50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dulcineadan ogrendim; alinti icine alinti yaptim )

Canım benim deviasyonun yanında estetik de var, burnum yamuktu deviasyon yüzünden belirgin bir şekilde. Bende de morluk olmadı da, yüzüm şişti bir de ameliyat stresinden reglim gecikti zaten yüzüm kocaman şişmeye meyilli öyle yani. Komiğim biraz:)
Ama iyiyim bugün biraz daha ders çalışmaya başladım en azından, okula gidemiyorum kpssye çalışıyım bari dedim. Yemek yemeye de başladım, kaç günün verdiği açlığı bugün baya çıkardım:) Yazmıyım hiç, çabuk toparlanmak için pek kısmıyorum çünkü.:)
Yalnız bu 3 günde aşırı kalsiyumdan zehirlencektim nerdeyse, bütün gün, süt ayran, yoğurt, puding, muhallebi çok komikti bebek gibiydim:)

Haftasonu yemeklerle olan hesaplaşmamı yaptıydım boshayallersmile Çooook teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan Şeniz

Selam kuzular nasılsınız,
ben şiş yüzüm, küçülmüş gözlerim ve alçılı burnumla kunduza benziyorum aynı kaydirigubbakcemile3
:roflol: Hoşgeldin canım
ha haa haaaaaa:roflol:

kıs sen ne cadısın böyleee
işte ben sizin yokluğunuzda dağıttım

hap işinede karar veririm artık sengözlerimebaksanabbahar geldi krizlerdeyimmm-tatlicadiarzu-

sırnaşık şey Tontişkom 1 hafta dikkat et, kilo verdiğini görceksin kaydirigubbakcemile5

Aslında klik e rakip olabilirim.Hem lachesis de nick değiştirdi lülülülülülü
en iyi koc (tum zamanlarin kocu hatta) ; dulcinea (tum koclarimiz iyi de, dulcinea superdi yani)
sırnaşık şey zemuszemus kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt :teytey: :dance: Heee o benim sırnaşık şey opuyorumnanaktan Teşekkürleeer teşekkürleeer bayanssulusmile

:)) Sadece yoğurt yicem demen zaten felaket habercisi gibiydi :)) Keşke simiti yemeseydin ama. Öyle aniden azaltma yemediği, yavaş yavaş alıştır mideni. Daha tutarlı menüler beliler kafanda kaydirigubbakcemile5

fıstıklaaar ben kaçar:gitme:
Öptüm tontişkom

dulcineadan ogrendim; alinti icine alinti yaptim )

Yasemin bu konunun üstadıdır, hakkını yemeyelim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Arkadaşlar karşılıklı tartışma ortamı yaratmaktan lütfen kaçınalım, bir sorununuz olduğunda bölüm yetkililerine ulaşmanız yeterli olacaktır, birbirinize yazacağınız tartışma kokan, hakaretvari sözler sadece başlığın kapanmasına ve sizinde siteden uzaklaştırılmanıza neden olacaktır...

güzel bi menüymüş canım,akşama ne var yazmamışsın?

Selam kuzular nasılsınız,

ben şiş yüzüm, küçülmüş gözlerim ve alçılı burnumla kunduza benziyorum aynı kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlım,iyiyiz. Dayan canım 1hafta sonra hızla inmeye başlar şişler,rahatlarsın

alkisalkisalkis ama senle ben yokuuzz,biz vasıfsız elemanımıyız topiğinkaydirigubbakcemile3

ahh canim benim;
sevindim biraz daha iyi olmana,
simdi daha da guzel olmussundur sen bu kucuk estetikle.

kisma sakin, bu aralar bosver diyeti.. toparlan once.

optum kocaman

aklima geldikce yazdim luluuu?
kendime bisey bulamadim;
en tutarsizi mi desem acaba, bazen diyetim super, bazen hic dikkat edemiyorum.
ya da en inegi de olabilir (estagfurullah) cok ders calistim ya gecenlerde..

sana da buldum,
en ilgilisi; gripin
menulerimize genelde cvp yazar tatliskoo, koc olmasa da

ahh canim benim;
sevindim biraz daha iyi olmana,
simdi daha da guzel olmussundur sen bu kucuk estetikle.

kisma sakin, bu aralar bosver diyeti.. toparlan once.

optum kocaman

Ay sağol birtanem çirkin olcak, yüzümdeki anlamı bozcak diye çok korkuyorum,
sonra da diyorum yamukluktan anlam mı olur,
sonra diyorum olur tabi neden olmasın,
sonra diyorum boşver iyi yaptın, ölcektin nefessizlikten neredeyse,
sonra diyorum değer mi bunlara,
sonra diyorun nefes alırsam değer.

Öyle işte bir iç hesaplaşma yaşıyoum komik şekilde kaydirigubbakcemile3
Ay yine çok konuştum, yoruldum gidip kpss çalışıyım biraz daha.

Eskiden olsa en tembeli derdim ama artık dilim varmıyo... En gayretlisi desek kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delüüü,evet valla eskiden öyleydim ama aşmaya başladım artık yavaşyavaş

herkesi görmedim ama en güzel burunlu demek istiyorum ben sanaopuyorumnanaktan

ay canım benim teşekkür ederim,bende çoğunluğu görmedim hala

En süpriz dolusu desek... :sm_confused: hani akşama annene giderken napcağın belli olmuyo ya.

o vasıf bence peppera değil sana yakışıyo kuzum,hani spora diye gidip yemek yiyip gelince baya bi sürpriz oldu bize:roflol:

:roflol: Ne de güzel anlatmışsın kaydirigubbakcemile3 Artık doktorlar yapa yapa öğrenmiştir, bence süper olacak :lepi: İyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…