dulcineadan ogrendim; alinti icine alinti yaptimwuhuu müthişssin. hem güzel hem zeki kızımız maşallahkaydirigubbakcemile2
sağol canım eskidi bile iş, insan nasıl alışıyor hemen.
sagol canim benim; ayni senin gibi
ben de söylemiyim diye kendimi ne zamandır tutuyorum. kötü niyetten değildir ama arkadaşın üslubunu ben de hiç beğenmiyorum. biz burda tatlı tatlı bir paylaşımda bulunuyoruz. benim doğrum en doğru tavrı bize göre değil. arkadaşın fazlası yokmuş orasında burasında, bi haftada bilmem kaç kilo veriyormuş..maşallah maşallah allah sahibine bağışlasın.
aynen soyledigin gibi tatlim, anlatmak istedigim buydu
yaaa aşkolsun :roflol: ben hiç sevmem ki lahmacunu. bi kerecik yedim noolmuş yani:sinifsinif::teytey
ne birkeresi kiz, gecen yedin olusun dedik, dun mu ne yine yazmissin menune ???
:
kuzucuk hosgeldin;
canim sen nasil bir ameliyat gecirdin; deviasyon degil mi? estetik de mi var ???
ben deviasyon oldugum da en ufak sislik; morluk yoktu ??
merak etme canim, bikac gune iner islerin eski fistik scyla ay sey lachesis olursun
dulcineadan ogrendim; alinti icine alinti yaptim)
Haftasonu yemeklerle olan hesaplaşmamı yaptıydım boshayallersmile Çooook teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan Şenizteşekkürler tatlılarıımm,kaymaklarım,ekler pastalarımkaydirigubbakcemile3
Dulcineacım stres yapma güzelim,umarım en kısa zamanda istediğin işe girersin.Kalbini ferah tut.Hıncını yemeklerdede çıkarma canım benimŞeniz
:roflol: Hoşgeldin canımSelam kuzular nasılsınız,
ben şiş yüzüm, küçülmüş gözlerim ve alçılı burnumla kunduza benziyorum aynı kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey Tontişkom 1 hafta dikkat et, kilo verdiğini görceksin kaydirigubbakcemile5ha haa haaaaaa:roflol:
kıs sen ne cadısın böyleee
işte ben sizin yokluğunuzda dağıttım
hap işinede karar veririm artık sengözlerimebaksanabbahar geldi krizlerdeyimmm-tatlicadiarzu-
Aslında klik e rakip olabilirim.Hem lachesis de nick değiştirdi lülülülülülükizlar ben enlerimi ozetleyeyim (simdilik aklima gelenleri )
siz de oylayin bakalim hadi
en azimli; sensewitch
en bosvermis; yasemn
en ne yapacagini sasirmis; yesa
en lahmacunu cok seven; spatz
en ogretmen ; ev cadisi
en ameliyatli; lachesis
en cok nick degistiren; dulcinea
en guzel kilo veren; chemes
en kaytarmaya musait; klik
en sportif ; truf
simdilik aklima gelenler
i
sırnaşık şey zemuszemus kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt :teytey: :dance: Heee o benim sırnaşık şey opuyorumnanaktan Teşekkürleeer teşekkürleeer bayanssulusmileen iyi koc (tum zamanlarin kocu hatta) ; dulcinea (tum koclarimiz iyi de, dulcinea superdi yani)
:)) Sadece yoğurt yicem demen zaten felaket habercisi gibiydi :)) Keşke simiti yemeseydin ama. Öyle aniden azaltma yemediği, yavaş yavaş alıştır mideni. Daha tutarlı menüler beliler kafanda kaydirigubbakcemile5ayy canım bir bilsen ne halt ettiğimi....öğlen yarım ekmek arası tavuk döneri ve ayran içtim.döneri yemek zorunda kaldım.çünki arkadaşım almış gelmiş öğle yemeğini birlikte yiyelim diye.yemesem çok ayıp olurdu o yüzden bende biraz kopardım yedim işte..az önce ikindide yarım simit 1 dilim peynir ve bir yumurta sarısı yedim.akşamada karnıbahar yiycem azcık..bugünki limitim fazlasıyla doldu.ama 1 saatte yürüyüş yaptım
Öptüm tontişkomfıstıklaaar ben kaçar:gitme:
dulcineadan ogrendim; alinti icine alinti yaptim)
canimcim oglen fazla kacmis sanki..
en iyisi sen aksami hafif gecir;
hatta sadece salata yiyebilirsin belki.
ben de simit yedim bu ogleden sonra ;-))
aksam az yiyeyim diye
iste listem
23/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Yarim dilim tulum peyniri
3 ad. Y.zeytin
2 tatli kasigi bal
Ara
1 muz
Öğle
1 kase corba
3 ad. İzgara kofte, salata
Ara
Yarim simit,
Yarim dilim tulum peyniri; 2 ad. y.zeytin
Selam kuzular nasılsınız,
ben şiş yüzüm, küçülmüş gözlerim ve alçılı burnumla kunduza benziyorum aynı kaydirigubbakcemile3
kizlar ben enlerimi ozetleyeyim (simdilik aklima gelenleri )
siz de oylayin bakalim hadi
en azimli; sensewitch
en bosvermis; yasemn
en ne yapacagini sasirmis; yesa
en lahmacunu cok seven; spatz
en ogretmen ; ev cadisi
en ameliyatli; lachesis
en cok nick degistiren; dulcinea
en guzel kilo veren; chemes
en kaytarmaya musait; klik
en sportif ; truf
simdilik aklima gelenler
alkisalkisalkis ama senle ben yokuuzz,biz vasıfsız elemanımıyız topiğinkaydirigubbakcemile3
Canım benim deviasyonun yanında estetik de var, burnum yamuktu deviasyon yüzünden belirgin bir şekilde. Bende de morluk olmadı da, yüzüm şişti bir de ameliyat stresinden reglim gecikti zaten yüzüm kocaman şişmeye meyilli öyle yani. Komiğim biraz:)
Ama iyiyim bugün biraz daha ders çalışmaya başladım en azından, okula gidemiyorum kpssye çalışıyım bari dedim. Yemek yemeye de başladım, kaç günün verdiği açlığı bugün baya çıkardım:) Yazmıyım hiç, çabuk toparlanmak için pek kısmıyorum çünkü.:)
Yalnız bu 3 günde aşırı kalsiyumdan zehirlencektim nerdeyse, bütün gün, süt ayran, yoğurt, puding, muhallebi çok komikti bebek gibiydim:)
hoşgeldin tatlım,iyiyiz. Dayan canım 1hafta sonra hızla inmeye başlar şişler,rahatlarsın
alkisalkisalkis ama senle ben yokuuzz,biz vasıfsız elemanımıyız topiğinkaydirigubbakcemile3
güzel bi menüymüş canım,akşama ne var yazmamışsın?
hoşgeldin tatlım,iyiyiz. Dayan canım 1hafta sonra hızla inmeye başlar şişler,rahatlarsın
aaa gripinin fotosu var miydi yaaa?herkesi görmedim ama en güzel burunlu demek istiyorum ben sanaopuyorumnanaktan
En süpriz dolusu desek... :sm_confused: hani akşama annene giderken napcağın belli olmuyo ya.
aklima geldikce yazdim luluuu?
kendime bisey bulamadim;
en tutarsizi mi desem acaba, bazen diyetim super, bazen hic dikkat edemiyorum.
ya da en inegi de olabilir (estagfurullah) cok ders calistim ya gecenlerde..
ahh canim benim;
sevindim biraz daha iyi olmana,
simdi daha da guzel olmussundur sen bu kucuk estetikle.
kisma sakin, bu aralar bosver diyeti.. toparlan once.
optum kocaman
Eskiden olsa en tembeli derdim ama artık dilim varmıyo... En gayretlisi desek kaydirigubbakcemile3
herkesi görmedim ama en güzel burunlu demek istiyorum ben sanaopuyorumnanaktan
En süpriz dolusu desek... :sm_confused: hani akşama annene giderken napcağın belli olmuyo ya.
Ay sağol birtanem çirkin olcak, yüzümdeki anlamı bozcak diye çok korkuyorum,
sonra da diyorum yamukluktan anlam mı olur,
sonra diyorum olur tabi neden olmasın,
sonra diyorum boşver iyi yaptın, ölcektin nefessizlikten neredeyse,
sonra diyorum değer mi bunlara,
sonra diyorun nefes alırsam değer.
Öyle işte bir iç hesaplaşma yaşıyoum komik şekilde kaydirigubbakcemile3
Ay yine çok konuştum, yoruldum gidip kpss çalışıyım biraz daha.
[
o vasıf bence peppera değil sana yakışıyo kuzum,hani spora diye gidip yemek yiyip gelince baya bi sürpriz oldu bize:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?