hazirda satilio kizlar leblebi unu su sekerden olyo acaba kac kaloridir cok severimde
ay sen 60 lardan mı geldiiinnn anam benim gibi hedefinden 46-48 olan nere gidecek soraaa....aman ben burayı bırakıp gitmen yaaa 50 nin altına düsersem de usul usul vermeye devam ederim burda sizleee:içelim:
:roflol:
burda olmaktan son derece Senizzz Şeniz:roflol:
ay artık okudum toh yaa keskem ilk cevbımdan sonra b, bakaydım yzılanlara.ama geçmisi de okumak eğitici ve eğlendirici oluyo goçum ya :)
ay anam patlattıydı yaa:çok üzgünüm: ne bilem neyse gari en azından bugün iyi spor yaptıydım, sporsuz geçen bi günün üstüne yemedim :)
:roflol: kıvırmak da ne gitmis ama orayaolumunekankayizsmile
bu arada evcadısının avatarına ben de bayıldım ya süper:)
ip atlamak her yirlerimizi çalıstıran tek hareketimis sanırım gızlar
ay canım süpermis yaa çok sağol, çok tesekkür ederm o zaman bende alıyım ya param hepsine nasıl yetcek sempatiksalakcinnibilmiyom ama yettiğince alam garisositososito
ama acayiptim ya o gün resmen günlerdir uykusuzluk çekiyo gibiydim. strese, sinire de gerçekten iyi geliyomus anladım nerden mi hep uyuyosunuz etrafla didisecek, depresyona girecek vaktiniz kalmıyo
:sm_cool::sm_cool:
ay ben de sorayım da ben de öyle alayım olmassa aktarın kendi imalatları da vardı orda.
bu arada eğer zor geldiyse belki vücudun tepki veriyodur madem sen basva sey dene canım. kuru eriği kaynat iç mesela o acayip rahatlatıyor kabızlık sorunu olanları.(etrafımdan biliyorum ve kendimden)
amin amin canım yaa
cnm sanırım diğer helvalar gibi kawruluyoda bence pek masum bişi değildir
hazirda satilio kizlar leblebi unu su sekerden olyo acaba kac kaloridir cok severimde
kabul ettim canım.
dene canım.yiğenim de vardı wc sorunu yapamıyodu günlerdir.annem kaynattı soğuyunca içirdi ishal olmustu :)
bu arada helvayı merak ettim ya, leblebiyi çekip ununa biraz seker koyup çok az yağla denesem mi bi arasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Kızlarrr günaydınnn,
dün yediklerimi ve sporumu yazıyimmm
LINGUISTTTT nerdesin kuzum karşılaşamadık bii:kedi:
06:15 1 incir
Ilık su
06:30-07:15 tempolu yürüdüm
08:00 2 küp tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dl. Ekmek
4 zeytin
Çoook açık çay
11:30 1 çikolatalı etiform
1 light sütlü şekersiz espresso
1 ceviz
2 fındık
12:45 1 kepçe ıspanak yemeği
1 dl. Ekmek
Yarım kase y.yağlı yoğurt
15:00 1 kase yarım yağlı yoğurt içine
2 kuru kayısı
3 kuru elma
2 fındık
1 ceviz
1 kuru erik
5-6 yaban mersini doğrayıp yarısını yedim
15:30 yeşil çay
17:15 1 kepçe ıspanak yemeği
1 dl. Ekmek
Yarım kase bol pul biberli y.yağlı yoğurt
(sabah akşam aynı oldu ama ıspanak çıkmışken yiyim dedim diğer seçenek makarna idi 
19:30 1 şekersiz neskafe ama süttozulu
2 tane etiform çörek otlu
22:45 – 23:30 Leslie WAH fast & firm 3 mil (TRUF ne kadar zormuş bu yaa)
23:30 Tibet Gençlik Pınarı hareketleri
23:45 Callantenics sadece ısınma ve esneme hareketleri[/B] deneme bir-ki
00:15 2 kaşık light yoğurt
00:45 1ç.bardağı light süt
:hooray:
aynen yaaaa :) alışkanlık böyle bişiy sanırım :)gunaydin;
sense ile ikimiz sabah ilk is rapor veriyoruz)
dunki lşistemin tamamini yayinlayayim bari
yine supersinn:lepi:
Selam kızlar ben hala hastayım senağlama
Ameliyatı da erteliycez çaresiz galiba
kızlar çok kötüyüm iş yerinde çalışan geri zekalı adamın tekiyle kavga ettim ağlıyorum lütfen o adamın karşısında dimdik durabilmem için bana birşeyler söyleyin şikayet edicem üstüme yürüdü çünkü benim ise suçum yalnızca eşek gibi ödeyeceksin oldu
KIZLAR FOTOLAR SICAK SICAK ÇIKTIIIII :)
ALBÜM SİZLER İÇİN ELİMDEKİ FOTOLARDAN YAPTIM YENİ FOTO ÇEKİNCE EKLİCEM ŞEKERLER...
kızlar çok kötüyüm iş yerinde çalışan geri zekalı adamın tekiyle kavga ettim ağlıyorum lütfen o adamın karşısında dimdik durabilmem için bana birşeyler söyleyin şikayet edicem üstüme yürüdü çünkü benim ise suçum yalnızca eşek gibi ödeyeceksin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?