Kız hergün yapmalısın alsanaalsanasmile Öyle unuttum yok. Benim kalkar kalkmaz aklıma geliyo :umursamaz:
Cidden tavsiye ederim canım. Ama adet sayısı artınca sabah yapmak ne kadar kolay olur bilemicem (vakit açısından) kaydirigubbakcemile5evet o yüzden baştan başlıcam
sabah yapıyim madem o zmn sabahın 6 sında valla hem uyanırım ...
merhaba arkadaşlar,ben de işten yeni geldim. doğru düzgün bir şey yemedim bugün,bitkinim ondan. şimdi birşeyler atıştırıp,kendime gelip,sahile nefes almaya gidicem. gerçi hava güneşli olmasına rağmen soğuk,rüzgarlıdır deniz.
Kız hergün yapmalısın alsanaalsanasmile Öyle unuttum yok. Benim kalkar kalkmaz aklıma geliyo :umursamaz:
Pek dinlenmeye vakit ayırmıyorsun canım.
Geçmiş olsun cimcimem opuyorumnanaktan Öptüüüm.
hoşgeldin canım opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar,ben de işten yeni geldim. doğru düzgün bir şey yemedim bugün,bitkinim ondan. şimdi birşeyler atıştırıp,kendime gelip,sahile nefes almaya gidicem. gerçi hava güneşli olmasına rağmen soğuk,rüzgarlıdır deniz.
Cidden tavsiye ederim canım. Ama adet sayısı artınca sabah yapmak ne kadar kolay olur bilemicem (vakit açısından) kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin chemescim, başına dikkat et. Yürüyüş seni dinçleştirir alkisalkisalkis
benimde ondan ağrıyabilir hep rüzgarlı hava sinüzit war bende boshayallersmile
Sana bere atkı neyim mi örsem :hulya: kaydirigubbakcemile3
atkım warda berem yok sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
mor olsun guzum :hulya: :roflol: :roflol:
Vay vay siparişi de tamamlamış oldun kaydirigubbakcemile Şeniz
bol kalorii yakmalar canım :))
bende şu leslinin diğer videosunu indiriyom sonra yemek hazırlıcam yaw :ecrin_bebek:
Kalori yaktım ama alıp geldim buraya :jeyyar: 2-3 kaşık kısır yedim (azcık soğan bile mideme dokundu :1no2:), sonra bol peynirli maydanozlu makarna yedim, (aşkım tüm mangum çeşitlerini nasıl denediğini anlatınca) tatlı niyetine gofret yedim. sırnaşık şey Bugün başka bişi yemem ama :ecrin_bebek: hihoyyyt
kısır deme en sevdiğim şeylerden biri ..bir de kumpir..offf anam offf ...kumpircilerin yanından dudaklarımı büzerek geçiyorum heee ...gofrete gelince henüz 1 haftadan fazla süredir ağzıma tatlı niyetine doğru dürüst bir şey sokmadım iimi senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?