50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

"ben kendi bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum sadece .."
evet sadece kendi bildiklerini anlatiyorsun sorun da bu zaten; kimseyi dinledigini paylasimda bulundugunu gormedim.
vucudun da supermis zaten, hic oyle gobegin falan firtlamamis, fazlan da yok;
sen sadece bize ders vermeye gelmissin buraya

aynen dedigin gibi yapiyorum zaten okumuyorum yazdiklarini.

neyse daha fazla tartismak topikin huzurunu kacirmak , kizlarin da moralini bozmak istemiyorum.

arkadaşlar lütfen topiği germeyin ama burada paylaşım yapıyoruz güzelgüzel,kimse kimsenin düşüncesine katılmak zorunda değil tabikide.Ama biraz daha sakin ve sabırlı olun lütfen. Hadi kapatın konuyu artıkta güzel paylaşımlarımıza devam edelim.Üzmeyin birbirinizikaydirigubbakcemile5

yaa benim eşimde gel gitliisırnaşık şey

bi yürüyüşe tamam diyo bi otur evinde diyo :1ninca:anlamıyorum yaniii

öbür ay inşallah ben başlarımm bi program tutturursam devamı gelir heralde ben sıkıntıya gelemiyorum :1no2: kendimi mutfakta buluyoımcokacimcoook

1 haftadırda bölümde aktif olmayınca 2 kilo üzerime oturdu ve koca kış yaptıklarım kuş olup uçtu:a015:
ihapım garanti içi,m rahat o konuda vücudumda alışşınca ekim ayında bırakmıştım

işte şu 10 günde duruma göre bakarımmmCADIARZU

Ayy çok ısrar ettin yanıt yazmamıza, ne yazsam.. ne yazsam.. bayanssulusmile
Senin gibi alıntı içine yazam bari :)))
Niye bu şekilde tepki verdiğini anladım canım. Ama işte onun da üslubu öyle, bu şekilde kendi fikirlerini söylüyo :sm_confused:

Üslubundan dolayı biraz öyle anlaşılıyo, niyetin öyle olmasa da.. Sanki amacın leslie yi yapanları katı şekilde eleştirmekmiş gibi..

Sakın olalım kızlar kaydirigubbakcemile5

sen kimsin de kimi uyariyorsun ya; Allah Allahhhh

bu mesajini modaretore ilettim.. umarim gerekli uyariyi alirsin.
lmaz:

yazılarımı baştan itibaren okusaydın paylaşımda bulunduğumu görürdün ama sanrıım kompleksin varki her söylediğimi üzerine almışsın ..kilo veremiyorsun bu ara sanırım ondan mı sinirlisin anlamadım ..beni de bu şekilde konuşmaya zorluyorsun yani ...
nedir derdin anlamadım ...
bu topicte söylediklerimi dikkate alanlar da var onlar hiç senin gibi bilmiş damgasını yapıştırmadılar ..o yüzden demekki sende sorun var ....
vucudum süper demek istemedim ben aslında ama sen öyle algılamak istemişsin demekki o benim sorunum değil ..ben tecrübelerimden yola çıkarak bunu oryantale borçluyum dedim ve paylaşımda bulundum ..

sen okumamaya devam et ...bu dik başlılıkla zaten okusan da farketmez ..
had isana eyvallah..

ayy canım bir bilsen ne halt ettiğimi....öğlen yarım ekmek arası tavuk döneri ve ayran içtim.döneri yemek zorunda kaldım.çünki arkadaşım almış gelmiş öğle yemeğini birlikte yiyelim diye.yemesem çok ayıp olurdu o yüzden bende biraz kopardım yedim işte..az önce ikindide yarım simit 1 dilim peynir ve bir yumurta sarısı yedim.akşamada karnıbahar yiycem azcık..bugünki limitim fazlasıyla doldu.ama 1 saatte yürüyüş yaptım

canimcim oglen fazla kacmis sanki..

en iyisi sen aksami hafif gecir;

hatta sadece salata yiyebilirsin belki.

ben de simit yedim bu ogleden sonra ;-))

aksam az yiyeyim diye

iste listem

23/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Yarim dilim tulum peyniri
3 ad. Y.zeytin
2 tatli kasigi bal

Ara
1 muz

Öğle
1 kase corba
3 ad. İzgara kofte, salata

Ara
Yarim simit,
Yarim dilim tulum peyniri; 2 ad. y.zeytin

Selam kuzular nasılsınız,
ben şiş yüzüm, küçülmüş gözlerim ve alçılı burnumla kunduza benziyorum aynı kaydirigubbakcemile3

kizlar ben enlerimi ozetleyeyim (simdilik aklima gelenleri )
siz de oylayin bakalim hadi

en azimli; sensewitch
en bosvermis; yasemn
en ne yapacagini sasirmis; yesa
en lahmacunu cok seven; spatz
en ogretmen ; ev cadisi
en ameliyatli; lachesis
en cok nick degistiren; dulcinea
en guzel kilo veren; chemes
en kaytarmaya musait; klik
en sportif ; truf

simdilik aklima gelenler

i

vşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşsempatiksalakcinni

wuhuu müthişssin. hem güzel hem zeki kızımız maşallahkaydirigubbakcemile2
sağol canım eskidi bile iş, insan nasıl alışıyor hemen.

ben de söylemiyim diye kendimi ne zamandır tutuyorum. kötü niyetten değildir ama arkadaşın üslubunu ben de hiç beğenmiyorum. biz burda tatlı tatlı bir paylaşımda bulunuyoruz. benim doğrum en doğru tavrı bize göre değil. arkadaşın fazlası yokmuş orasında burasında, bi haftada bilmem kaç kilo veriyormuş..maşallah maşallah allah sahibine bağışlasın.

yaaa aşkolsun :roflol: ben hiç sevmem ki lahmacunu. bi kerecik yedim noolmuş yani:sinifsinif::teytey:

Selam kuzular nasılsınız,
ben şiş yüzüm, küçülmüş gözlerim ve alçılı burnumla kunduza benziyorum aynı kaydirigubbakcemile3

kuzucuk hosgeldin;

canim sen nasil bir ameliyat gecirdin; deviasyon degil mi? estetik de mi var ???

ben deviasyon oldugum da en ufak sislik; morluk yoktu ??

merak etme canim, bikac gune iner islerin eski fistik scyla ay sey lachesis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…