2,5 kilo bence gayet doğal 4 haftada... Benim de boy 1,58 gibi bişi sanırım canım. Hedefimi öylesine yazdım. Belki 53 te falan dururum. Spor daha çok gözle gözülür değişiklik sağlar. Endüstri mühendisiyim canım.. Ama işsizim. boshayallersmile Sen?
benim inşaat canım. branşında çok güzelmiş. merak etme işbulursun.sanırım yenide mezunsun başlarda sıkıntı çekiyor insan ama Allah bi kapıyı açıyor.ümidini kaybetme
benim inşaat canım. branşında çok güzelmiş. merak etme işbulursun.sanırım yenide mezunsun başlarda sıkıntı çekiyor insan ama Allah bi kapıyı açıyor.ümidini kaybetme
Ayyy çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan Görüşmelerim devam ediyor, acaip moral oldu banaEvet yeni mezunum, bi kaç yerden teklif aldım ama uymadı bana, ilk iş çok önemli sen de hak verirsin ki..
Senin branş eğlenceli ama zorlu sanırım. Tecrübe çok önemli bi de sizin branşta, öyle duyduydum. Başarılar opuyorumnanaktan
devleti düşünmedin mi ?
Ayyy çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan Görüşmelerim devam ediyor, acaip moral oldu banaEvet yeni mezunum, bi kaç yerden teklif aldım ama uymadı bana, ilk iş çok önemli sen de hak verirsin ki..
Senin branş eğlenceli ama zorlu sanırım. Tecrübe çok önemli bi de sizin branşta, öyle duyduydum. Başarılar opuyorumnanaktan
kendini iyi pazarla canim;
sakin kapasitenin altinda isleri kabul etme; dedigin gibi ilk is onemli,
dusuk sartlards gireyim de ilerde iyilestirirler sartlarimi zannetme, hicbir isveren yapmaz.
bizim sirkette muhendisler cok iyi kazaniyorlar; bizim sirkete gel))
Yeni mezun olduğum için paradan çok işin niteliğine bakıyorum canım. Piyasa iyi olsaydı keşke, o zaman paraya da bakardım boshayallersmile İşverenler anlaşmış gibi saçma saçma davranıyorlar( Sizin şirket hangi şirket, özelden yazsana :uhm:
Kızlar ben spora kaçıyom
canim haklisin;
dedigin gibi tecrube edinene kadar sana biseyler katacak bir iste calisman onemli,
haklisin parayi bikac yil sonra kazanmaya baslasan da olur (yani cok parayi ;-)- ins.
umarim tam da istedigin is, yakin zamanda karsina cikar;
sakin demoralize olma, bugunlerin tadini cikar.
ben de okul yeni bittiginde bayag bunalima girmistim; annem demisti ki "kizim nasilsa yakinda is bulursun, sonra da omur boyu hep calisacaksin bari bikac ay evde kaliyosun, tadini cikar"
cok hakliymis,
bak 6 yildir molasiz calisiyorum
yaziyorum ozelden lulu
peppercim ne güzel anlatmışsın valla. hislerime tercüman olmuşsun yanikaydirigubbakcemile3
çünkü ben de aynen senin gibi okul bitince bunalıma girenlerdendim ki zaten 3 ay gibi bi sürede iş buldum. tadını çıkarmak lazımmış o boş zamanların, annen doğru söylemiş nasılsa ömürboyu çalışıcaz. sonra akıllandım bi kaç ay önce iş değiştirdim 2 iş arasında bol bol dinlendim, gezdim tozdum.
peppercim senin mesleğin neydi kuzum?
canim lastiksiz olan videolari da var leslienin.
sanirim sen brisk walk ndirdin; onda lastik varİ
express seri, fast mile bunlar da lastik yok,
lastik almak istemezsen bu diger videolardan indir cnm,
ben lastiki topla beraber hepsiburada dan almistim;
lastik sikilastirmaya yariyor; ben bir sure kullandim ama simdi kilo vermeye yogunlastigim icin lastiksiz olan diger serileri yapiyorum.
Leslie nin walk it off tone it up i indirmisim.Brisk mi degilmi bilmem yazmiyor birsey. Digerlerini de deneyecegim ama bugun halim kalmadi artik spora. Corapla bes mili bitirdim ama en kisa zamanda lastik alacagim. Hemen hepsi buradaya bakiyorum. Benim hem 3 kilo vermem hem sikilasmam laizm.Lastik gercekten isime yarayabilir. Pilatesle birlikte bunu yapsam sikilasirim herhalde. kilom 55 boyum 167. 50-52 kiloya dussem yetecek bana. Gobek ve basen olustu hafiften.
yasemn naber, nerelerdesin?
prenses de yok ortada, yesa da yok ??? onlar nerdeler ?
Leslie nin walk it off tone it up i indirmisim.Brisk mi degilmi bilmem yazmiyor birsey. Digerlerini de deneyecegim ama bugun halim kalmadi artik spora. Corapla bes mili bitirdim ama en kisa zamanda lastik alacagim. Hemen hepsi buradaya bakiyorum. Benim hem 3 kilo vermem hem sikilasmam laizm.Lastik gercekten isime yarayabilir. Pilatesle birlikte bunu yapsam sikilasirim herhalde. kilom 55 boyum 167. 50-52 kiloya dussem yetecek bana. Gobek ve basen olustu hafiften.
canim boyuna gore fazla kilon yokmus,
sikilasmaya ihtiyacin var snairim daha cok,
o zaman lastikli egzersizler tam sana gore, al lastigini de basla bakalim.
top da al almisken, pilatesini de yaparsin.
ben 2,5 ay pilates yaptim;
gecenlerde bel rahatsizligim oldu biraz ondan biraktim;
once 2-3 kilo vereyim sonra pilates yapicam.
Yasemiiiiiiiiiiin yemek spor haber et nasıl gidiyo? Ben yine dikkat etmeye başladım :))
canim boyuna gore fazla kilon yokmus,
sikilasmaya ihtiyacin var snairim daha cok,
o zaman lastikli egzersizler tam sana gore, al lastigini de basla bakalim.
top da al almisken, pilatesini de yaparsin.
ben 2,5 ay pilates yaptim;
gecenlerde bel rahatsizligim oldu biraz ondan biraktim;
once 2-3 kilo vereyim sonra pilates yapicam.
Evet pilatesle bende sakatlanmistim gecen sene. Artik ilk onbes dakika streching yapiyorum.Iki tane cok iyi steching videom var. Isinip basliyorum pilatese.Simdilik bir su gobegim ve kalcam biraz toparlansa iyi olacak. Ben 50 kiloydum da. Bes kilo alinca hic birseyin icine sigamamaya basladim. Herkes daha iyi oldu boyle desede kendimi iyi hissetmiyorum ben
canim haklisin;
dedigin gibi tecrube edinene kadar sana biseyler katacak bir iste calisman onemli,
haklisin parayi bikac yil sonra kazanmaya baslasan da olur (yani cok parayi ;-)- ins.
umarim tam da istedigin is, yakin zamanda karsina cikar;
sakin demoralize olma, bugunlerin tadini cikar.
ben de okul yeni bittiginde bayag bunalima girmistim; annem demisti ki "kizim nasilsa yakinda is bulursun, sonra da omur boyu hep calisacaksin bari bikac ay evde kaliyosun, tadini cikar"
cok hakliymis,
bak 6 yildir molasiz calisiyorum
yaziyorum ozelden lulu
yavaş yavaş toparlanıyorum zımbırtıya az kaldı ve bu ara sıkıntıdan çok yediğim için iştahımı zor frenliyorum spor sıfırsempatiksalakcinni
gevşeğim ben gevşek:ecrin_bebek:
yasemn naber, nerelerdesin?
prenses de yok ortada, yesa da yok ??? onlar nerdeler ?
Selam kızlar, spora diye çıktım.. Bi baktım çok acıkmışım, spor yerine yemek yiyip döndüm buraya sempatiksalakcinni Hiç içimden gelmedi yapmak bayanssulusmile
Canım ne kadar güzel yazmışsın öyle kaydirigubbakcemile3 Çoook teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3 Çok şükür ki annenin dediği bilinç yerleşmiş ben de, sizler de olunca günümü gün ediyorum olumunekankayizsmile İyi ki varsınız opuyorumnanaktan
Al beni vur sana sempatiksalakcinni ya seni al vur bana lülülülülülü Yarın görüşmeye gitceğim için de sporu erteledim ben, yoksa yapardım kesin bugün guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?