ben geldm amma gidicem...pilatese kaçıyorum...
hepinizi öptüm gitti...
Ayyy ben çok hastayım, hep bu tibet hareketleri hasta etti beni.:)
Daha doğrusu bu güzel havalar mahvetti ben, cumartesi sabahı da ameliyat olucam o zamana kadar iyileşmem lazım
bu arada herkese hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
geçmedi mi daha lachesis im yaa? kötü mü üşüttün ki?
KIZLAR FOTOLAR SICAK SICAK ÇIKTIIIII :)
ALBÜM SİZLER İÇİN ELİMDEKİ FOTOLARDAN YAPTIM YENİ FOTO ÇEKİNCE EKLİCEM ŞEKERLER...
kızlar çok kötüyüm iş yerinde çalışan geri zekalı adamın tekiyle kavga ettim ağlıyorum lütfen o adamın karşısında dimdik durabilmem için bana birşeyler söyleyin şikayet edicem üstüme yürüdü çünkü benim ise suçum yalnızca eşek gibi ödeyeceksin oldu
çok geçmiş olsun kuzum öptüm seni tatlışım
Galiba canım, hem böyle işim olduğunda hastalanırım zaten
Resimlerine de baktım kuzum, ne çıtır şeymişsin sen öyle, yaşından küçük gösteriyorsun ve çok güzelsin kuzum maşşallah. Buradaki herkesin pozitifliği yüzüne yansımış vallahi:)
Burcucum, yesacım ve prensesim sıra sizde, ekleyin de sizi de görelim tatlışlarım:)
ayy tatlımm benim . nekadar cimcime bi görüntün var ya. kız sen eminmisin 83 doğumlu olduğuna . walla 18 lik gibisinn . anommm bek datlu
canım benim..mucu mucucuucucucuucŞenizben ben ben öyleyim dimiii
o mu aman boşver gereksizin teki
evet ya bir daha olmaz inşallah teşekkürler
sağol cadıcım moralim yerine geldi vallahi çok yaşayın emi siz turkbayragi sırnaşık şey
iyi pilatesler canım. ben de iş çıkışı gidicem bugun. patroniçe değiliz şekerim biz senin gibi:dance:
Burcucum, yesacım ve prensesim sıra sizde, ekleyin de sizi de görelim tatlışlarım:)
lachesis hayatim cok gecmis olsun.
aynen yesa cimcimesi nerde fotolar.. ??
canlarım bu pazartesı yolcuyum hobaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: eklerım ınsallah gıdeyım de bı ozledım yahuuu delikafadulden irlandalı ingiliz karısık sevgulumle fotomu koyacagım bekleyın benı -tatlicadiarzu-
trufcumla prenses de koysunlar yahıuuuuu :)
ama ben de kaç haftadır hiç yapamıyodum zaten hamlamışım 20 dk ancak yapabildim
maaşıma zam işime son istiyorum
canlarım bu pazartesı yolcuyum hobaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: eklerım ınsallah gıdeyım de bı ozledım yahuuu delikafadulden irlandalı ingiliz karısık sevgulumle fotomu koyacagım bekleyın benı -tatlicadiarzu-
Ben hayatımda yapmadım, akşam yattığım yerden kalkabilirsem ne mutlu banakaydirigubbakcemile3
iyi yolculuklar çapkın yesa:asigim: koy da görelim karışuk enişteyiolumunekankayizsmile
hemen dene zaten :mymeka: yok canım sen kazana düştün bugün yağlı mısır kazanına sırnaşık şey
günaydın tatlılar
dün yoktum aklım sizde kaldı walla.yemekli misafirim vardı.
sabah normal kepekli peynir ikilisiyle kahvaltımı yaptım.
öğlen süt ve elme. bu arada sütün kalori nasıl kızlar gece yatmadan önce içmek kilo yaparmı?
kızlar çok kötüyüm iş yerinde çalışan geri zekalı adamın tekiyle kavga ettim ağlıyorum lütfen o adamın karşısında dimdik durabilmem için bana birşeyler söyleyin şikayet edicem üstüme yürüdü çünkü benim ise suçum yalnızca eşek gibi ödeyeceksin oldu
sakın ağladığını gösterme git yüzünü yıka kendine gel hava al sonra geç işinin başına hayata devam ettiğini ve senin moralini bozamadığını görsün...
Bir daha da mümkün olduğunca onla değil onun müdürü ile muhattap ol cnm...
sen çok güçlüsün eğer bu bi savaş ise seni kimse yenemez bunu düşün...
neden streçle sarıyorsunuz kendinizi ter atmak için mi fisfisfis
ilk günden kendini fazla yorma canım...sonra her yerin tutulur mazallah..opuyorumnanaktan
birlikte çalıştığımız bi geri zekalı aptalla kavga ettik üzerime yürüdü o yani güvenlik filan tuttu -tatlicadiarzu-
:kedi:Resimlerine de baktım kuzum, ne çıtır şeymişsin sen öyle, yaşından küçük gösteriyorsun ve çok güzelsin kuzum maşşallah. Buradaki herkesin pozitifliği yüzüne yansımış vallahi:)
yorumlarına teşekkür ederim lachecimopuyorumnanaktan
truf'u görelimmmalkisalkisalkis
sense, cnim gercekten de cok kucuk gosteriyorsun..
tu tuuu masallah
deli kız yaaa karışık enişte yaaa sırnaşık şey:roflol:canlarım bu pazartesı yolcuyum hobaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: eklerım ınsallah gıdeyım de bı ozledım yahuuu delikafadulden irlandalı ingiliz karısık sevgulumle fotomu koyacagım bekleyın benı -tatlicadiarzu-
iyi yolculuklar çapkın yesa:asigim: koy da görelim karışuk enişteyiolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?