ayy ne güzel yazmışsın öle ama sigara kısmına katılmadım bi tek :mymeka:hemmmen toparlanmamız lazımmm olmazz böyle ben bu hafta sonunu bunalım geçirmek istemiyorum hava düzeliyo şöle sahile gidip uzun uzun yürümek istiyorum parkta oturmak istiyorum denizi seyretmek istiyorummm bankta oturup çayımla sigaramı içmek istiyorum bayanssulusmile
pepper kim kızlar yazıyı bende merak ettim
Kızlar bugün yediklerimi yazıorum sizee
sabah yarım dilim ekmek 1 dilim peynir ve 1 bardak süt
öğlen 1 kase çorba 3 yemek kaşığı ıspanak yemeğii üstüne 2 kaşık yoğurt
ara öğün= 1 tane potakal
ayy allahım pepper in paylaştığı yazı neydi öle ama ya benide mahvetti :gitme:
canım klik değil trufdu o:))
sabah kahvaltısız olmas atlamamak lazım opuyorumnanaktan
piştttt linguist tibetimi de yaptım + mı alabilirmiyim bebek opuyorumnanaktan
ben yeni olduğum için yanlış anlamışım :) alıntılarında olması şaşırttı beni heralde kusura bakma truf.
kahvaltısız olamz ama uykuya kıyamıyrm.tabiki zararını göryrm şekerim düşüyr karnım çok ackıyr bundan sonra daha dikkatlı davranacağım kahvaltı yapmaya çalışacağım.
bu aralar herkes aynı sanırım bende çok sıkılyrm çok duygusal olyrm sanırım havalardan kaynaklanıyr sanırım
İyi akşamlar zuzum uykudan kalktım buraya geldim mirmirmirmir :) Bugün miktar olarak az yedim, çeşit olarak da elimden geleni yapmaya çalıştım ama kötüydü. Gamişin problemi bende de varçıtırr çerezlerim ii akşamlarr zemuszemus
nasılsınız bakalım?
Verdim kız, 3 kez + istedin, pek bi istekli gördüm seni Şenizpiştttt linguist tibetimi de yaptım + mı alabilirmiyim bebek opuyorumnanaktan
Selam kızlar...
İyi akşamlar zuzum uykudan kalktım buraya geldim mirmirmirmir :) Bugün miktar olarak az yedim, çeşit olarak da elimden geleni yapmaya çalıştım ama kötüydü. Gamişin problemi bende de var
Verdim kız, 3 kez + istedin, pek bi istekli gördüm seni Şeniz
hoşgeldin dulcinea bugün ba + koyma balım çünkü canım hiç tibet spor yapmak istemiyo bugün tembellik yapayın nolurrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
günaydın benim minik kuzuma yerimseniben :1hug: hoşgeldin canım ....sporunu yaptın mı canım ?
bu arada banada bi yaldızlı artı lüffenn:)) leslie bacıyla yürüdük ve tibetimide yaptım hihoyyyt
hoşgeldin dulcinea bugün ba + koyma balım çünkü canım hiç tibet spor yapmak istemiyo bugün tembellik yapayın nolurrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
canım tibete ara verceksen hiç yapma kaydirigubbakcemile o öle bi gün yapim bugün yapmiim gibi bişi diil... zaten 2 dk nı almas kakkk yapklava:
canım tibete ara verceksen hiç yapma kaydirigubbakcemile o öle bi gün yapim bugün yapmiim gibi bişi diil... zaten 2 dk nı almas kakkk yapklava:
Hoşbulduk zuzum opuyorumnanaktan Tibeti kalkar kalkmaz yapıyom ben zemuszemus spora tekrardan başladım dün. 2 günde 1 yapıyorum. Bi tarafıma tekrar zarar vermemek için. Ha bi de zuzum ya bu 5. hareket beni mest ediyo -tatlicadiarzu- Acaip rahatlatıcı bi hareket valla :lepi:
Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan Ya ama amaç hergün aksatmadan yapmak, yoksa bi anlamı olmaz ki :umursamaz: 2 dk max, bunun lafını yapmalmaz:
Kızlar nasılsınız...
Efferin sana kaydirigubbakcemile3tamam tamam sert tepkilerle karşılaştım kalkam bariii neydim anam yapiimde gelim bariiii :dilcikar:
Kızlar nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?