50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie imiş pilatesmiş uğraşamam valla ..en iisi tempolu yürüyüş ,aerobik ve oryantal dans..özellikle oryantal vucudu şekillendiriyor...vucudumu herkes beğenir 60 kiloyum ama şekillidir ..öyle yok göbeğim yok kalçamda fırtlama yok ...oryantale borçluyum bunu ...orantılı kilo alıp orantılı veriyorum yani ..herhangi bir yerim büyümüyor ..aslında bişeyim yok da işte tartıda 60 çıkınca sinirim bozuluyordu 55 e düşeyim dedi m...

evet ya kızı sankikuşlar besliyor sense için diyorum. gıdıım gıdım herşeyden.birde kız otelde çalışıyor. onca yemeğin içinde gıda mühendisliği yapıyor. bravo walla

kızlar merhabaazemuszemus ben geldiim
dulcineacım naptın sen bakayım hı,ne demek spora gittim yedimde geldimlmaz: cadı seni
bak yarın tartı günü,üzülme sonra
bugünkü listemi yazayım hemen
sabah 1kase yağsız sütle buğday gevreği
arada ıhlamur ve 3 tane etiform
öğleyin 1 tabak kuru börülce ve 1 kase yoğurt
arada çay ve akşam yoğurtlu pancar ve havuç kavurması yiycemcokacimcoook

linguist truf sense klik de yok bu aralar?yesa ingiltereye dönecekti.daha dinlenememiştir belki

aynen,
lingusit nerde,
kocsuz, basibos kaldik

truf giriyor arada, ben bugun gordum;

sensewitch yok hakikatenn

allah allahhh

klik zaten kaytarmaya meyilli,

onu da topigin en kaytarmaya megillsi seciyorum;
bir de alingandir he, simdi bunu okursa da alinir..

ayni zamanda da en alingani seciyorum..

)

sen zaten herseyi pek bir iyi biliyosun.

"en iisi tempolu yürüyüş ,aerobik ve oryantal dans" sana gore en iyisi,

bana gore de en iyisi pilates o zaman.

anlamiyorum fikirlerimizi hep boyle elestireceksen hep kendi dogrularin varsa buraya niye takiliyosun.

--- kizlar kusura bakmayin ; kactir tutuyorum kendimi, kibarligimi bozmayayim, ben yanlis anliyorumdur falan diye ama dayanamadim.

ilk kez sinirli halimi gordunuz boylece..

yasemn naber, nerelerdesin?

prenses de yok ortada, yesa da yok ??? onlar nerdeler ?

hu huuuuuuuu-tatlicadiarzu-

supermis canimmmm

:roflol: :roflol: Sensewitch olabilir cidden kaydirigubbakcemile5 Sen öyle san canım, spor kesin bişiler ediyodur. Sakın bırakma ama alkisalkisalkis
en bosvermisi kim olsun?
Yasemin aklinialirimsmile

Yaw yarın iş görüşmesine gitcem yazık bana, bünyem şaştı görüşmelerden, daha bi öncekinin sonucunu bekliyom bayanssulusmile

Menün süper :lepi:

aneeeeee kızma tatlışımopuyorumnanaktan olabilir böyleee herkes bildiği ve güvendiği şeyleri savunur relaxxxx:ecrin_bebek:

hu huuuuuuuu-tatlicadiarzu-

ohhh, sukur kavusturana canim yaaa..

valla ben de bu sabah tartida 56 gordum ama inanmak istemedim gozlerime;
dun gece gec saatte spor yaptim, sabahtan erken tartildim, ins. ondandir.

canim ben leslienin 4-5 kilo verdiren videosuna basladim, eismle beraber, 14 gun boyunca her aksam yapicaz (ins.)

ilac derken bitkisel bisey mi canim? yine de temkinli ol; ya da acele etmeyelim simdilik veremiyoruz diye bak bahar geldi, bundan sonra daha guzel veriri belki ??

canım becerebiliyosundur ki yapıyosun oryantal,ben yapmaya kalksam sinirden ölürüm,şekle gireceğime stresten şişerim dahadakaydirigubbakcemile3 ay hiç beceremem oryantali ben,ama çok isterdim bu konuda yetenekli olmayı

tepkini anlayamadım doğrusu ben kimsenin fikrine hayır böyle diye ısrar ediyormuyum eleştirmiyorum ki ayrıca kendi fikrimi söylüyorum sadece ..buraya takılıp takılmamama sen mi karar vereceksin anlamadım ..uslubün hiç hoş değil ..ben kendi bildiklerimi anlatmaya çalışıyorum sadece ...istemiyorsan dinlemezsin yazdıklarımı olur biter ..regl dönemindesin sanırım sinirin bana patladı ...

e tamam sana göre ne ii ise sen de onu yazabilirsin zaten herkes kendine göre ii olanı yazıyor burada bunda ne var ...

sen en iisi bir yürüyüşe çık ii gelir ...

pepremit arkadaşıma katılıyorum açıkcası. bi oryantel muhabetidir gidiyor sende . oldu olacak dansöz kıyafertimizide alalım çakkıdı çukkudu. aman neyse arkadaşlar

Son düzenleme:
hoşgeldiiiin fıstıııkkkkaydirigubbakcemile5
en bosvermisi kim olsun?
oben olabilurumlaelaelaelaelae

yanlız olmadığıma sevundümolumunekankayizsmile

supermis canimmmm

teşekkürler tatlılarıımm,kaymaklarım,ekler pastalarımkaydirigubbakcemile3
Dulcineacım stres yapma güzelim,umarım en kısa zamanda istediğin işe girersin.Kalbini ferah tut.Hıncını yemeklerdede çıkarma canım benimŞeniz

pepremit arkadaşıma katılıyorum açıkcası. bi oryantel muhabetidir gidiyor sende . oldu olacak dansöz kıyafertimizide alalım çakkıdı çukkudu

kendinize gelin bir daha uyarmayacağım ..bu topiğin asabileri ortaya çıktı anlaşılan ..dikkatli konuşursan sevinirim ...ne demek dansöz kıyafet ialalım v.s. biz dansöz müyüz ..ben burada yazılan leslie lere tibetlere alıntı yapıp da özellikle de bir kişiyi hedf göstererek bu şekilde konuştummu ? hayır ..ben fikrimi söyledim ..leslie nize tibetinize de karışmadım ..herkesin doğrusu sizinle aynı olmak zorunda değil ..kendi bildiklerinizden farklı olana tahammül etmeyi öğrenemiyorsanız öğrenin derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…