detoksu yapıpta kilosunu geri almayan varmı allooooooooo kaydirigubbakcemile2
tüh niye hatırlattın ki herkes unutmuştu ne güzel
patates ve bezelye ikilisine dikkat cadıcım
çok yeme çok çıkma tartı da ikisi de acaip tehlikeli
hoşgeldin bitanem
biz de özledik seni valla
detoksu yapıpta kilosunu geri almayan varmı allooooooooo kaydirigubbakcemile2
canım menün güzel ama sanki biraz kabrbonhidrat ağırlıklı simit 3 dilim ekmeğe eş değerdir.
canım kumpiri bende çok severim hafta sonu bende mi yesem?mirmirmirmirafiyet olsun
Hoş geldin canım zayıfladın sözleri insanı biryerden motive ederken bir yandanda o rahatlıkla insanı yedirtebiliyrda çünkü ben biraz öle yapıyrm. sen dikkat et yinedeyerimseniben
teşekkürler
haklsıın canım şeker nişasta ikisi de...az yiyorum zaten...bol salatayla yaparım akşam yemeğimi....
waterspider haklısın ama simitten vazgeçemyorumsempatiksalakcinni
canım menün güzel ama sanki biraz kabrbonhidrat ağırlıklı simit 3 dilim ekmeğe eş değerdir.
canım kumpiri bende çok severim hafta sonu bende mi yesem?mirmirmirmirafiyet olsun
Hoş geldin canım zayıfladın sözleri insanı biryerden motive ederken bir yandanda o rahatlıkla insanı yedirtebiliyrda çünkü ben biraz öle yapıyrm. sen dikkat et yinedeyerimseniben
teşekkürler
merhaba canım,özellikle kahvaltını çok sevdim,bal ve cevizi sabah tüketmek çok daha iyi.
kek yemişsin zaten keşke çikolatayı yemeseydin artık,bir günde ikisi birden fazla bence. Biraz hareket yapıp dengele bari
canım uyarın için sağol ama inan kendime engel olmaya çalıştım ama olmadı yeşil çay ve sporla dengelemeye çalışacağım inşaallah
kaydirigubbakcemile2
iyi olur canım,için daha rahat olur hemkaydirigubbakcemile5
gııız linguist,nerlerdesin sen canım koçum
fazla boş bıraktın ortalığı
lingumm gel gel bi dene de sen vur tıkınıp duran bana :mymeka:
:sinifsinif: ne yiyiip durun bakem sen eyvahedigeldismile
kızlar yaw beypazarı kurusu diye bişi war....üni. de tanışmıştım ankarada hafta sonu bi markette gördüm burda ama kaç kaloridir acaba yazmıyo ya bi bilgisi olan war mı? bayılıyom kıtır çıtır şeylere yaw
cornetto yedimbilmiyorumkismile
slm canlarım nasılsınız bakalım :hulya:
sizlerden ayrı kaldım neydi sitenin o hali ya özledim sizi :ecrin_bebek: 2 gündür çok kötüyüm regl oldm dün sınıfta bayılcaktım nerdeyse zaten bi halsizlik wardı bi anda soğuk terler boşandı elim ayağım titremeye başladı oturdum kaldım çocuklar korkmuş wala kireç gibi olmuş suratım( sınaw haftası olduğundan rapor falan da almak istemedim bugünde nöbet günümdü canım çıktııı akannehir
sizlerde ne war ne yok ? (geçmişi okuyamadım )
bu arada dulcineacım cumartesi-pazar spor + tibetimi yaptım,,dün akşamüstü biraz rahatlarım düşüncesiyle 30 dk lık bi yürüyüş yaptım ama gece sancım wardı tibeti yapmadan uyudum kaydirigubbakcemile((( bugün spor yapmam ama tibeti yapıcam mutlaka
geçmiş olsun canım,iyi bak kendineopuyorumnanaktan tibeti ihmal etme
of baktım ben ona tatlı bişi mi yaa...ama eminim kalorisi çoktur tereyağı fln diyo
kızlar yaw beypazarı kurusu diye bişi war....üni. de tanışmıştım ankarada hafta sonu bi markette gördüm burda ama kaç kaloridir acaba yazmıyo ya bi bilgisi olan war mı? bayılıyom kıtır çıtır şeylere yaw
canım biraz araştırdım vee sonuç olarak kalorili olduğunu öğrendim,sırf tereyağı ve unla yoğuruluyormuş,1 taneden fazlası diyet yapanlara uygun değil deniliyor
valla ne guzel anlatmissin oyle,
yazi yazmayi dusundun mu hic; eb ce guzel seyler cikarirsin.
yetenekli gordum seni cokkk
canim bence de iyi yaptin;
belki once yadirgarsin farkliligi ama hemen alisirsin bence
canım kunduzum benim.
nasıl oldun bakim sen
mamacı bebe.
MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN GELDIM SONUNDA DONDUM HOBAAAAAAAAAAAAA:))
DUNDEN BI ONCEKI GUNDE YAPTIM DUN DE YAPTIM TIBETIMI BANA ARTI
DUN NASUL YAPTIM HALA SOKTAYIM ZATEN o yorgunlukla:)))
5er tane yaptim bebeeeem yaa bana bi mesaj atsan yarindan itibaren 7 sonra 9 falan diye cok mu sey isterim acaba :))
sabahta kalktip dogru ise nasil ozlemisler bizimkiler:))
bi is arkadasim da zayiflamissin dedi ayyy super yaa gel opeyim dedim :))
ben de yazayim mi bugunku yediklerimi yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?