50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar,ben de işten yeni geldim. doğru düzgün bir şey yemedim bugün,bitkinim ondan. şimdi birşeyler atıştırıp,kendime gelip,sahile nefes almaya gidicem. gerçi hava güneşli olmasına rağmen soğuk,rüzgarlıdır deniz.

evet o yüzden baştan başlıcam

sabah yapıyim madem o zmn sabahın 6 sında valla hem uyanırım ...
Cidden tavsiye ederim canım. Ama adet sayısı artınca sabah yapmak ne kadar kolay olur bilemicem (vakit açısından) kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin chemescim, başına dikkat et. Yürüyüş seni dinçleştirir alkisalkisalkis

Kız hergün yapmalısın alsanaalsanasmile Öyle unuttum yok. Benim kalkar kalkmaz aklıma geliyo :umursamaz:

Pek dinlenmeye vakit ayırmıyorsun canım.

Geçmiş olsun cimcimem opuyorumnanaktan Öptüüüm.

bu aralar böle oldu yaw kaydirigubbakcemile

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

benimde ondan ağrıyabilir hep rüzgarlı hava sinüzit war bende boshayallersmile

SELAM herkeseeee.......

sabah 9 gibi uyandım....3 kuru kayısı yedim saat 10.30 gibi kahvaltı yaptım.2 dilim kızarmış ekmekle....bol yeşillikli peynir zeytin,yumurta ve cıslar vardı.....

saat 12.30 gibi spora başladım önce 4 mil yürüdüm... sonra kendi harketlerimi 2 set yaptım. ve tibet hareketlerinide....

saat 3 gibi öğle yemeği olarak evde kumpir yaptık eşimle ortaklaşa yedik......akşamada tavuk ve pırasa yemeği yiycem bide çorba... karbonhidrat hakkımı öğlen doldurduğum için....:)))))

bol kalorii yakmalar canım :))
bende şu leslinin diğer videosunu indiriyom sonra yemek hazırlıcam yaw :ecrin_bebek:

selam herkese .sabah itibari ile 59 kiloyum :) 400 gram daha gitmiş :)

sabah yediklerim

1 kepekli ekmek
1 yumurta
2 dilim beyaz peynir
domates salatalık
5-6 zeytin
1/4 meyveli yoğurt (canım tatlı çekti de :))

öğlen yoğurtlu semizotu salatası ile söğüş domates salatalık yarım dilim kepek ekmek

arada da çeyrek nar yedim ..

akşama ymurtalı ıspanak yemeyi düşünüyorum inş.

yemekten 1 sonra da 30 dakika aerobik 15 dakika da oryantal oynamayı ve 100 mekik çekmeyi düşünüyorum

bol kalorii yakmalar canım :))
bende şu leslinin diğer videosunu indiriyom sonra yemek hazırlıcam yaw :ecrin_bebek:

Kalori yaktım ama alıp geldim buraya :jeyyar: 2-3 kaşık kısır yedim (azcık soğan bile mideme dokundu :1no2:), sonra bol peynirli maydanozlu makarna yedim, (aşkım tüm mangum çeşitlerini nasıl denediğini anlatınca) tatlı niyetine gofret yedim. sırnaşık şey Bugün başka bişi yemem ama :ecrin_bebek: hihoyyyt

kısır deme en sevdiğim şeylerden biri ..bir de kumpir..offf anam offf ...kumpircilerin yanından dudaklarımı büzerek geçiyorum heee ...gofrete gelince henüz 1 haftadan fazla süredir ağzıma tatlı niyetine doğru dürüst bir şey sokmadım iimi senağlama

Ayy bana da demeyin bundan sonra, çok kötü oldu midem :gitme:

Ucundan yesene.. sonuçta hep diyoruz burda diyet yapmıyoruz, her zaman uygulayabileceğimiz bi beslenme düzeni oluşturuyoruz diye.. Kuru meyve falan ye en azından, kuru incir süper oluyo mesela cokacimcoook

ben de borek pogaca neyım yıyorum bı daha bulamayacagım dıye hehehhe :)))

selam kızlar nasılsınız

bugün çok yorucu bir gün geçirdim yediklerim ise sabah poaca domates peynir dereotu maydanz biber yedim öğlen ıspanak yapmıitı annem sonunda onu yedim akşamda parça tavuk salata ve kaşık pilav yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…