50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlarım nasılsınız bakalım :hulya:
sizlerden ayrı kaldım neydi sitenin o hali ya özledim sizi :ecrin_bebek: 2 gündür çok kötüyüm regl oldm dün sınıfta bayılcaktım nerdeyse zaten bi halsizlik wardı bi anda soğuk terler boşandı elim ayağım titremeye başladı oturdum kaldım çocuklar korkmuş wala kireç gibi olmuş suratım ( sınaw haftası olduğundan rapor falan da almak istemedim bugünde nöbet günümdü canım çıktııı akannehir
sizlerde ne war ne yok ? (geçmişi okuyamadım )

bu arada dulcineacım cumartesi-pazar spor + tibetimi yaptım,,dün akşamüstü biraz rahatlarım düşüncesiyle 30 dk lık bi yürüyüş yaptım ama gece sancım wardı tibeti yapmadan uyudum kaydirigubbakcemile ((( bugün spor yapmam ama tibeti yapıcam mutlaka

gııız linguist,nerlerdesin sen canım koçum
fazla boş bıraktın ortalığı

geldim tatlım hoş geldin sende hafta sonu sehir dışındaydın sanırım ama bizde giremedik buraya hatta dün de giremedim ben error dedi fazla da uğraşmadım zate halim yoktu (

kızlar yaw beypazarı kurusu diye bişi war....üni. de tanışmıştım ankarada hafta sonu bi markette gördüm burda ama kaç kaloridir acaba yazmıyo ya bi bilgisi olan war mı? bayılıyom kıtır çıtır şeylere yaw

geçmiş olsun canım,iyi bak kendineopuyorumnanaktan tibeti ihmal etme

geçmiş olsun canım,iyi bak kendineopuyorumnanaktan tibeti ihmal etme

saol bidenem etmem canım dün istinaydı berbattım((

of baktım ben ona tatlı bişi mi yaa...ama eminim kalorisi çoktur tereyağı fln diyo

walla tuzlu bişi tarçın çok hafif hissediliyooo kıtır kıtır bişi çayla çok sewiyom tereyağ rahatsız etcek gibi diil ya normalde tereyağını ağzıma koymam nefret ederim

canım biraz araştırdım vee sonuç olarak kalorili olduğunu öğrendim,sırf tereyağı ve unla yoğuruluyormuş,1 taneden fazlası diyet yapanlara uygun değil deniliyor

canım biraz araştırdım vee sonuç olarak kalorili olduğunu öğrendim,sırf tereyağı ve unla yoğuruluyormuş,1 taneden fazlası diyet yapanlara uygun değil deniliyor

akannehir akannehir yıkıldımm :gitme: sempatiksalakcinni

neyse arada bir çayla 1-2 tane tırtıklarım artık :1ninca:

valla ne guzel anlatmissin oyle,

yazi yazmayi dusundun mu hic; eb ce guzel seyler cikarirsin.
yetenekli gordum seni cokkk

canim bence de iyi yaptin;
belki once yadirgarsin farkliligi ama hemen alisirsin bence

Çok sağol kuzum, yazıyorum zaten belgesel metni falan, arada iş çıktıkça.

canım kunduzum benim.
nasıl oldun bakim sen
mamacı bebe.

trufum lokumum, daha iyiyim kuzum. olumunekankayizsmile

Kuzum hoşgeldin tatlım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…