemuszemus Bu liste uzun dönemde süper olacak valla, kim hangi gün spor yapıyo takibe aldık resmen :lepi:
hee valla burdakilere teşekkür etmek lazım..accık uzaktan izledim burdakileri baktım muhabbet tam bize göre hemen damladımkaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis E canım genç kalkmak sadece tibet hareketleriyle olmaz di mi ama bayanssulusmile En güzelini yapıyon kaydirigubbakcemile3hee accık tembelim...elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum normalde ama bugün bi değişiklik olsun dedimolumunekankayizsmile
taşarken yemek yapıyodum ondan oyle kaldı..:umursamaz:
arada tembel olmak lazımbayanssulusmile
spora alışınca lastik kız gibi bile olursun canım sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
walla pek bi iyi oldu liste işi :lepi: sayende tabi sempatiksalakcinni
ay buu neee masallah doldurmusunuz anam okurven yoruldum ne zaman cvplayacam zati kollarım ağrıyor sporda bi de extradan 100 tane ip atladım( arada dinlenerek tabi) ay çok yorgunum cvplarımı yazıyım ben de erken uyuycam bugün.gerçi ben cvp yazasıya ve de siz ben yazarken doldurasıya ve ben yine onarı cvplayasıya yine bi 12 yi geçer.
bu arada bebe bisküisi yiyen varmıs ayy ben çok severim ama kilo yapar diye uzak duruyorum ya bi dadanırsam ben ölsem bırakmem heralde onu. ahh ne de misss gibi olur yaaa...
ay bu arada ben spordan geldikten sonra saat 9.5 gibi salata yedim ve az önce bi büyüv kase bol yağlı ve tuzlu patlamıs mısır yedim, kuru üzümle birlikte.ee ceza alcak bi durum mu sizce?
kizlar gun bi soda icmek lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?