50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım çarşambaları kilo bildirim günümüz..BURCUHAYAL ADLI ARKADAŞA ÖZEL MESAJLA BİLDİRİYOSUN:) onun dışında gün içinde yediğin içtiklerini ve yaptığın sporları paylaşıyosun burada :))

gızlar yaw hele bana bi akıl werin burda hint yağı okumuştum sanki kabızlık için ama içileni ayrımı oluyo onun ? bide dr a gitsem ne şaştım walaaaa dahiliyeyemi gitem lasım bilmiyorumkismile

bence sen dediğim gibi yarım cevizi ıslatıp bi 21 gün iç canım. hint yağı çok yogun oluyo içmesi zor olabiir. ben kirpiklerime ve saçıma kulanmıstım ordan biliyorum.asırı yogun ya

valla gülüm bilmiyum ben aktara hint yağı ver dedim verdi..üstünde haricen kullanılır yazıyodu ama içtim 1 tatlı kaşığı bende 0 etki yarattıguclubacismile

bi de bi seye belli bi gün devam etmrdikten sonr a faydasıı görmek zormus kızlar. bu normal kürler için 21 gün.kroniklerde 6 ay

1 ay 29 gün kaldı cadıcım zemuszemus valla bugün keyfim pek yerinde zemuszemus
:

ay ne güzel Allahım kavustursun yaa az kalmıs canım masallah.....

:roflol:ayyyy sonları çok komikti öldümm:roflol:

vay bee masallah ne sans varmıs ya bizimde haylimiz benimkinin askerliğinin konyaya konya olmassa bari ankaraya çıkması....ah ne süper olur yaaa:çok üzgünüm:

askerlik anısı dinleme gibi bi derdin olmamıştır o zaman trufcum senin alerjii warsa :roflol:
:roflol:

lingucum evet aynı yaşlardayız ama onlar evlenip barklanmış bak, biz kendi derdimize yanalım:roflol:

ay ben de bugün hep lingunun yasını merak ettim. o zaman o da mı 23-24 falan ki.....cvplamıssındır goçum ama daha geçmisi okuyp cvplamam bitmediği için okumadım gelicem ama, yaw 12 yi geçer dedim bu gidisle 1 i bulcak benim yatmam. sözde bugün erken yatacağıdım.kollarım goptu yaw

teşekkür edrim linguist beni bilgilendirdiğin için. bende yatıyorum tum arkadaslara iyi geceler

ben bu diyeti yapsam yüksek A vitamininden giderim heralde.
normalde A vitamini kullanıyprum(roac) bi de bu kadar havuç yesem heralde intiharım olur
sempatiksalakcinni

ya ben bi gıdanın diyetin her yerine yayılmasına karsıyım.insana bıkkınık getirir. bu vadar yedikten sonra insanın gözü göresi gelmeyebilir. bu sefer onun faydasından mahrum kalmıs olur.

böyle a vitaminine yüklenilmesindense kisi için günlük gerekli olan vitaminlerden gerektiği kadar almak daha dogru olur.bunun için önce doktor tahlili ve önerisi sart.doktora gitmeden, vücuttaki yağ,sever bilmem ne değerelrini bilmeden böye diyeter uygulamak hiç dogru değil bence.

saol canım ben inanıyom böle seylere yaw diyet we spor eşliğinde tabi lülülülülülü yerimseniben canım bu aktar kendi hazırlıyoo normal şişelerde almdım ben orta boy bi şişeye hepsini karıştırttım:))
ben masaj yağlarınıda o şekilde kullanıyorum bi 3 hafta kullanıp ara verip yeniden başlıyorum :lepi: ay ben cevize dayanamıcam sanırım gülüm ya :1ninca:

hint yağını eledim o zaman (
askerlik konusunda da umarım gönlünüzce olur datlum opuyorumnanaktan

teşekkür edrim linguist beni bilgilendirdiğin için. bende yatıyorum tum arkadaslara iyi geceler
rica ettim iyi geceler kaydirigubbakcemile5

senle aynı fikirdeyim olumunekankayizsmile

yaaaa!!! bi dusa girdim geldim, evcadisinin fotosunu kaçırdım yaaamafoldumben
linguuu peki seni görmicek miyiz hiç???

kizlar bide leblebi helvasinda ne kadar kalori vardir ?biliomusunuz?
o neki??? bilmiyom canbım onu ben

yaaaa!!! bi dusa girdim geldim, evcadisinin fotosunu kaçırdım yaaamafoldumben
linguuu peki seni görmicek miyiz hiç???

datlum benim pc serwise gitti resimleri falan aşkım harici belleğine aldı ama araya kıbrıs işi karıştı yeniden yüklemeyi unuttuk...fotograf makinemde kardeşimde apla ben son sınıfım bende kalsın accuk dedü kıyamadım werdim :gitme:

göremiiciiz yani anladım:umursamaz:

kızlar ben yatıyorum yine geç kaldım zaten yaa...öpüyorum sizi çıtır nanaklarınızdan, tatlı rüyalar!opuyorumnanaktan

ay sen 60 lardan mı geldiiinnn anam benim gibi hedefinden 46-48 olan nere gidecek soraaa....aman ben burayı bırakıp gitmen yaaa 50 nin altına düsersem de usul usul vermeye devam ederim burda sizleee:içelim:

Ben yine de uyaram, ilk hareket esneme hareketi değil, fırıldanak dönme hareketi.

hee valla burdakilere teşekkür etmek lazım..accık uzaktan izledim burdakileri baktım muhabbet tam bize göre hemen damladımkaydirigubbakcemile5

burda olmaktan son derece Senizzz Şeniz:roflol:

kıs katrece geçmişimi okuyon zemuszemus gel biz sana bi özet geçeris bayanssulusmile

ay artık okudum toh yaa keskem ilk cevbımdan sonra b, bakaydım yzılanlara.ama geçmisi de okumak eğitici ve eğlendirici oluyo goçum ya :)

ay anam patlattıydı yaa:çok üzgünüm: ne bilem neyse gari en azından bugün iyi spor yaptıydım, sporsuz geçen bi günün üstüne yemedim :)

oyy guzuum gurban olurum sana :teselli:
ben hiç denemedim ya acep kıwırabilirmiyim ki kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

evcadısı a vatarına bayıldım m:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: kıvırmak da ne gitmis ama orayaolumunekankayizsmile

bu arada evcadısının avatarına ben de bayıldım ya süper:)

artık ipim de var orada ip de atlarım ınsallah hadı bakalım kolay gelsınnnnn

ip atlamak her yirlerimizi çalıstıran tek hareketimis sanırım gızlar

ay canım süpermis yaa çok sağol, çok tesekkür ederm o zaman bende alıyım ya param hepsine nasıl yetcek sempatiksalakcinnibilmiyom ama yettiğince alam garisositososito

ama acayiptim ya o gün resmen günlerdir uykusuzluk çekiyo gibiydim. strese, sinire de gerçekten iyi geliyomus anladım nerden mi hep uyuyosunuz etrafla didisecek, depresyona girecek vaktiniz kalmıyo

:sm_cool::sm_cool:

ay ben de sorayım da ben de öyle alayım olmassa aktarın kendi imalatları da vardı orda.

bu arada eğer zor geldiyse belki vücudun tepki veriyodur madem sen basva sey dene canım.
kuru eriği kaynat iç mesela o acayip rahatlatıyor kabızlık sorunu olanları.(etrafımdan biliyorum ve kendimden)

hint yağını eledim o zaman (
askerlik konusunda da umarım gönlünüzce olur datlum opuyorumnanaktan

amin amin canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…