50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heç...ne edeyim...insan kendini sevecek illa ki:hulya:

kizlar gun bi soda icmek lazimmis
ewet canım özellikle spordan sonra içilirse spor esnasında terleyerek attığımız su ve minerallerin yerine geçiyomuş olumunekankayizsmile ama regl iken içmemek lasımmış vucütta su tutuyo çünkü opuyorumnanaktan

yerimseniben Şeniz
ericek kısım o göbüşş kaydirigubbakcemile2 kıslar yaw şu hulo lop muydu ne kaydirigubbakcemile2 şu apla çewirip duruyo ya bel bölgesine çok faydalıymış onadamı bi el atsak yap hep görüyom burda özeniyom kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Yaramı deştin canım ya... küçükken bi türlü beceremediydim o illeti :gitme: Becerebileceğimi bilsem alır yapardım valla kaydirigubbakcemile2

vıyyy...böyle gizemli takılmayı seviyum benkaydirigubbakcemile3

yok kı koyuyom ya bloga fln her yerde varkaydirigubbakcemile5

Avatarın süper ama senin hayatında durum tam tersi aklinialirimsmile Süper fiziğin var onu biliyoz canım ama yüzünü karalayıp duruyon... boshayallersmile Bi defa karalamadın o da uzak çekimdi zate..

Yaramı deştin canım ya... küçükken bi türlü beceremediydim o illeti :gitme: Becerebileceğimi bilsem alır yapardım valla kaydirigubbakcemile2

oyy guzuum gurban olurum sana :teselli:
ben hiç denemedim ya acep kıwırabilirmiyim ki kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

evcadısı a vatarına bayıldım m:roflol: :roflol: :roflol:

ruşeym aldım , masaj yağları aldım ha bide yosun sabunum bitmişti onuda aldım kaydirigubbakcemile5

ayy canım hayırlı olsunnn.bende ay sonunu heyecanla bekliyorum, yağlarımı almak için:) bu arada yosun sabunu neye iyi geliyo siviceye falan mı, yoksa cilt güzelliğine de mi.

anam yokmuydu başka sar sar bitmezz :roflol: :roflol:

yağlarıma kavusunca az bile gelcek la ne çoğu ben basen,kalça,göbek her yanımı sarıyom :)

kıss tüylerim amuda kaktı okurken walla diken diken oldu Şeniz çok güzel yasmışsın opuyorumnanaktan
sewdiceme sarılasım geldi :gitme:

canımmm....Şeniz kısaltınca pek karısık gibi olmustu ama beğendiğiniz için tesekkür ederim:):ecrin_bebek:

bol kalori yakasın cnım benim zemuszemus
:

yaktım ammana aldım da üzerine heral demin mısırlarılan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay canım aminnn....senin yasın kaçtı le?

ay belki bi tane fazla gelmistir, sen yarısını koy bi gün iç bence kabızlığa faydasını görürsün. bi de sabaha kadar üzerine cevizin yağı çıkıyo ince bi zar gibi.onu kasıkla al öyle iç canım

melabaaaaaaaaaaaa ben geldım ama gıdecegım hemencık :)))

herkesler dıkkat etsın haa ben edemeyecegım 2-3 gundur :)) ama gıdıyorum zaten yolcu yolunda gerek hobaaaaaaaaaaaaa pazartesı ucagım varr tey tey tey sonrasında da duzene gırer artık yazmaya baslarım tek bı sorun odada leslie yapabılcem mı acaba bı ıhtımal 8 minute videolarından yaparım artık ipim de var orada ip de atlarım ınsallah hadı bakalım kolay gelsınnnnn

operım kocaman herkesklerııı

canim benimm bol bol su icmek lazim afiyet seker olsun
Spor durumların ne alemde bakalım aklinialirimsmile Bugün yazmadın sanki spor hakkında

walla haklısın canım ama ben artık eskisi gibi bitirene kadar uğraşmıyom günde 3 tane falan tırtıklıyom yerimseniben
Yaw bana da öğretsene o tırtıklamayı, çok oburum çok guclubacismile

senin için bide iş kıyafetli koyem foto dalsi
delikafadulden

oyy guzuum gurban olurum sana :teselli:
ben hiç denemedim ya acep kıwırabilirmiyim ki kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sırnaşık şey Bilmem ki canım.. tekniği filan vardır herhal :sm_confused:

Hoşgeldin ve güle güle cimcimem opuyorumnanaktan

ay bu arada siz tibeti avsamda mı yapıyonuz. günde 2 kere mi yapıyonuz.benim bu sabahki hiç olmadı yarım yamalak oldu tel de konusarak yapmaya calısınca

kizlar benim sirtimi kim sivazlar gaz slklsmasu var agri yapioo kimin kucagina yatsamda benim sirtimi sivazlar acaba :)

prensescim rezene çayı içmeni tavsiye ederim ya da çörek otu yağıyla karnına saat yönünde dairesel masaj yap.bence iyi geelcektir.

kızlar metabolizmayı hızlandırmak için bir iki haftalık diyet listesi arıyorum ama bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır:kedi:

ay ben su diyetlere hiç gelemiyorum ya denemek bile itici geliyo bana. yani kural var ortada sıkıcı olur insan bıkar bu sefer bitki çaylarına bilmem yogurda falan da soğuk bakar bence ya. yok öğleyin köfte yok balık ızgara nam nerden bulayım ben orda her yazanı anında. anam ne pisirirse ve ya dısardaysam o an cnaım ne isterse az miktarda ondan yerim.

met.çalıstırmanın yolu(ortada bi tiroit problemi yoksa) aç kalmadan beslenmek.aç kalmaya fırsat bile vermeden hafif seyelr atıstırmak ve tabi ki de bol su içmek. en önemlisi bu iste. ılık su içeceksin özellikle sabahları kalkar kalkmaz.

heh aynen yaa
olumunekankayizsmile

Ara da bir pingui yedim.

öncelikle çok gecmis olsun canım insallah hayırlısıyla bsarıyla geçer ameliyatın.

pingui ye bayılıyorum ben ya. ona da süt dilimine de. markete girince almamak için zor tutuyorum kendimi.siz ce çok kalorili midir kızlar?

ama besleyici müthis ikisi deeee, ayyy canım çektiiiiii
:gitme::gitme:

canim haklisinn 120 dakika bisiklet disinda bisey yapamadim maleseff gulumm :sinifsinif:

kızlar yatıyorum ben,hafta sonu yokum.Kendinize çok iyi bakın.Hepinizi teker teker öpüyorumopuyorumnanaktan
hafta başı görüşmek üzere:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…