50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmedi mi daha lachesis im yaa? kötü mü üşüttün ki?

KIZLAR FOTOLAR SICAK SICAK ÇIKTIIIII :)

ALBÜM SİZLER İÇİN ELİMDEKİ FOTOLARDAN YAPTIM YENİ FOTO ÇEKİNCE EKLİCEM ŞEKERLER...

Galiba canım, hem böyle işim olduğunda hastalanırım zaten
Resimlerine de baktım kuzum, ne çıtır şeymişsin sen öyle, yaşından küçük gösteriyorsun ve çok güzelsin kuzum maşşallah. Buradaki herkesin pozitifliği yüzüne yansımış vallahi:)

Burcucum, yesacım ve prensesim sıra sizde, ekleyin de sizi de görelim tatlışlarım:)

Ay kıyamam, sinirleri bozuyor gerçekten böyle insanlar ama sakin kafayla düşüşünce ne kadar önemsiz olduğunu anlıyorsun. Boşuna sıkma canım kendini, gider şikayet edersin.
olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun kuzum öptüm seni tatlışım

Çok sağol canım benim. olumunekankayizsmile

yorumlarına teşekkür ederim lachecimopuyorumnanaktan

truf'u görelimmmalkisalkisalkis

canım benim..mucu mucucuucucucuucŞeniz
iyi pilatesler canım. ben de iş çıkışı gidicem bugun. patroniçe değiliz şekerim biz senin gibi:dance:

ama ben de kaç haftadır hiç yapamıyodum zaten hamlamışım 20 dk ancak yapabildim
maaşıma zam işime son istiyorum

Burcucum, yesacım ve prensesim sıra sizde, ekleyin de sizi de görelim tatlışlarım:)

lachesis hayatim cok gecmis olsun.

aynen yesa cimcimesi nerde fotolar.. ??

canlarım bu pazartesı yolcuyum hobaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: eklerım ınsallah gıdeyım de bı ozledım yahuuu delikafadulden irlandalı ingiliz karısık sevgulumle fotomu koyacagım bekleyın benı -tatlicadiarzu-

trufcumla prenses de koysunlar yahıuuuuu :)

enee bizim gız oralarda bide ingülüz sevgili etmiş kendineeekaydirigubbakcemile5

ama ben de kaç haftadır hiç yapamıyodum zaten hamlamışım 20 dk ancak yapabildim
maaşıma zam işime son istiyorum

Ben hayatımda yapmadım, akşam yattığım yerden kalkabilirsem ne mutlu banakaydirigubbakcemile3

iyi yolculuklar çapkın yesa:asigim: koy da görelim karışuk enişteyiolumunekankayizsmile

Ben hayatımda yapmadım, akşam yattığım yerden kalkabilirsem ne mutlu banakaydirigubbakcemile3

iyi yolculuklar çapkın yesa:asigim: koy da görelim karışuk enişteyiolumunekankayizsmile

ilk günden kendini fazla yorma canım...sonra her yerin tutulur mazallah..opuyorumnanaktan

hemen dene zaten :mymeka: yok canım sen kazana düştün bugün yağlı mısır kazanına sırnaşık şey

:roflol::roflol:

ay bende arKadaslara bu Konuda sorcaKtım yaa. yağsız sütte olsa süt benim bildiğim KabızlıK yapar arKadaslar, KabızlıK sorunu çeKenler sütü bi süre Kesin bi de öyle baKın, bence değisimi görceKsiniz

ben bu tür durumlarda sinirlenmeK yerine önce haKKımı arıyorum, altta KalmamaK lazım tabi bu sinire değil, onu oturtacaK bi cümleyle.

ben mesela bana sesinizi yüKseltmeyin, öyle bi haKKınız yoK diyorum genelde, direK müdüre hallediyorum isimi.

ama tarifine göre bela birisi çoK daasmaya da gelmez, sen onu hiç görmüyomus,tınlamıyomus gibi davran canım bundan sonra da çünKü adam her Kafası bozuK anında stresini azaltmaK için birine dalascaKtır, dalastıgı Kisilerden geri tepsi gelmesse Kendi Kendini yiyceKtr.

sen mesela sana buastıgında al teelfonunu gayet nesei bi seKilde sevdiğin birisiyle Konus. adam tınlanmadıgını görünce daha da sinirlenceKtir ama bos ver yesin Kendini hödüK

neden streçle sarıyorsunuz kendinizi ter atmak için mi fisfisfis

canım yağ yaKmaya yardımcı, Kan dolasımını hareKete geçiren bitKisel yağlar sürüyoruz onun üzerine streç sarıyoruz.esas amaç terlemeKten çoK yağları tenimizin emmesi. ve hareKetimizle sporumuzla terlemeyle birliKte de Kan dolasımının iyce hızlanması.

ilk günden kendini fazla yorma canım...sonra her yerin tutulur mazallah..opuyorumnanaktan

canım spora bu hafta basladım,pazartesi-salı gittim heryerim tutuldu.2 gündür yürüyemedim bile. bugun iyiyim ama. çok sportik olucammmzemuszemus

sabah yediklerim:1 bardak şekersiz çay.1 dilim peynir,iki dilim kepek ekmeği,1 yumurtanın sarısı,1 salatalık..

Resimlerine de baktım kuzum, ne çıtır şeymişsin sen öyle, yaşından küçük gösteriyorsun ve çok güzelsin kuzum maşşallah. Buradaki herkesin pozitifliği yüzüne yansımış vallahi:)
:kedi:

yorumlarına teşekkür ederim lachecimopuyorumnanaktan

truf'u görelimmmalkisalkisalkis

a.s

sense, cnim gercekten de cok kucuk gosteriyorsun..

tu tuuu masallah

tişikkür ederim :)

deli kız yaaa karışık enişte yaaa sırnaşık şey:roflol:

kimmiş bakalım yesacanın kalbini çalan erkek kesin sportif bişiydir öyle hımbıl sevmez o :) sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…