- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
Cidden harikası canımolumunekankayizsmile Çok güzel anlatmışsın, süper örnek oluyorsun. Bundan sonra o tarz durumlarda hep seni aklıma getircem de, bi de nickini kafama yazsaydım -tatlicadiarzu- Anlamı ne, nasıl okuyacam, tek bi kelime mi bu :sm_confused:
:roflol: delüüüü
tibetimi yaptım + mı koyabilirsin başıbağlı kaydirigubbakcemile3
canım "koyu laci siyaha yakın" demekmiş ispanyolca. bizimkiler türkçe vizyon adını böyle yapmış bu filmin. (azul oscuro casi N**** (Siyahi) ya da ingilizce adıyla dark blue almost black diye de aratabilirsiniz) güzel bi filmdi bu. izleyin derim. azul oskuro kasi N**** (Siyahi) diye okunuyor. siz bana kısaca ayşe deyin anam, çok uzun bu biliyorumDD
kızlar ben bugün çok mu kaçırmışım yaa(
sabah her zamanki gibi elma sirkeli suyumla başladım...kahvaltı: 2 buçuk dilim kepek ekmeği,peynir,4 tane yeşil zeytin,salata,şekersiz çay...ara: her zamanki gibi türk kahvesi :)) ama yanında 2 tanede lokum yedim ama çok minik lokumlar varya fındık kadar onlardan....öğlen: yarım simit,biraz krem peynir,yarım paket diyet bisküvi,çay....akşam: patates püresi yağsız falan içinde çok az krem peynir vardı ve salata yağsız tuzsuz tabiki....tabi bu arada yeşil çayımıda içiyorum...çok mu kaçırmışım bugün sizce 40 dk yürüyüş 40 dk da egzersiz yaptım birazdan da bisikletime binicem....
sabah her zamanki gibi elma sirkeli suyumla başladım...kahvaltı: 2 buçuk dilim kepek ekmeği,peynir,4 tane yeşil zeytin,salata,şekersiz çay...ara: her zamanki gibi türk kahvesi :)) ama yanında 2 tanede lokum yedim ama çok minik lokumlar varya fındık kadar onlardan....öğlen: yarım simit,biraz krem peynir,yarım paket diyet bisküvi,çay....akşam: patates püresi yağsız falan içinde çok az krem peynir vardı ve salata yağsız tuzsuz tabiki....tabi bu arada yeşil çayımıda içiyorum...çok mu kaçırmışım bugün sizce 40 dk yürüyüş 40 dk da egzersiz yaptım birazdan da bisikletime binicem....
yok canım fazla kaçırmamışsın,biz ne kaçırmalar gördük oohooodelikafadulden yalnızca ben olsam yarm paket bisküvi yemez sadece 3-4 tanesiyle yetinirdim.Neyseki spor yapmışsın canım,dengelemişsinalkisalkisalkis
bak dalsim, yalnız aileyle izleme derim. müstehcen sahnesi var bi miktar :) konu da ilginç zate.. hihi.
Zaten seni nicki google a yazınca direkt imdb sayfası çıkıyomuş. O kadar karışık geldi ki, google bile içinden çıkamaz diye düşündüydüm :ecrin_bebek: :))) Zaten filmleri bi başıma izlemeyi severim canım ama yaş sınırı 13-14, pek bişi yokmuş. yerimseniben
Bana çok gelmedi :sm_confused: Ama meyve falan yok.
canım bence fazla kaçırmamışsız ama aç da kalmamışsın ne güzel işte. zemuszemus
ama krem peyniri azaltmaya çalış bence çünkü o peynir filan değil tamamen yağ =) bi öğün yiyosan diğer öğünlerde başka bi şey ye bence. yağı geçtim bi de çok sağlıklı bi şey değil o. ama menünü ben beğendim koç ne der bilemem tabi :)
Sansürsüz ilemedikçe artık hiçbi film rahat rahat birlikte izlenmiyo valla, haklısın.bize göre bişey yok tabi de, ne biliym anneyle babayla kasar biraz. bi kere konudan direkt gider. sempatiksalakcinni
avrupa sinemasını çok severim ben, avrupa sinemasında da ispanyol filmleri ayrıdır benim için. dizüstü film festivalimi başlatıcam yakında. önerilere açığım.
bu meyve alışkanlığını bir türlü kazanamadım 40 yıl aklıma gelmez hiç ne kötü dimi( zaten vejetaryanım meyveylede aram yok vitaminsiz kalıyorum aslında çok haklısın :sm_confused:
Sansürsüz ilemedikçe artık hiçbi film rahat rahat birlikte izlenmiyo valla, haklısın.
Ben de pedro almodovar filmlerini pek severim canım. O festival nasıl oluyo aklinialirimsmile
Bana bi sor en son ne zaman meyve yedin diye, bilmiyorum derimKışları ben de senin gibiyim. Bi muz yerdim artık iyice hormonlu oluyolar, ondan da soğudum. Ama yine de zorlamak lazım. Ha kuru meyve yiyorum ama, sana da tavsiye ederim.
pedroyu ben de çok severim! kaydirigubbakcemile2
şöyle oluyo. bir sezon boyunca bi sürü filmi biriktiriyorum. bi klasörde 10-15 tane filan oluyo bunlar. makul sayıya ulaşınca (!) dizüstü film festivalimi başlatıyor ve her akşam işten döndüğümde bi tane ya da iki tane izliyorum.laptopu koşu bandının önüne veya yatarken kucağıma koymak suretiyle :)). süper oluyo.
pedroyu ben de çok severim! kaydirigubbakcemile2
şöyle oluyo. bir sezon boyunca bi sürü filmi biriktiriyorum. bi klasörde 10-15 tane filan oluyo bunlar. makul sayıya ulaşınca (!) dizüstü film festivalimi başlatıyor ve her akşam işten döndüğümde bi tane ya da iki tane izliyorum.laptopu koşu bandının önüne veya yatarken kucağıma koymak suretiyle :)). süper oluyo.
bu iyi bi fikirmiş kaydirigubbakcemile5.bende canım sıkıloyo diye koşu bandına binmiyorum hiç ama arada bende böyle yapayım bari
Ayy sen de sinema manyağısın yani Şeniz Beni tanıyanlar en çok bu özelliğimle tanır. imdb ile aynı doğum tarihine sahip olmam benim kıvanç kaynağımdır sempatiksalakcinni Normalde günde ortalama en az 2 film izlerdim ama bu sıralar çok duruldum boshayallersmile Ben yatarken izlerim, üniversiteyi film izleyerek bitirdim ben sempatiksalakcinni
Yaw kızlar en güzel film bile kötü gelir bi süre sonra öyle izlerseniz... magazin programı neyin izleyin, güzelim filmleri harcamayın böyle senağlama
Ayy sen de sinema manyağısın yani Şeniz Beni tanıyanlar en çok bu özelliğimle tanır. imdb ile aynı doğum tarihine sahip olmam benim kıvanç kaynağımdır sempatiksalakcinni Normalde günde ortalama en az 2 film izlerdim ama bu sıralar çok duruldum boshayallersmile Ben yatarken izlerim, üniversiteyi film izleyerek bitirdim ben sempatiksalakcinni
bu iyi bi fikirmiş kaydirigubbakcemile5.bende canım sıkıloyo diye koşu bandına binmiyorum hiç ama arada bende böyle yapayım bari
Amanıııııııııııııııııııııın, manyak mı dersin aşık mı dersin ne dersen de... korku filmsiz bi hayat düşünemem ben :asigim: Elime geçen en dandik korku filmlerini bile oturur baştan sona izlerim sempatiksalakcinni Anlatamam ne kadar çok sevdiğimi. Korku filmi olsun çamurdan olsun (çünkü korku filmi dayanmaz pek banahangi tür filmleri izliyosun peki canım? bende korku filmi manyağıyım da:smiley-cool:
yoo zaten öyle 1-2 saatlik filmi izlemem,sit-com falan takılırım ne bileyim hafif şeyler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?