ayy tatlımm benim . nekadar cimcime bi görüntün var ya. kız sen eminmisin 83 doğumlu olduğuna . walla 18 lik gibisinn . anommm bek datlu
BOŞUNA 15 günde 12 kilo vermedim kaydirigubbakcemile3
bir de yapılan hatalardan birisi vucudu terletmeye çalışmak ..terlemek zayıflamak demek asla değildir .terlemek vucuttan atılan sudur ve fazla terlemek zayıflatmaz aksine vucuttaki suyun fazlasıyla atılması sonucu vucut kaslardan yakmaya başlayacağından vucudunuzda kısa süreli kilo kaybı olur ama kilo verdiğiniz yerlerde sakmalar oluşru bu hataya düşmeyin ..herkes kemer v.s. a lıyor sırf terlemek için..çok yanlış ..sakın çok terlemeye uğraşmayın vucuttaki fazla suyu atarsanız sarkmalar oluşmaya başlar ...terlemek vucut yapısı ile alakalı bir durum ..mesela ben yazın ağustosunda bile kolay kolay öyle sırılsıklam terlemem ...ama kilo veriyorum terlemesem de çünkü kalori yakıyor ..ama eşim durduğu yerde terler ..terlemekle zayıflanılsaydı en başta eşim 90 kilo olmazdı :)
canım benim .
bak sana ilk söyleceğim şey. hakkını ara ama önce bi sakinleş .bende br anda sinirlenirim olmadık şeyler yaparım.bu adam iş arkadaşın değilmi. bak sölliyim sakın sinirle kalkma . kisenin gazına da gelme. ama hakkını ara
sakın ağladığını gösterme git yüzünü yıka kendine gel hava al sonra geç işinin başına hayata devam ettiğini ve senin moralini bozamadığını görsün...
Bir daha da mümkün olduğunca onla değil onun müdürü ile muhattap ol cnm...
sen çok güçlüsün eğer bu bi savaş ise seni kimse yenemez bunu düşün...
Trufcum yaaa...:gitme:ağlama topla kendini. iş hayatında karşımıza her zaman böyle saçma sapan hareketler yapan gerizekalılar çıkabiliyor. sen çizgini tavrını değiştirme güçlü dur o densizlerin karşısındaklava:
çok teşekür ederim kızlar bana gerçekten moral oldunuz arada tutamıyorum ağlıyorum hala aklıma geldikçe
ama hemen tutanağımı tuttum. kameralar herşeyi gördü zaten
başhekim gelsin gereken neyse yapıcam
güçlü olucam dimdik durucam ve onun gibi sülüğün gülmesine izin vermeyeceğim
haklı olan haksız olan çıkacak ve herkes neyse cezsını çekecek
sensecim seni gördüğüm de iyi oldu bir an yanımda hissetim seni moral oldu. bilahare yorumlarımı yapacağım psikoljim düzelsin de. çok tatlıosın zuzum
hah şöyleeeee geçti gitti şimdi yaptığı densizliğin cezasını çekecek cnm ...
Sen gülersin artık bak bakalım bi bayanın üzerine yürümek nasıl oluyomuşklava:
Toplanın de gelip dövelim hüüleeeyyynnnnnsempatiksalakcinni
hemen hemen aynı durum çok yakın bi arkadaşımın başına gelmişti koca adam suçu yokken kızın üzerine yürüyüp sen kimsin s.... demişti arkadaş departman şefiydi ve adam elemanlarının yanında kötü duruma düşürmeye çalışmıştı...
Boş insanlara yetki verilince herşeyi yapıyolar malesef ama kafasına baksan boşluktan ses gelirrrr :umursamaz:
üzülme cnm ok?
yanındayız tüm KK olarak yorum sorun değil sen iyi ol da...
btün kızlar toplanalım hadiii
işin kötü tarafı 7 senedir çalışıyorum hiç başıma büle bi iş gelmemişti
bu adam buraya sürgün geldi o gelmede 3-5 tane icra dosyası geldi vukuatlı bi adam yani bi geliyo kafa göz şiş dayak yemiş
benim üstüm değil statü olarak daha aşağıda ama terbiyesizin teki
anammmmmmmmmmmmmmmm noluyor yahuuu
trufcum kım ne dedı sana atlarım gelırım haaaaaaaaaaaaaa
bu arada alakasız olacak ama TİBET YAPTIM ben:))
bı de gunaydın
Bİ DE dulcineacım NE ZAMAN 5 E GECECEGIZ YA DA GECTIK MI SOYLEMEYI UNUTMAZSAN SEVINIRIM CANIM YAAA :)
:roflol::roflol::roflol: canım, benim streçlerde bitmisti dün 3 tane aldım geldim.30 metre yani. spora ve tempolu yürüyüse gitceğimde evden çıkmadan sarcam.simdiik bitkisel yağlarım yok kremle sarcam ama yağlar olunca streç daha ise yarıycak inanıyorum.
kızlarrr gunaydınnn resimlerinize baktım yaw ne guselll kızlarsınızzz cıtırlar bende ankaraya evıme ugruycam bı ara hemen resim eklıycemmm
birlikte çalıştığımız bi geri zekalı aptalla kavga ettik üzerime yürüdü o yani güvenlik filan tuttu -tatlicadiarzu-[/Q
bazen böyle pisliklerde çıkabiliyor insanın karşısına maalesef. geçmiş olsun.
birlikte çalıştığımız bi geri zekalı aptalla kavga ettik üzerime yürüdü o yani güvenlik filan tuttu -tatlicadiarzu-
TRUFCUM sen kiiii kocların en acımasızı
sen kiiiiiiii elli işi bi arada halleden cesur delkanlı
ayy dur delıkanlı olmadı cıtır bayaaaaaaaanı dıyelım:))
sen kiiiiiiiiiii 26 yıla her bı sey sıgdırmıs onu da cok super yapmıs hem ana hem calısan bır ev bayaaaanı
o kim ki yaaaaaa :))
bazen böyle pisliklerde çıkabiliyor insanın karşısına maalesef. geçmiş olsun.
truf üzüldüm canım ama sıkma canını...boşver gitsin her yerde öyle gerizekalılar var..unut gitsin..
hayat baş olmaz böylelerle uğraşılmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?