merhaba bayanlar bende sürekli kilo alıp veren birisiyim ve artık sıkıldım bundan yıllardır 53 kılonun altına ınemıyrm. kilom 53 hedefim 48 5 kilo vermem lazım. sanırım herkes gunluk yaptıklarını ve yedıklerını ıtıraf edıyr:) haftada bırde tartılınılyr.eger farklı kurallar varsa beni bilglendirirseniz sevinirim. yıllardır basaramadıgım hedefımı ınsaallah burda gerleklestırebılırım.
gızlar yaw hele bana bi akıl werin burda hint yağı okumuştum sanki kabızlık için ama içileni ayrımı oluyo onun ? bide dr a gitsem ne şaştım walaaaa dahiliyeyemi gitem lasım bilmiyorumkismile
valla gülüm bilmiyum ben aktara hint yağı ver dedim verdi..üstünde haricen kullanılır yazıyodu ama içtim 1 tatlı kaşığı bende 0 etki yarattıguclubacismile
1 ay 29 gün kaldı cadıcım zemuszemus valla bugün keyfim pek yerinde zemuszemus
:
asker yol beklemek zor ya senağlama :gitme:
biz askerdeyken izinli olduğunda yapmıştık nişanı sırnaşık şey
ama şu da var bizim askerlik ankarada geçmişti(birlikte yaptığımız anlaşılıyor askerliği sanırım) sempatiksalakcinni
haftada bir görüşürdük zemuszemus
bazen benim oraya görevlendirmem olurdu o zaman görüşürdük kaydirigubbakcemile5
hey gidi hey ne günlerdi CADIARZU
biz askerdeyken daha sık görüşüyoduk ne yalan söylüyüm kafamçokkarıştı
hatta askerden dönüp çalışmaya başlayınca
kavga eder olmuştum adamla hiç aramıyosun hiç konuşamıyoruz diye :mymeka: lülülülülülü
çok kolay askerlik yaptı çooooooooooook. :tomato:
ama ona sorarsan çok zor 12 ay değil 12 yıl sanki sengözlerimebaksanab
sürekli alerjisi olurdu gataya filan giderdi.
sebebini bulamadılar bilmiyorumkismile
meğer askerliğe alejisi varmış :roflol:
şimdi bile askerlikle ilgili konuşulsun biyerleri şişiyo garibimin :roflol: lülülülülülü
:roflol:askerlik anısı dinleme gibi bi derdin olmamıştır o zaman trufcum senin alerjii warsa :roflol:
lingucum evet aynı yaşlardayız ama onlar evlenip barklanmış bak, biz kendi derdimize yanalım:roflol:
Kızlar ben yavaştan kaçıyorum... hepinizi çoook öpüyorum. İyi geceler opuyorumnanaktan
hoşgeldin waterspider...
umarım verrsin...kilolarını
ben de kaçar yatayım yarın erken kalkayım
hoşgeldin canım çarşambaları kilo bildirim günümüz..BURCUHAYAL ADLI ARKADAŞA ÖZEL MESAJLA BİLDİRİYOSUN:) onun dışında gün içinde yediğin içtiklerini ve yaptığın sporları paylaşıyosun burada :))
Havuç, sağlık ve güzellik için gerçek bir nimet. Cildi güneşin zararlı etkilerinden korurken güzel bir bronzluk için de zemin hazırlıyor. Üstelik az kalori içeriyor. Havuç ağırlıklı bir diyetle hem güzellik, hem sağlık kazanın, aynı zamanda 4-5 kilo verin.
Hedef: Haftada 4-5 kilo vermek.
Günlük kalori: 1200 Kcal
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : 1 bardak süt + 1 dilim tost ekmeği + 1 bardak havuç suyu.
Öğle : Havuçlu makarna + 100 gr beyaz peynir + 150 gr haşlanmış brokoli.
Akşam : Sebze çorbası + Izgara tavuk + Havuç salatası.
2. GÜN
Öğle : Domatesli makarna + Karışık salata + 4 dilim hindi salam.
Akşam : Z.yağlı havuç dolması + 1 sandviç ekmeği + 150 gr ızgara patlıcan.
3. GÜN
Sabah : 1 bardak süt + 1 dilim tost ekmeği + 1 bardak havuç suyu
Öğle : 70 gr havuçlu pilav + 80 gr karışık salata + 1 elma.
Akşam : 150 gr ızgara balık + 2 dilim tost kepekli ekmeği + Havuç püresi.
4. GÜN
Öğle : Havuçlu pilav + 2 domates + 1 kase meyve salatası.
Akşam : 120 gr havuçlu hindi + 150 gr karışık salata + 1 sandviç ekmeği.
5. GÜN
Öğle : 200 gr domatesli makarna + 150 gr karışık salata + 1 dilim ananas.
Akşam : Havuçlu tavuk sarma + 2 dilim kepekli tost ekmeği + 150 gr karışık salata
6. GÜN
Öğle : Havuç çorbası + 100 gr beyaz peynir ile bir dilim tost ekmeği + Kağıtta yaz türlüsü
Akşam : Semizotu ve domatesli makarna + 150 gr tavuk salatası + 1 kase meyve salatası.
7. GÜN
Öğle : 70 gr sebzeli fırın makarna + 150 gr ızgara patlıcan + 1 kase meyve salatası
Akşam : Zeytinyağlı havuç dolması + 1 sandviç ekmeği + 150 gr karışık salata.
kizlar bu diyet sizce sagliklimi?bi hafta icin
asırı olmamak kaydıyla melisa (oğul otu) çayı iç derimyerimseniben.önce 1 çay bardağı dene, sonrakü günlerde denediğinde 1 fincan içersin
gerçi tadı da öyle fincan fincan içilecek gibi güzel değil:)
ohoooooo ne var çikolatayla mutlu olmasında anam, verin bana pinguiler, süt dilimleri, bitterler ben mutluluk kraliçeniz olam sizin:roflol:
adi ayrını göresin be. eyi bahayın. ben lahana yağı da alacam.hangi markanınkini aldın guzu?
ay benimde dedim la hamile mi yoksa blogundaki resimde heç öyle görünmüyodu :)
saraçtan mı kimdendi duyduydum lifli gıdayı bol suyla birlivte alınca midede sisiyomus hem tov tutuyomus hem de yediklerimizin kötü yağları emilmeden atıtıryomus. bilemeyon gari ben inanıyom beyin gücüynen attırıyom yağları dısarısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni. yiyorun ruseymi yiyorun ruseymi sorada deyorun ki simdiii bu yağlar bana yaramadan:sm_cool: atılmaya hazırlanıyooo
önemli kısmı ruseymi yedikten sonra su içmek ama.
yaradığına inanırsanız, yaramsa bile size yarar anam, faydasına inanarak baslayın haa.beyin gücünüzü çalıstırmamazlık etmeyin lenkaydirigubbakcemile
ay canım benim extralarım çok oldugu için tam olarak hangisi yaradı bilemeyecem ama çörek otunun yaradığı kesin. ruseym de bol suyla alsaydım onun da daha çov faydasını görürdüm inanıyorum ki.
leblebi tozu muu.bizim burda kabut derler ona. yemesini hiç becerememisimdir.pöf pöff:roflol:
kıyılmıs fındığa benziyo kızlar.
ay ben de geçen gün üzüm çekirdeği tozu mu alsam dedim,cildim için amma hazır kendim çekmeye karar verdim.
ben de öyle düsünüyodum ama sükür henüz düsmemisti. dedim fazla mı alsaydım düser mi düser.
aynen. bi de bu lifli gıda yani.buğdayın özü.
lifin faydaısnı biliyoruz zaten
ay bak benimkide 150 gram 1.5 milyondu.kilo fiyatı pahalı olunca ben bayagı sasırmıstım.
ben de geçen haftaki askı memnu reklamı arasında trufun verdiği 50 mekiği çekmistim:)
vay bee bi hafta ne çabuk bitti laa
hint yağını eledim o zamanbence sen dediğim gibi yarım cevizi ıslatıp bi 21 gün iç canım. hint yağı çok yogun oluyo içmesi zor olabiir. ben kirpiklerime ve saçıma kulanmıstım ordan biliyorum.asırı yogun ya
bi de bi seye belli bi gün devam etmrdikten sonr a faydasıı görmek zormus kızlar. bu normal kürler için 21 gün.kroniklerde 6 ay
ay ne güzel Allahım kavustursun yaa az kalmıs canım masallah.....
:roflol:ayyyy sonları çok komikti öldümm:roflol:
vay bee masallah ne sans varmıs ya bizimde haylimiz benimkinin askerliğinin konyaya konya olmassa bari ankaraya çıkması....ah ne süper olur yaaa:çok üzgünüm:
:roflol:
ay ben de bugün hep lingunun yasını merak ettim. o zaman o da mı 23-24 falan ki.....cvplamıssındır goçum ama daha geçmisi okuyp cvplamam bitmediği için okumadım gelicem ama, yaw 12 yi geçer dedim bu gidisle 1 i bulcak benim yatmam. sözde bugün erken yatacağıdım.kollarım goptu yaw
rica ettim iyi geceler kaydirigubbakcemile5teşekkür edrim linguist beni bilgilendirdiğin için. bende yatıyorum tum arkadaslara iyi geceler
ben bu diyeti yapsam yüksek A vitamininden giderim heralde.
:roflol:
normalde A vitamini kullanıyprum(roac) bi de bu kadar havuç yesem heralde intiharım olursempatiksalakcinni
ya ben bi gıdanın diyetin her yerine yayılmasına karsıyım.insana bıkkınık getirir. bu vadar yedikten sonra insanın gözü göresi gelmeyebilir. bu sefer onun faydasından mahrum kalmıs olur.
böyle a vitaminine yüklenilmesindense kisi için günlük gerekli olan vitaminlerden gerektiği kadar almak daha dogru olur.bunun için önce doktor tahlili ve önerisi sart.doktora gitmeden, vücuttaki yağ,sever bilmem ne değerelrini bilmeden böye diyeter uygulamak hiç dogru değil bence.
o neki??? bilmiyom canbım onu benkizlar bide leblebi helvasinda ne kadar kalori vardir ?biliomusunuz?
yaaaa!!! bi dusa girdim geldim, evcadisinin fotosunu kaçırdım yaaamafoldumben
linguuu peki seni görmicek miyiz hiç???
o neki??? bilmiyom canbım onu ben
datlum benim pc serwise gitti resimleri falan aşkım harici belleğine aldı ama araya kıbrıs işi karıştı yeniden yüklemeyi unuttuk...fotograf makinemde kardeşimde apla ben son sınıfım bende kalsın accuk dedü kıyamadım werdim :gitme:
spazt cım bende seni görmedim ki ne ara koydun foto ?
göremiiciiz yani anladım:umursamaz:
kızlar ben yatıyorum yine geç kaldım zaten yaa...öpüyorum sizi çıtır nanaklarınızdan, tatlı rüyalar!opuyorumnanaktan
içimden geldii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni diğer topikte öle maubbet açıldı da buarayada yazem dedim zemuszemus
beni bu topiğe getirdin ,için :))) ben bi ara kararsız kaldıydım ya 60-69 dewam mı etsem diye ohaoldumsmile Şeniz
Ben yine de uyaram, ilk hareket esneme hareketi değil, fırıldanak dönme hareketi.
hee valla burdakilere teşekkür etmek lazım..accık uzaktan izledim burdakileri baktım muhabbet tam bize göre hemen damladımkaydirigubbakcemile5
kıs katrece geçmişimi okuyon zemuszemus gel biz sana bi özet geçeris bayanssulusmile
kıs yagsız niye yapmadın o kadar emek vermişsin kaydirigubbakcemile baya bi spor yapmışsın bugün daha fazlası zülüm olur spor hayatını falan sona erdirmek istemem :kedi: kaydirigubbakcemile3 yalnız bi daha olmasın çok canın isterse yagsız patlat ye Şeniz
oyy guzuum gurban olurum sana :teselli:
ben hiç denemedim ya acep kıwırabilirmiyim ki kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
evcadısı a vatarına bayıldım m:roflol: :roflol: :roflol:
artık ipim de var orada ip de atlarım ınsallah hadı bakalım kolay gelsınnnnn
saol canım benim. yosun sabunu ve kabak lifi kullanıyorum ben 1 yıldır.. bazen biberiyeli sabun alıyom öle doğal olması açısından hemde cilde pek bi faydalı...başka bi siteden alıntı yapıyom baak
YOSUN SABUNU (SEA WEED SOAP)
Yetiştiği Yer : Deniz ve okyanuslarda
Kullanılan Kısmı : Deniz yosunu (Mineral açısından zengin yosun
kullanılmaktadır)
Sağlık Açısından Özelliği : Yosun sabunu selülit için birebirdir.Cilde
duruluk ve ferahlık verir,denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir
ve parlaklık kazandırır,yosun tuz içerdiğinden antiseptik özellik
taşır,bakterilere karşı koruyucudur,yosun sabunu ile banyo yapıldığında ölü deriyi yok eder.Yosunlar yüksek miktarda protein,mineral ve vitamin ihtiva
ederler,kalsiyum,fosfor ve iyot açısından zengindirler.
Yosunlar A.C.B1.B2.B6.B12.E gibi vitaminleri bünyesinde bulundurur. 1.
vitamini cildin dengelenmesinde
2. vitamini tenin parlamasında
3. vitamini kolajen özümlenmesinde etkilidir
4. vitamini kolajen ve ilastin lifletirir oluşumunda yer alır ve cildin
yaşlanmasını önler.
bi dahaki sefere öle ederim artkın sabah hiç dikkat etmedim yağ çıktımı çıkmadımı emin diilim:))) 85 liyim ulen ben 25 oluyom sen kaçsın de bakayım zemuszemus
ayy çok güldüm ben sana yaa...melisa çayını şimdi ender saraçta hülya avşarda söylüyodu...
ama hamile değilim canım...aslında düşünmüyoruz da ama nedense esti bana öyle..bilmiyorumkismile
saol canım ben inanıyom böle seylere yaw diyet we spor eşliğinde tabi lülülülülülü yerimseniben canım bu aktar kendi hazırlıyoo normal şişelerde almdım ben orta boy bi şişeye hepsini karıştırttım:))
ben masaj yağlarınıda o şekilde kullanıyorum bi 3 hafta kullanıp ara verip yeniden başlıyorum :lepi: ay ben cevize dayanamıcam sanırım gülüm ya :1ninca:
hint yağını eledim o zaman(
askerlik konusunda da umarım gönlünüzce olur datlum opuyorumnanaktan
canım benim profilimde var baksana...
canım benim profilimde var baksana...
ark. listendekiler için sanırım.. görünmüyo böle çünküm.. teklif gönderdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?