sormayin kizlar;
spor yapinca da bisey degismiyo ki, en azindan benim acimdan..
degisir umuduyla yapiyoruz bakalim.
ama su 14 gunluk leslie den umutluyum bakalim.
ben grubun en azimlisi olarak sensewitchi goruyorum sizce???
en ne yapacagini sasirmisi da yesa
)
:lepi:
linguist truf sense klik de yok bu aralar?yesa ingiltereye dönecekti.daha dinlenememiştir belki
leslie imiş pilatesmiş uğraşamam valla ..en iisi tempolu yürüyüş ,aerobik ve oryantal dans..özellikle oryantal vucudu şekillendiriyor...vucudumu herkes beğenir 60 kiloyum ama şekillidir ..öyle yok göbeğim yok kalçamda fırtlama yok ...oryantale borçluyum bunu ...orantılı kilo alıp orantılı veriyorum yani ..herhangi bir yerim büyümüyor ..aslında bişeyim yok da işte tartıda 60 çıkınca sinirim bozuluyordu 55 e düşeyim dedi m...
kizlar
grubumuzun enlerini secsek ne dersiniz?
eglence olur ??? ;-))
yasemn naber, nerelerdesin?
prenses de yok ortada, yesa da yok ??? onlar nerdeler ?
iyiyim tatlışım yaaa bu şey gibi oldu bilmiyorumkismile
ayran içtik ayrı düştük sempatiksalakcinni
nasıl canım sıkılıyor eskisi gibi sık giremiyorum
hep bi iş çıkıyorr bu arada 2 kilo aldım şimdi yine dikkat etmeye çalışıyorum fisfisfisiştee
vallaha 1 hafta bekliycem yoksa ben 59 a hap ile düşmüştüm gerekirse kullanıcam tekrardan:1no2:
niye dersen 8 sene uğraştım hiç veremedim diyebilirim senağlamahiç zararı yok gibi bu hapın
:uhm:içtim bi ara dr da kan tahlillerim yapıldı temiz çıkmiştıyerimsenibendr a da söylemiştim o ara
sen nasılsın calletise başlamışsın galibaa benimde sınırsız oldumu başlıcam yanlız spor olmuyor:1shok:
saçma supuk yapıyorum o zamanfisfisfis
yesa ingiltereye döndü anca girer bölüme:lepi:
prenses arada uğruyo:hulya:
kızlar merhabaazemuszemus ben geldiim
dulcineacım naptın sen bakayım hı,ne demek spora gittim yedimde geldimlmaz: cadı seni
bak yarın tartı günü,üzülme sonra
bugünkü listemi yazayım hemen
sabah 1kase yağsız sütle buğday gevreği
arada ıhlamur ve 3 tane etiform
öğleyin 1 tabak kuru börülce ve 1 kase yoğurt
arada çay ve akşam yoğurtlu pancar ve havuç kavurması yiycemcokacimcoook
:roflol: :roflol: Sensewitch olabilir cidden kaydirigubbakcemile5 Sen öyle san canım, spor kesin bişiler ediyodur. Sakın bırakma ama alkisalkisalkissormayin kizlar;
spor yapinca da bisey degismiyo ki, en azindan benim acimdan..
degisir umuduyla yapiyoruz bakalim.
ama su 14 gunluk leslie den umutluyum bakalim.
ben grubun en azimlisi olarak sensewitchi goruyorum sizce???
en ne yapacagini sasirmisi da yesa "kırmızı yapalım ki görsün :))"
)
:lepi:
Yasemin aklinialirimsmileen bosvermisi kim olsun?
kızlar merhabaazemuszemus ben geldiim
dulcineacım naptın sen bakayım hı,ne demek spora gittim yedimde geldimlmaz: cadı seni
sen zaten herseyi pek bir iyi biliyosun.
"en iisi tempolu yürüyüş ,aerobik ve oryantal dans" sana gore en iyisi,
bana gore de en iyisi pilates o zaman.
anlamiyorum fikirlerimizi hep boyle elestireceksen hep kendi dogrularin varsa buraya niye takiliyosun.
--- kizlar kusura bakmayin ; kactir tutuyorum kendimi, kibarligimi bozmayayim, ben yanlis anliyorumdur falan diye ama dayanamadim.
ilk kez sinirli halimi gordunuz boylece..
hu huuuuuuuu-tatlicadiarzu-
leslie imiş pilatesmiş uğraşamam valla ..en iisi tempolu yürüyüş ,aerobik ve oryantal dans..özellikle oryantal vucudu şekillendiriyor...vucudumu herkes beğenir 60 kiloyum ama şekillidir ..öyle yok göbeğim yok kalçamda fırtlama yok ...oryantale borçluyum bunu ...orantılı kilo alıp orantılı veriyorum yani ..herhangi bir yerim büyümüyor ..aslında bişeyim yok da işte tartıda 60 çıkınca sinirim bozuluyordu 55 e düşeyim dedi m...
anlamiyorum fikirlerimizi hep boyle elestireceksen hep kendi dogrularin varsa buraya niye takiliyosun.
--- kizlar kusura bakmayin ; kactir tutuyorum kendimi, kibarligimi bozmayayim, ben yanlis anliyorumdur falan diye ama dayanamadim.
hoşgeldiiiin fıstıııkkkkaydirigubbakcemile5kızlar merhabaazemuszemus ben geldiim
oben olabilurumlaelaelaelaelaeen bosvermisi kim olsun?
Selam kızlar, spora diye çıktım.. Bi baktım çok acıkmışım, spor yerine yemek yiyip döndüm buraya sempatiksalakcinni Hiç içimden gelmedi yapmak bayanssulusmile
Canım ne kadar güzel yazmışsın öyle kaydirigubbakcemile3 Çoook teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3 Çok şükür ki annenin dediği bilinç yerleşmiş ben de, sizler de olunca günümü gün ediyorum olumunekankayizsmile İyi ki varsınız opuyorumnanaktan
Al beni vur sana sempatiksalakcinni ya seni al vur bana lülülülülülü Yarın görüşmeye gitceğim için de sporu erteledim ben, yoksa yapardım kesin bugün guclubacismile
supermis canimmmm
:roflol: :roflol: Sensewitch olabilir cidden kaydirigubbakcemile5 Sen öyle san canım, spor kesin bişiler ediyodur. Sakın bırakma ama alkisalkisalkis
Yasemin aklinialirimsmile
Yaw yarın iş görüşmesine gitcem yazık bana, bünyem şaştı görüşmelerden, daha bi öncekinin sonucunu bekliyom bayanssulusmile
Menün süper :lepi:
pepremit arkadaşıma katılıyorum açıkcası. bi oryantel muhabetidir gidiyor sende . oldu olacak dansöz kıyafertimizide alalım çakkıdı çukkudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?