tepkini anlayamadım doğrusu ben kimsenin fikrine hayır böyle diye ısrar ediyormuyum eleştirmiyorum ki ayrıca kendi fikrimi söylüyorum sadece ..buraya takılıp takılmamama sen mi karar vereceksin anlamadım ..uslubün hiç hoş değil ..ben kendi bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum sadece ...istemiyorsan dinlemezsin yazdıklarımı olur biter ..regl dönemindesin sanırım sinirin bana patladı ...
e tamam sana göre ne ii ise sen de onu yazabilirsin zaten herkes kendine göre ii olanı yazıyor burada bunda ne var ...
sen en iisi bir yürüyüşe çık ii gelir ...
ohhh, sukur kavusturana canim yaaa..
valla ben de bu sabah tartida 56 gordum ama inanmak istemedim gozlerime;
dun gece gec saatte spor yaptim, sabahtan erken tartildim, ins. ondandir.
canim ben leslienin 4-5 kilo verdiren videosuna basladim, eismle beraber, 14 gun boyunca her aksam yapicaz (ins.)
ilac derken bitkisel bisey mi canim? yine de temkinli ol; ya da acele etmeyelim simdilik veremiyoruz diye bak bahar geldi, bundan sonra daha guzel veriri belki ??
Ayy çok ısrar ettin yanıt yazmamıza, ne yazsam.. ne yazsam.. bayanssulusmileiyiyim tatlışım yaaa bu şey gibi oldu bilmiyorumkismile
ayran içtik ayrı düştük sempatiksalakcinni
ne güzel laf öyle :)))
nasıl canım sıkılıyor eskisi gibi sık giremiyorum
"girebilseydin bu kadar sıkılmazdın lülülülülülü"
hep bi iş çıkıyorr bu arada 2 kilo aldım şimdi yine dikkat etmeye çalışıyorum fisfisfisiştee
vallaha 1 hafta bekliycem yoksa ben 59 a hap ile düşmüştüm gerekirse kullanıcam tekrardan:1no2:
Hap falan unut :mymeka: Birlikte başarıcaz
niye dersen 8 sene uğraştım hiç veremedim diyebilirim senağlamahiç zararı yok gibi bu hapın
:uhm:içtim bi ara dr da kan tahlillerim yapıldı temiz çıkmiştıyerimsenibendr a da söylemiştim o ara
Bıdı bıdı bıdı bıdı
Niye bu şekilde tepki verdiğini anladım canım. Ama işte onun da üslubu öyle, bu şekilde kendi fikirlerini söylüyo :sm_confused:sen zaten herseyi pek bir iyi biliyosun.
"en iisi tempolu yürüyüş ,aerobik ve oryantal dans" sana gore en iyisi,
bana gore de en iyisi pilates o zaman.
anlamiyorum fikirlerimizi hep boyle elestireceksen hep kendi dogrularin varsa buraya niye takiliyosun.
--- kizlar kusura bakmayin ; kactir tutuyorum kendimi, kibarligimi bozmayayim, ben yanlis anliyorumdur falan diye ama dayanamadim.
ilk kez sinirli halimi gordunuz boylece..
tepkini anlayamadım doğrusu ben kimsenin fikrine hayır böyle diye ısrar ediyormuyum eleştirmiyorum ki ayrıca kendi fikrimi söylüyorum sadece ..buraya takılıp takılmamama sen mi karar vereceksin anlamadım ..uslubün hiç hoş değil ..ben kendi bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum sadece ...istemiyorsan dinlemezsin yazdıklarımı olur biter ..regl dönemindesin sanırım sinirin bana patladı ...
e tamam sana göre ne ii ise sen de onu yazabilirsin zaten herkes kendine göre ii olanı yazıyor burada bunda ne var ...
sen en iisi bir yürüyüşe çık ii gelir ...
kendinize gelin bir daha uyarmayacağım ..bu topiğin asabileri ortaya çıktı anlaşılan ..dikkatli konuşursan sevinirim ...ne demek dansöz kıyafet ialalım v.s. biz dansöz müyüz ..ben burada yazılan leslie lere tibetlere alıntı yapıp da özellikle de bir kişiyi hedf göstererek bu şekilde konuştummu ? hayır ..ben fikrimi söyledim ..leslie nize tibetinize de karışmadım ..herkesin doğrusu sizinle aynı olmak zorunda değil ..kendi bildiklerinizden farklı olana tahammül etmeyi öğrenemiyorsanız öğrenin derim ...
"ben kendi bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum sadece .."
evet sadece kendi bildiklerini anlatiyorsun sorun da bu zaten; kimseyi dinledigini paylasimda bulundugunu gormedim.
vucudun da supermis zaten, hic oyle gobegin falan firtlamamis, fazlan da yok;
sen sadece bize ders vermeye gelmissin buraya
aynen dedigin gibi yapiyorum zaten okumuyorum yazdiklarini.
neyse daha fazla tartismak topikin huzurunu kacirmak , kizlarin da moralini bozmak istemiyorum.
yasemincim hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
nasılsın,nasıl gidiyo?
Benim üst bacaklar da hiç bi zaman ince olmadı. Çocukken bile maşallahı vardı
Selam.. Merak etme, biçok kişi senin gibi cozuttu yerimseniben Aşırı da az yeme.. öğle yemeği olarak sadece yoğurt çok az, iyice miden kazınır.
ayy canım bir bilsen ne halt ettiğimi....öğlen yarım ekmek arası tavuk döneri ve ayran içtim.döneri yemek zorunda kaldım.çünki arkadaşım almış gelmiş öğle yemeğini birlikte yiyelim diye.yemesem çok ayıp olurdu o yüzden bende biraz kopardım yedim işte..az önce ikindide yarım simit 1 dilim peynir ve bir yumurta sarısı yedim.akşamada karnıbahar yiycem azcık..bugünki limitim fazlasıyla doldu.ama 1 saatte yürüyüş yaptım
Ayy çok ısrar ettin yanıt yazmamıza, ne yazsam.. ne yazsam.. bayanssulusmile
Senin gibi alıntı içine yazam bari :)))
ha haa haaaaaa:roflol:
kıs sen ne cadısın böyleee
işte ben sizin yokluğunuzda dağıttım
hap işinede karar veririm artık sengözlerimebaksanabbahar geldi krizlerdeyimmm-tatlicadiarzu-
vşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşsempatiksalakcinnikizlar ben enlerimi ozetleyeyim (simdilik aklima gelenleri )
siz de oylayin bakalim hadi
en azimli; sensewitch
en bosvermis; yasemn
en ne yapacagini sasirmis; yesa
en lahmacunu cok seven; spatz
en ogretmen ; ev cadisi
en ameliyatli; lachesis
en cok nick degistiren; dulcinea
en guzel kilo veren; chemes
en kaytarmaya musait; klik
en sportif ; truf
simdilik aklima gelenler
i
aynen oyle tatlim; ohh iyi yapmissin..
canim ben muhasebe ve finans departmaninda calisiyorum;
lisansimi sorarsan iktisat mezunuyum. ama ondan oce 2 yil muhasebe okumustum.
yuksek lisansim da uluslararasi iktisat..
bildiginiz uzere de yakinda mali musavir olucam insallah (sinavlari gecersem )
yeni isin hayirli olsun bu arada canim benim..
sen zaten herseyi pek bir iyi biliyosun.
"en iisi tempolu yürüyüş ,aerobik ve oryantal dans" sana gore en iyisi,
bana gore de en iyisi pilates o zaman.
anlamiyorum fikirlerimizi hep boyle elestireceksen hep kendi dogrularin varsa buraya niye takiliyosun.
--- kizlar kusura bakmayin ; kactir tutuyorum kendimi, kibarligimi bozmayayim, ben yanlis anliyorumdur falan diye ama dayanamadim.
ilk kez sinirli halimi gordunuz boylece..
kizlar ben enlerimi ozetleyeyim (simdilik aklima gelenleri )
siz de oylayin bakalim hadi
en azimli; sensewitch
en bosvermis; yasemn
en ne yapacagini sasirmis; yesa
en lahmacunu cok seven; spatz
en ogretmen ; ev cadisi
en ameliyatli; lachesis
en cok nick degistiren; dulcinea
en guzel kilo veren; chemes
en kaytarmaya musait; klik
en sportif ; truf
simdilik aklima gelenler
i
Selam kuzular nasılsınız,
ben şiş yüzüm, küçülmüş gözlerim ve alçılı burnumla kunduza benziyorum aynı kaydirigubbakcemile3
en iyi koc (tum zamanlarin kocu hatta) ; dulcinea (tum koclarimiz iyi de, dulcinea superdi yani)
en hayvan dostu; prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?