alkisalkisalkis E canım genç kalkmak sadece tibet hareketleriyle olmaz di mi ama bayanssulusmile En güzelini yapıyon kaydirigubbakcemile3
Heeee, kız ben esnek olsam, göbeğimdeki yağlar müsade etmez:roflol: Mesala ayağıma dokunmak istediğim diyelim, arada koca göbek, fizik kuralları diye bişi var di mi ama sempatiksalakcinni
Herşey senin zuzu başının altında çıktı tibet başkanım benim vereliniortak
ewet canım özellikle spordan sonra içilirse spor esnasında terleyerek attığımız su ve minerallerin yerine geçiyomuş olumunekankayizsmile ama regl iken içmemek lasımmış vucütta su tutuyo çünkü opuyorumnanaktan
kizlar gun bi soda icmek lazimmis
alkisalkisalkis E canım genç kalkmak sadece tibet hareketleriyle olmaz di mi ama bayanssulusmile En güzelini yapıyon kaydirigubbakcemile3
Heeee, kız ben esnek olsam, göbeğimdeki yağlar müsade etmez:roflol: Mesala ayağıma dokunmak istediğim diyelim, arada koca göbek, fizik kuralları diye bişi var di mi ama sempatiksalakcinni
Herşey senin zuzu başının altında çıktı tibet başkanım benim vereliniortak
Doğru diyon dadlum kaydirigubbakcemile5
heç...ne edeyim...insan kendini sevecek illa ki:hulya:
Doğru diyon dadlum kaydirigubbakcemile5
Kız sen de bi albüm neyin oluştursana, iyicenek bi süzek seni aklinialirimsmile
yerimseniben Şeniz
ericek kısım o göbüşş kaydirigubbakcemile2 kıslar yaw şu hulo lop muydu ne kaydirigubbakcemile2 şu apla çewirip duruyo ya bel bölgesine çok faydalıymış onadamı bi el atsak yap hep görüyom burda özeniyom kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Soda ben hiç içemem prensesim ya... Ama ben gidem de su içem, iyi hatırlattın kaydirigubbakcemile3
ya var ya eve kesinlikle bisküvi fln almamak lazım yaa...
o bisküvi beni mahvetti of........
vıyyy...böyle gizemli takılmayı seviyum benkaydirigubbakcemile3
yok kı koyuyom ya bloga fln her yerde varkaydirigubbakcemile5
Yaramı deştin canım ya... küçükken bi türlü beceremediydim o illeti :gitme: Becerebileceğimi bilsem alır yapardım valla kaydirigubbakcemile2
ruşeym aldım , masaj yağları aldım ha bide yosun sabunum bitmişti onuda aldım kaydirigubbakcemile5
anam yokmuydu başka sar sar bitmezz :roflol: :roflol:
kıss tüylerim amuda kaktı okurken walla diken diken oldu Şeniz çok güzel yasmışsın opuyorumnanaktan
sewdiceme sarılasım geldi :gitme:
bol kalori yakasın cnım benim zemuszemus
:
ewlilikle ilgili mesajlarınızı okudukça içim gitti mutluluğunuz daim olur olur inş. canlarım benim zemuszemus darısı biz bekarların başına :)))
askerlik uzun çıkmasaydı bu yaz ewlencektik bizde ne güsel mafoldumben hayırlısı olsun dimi kaydirigubbakcemile5
gelelim bugünkü menüme:
sabah:
akşamdan 1 bardağa ceviz 1 bardağada kuru incir ıslamıştım saah onları yedim suyunu içtim (cevizin tadı iğrençti:)) 1 kupada ballı limonlu su içtim üstüne
spor yapmıcam sadece tibeti yaparım
Spor durumların ne alemde bakalım aklinialirimsmile Bugün yazmadın sanki spor hakkındacanim benimm bol bol su icmek lazim afiyet seker olsun
Yaw bana da öğretsene o tırtıklamayı, çok oburum çok guclubacismilewalla haklısın canım ama ben artık eskisi gibi bitirene kadar uğraşmıyom günde 3 tane falan tırtıklıyom yerimseniben
delikafaduldensenin için bide iş kıyafetli koyem foto dalsi
sırnaşık şey Bilmem ki canım.. tekniği filan vardır herhal :sm_confused:oyy guzuum gurban olurum sana :teselli:
ben hiç denemedim ya acep kıwırabilirmiyim ki kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
melabaaaaaaaaaaaa ben geldım ama gıdecegım hemencık :)))
herkesler dıkkat etsın haa ben edemeyecegım 2-3 gundur :)) ama gıdıyorum zaten yolcu yolunda gerek hobaaaaaaaaaaaaa pazartesı ucagım varr tey tey tey sonrasında da duzene gırer artık yazmaya baslarım tek bı sorun odada leslie yapabılcem mı acaba bı ıhtımal 8 minute videolarından yaparım artık ipim de var orada ip de atlarım ınsallah hadı bakalım kolay gelsınnnnn
operım kocaman herkesklerııı
cnm activyayı ara öğünde mi yiyorsunuzzz
evet canım arada güzel gidiyo,tatlı ihtiyacınıda azaltıyo
Aaa listeye baktım da, sen 2 günde 1 spor yapıyon aklinialirimsmile ben de o düzene başlıcam kaydirigubbakcemile5 bileğimdeki ağrı da geçti zemuszemus Bu liste uzun dönemde süper olacak valla, kim hangi gün spor yapıyo takibe aldık resmen :lepi:
evet canım 2 güne bir şimilik sadece haftada 2 kez ama ilerleyen zamanlarda 3e çıkarıcam
melabaaaaaaaaaaaa ben geldım ama gıdecegım hemencık :)))
herkesler dıkkat etsın haa ben edemeyecegım 2-3 gundur :)) ama gıdıyorum zaten yolcu yolunda gerek hobaaaaaaaaaaaaa pazartesı ucagım varr tey tey tey sonrasında da duzene gırer artık yazmaya baslarım tek bı sorun odada leslie yapabılcem mı acaba bı ıhtımal 8 minute videolarından yaparım artık ipim de var orada ip de atlarım ınsallah hadı bakalım kolay gelsınnnnn
operım kocaman herkesklerııı
canım şimdiden iyi yolculuklar,kendine iyi bak
kizlar benim sirtimi kim sivazlar gaz slklsmasu var agri yapioo kimin kucagina yatsamda benim sirtimi sivazlar acaba :)
kızlar metabolizmayı hızlandırmak için bir iki haftalık diyet listesi arıyorum ama bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır:kedi:
Öyle bişi bilmiyorum da... genelde az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyo diyorlar :sm_confused:
Burda genel bilgiler yer alıyo.. : http://www.diyetform.com/default.asp?actions=diyetdetay&diyet=55
bence diyet listeleriyle uğraşarak kendini yıpratma
Ara da bir pingui yedim.
Spor durumların ne alemde bakalım aklinialirimsmile Bugün yazmadın sanki spor hakkında
Yaw bana da öğretsene o tırtıklamayı, çok oburum çok guclubacismile
delikafadulden
sırnaşık şey Bilmem ki canım.. tekniği filan vardır herhal :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?